اثر ضد میکروبی |
![]() |
پایان نامه: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی
گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی استاد راهنما: دکتر مهدی منصوری
پایان نامه: اثر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد بر کیفیت و ماندگاری سس مایونز
اثر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد بر کیفیت و ماندگاری سس مایونز استاد راهنما: دکتر مهدی منصوری
دانلود پایان نامه:ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانواسانس های اسطوخودوس، درمنه، دارچین و مورد بر روی میکروب های شایع در سینوزیت عفونی
جناب آقای دکتر منصور بیات اساتید مشاور سرکار خانم دکتر ستاره حقیقت، جناب آقای دکتر افشین محسنی فر سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهخلاصه فارسی حفصل اول کلیات۱-۱ . سینوزیت. ۳۱-۲ . شیوع سینوزیت. ۴۱-۳ . عوامل مستعد کننده سینوزیت. ۴۱-۴ . منشأ سینوزیت. ۵۱-۴-۱ […]
پایان نامه:ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانواسانس های اسطوخودوس، درمنه، دارچین و مورد بر روی میکروب های شایع در سینوزیت عفونی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) گرایش میکروبیولوژی عنوان ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانواسانس های اسطوخودوس، درمنه، دارچین و مورد بر روی میکروب های شایع در سینوزیت عفونی استاد راهنما جناب آقای دکتر منصور بیات اساتید مشاور سرکار خانم دکتر ستاره حقیقت، جناب آقای دکتر افشین محسنی فر سال […]
پایان نامه: شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد میکروبی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) …
عنوان: شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) DC. استاد راهنما: دکتر عبدالرسول حقیر ابراهیمآبادی استاد مشاور: دکتر حسین بتولی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده:سابقه استفاده از گیاهان به قدمت تاریخ زندگی بشر بر روی […]
پایان نامه با موضوع آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی […]
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آ
نتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی […]
خرید پایان نامه : آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی […]
دسترسی پایان نامه : گیاه شناسی خرمالو – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
مقدمه ۱-۱- خرمالو ۱-۱-۱- گیاهشناسی خرمالو خرمالو (Diospyros kaki L.) متعلق به خانواده Ebenaceae است که آبنوس چوب سخت بومی سری لانکا و جنوب شرق آسیا را نیز شامل می شود. تقریبا ۲۰۰ گونه در جنس Diospyros وجود دارد. خرمالو که کاکی یا خرمالوی شرقی نیز نامیده می شود عمدتا برای تولید میوه کشت و […]
دانلود پایان نامه گیاه شناسی خرمالو – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
مقدمه ۱-۱- خرمالو ۱-۱-۱- گیاهشناسی خرمالو خرمالو (Diospyros kaki L.) متعلق به خانواده Ebenaceae است که آبنوس چوب سخت بومی سری لانکا و جنوب شرق آسیا را نیز شامل می شود. تقریبا ۲۰۰ گونه در جنس Diospyros وجود دارد. خرمالو که کاکی یا خرمالوی شرقی نیز نامیده می شود عمدتا برای تولید میوه کشت و […]
گیاه شناسی خرمالو – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
مقدمه ۱-۱- خرمالو ۱-۱-۱- گیاهشناسی خرمالو خرمالو (Diospyros kaki L.) متعلق به خانواده Ebenaceae است که آبنوس چوب سخت بومی سری لانکا و جنوب شرق آسیا را نیز شامل می شود. تقریبا ۲۰۰ گونه در جنس Diospyros وجود دارد. خرمالو که کاکی یا خرمالوی شرقی نیز نامیده می شود عمدتا برای تولید میوه کشت و […]
پایان نامه ارشد: مطالعه اثرات برخی ترکیبات گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی گل شاخه بریده آنتوریوم
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول: کلیات پژوهش۱-۱ – مقدمه. ۲۱-۲- اهمیت علم فیزیولوژی پس از برداشت . ۳۱-۳- اهمیت علم فیزیولوژی پس از برداشت در گیاهان زینتی ۴۱-۴- عوامل تاثیر گذار در عدم موفقیت صادرات گل های بریده ۵۱-۵- عوامل موثر در طول عمر گیاهان زینتی ۶۱-۶- دلایل کاهش طول […]
پایان نامه:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده امروزه به علت مقاومت میکروارگانیسمها در برابر آنتی بیوتیکها، استفاده از گیاهان دارویی جهت دستیابی به ترکیبات جدید غلبه بر آنها، امری مهم و ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی و آبی لیموترش در برابر باکتری ها و کپک بود. در […]
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
فصل اولمقدمه پیش زمینه امروزه ایمنى غذا یک مباحث مهم سلامت عمومى جامعه است. تخمین زده مىشود که حدود %۳۰ مردم کشورهاى صنعتى از بیمارىهاى ناشى از غذا رنج مىبرند (بارت، ۲۰۰۴). طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سالانه ۹میلیون نفر در جهان جان خود را بر اثر مسمومیتهای ناشی از مصرف غذا و آب آلوده […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 05:23:00 ق.ظ ]
|