پایان نامه بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی استاد راهنما: دکتر زهرا امام جمعه استاد مشاور: دکتر مرضیهبلندی چکیدهدر این پژوهش اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو- […]

پای

ان نامه بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی استاد راهنما: دکتر زهرا امام جمعه استاد مشاور: دکتر مرضیهبلندی چکیدهدر این پژوهش اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو- […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...