ارزش تغذیه ای |
![]() |
دانلود پایان نامه روانشناسی با موضوع سوگیریهای فرآیند پردازش اطلاعات در اضطراب اجتماعی
سوگیریهای فرآیند پردازش اطلاعات در اضطراب اجتماعی همانطور که پیش از این اشاره شد، اجتناب از موقعیتهای اجتماعی یا عملکردی یکی از عوامل اساسی در حفظ و تداوم اضطراب اجتماعی محسوب میشود (ولز و پاپاجورجیو، ۱۹۹۸)؛ اما امروزه با پیشرفت جوامع و همراه با آن گسترده شدن روابط اجتماعی، اجتناب از موقعیتهای اجتماعی گریزناپذیر به […]
پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری
تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین […]
سبق و رمایه درلغت واصطلاح:
۲-۱- سبق و رمایه درلغت واصطلاح: «سبق» درلغت به معنای پیشی گرفتن بر یکدیگر در دویدن، تاختن، جنگیدن و … است .» (معین، ۱۳۶۰: ذیل ماده سبق) در «لسان العرب» آمده است: «السَّبْق: القُدْمهُ فی الجَرْی و فی کل شیء» (ابن منظور، ۱۴۱۴ق: ج۱۵) برخی دیگر سبق را به معنی قدمت و پیشی گرفتن درکاری […]
جایگاه ورزش در اسلام، مفهوم ورزش درلغت
واژه سبق ازنظرلغوی مورد بررسی قرارگرفت ومعانی که برای آن وجود دارد بیان گردید. این لغت در قرآن کریم، دارای کاربردهای گوناگونی است؛ آنجا که برادران یوسف در بیان چگونگی کار خویش می گویند: «انا ذَهَبنا نَستبقُ و تَرکنا یوسفَ عندَ متاعِنا»(یوسف:۱۷) گفتند: ای پدر، ما به مسابقه رفته بودیم و یوسف را پیش کالاهای […]
پایان نامه منابع کسب دانش تغذیهای دانشآموزان پایه چهارم ابتدایی بر اساس مدل ویسکانسین با تأکید بر نقش برنامههای درسی
نتیجهگیری: با توجه به نقش کمرنگ مدرسه و به ویژه معلم، میتوان با گذاشتن کلاسهای فوق برنامه و یا آموزش تغذیه، دانشآموزان و والدین آنها را در مورد عادتهای غذایی خوب و ارائه انتخابهای غذایی سالم، آگاه نمود. کلیدواژهها: برنامههای درسی، آگاهی تغذیهای، مدل ویسکانسین، مقطع چهارم ابتدایی فهرست مطالب
عنوان صفحه فصل […]
پایان نامه تدوین و استانداردسازی بسته آموزش بومی مهارتهای ارتباطی والد-کودک بر مبنای آسیبشناسی تعاملی
این پژوهش به منظور تدوین و استانداردسازی بسته بومی آموزشی مهارتهای ارتباطی والد- کودک برای کودکان پیشدبستانی بر مبنای آسیبشناسی تعاملی انجام شد. روش پژوهش در بخش اول کیفی بود که در این بخش ابتدا متون نظری و پژوهشی مرتبط با عنوان تحقیق مورد بررسی قرار گرفت. سپس با استفاده از مصاحبه نیمه ساختاریافته بر […]
پایان نامه بررسی فرصت های موجود در صنعت اسباب بازی در جهت تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی
(در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است)تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده کارآفرینی فرایند مرتبط با کشف،ارزیابی و […]
پایان نامه بررسی فرصت های موجود در صنعت اسباب بازی در جهت تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی
کارآفرینی فرایند مرتبط با کشف،ارزیابی و بهره برداری از فرصت هاست که طی آن کالاها و خدمات نوینی خلق یا ارائه می گردد. از این رو تشخیص فرصت به عنوان یکی از مهمترین توانایی های کارآفرینان موفق است . این پژوهش به بررسی فرصت های کارآفرینانه در صنعت اسباب بازی می پردازد. به منظور شناسایی […]
پایان نامه ارشد: تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال و فریزر
فهرست مطالب:فصل اول. ۱- مقدمه و کلیات ۱۱-۱ اهمیت و ارزش تغذیهای آبزیان. ۱۱-۲ کپور نقرهای و اهمیت آن ۲۱- ۳ محصولات جنبی آبزیان ۳۱-۴ فرآوردههای گوشتی. ۴۱-۴-۱ سوسیسهای حرارتدیده. ۵۱-۴-۲ سوسیسهای خام. ۶۱-۵ سوسیس ماهی و تاریخچه آن. ۶۱-۵-۱ مواد تشکیل دهنده سوسیس ماهی ۷۱-۱-۵-۱ گوشت ماهی ۷۱-۶ مکانیسم تولید سوسیس ۸۱-۶-۱ مینسِ […]
پایان نامه: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
عنوان: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی استاد راهنما: دکتر علیرضا شهاب لواسانی استاد مشاور: دکتر محمد رضا عابدینی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول. ۱کلیات. ۱۱-۱- مقدمه ۲۱-۲- طرح موضوع ۲۱-۳- بیان مسئله ۳الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر.۴۱- گلیکولیز ۴۲- لیپولیز […]
پایان نامه ارشد: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول. ۱کلیات. ۱۱-۱- مقدمه ۲۱-۲- طرح موضوع ۲۱-۳- بیان مسئله ۳الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر.۴۱- گلیکولیز ۴۲- لیپولیز ۴۳- پروتئولیز ۵۴- دما ۵۱-۳-۱- تعریف پنیر. ۷۱-۳-۲- منشاء تاریخی پنیر ۷۱-۳-۳- طبقه بندی واریتههای پنیر ۹۱-۳-۳-۱- پنیر اولترافیلتراسیون (UF) 11۱-۳-۴- ارزش تغذیه ای پنیر […]
پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالبعنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل […]
پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالبعنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل […]
پایان نامه : بررسی میزان تولید و هزینه عملیات تنک کردن در جنگلهای دست کاشت شمال کشور
پایاننامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی منابع طبیعی – جنگلداری بررسی میزان تولید و هزینه عملیات تنک کردن در جنگلهای دست کاشت شمال کشور استاد راهنما: دکتر سید رستم موسوی میرکلا استاد مشاور: مهندس احمد صمدی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهعملیات پرورشی تنک کردن نقش مهمی در پرورش توده […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 03:09:00 ق.ظ ]
|