ازگیل ژاپنی |
![]() |
پایان نامه بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی استاد راهنما: دکتر زهرا امام جمعه استاد مشاور: دکتر مرضیهبلندی چکیدهدر این پژوهش اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو- […]
پای
ان نامه بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی استاد راهنما: دکتر زهرا امام جمعه استاد مشاور: دکتر مرضیهبلندی چکیدهدر این پژوهش اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو- […]
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1399-04-16] [ 04:17:00 ق.ظ ]
|