مطالعه اثر مایعات یونی بر پایداری و فعالیت هیدرولازی آنزیم لیپاز ترموانروباکتر ترموهیدروسولفوریکوس

مقایسه­ خصوصیات سینتیکی آنزیم لیپاز آزاد

پایان نامه تولید آنزیمی استر ۱- بوتیل اولئات با استفاده از سیستم سلولی قارچ رایزوپوس اوریزا

مدل سازی درصد چربی جامد و نقطه ذوب چربی­های اینتراستریفیه شده به روش آنزیمی

پایان نامه غذایی : بررسی آنزیم شفاف ساز آب میوه و ارائه مدل سینتیکی برای آن

تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی

بررسی اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی در تغذیه قزل آلای رنگین کمان

طراحی و بهینه سازی تولید بیودیزل از روغن سبوس برنج به روش ترانس استریفیکاسیون


لی مورفیسم ژن رسپتور اکسی توسین در دو جایگاه rs2254298 و rs53576 در بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی

ب

ررسی تأثیر کوئرستین بر اختلالات عملکردی ناشی از نارسایی حاد کلیوی القاء شده توسط ایسکمی / خونرسانی مجدد در …

بررسی شاخص های پیری و ردیابی ژن آلفامانوزیداز مرتبط با پیری در چند رقم گیلاس

بررسی باکتری سالمونلا تیفی در سالاد به وسیله روش LAMP-PCR

بررسی آلودگی و ژنوتایپینگ ژن کوآگولاز استافیلوکوکوس

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...