دانلود پایان نامه روانشناسی با موضوع سوگیری‌های فرآیند پردازش اطلاعات در اضطراب اجتماعی سوگیری‌های فرآیند پردازش اطلاعات در اضطراب اجتماعی همانطور که پیش از این اشاره شد، اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی یا عملکردی یکی از عوامل اساسی در حفظ و تداوم اضطراب اجتماعی محسوب می‌شود (ولز و پاپاجورجیو، ۱۹۹۸)؛ اما امروزه با پیشرفت جوامع و همراه با آن گسترده شدن روابط اجتماعی، اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی گریزناپذیر به نظر می‌آید. برمبنای این دو گزاره، این سوال پیش می‌آید که چرا به‌رغم مواجهه افراد مضطرب اجتماعی با موقعیت‌های به زعم آن‌ها تهدیدکننده، اضطرابشان کماکان پایدار می‌ماند؟ در پاسخ، پردازش منفی اطلاعات اجتماعی به عنوان یک تبیین قویاً محتمل مطرح می‌شود (هیرچ و کلارک، ۲۰۰۴). سوگیری پردازش اطلاعات[۱] شیوه خاص پردازش اطلاعات در حیطه کارکردهای شناختی از قبیل توجه، تفسیر، حافظه و قضاوت تعریف می‌شود که در راستای تهدیدآمیز بودن موقعیت‌های اجتماعی بروز می‌یابد. فرد با اضطراب اجتماعی… دانلود پایان نامه روانشناسی با موضوع سوگیری‌های فرآیند پردازش اطلاعات در اضطراب اجتماعی سوگیری‌های فرآیند پردازش اطلاعات در اضطراب اجتماعی همانطور که پیش از این اشاره شد، اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی یا عملکردی یکی از عوامل اساسی در حفظ و تداوم اضطراب اجتماعی محسوب می‌شود (ولز و پاپاجورجیو، ۱۹۹۸)؛ اما امروزه با پیشرفت جوامع و همراه با آن گسترده شدن روابط اجتماعی، اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی گریزناپذیر به نظر می‌آید. برمبنای این دو گزاره، این سوال پیش می‌آید که چرا به‌رغم مواجهه افراد مضطرب اجتماعی با موقعیت‌های به زعم آن‌ها تهدیدکننده، اضطرابشان کماکان پایدار می‌ماند؟ در پاسخ، پردازش منفی اطلاعات اجتماعی به عنوان یک تبیین قویاً محتمل مطرح می‌شود (هیرچ و کلارک، ۲۰۰۴). سوگیری پردازش اطلاعات[۱] شیوه خاص پردازش اطلاعات در حیطه کارکردهای شناختی از قبیل توجه، تفسیر، حافظه و قضاوت تعریف می‌شود که در راستای تهدیدآمیز بودن موقعیت‌های اجتماعی بروز می‌یابد. فرد با اضطراب اجتماعی… پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین غذاهایی که مصرف می کنیم و کاری که بدن انجام می دهد.تمام مراحلی که غذا باید بگذراند تا انسان به رشد کامل جسمی و روانی برسد تغذیه نام دارد. غذا چیست؟هر ماده جامد و مایعی که پس از خوردن در دستگاه گوارش هضم شود و یا به طریق دیگر مثلا تزریق وارد بدن شود و پس از آن جذب یا تولید انرژی کند یا در انجام اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو نقش داشته باشد غذا نامیده… سبق و رمایه درلغت واصطلاح: ۲-۱- سبق و رمایه درلغت واصطلاح: «سبق» درلغت به معنای پیشی گرفتن بر یکدیگر در دویدن، تاختن، جنگیدن و … است .» (معین، ۱۳۶۰: ذیل ماده سبق) در «لسان العرب» آمده است: «السَّبْق: القُدْمهُ فی الجَرْی و فی کل شی‌ء» (ابن منظور، ۱۴۱۴ق: ج۱۵) برخی دیگر سبق را به معنی قدمت و پیشی گرفتن درکاری یا ازکسی معنا نموده اند.(رک: مصطفوی، ۱۴۰۲ق: ج۵، ص۴۰) درقاموس قرآن آمده است: «سبق: تقدم. پیش افتادن. راغب می‌گوید: اصل سبق پیش افتادن در‌ راه رفتن است. و بطور مجاز در غیر آن بکار میرود مثل «ما سَبَقُونا إِلَیْهِ- … سَبَقَتْ مِنْ رَبِّکَ» یعنى نافذ شد و گذشت و به طور استعاره در احراز فضیلت به کار می رود نحو «وَ السّابِقُونَ السّابِقُونَ» آنان که به وسیلۀ اعمال صالحه به رحمت و جنّت خدا پیشى گرفته‌اند.(قرشی، ۱۴۱۲ق: ج‌۳،… حق بر غذا، امنیت غذایی سومین رکن، فراهم کردن غذا از طریق تسهیل ایجاد محیط توانمند پرور و توانمند‌سازی‌ انسان‌ها به لحاظ تولید و آگاهی‌های اجتماعی به حق غذاست.در این شرایط محیطی، فرد باید بدون نیاز به کسی غذای کافی به دست آورد. آخرین رکن، تحویل، یعنی دادن غذا به هر طریق به افرادی است که در تهیه غذا ناتوان هستند. به این ترتیب، دولت‌ها نقش مهمی در اجرایی شدن حق غذا دارند.در واقع دستور العمل حق غذا، وظیفه اصلی را برعهده دولت‌ها می‌گذارد. اگر شرایط برای دسترسی افراد به غذای کافی ایجاد نشود به معنای قصور دولت‌هاست. بنابراین باید به تامین غذا به‌عنوان یک حق نگاه کنند نه به‌عنوان صدقه یااین که منت بر سرشان بگذارند.حق بر غذا، به عنوان یک مفهوم حقوق بین الملل بشر، حق بر غذا، دست کم در اسناد رسمی، به عنوان یکی… جایگاه ورزش در اسلام، مفهوم ورزش درلغت واژه سبق ازنظرلغوی مورد بررسی قرارگرفت ومعانی که برای آن وجود دارد بیان گردید. این لغت در قرآن کریم، دارای کاربردهای گوناگونی است؛ آنجا که برادران یوسف در بیان چگونگی کار خویش می گویند: «انا ذَهَبنا نَستبقُ و تَرکنا یوسفَ عندَ متاعِنا»(یوسف:۱۷) گفتند: ای پدر، ما به مسابقه رفته بودیم و یوسف را پیش کالاهای خود گذاشته بودیم. در جریان یوسف و زلیخا نیز چنین می خوانیم: «و استبقا الباب »(یوسف:۲۵) هر دو (یوسف و زلیخا) به طرف در دویدند. در بیان صراط در روز قیامت نیز خداوند اینگونه می فرماید: «فاستبقوا الصراط »(یس:۶۶) پس شتابان آهنگ صراط می کنند. با بررسی در لغت پی می بریم که به گونه ای در این واژه، مفهوم رقابت، پیشتازی و پیش آهنگی نهفته است، که در برابر آن «لحوق » به معنای پیوستن قرار دارد.رمایه… پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالبعنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل اول: کلیات……………………………………………………………………………………………………………… ۲-۱-۱مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱-۲- بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱-۲-۱- مشکل وجود کپک در نان………………………………………………………………………………………… ۴۱-۲-۲- تکنیک های متداول کنترل کپک و محدودیت های آنها…………………………………………………….. ۵۱-۳- ضرورت انجام تحقیق…………………………………………………………………………………………………. ۶۱-۴- فرضیه های پژوهش…………………………………………………………………………………………………… ۹۱-۵- اهداف پژوهش…………………………………………………………………………………………………………. ۹۱-۶- تعریف اصطلاحات……………………………………………………………………………………………………. ۹فصل دوم :ادبیات و پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………. ۱۰۲-۱- تاریخچه صنعت نان در جهان و ایران………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۲- انواع نان………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۲-۳- تعریف و اهمیت نان…………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲-۴- ارزش تغذیه‎ای آرد و نان…………………………………………………………………………………………… ۱۴-۵-۲علت ضایعات نان……………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۱-۵-۲بیاتی نان……………………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۲-۵-۲آلودگی میکروبی نان……………………………………………………………………………………………… ۱۷– ۱-۲-۵-۲فساد باکتریایی…………………………………………………………………………………………………. ۱۸-۲-۲-۵-۲ فساد… پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالب عنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل اول: کلیات……………………………………………………………………………………………………………… ۲-۱-۱مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱-۲- بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱-۲-۱- مشکل وجود کپک در نان………………………………………………………………………………………… ۴۱-۲-۲- تکنیک های متداول کنترل کپک و محدودیت های آنها…………………………………………………….. ۵۱-۳- ضرورت انجام تحقیق…………………………………………………………………………………………………. ۶۱-۴- فرضیه های پژوهش…………………………………………………………………………………………………… ۹۱-۵- اهداف پژوهش…………………………………………………………………………………………………………. ۹۱-۶- تعریف اصطلاحات……………………………………………………………………………………………………. ۹فصل دوم :ادبیات و پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………. ۱۰۲-۱- تاریخچه صنعت نان در جهان و ایران………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۲- انواع نان………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۲-۳- تعریف و اهمیت نان…………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲-۴- ارزش تغذیه‎ای آرد و نان…………………………………………………………………………………………… ۱۴-۵-۲علت ضایعات نان……………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۱-۵-۲بیاتی نان……………………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۲-۵-۲آلودگی میکروبی نان……………………………………………………………………………………………… ۱۷– ۱-۲-۵-۲فساد باکتریایی…………………………………………………………………………………………………. ۱۸-۲-۲-۵-۲… حقوق اطفال در مجامع بین المللی گفتار اول: اعلامیه جهانی در مجامع بین المللی مثل اعلامیه جهانی حقوق کودک و کنوانسیون حقوق کودک اطفال اعم از مشروع و نامشروع مورد حمایت واقع شده و به عبارتی مجامع بین المللی صرف نظر از منشاء تولد اطفال یعنی مشروع و نامشروع بودن آنها را مورد حمایت قرارداده بنابراین با این مقدمه که نحوه حمایت اطفال که شامل نامشروع هم می شود، در مجامع بین المللی به چه نحو بوده لازم است به آنها پرداخته شود با توجه به‌ اینکه‌ اعضای ملل‌متحد در منشور ملل‌، اعتقاد خود را به‌ حقوق‌ اساسی و منزلت‌ و ارزش‌ افراد بشر مجدداً تأکید نموده‌ و جهت‌ پیشبرد رشد اجتماعی، بهبود شرایط‌ زندگی در آزادی مصمم‌ گشته‌اند. نظر به‌ اینکه‌ ملل‌ متحد در اعلامیه جهانی حقوق بشر تأکید نموده‌اند که‌ همه‌ افراد بدون‌ در نظر گرفتن‌ نژاد،… تولیدکنندگان، تجارت برای بررسی بیشتر این شروط در اینجا توضیح مختصری در خصوص هر یک از این شروط ارائه خواهد گردید و در فصل بعدی به تشریح و تحولات این مفاهیم در پرتو رویه‌ی قضایی نهادهای حل و فصل اختلافات در چارچوب سازمان جهانی تجارت پرداخته می‌شود. گفتار اوّل) افزایش واردات در بند ۱ ماده‌ی ۲ موافقتنامه‌ی اقدام‌های حفاظتی مقرر شده است که استفاده از اقدام‌های حفاظتی در صورتی امکان‌پذیر است که کمیت واردات چه به‌طور مطلق و چه در مقایسه با تولیدات داخلی چنان افزایش پیدا کرده باشد (میزان کالاهای وارد شده افزایش پیدا کرده باشد نه ارزش آنها) که سبب ورود خسارت جدی یا تهدید به‌ ایجاد چنین خسارتی به صنایع داخلی شود.[۱۱۹] در اینجا افزایش واردات در مقایسه با تولید داخلی سنجیده خواهد شد، برخلاف آنتی‌دامپینگ و عوارض جبرانی که مبنای مقایسه… بسم الله الرحمن الرحیم دانشگاه قم دانشکده حقوق پایان نامه دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق مالکیت فکری عنوان: تعارض قوانین

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...