آنتی اکسیدان |
![]() |
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثر تنش خشکی روی بیان برخی از ژنهای آنتیاکسیدانت درگیاه دارویی کنجد sesamum indicum L
دکتر سید کمال کاظمی تبار دکتر علی دهستانی استاد مشاور: حمیدرضا هاشمی آذر برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه : چکیدهخشکی به عنوان یکی ازمهم ترین عوامل محدود کننده رشد و تولید گیاهان زراعی شناخته شده است. تغییرات فیزیولوژیکی که در اثر کمبود آب در گیاه ایجاد […]
متن کامل پایان نامه : عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی ها – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان
عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربیها روغنها بر اثر عوامل مختلفی اکسیده میشوند. ترکیبات حاصل ازاکسیداسیون بر طعم روغنهااثر میگذارند و چنانچه اکسیداسیون در سطح پیشرفتهای صورت گرفته باشد آنها را غیر قابل مصرف میکنند. به طور کلی بد طعمی[۱] روغنها زمانی ظاهر میشود که مقدار قابل توجهی پراکسید در روغن تشکیل میگردد. تعداد و محل […]
عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی ها – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان
عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربیها روغنها بر اثر عوامل مختلفی اکسیده میشوند. ترکیبات حاصل ازاکسیداسیون بر طعم روغنهااثر میگذارند و چنانچه اکسیداسیون در سطح پیشرفتهای صورت گرفته باشد آنها را غیر قابل مصرف میکنند. به طور کلی بد طعمی[۱] روغنها زمانی ظاهر میشود که مقدار قابل توجهی پراکسید در روغن تشکیل میگردد. تعداد و محل […]
پایان نامه با موضوع عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی ها – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان
عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربیها روغنها بر اثر عوامل مختلفی اکسیده میشوند. ترکیبات حاصل ازاکسیداسیون بر طعم روغنهااثر میگذارند و چنانچه اکسیداسیون در سطح پیشرفتهای صورت گرفته باشد آنها را غیر قابل مصرف میکنند. به طور کلی بد طعمی[۱] روغنها زمانی ظاهر میشود که مقدار قابل توجهی پراکسید در روغن تشکیل میگردد. تعداد و محل […]
پایان نامه : اثر اسپری برگی با عصارۀ جلبک آسکوفیلوم نودوسوم و نانوکلات آهن
دانشکده کشاورزی- گروه باغبانی پایاننامه برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد(M.Sc.) رشته باغبانی گرایش فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه عنوان تحقیق اثر اسپری برگی با عصارۀ جلبک آسکوفیلوم نودوسوم و نانوکلات آهن بر روی برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه توت فرنگی (F. x annanasa) استاد راهنما دکتر بهزاد کاویانی فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده ۱ […]
پایان نامه : مصرف دوهفته مکمل ال کارنیتین بر استرس اکسیداتیو
پایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی ورزشی عنوانمصرف دوهفته مکمل ال کارنیتین بر استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت هوازی شدید استاد راهنما : دکتر بابک نخستین روحی استاد مشاور : دکتر حمید اراضی فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول: طرح پژوهش و مقدمه ۱-۱- مقدمه. ۲ ۱-۲- بیان […]
پایان نامه تاثیرهشت هفته تمرین هوازی درآب با و بدون مصرف چای سبز بر برخی عوامل انعقادی خون در زنان یائسه غیرفعال
چکیده فارسی:مقدمه: بیماریهای قلبی- عروقی به ویژه بیماری عروق کرونر قلب از مهمترین علل نهایی مرگ در زنان است. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر ۸ هفته تمرین هوازی درآب با و بدون مصرف چای سبز بر برخی عوامل انعقادی خون زنان یائسه غیر فعال بود.مواد و روشها: این تحقیق بر روی ۲۷ زن […]
پایان نامه اثر حاد و مزمن تمرین تناوبی با شدت بالا در محیط معتدل و گرم بر سطوح سرمی گلوتاتیون پراکسیداز و HSP72 استراحتی و فعالیتی در مردان فعال
۲۴ نفر از دانشجویان تربیتبدنی دانشگاه خوارزمی بهصورت داوطلبانه انتخاب و بهطور تصادفی به سه گروه تمرین در محیط گرم (دمای ۴۰ درجه، ۵±۳۵ درصد)، گروه تمرین در محیط معتدل (دمای ۲۴ درجه، رطوبت ۵±۳۵ درصد) و گروه کنترل بر اساس برآورد VO2max بهطور مساوی و همتا تقسیم شدند. آزمودنیهای گروه تجربی، تمرین را ۶ […]
پایان نامه بررسی موارد معافیت تولیدکننده
تحولات غذا در طول تاریخانسانها، جانوران همهچیز خوری هستند که قادرند هم فراوردههای گیاهی و هم جانوری را مصرف کنند. پس از دوران عصر یخ، انسانها میخواستند تا پرورش گیاهان و حیوانات را تحت کنترل خود بگیرند تا بدینوسیله خود را ایمن سازند. این مسئله منجر به پیدایش کشاورزی شد و شیوهای که غذا طی آن به دست […]
دانلود پایان نامه ارشد: بهینه سازی مصرف عصارهی متانولی برگ گیاه گلرنگ توسط دستگاه اولتراسوند به روش سطح پاسخ
فصل اول:مقدمه. ۲۱-۱-مقدمه: ۲فصل دوم : کلیات و بررسی منابع. ۵۲- ۱-رادیکال های آزاد و اکسیداسیون روغنها و چربی ها ۵۲-۱-۱-رادیکالهای آزاد. ۵۲-۱-۲-پیامدهای پاتولوژیک رادیکالهای آزاد. ۵۲-۱-۳-انواع رادیکالهای آزاد. ۶۲-۱-۳-۱رادیکال های آزاد اکسیژندار. ۶۲-۱-۳-۲-رادیکالهای آزاد فلزی ۸۲-۲-اکسیداسیون روغنها و چربیها ۸۲-۲-۱-فتواکسیداسیون. ۸۲-۲-۲-اکسیداسیون آنزیماتیک. ۹۲-۲-۳-اکسیداسیون اسید های چرب به وسیله آنزیم لیپوکسی ژناز. ۱۰۲-۲-۴-اکسیداسیون خودبهخودی ۱۰۲-۳- […]
پایان نامه: بهینه سازی مصرف عصارهی متانولی برگ گیاه گلرنگ توسط دستگاه اولتراسوند به روش سطح پاسخ
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی گرایش کشاورزی عنوان: بهینه سازی مصرف عصارهی متانولی برگ گیاه گلرنگ توسط دستگاه اولتراسوند به روش سطح پاسخ استاد راهنما: دکتر حسین جلالی
رساله دکترای علوم دامی: پاسخهای فیزیولوژیک و عملکردی گاوهای هلشتاین در دوره انتقال به مخلوطی از برخی گیاهان دارویی در جیره های با …
دکتر محمد خوروش (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فهرست مطالبهشت فهرست جداولده فهرست اشکال.یازدهچکیده۱فصل اول: مقدمهمقدمه. ۲فصل دوم: بررسی منابع۲-۱- دوره انتقال ۶۲-۱-۱- تعریف و اهمیت دوره انتقال ۶۲-۱-۲- سازگاریهای مهم در دوره انتقال. ۷۲-۲- گیاهان دارویی و اثرات آنها بر سلامتی. ۱۰۲-۲-۱- اثرات ضد میکروبی گیاهان دارویی و نقش آن در […]
پایان نامه ارشد:بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت COX-2، H2O2 وNO در زخم تجربی ایجاد شده در پوست موش
پایان نامه رشته :زیستشناسی گرایش :میکروبیولوژی عنوان : بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت COX-2، H2O2 وNO در زخم تجربی ایجاد شده در پوست موش
پایان نامه:بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیمهای عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی …
واحد ارسنجان دانشکده علوم پایه، گروه زیست شناسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) گرایش زیست شناسی جانوری عنوان پایان نامه: بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیمهای عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی در جوجههای گوشتی نژاد Rass استاد راهنما: دکتر حیدر آقا بابا […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 08:23:00 ق.ظ ]
|