پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و […]

پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و […]

پایان نامه : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز

گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق متن پایان نامه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال […]

پایان نامه توصیف نظرات استادان دانشگاه پیام ­نور درباره ­ی تفکّرانتقادی و چگونگی اعمال آن در تدریس

فصل اول: کلیات پژوهش بیان مسئله۱ اهمیت و ضرورت.۲ هدف کلی.۳ سئوالهای پژوهش.۴ فصل دوم: چارچوب نظری و پیشینه تحقیق پیشینه نظری۵ تحقیقات انجام یافته.۱۵ جمع­بندی و نتیج­گیری۲۲ فصل سوم: روش تحقیق روش تحقیق.۲۴ جامعه آماری،نمونه و روش نمونه­گیری.۲۴ روش جمع­آوری داده­ها۲۵ ابزار مورد […]

دانلود رایگان پروژه درباره کنترل کیفیت با فرمت ورد

مقدمه همانطور که می دانیم هرگونه تصمیم گیری نیازمند به اطلاعات است و هرگونه از اطلاعات نیازمند به داده است. پس باید داده داشت تا تصمیم گرفت. برای این منظور بایستی داده ها را ثبت کرد. داده ها چیزی فراتر از اعداد و ارقام هستند ، داده ها برای تجزیه وتحلیل مسائل و مشکلات مختلف […]

دانلود پایان نامه :کم خونی عفونی جوجه ها

فصل اول:کلیات پژوهش ۱-۱طبقه بندی و مورفولوژیاولین بار که CIA درژاپن جدا شد محققین نشان دادند که عامل از فیلترهای با منافذ به قطر ۲۵ نانومتر عبور میکند و حتی با بکار بردن صافی های پی درپی و کاهش قطر منافذ قسمت قابل توجهی از عفونت باقی می ماند. ذرات ویروسی در محلول سدیم کلراید در […]

پایان نامه ارشد: سنتز و شناسایی لیگاند­های باز شیف مشتق شده از مشتقات سالیسیل­ آلدهید و ۳-آمینو استوفنونو کمپلکس­های Cu(II) آن­ها

فهرست مطالب:فصل اول- مقدمه. ۱۱-۱- بازهای­شیف ۲۱-۱-۱- معرفی باز­های شیف ۲۱-۱-۲- تاریخچه باز­های شیف. ۳۱-۱-۳- نام­گذاری ترکیبات شیف. ۴۱-۱-۴- انواع باز­های شیف. ۵۱-۱-۴-۱- باز­های شیف یک­دندانه ۵۱-۱-۴-۲- باز­های شیف دو­دندانه ۶۱-۱-۴-۳- باز­های شیف سه­دندانه ۶۱-۱-۴-۴- باز­های شیف چهار­دندانه. ۷۱-۱-۴-۵- باز­های شیف پنج­دندانه. ۸۱-۱-۴-۶- باز­های شیف شش­دندانه. ۸۱-۱-۴-۷- باز­های شیف هفت­دندانه ۹۱-۱-۵- باز­های شیف درشت حلقه. […]

پایان نامه ارشد: سنتز گزینش­ پذیر برخی از مشتق ­های دی­ هیدرو­پیرانو کرومن از طریق واکنش­های سه ­جزئی با استفاده از نانوذرات منیزیم اکسید

فهرست مطالب:فصل اول مباحث نظری ۱-۱-مقدمه. ۳واکنش چندجزیی. ۳۱-۲-معرفی واکنش­های چندجزیی. ۴۱-۲-۱- طبقه بندی واکنش­های چندجزیی. ۵۱-۳-معرفی کومارین ومشتق­های آن ۶۱-۳-۱- کاربرد کومارین ۷۱-۳-۲-نقش فلوئورسانسی کومارین ۹۱-۳-۳-روش­های سنتز کومارین ۱۰۱-۳-۳-۱-واکنش پرکین ۱۰۱-۳-۳-۲-واکنش پکمن ۱۱۱-۴-معرفی کرومن ومشتق­های آن. ۱۲۱-۴-۱-خواص فتوکرومیسم کرومن­ها ۱۳۱-۴-۲- روشهای سنتز مشتق­های کرومن. ۱۴۱-۴-۲-۱- سنتز کرومن بااستفاده از کاتالیزگرهای فلزی. ۱۴۱-۴-۲-۲- سنتز کرومن […]

پایان نامه ارشد: تولید بیوپلیمر پلی هیدروکسی آلکانوآت ها و بررسی امکان استفاده آنها در نانوکامپوزیت های پلیمری

دکترحسین عیسی زاده دکتر مهوش خدابنده استاد مشاور: دکتر قاسم نجف پور (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:مقدمه .۱فصل اول- مروری بر مطالعات پیشین ۱-۱- میکروارگانیسم­های تولیدکننده پلی­هیدروکسی­آلکانوات­ها . ۷ ۱-۲- کوپلیمرهای هیدروکسی­آلکانوات ۱۱۱-۳- نحوه سنتز بیوپلیمرهای هیدروکسی­آلکانوات۱۴۱-۴- منابع ارزان­قیمت کربنی در تولید پلیمرهای PHA .۱-۵- سنتز پلی­هیدروکسی­آلکانوات­ها در گیاهان۱۶۱-۶- اندازه­گیری کمی بیوپلیمرها۱۸۱-۷- […]

پایان نامه ارشد: استفاده از ساقه‌ گیاه خاکشیر در حذف آلایندگی رنگی از محیط‌های آبی و بررسی تأثیر عملکرد جاذب در مقیاس نانو بر حذف

۱-۲ انواع جذب ۳۱-۳ طبیعت جاذب‌ها ۴۱-۴ جاذب‌ها. ۴۱-۵ عوامل تأثیرگذار بر روی قدرت جذب یک جاذب ۵۱-۵-۱ سطح تماس. ۵۱-۵-۲ غلظت ۷۱-۵-۳ دما. ۷۱-۵-۴ نوع ماده جذب شده و جاذب ۷۱-۵-۵ حالت ماده جذب شده و جاذب. ۷۱-۶ ذغال‌های رنگ بر. ۷۱-۷ کربن فعال ۸۱-۸ روش‌های فعالسازی ۹۱-۸-۱ روش فعالسازی فیزیکی ۹۱-۸-۲ روش فعالسازی […]

پایان نامه: سنتز و ساخت قطعات از نانو ذرات زیرکونیا و محلول های جامد آن جهت استفاده در پیل های سوختی …

دانشکده فنی ومهندسی-گروه مهندسی مواد پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی مواد(سرامیک) عنوان: سنتز و ساخت قطعات از نانو ذرات زیرکونیا و محلولهای جامد آن جهت استفاده در پیلهای سوختی اکسید جامد استاد راهنما: دکتر محمد یگانه قطبی استاد مشاور: دکتر بهزاد کوزه گرکالجی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب: فصل اول : […]

پایان نامه: بررسی تاثیر ویبراسیون کل بدن با فرکانس و دامنه متفاوت بر مقاومت خمشی، تراکم یون کلسیم و …

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی گروه آموزشی بیومکانیک ورزشی پایان نامه برای دریافت درجه دکتری در رشته تربیت بدنی گرایش بیومکانیک ورزشی عنوان: بررسی تاثیر ویبراسیون کل بدن با فرکانس و دامنه متفاوت بر مقاومت خمشی، تراکم یون کلسیم و هیستومورفومتری استخوان فمور و تیبیا در رت اوراکتومی استاد راهنما: دکتر مهرداد عنبریان اساتید […]

پایان نامه کشاوزی : اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ی ازگیل ژاپنی

رشته‌: مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه عنوان: اثر برخی ترکیبات بازدارنده‌ی قهوه‌ای شدن آنزیمی در حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه‌ی ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) استاد راهنما: دکتر داود هاشم‌آبادی استاد مشاور: دکتر محمود قاسم‌نژاد فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده ۱ فصل اول: مقدمه. ۲ ۱-۱- خاستگاه و تاریخچه […]

پایان نامه ارشد رشته شیمی آلی : سنتز مشتق جدیدی از یک کتو دی آزیریدین از طریق آمیناسیون

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه : فهرست مطالبعنوان صفحه چکیده. ۱مقدمه ۲فصل اول : آمین های آلیفاتیک، ازیریدین ساختار و واکنش های کتوآزیدین. ۳۱-۱- آمین های آلیفاتیک. ۴۱-۱-۱- خواص آمین های آلیفاتیک ۴۱-۱-۲- خواص فیزیکی و خصلت اسیدی و بازی آمین های آلیفاتیک ۵-۴۱-۱-۳-یک روش […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...