دانلود پایان نامه ارشد:بهبود عمر گلجایی گل بریده داوودی Chrysanthemum morifolium L. با استفاده از اسانس بهارنارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس

دکتر داود هاشم آبادی تابستان ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبچکیده ۹فصل اولمقدمه ۱۰۱-۱- کلیات و گیاه­شناسی ۱۱۱-۲-بیان مساله. ۱۲۱-۳- اهداف تحقیق. ۱۲فصل دوم بررسی منابع ۱۳۲-۱- اهمیت گل داوودی ۱۴۲-۲- عمر گلجایی گل داوودی ۱۴۲-۳- انسداد آوندی. ۱۴۲-۴- ضدعفونی کننده‏ها. ۱۴۲-۵- پیشینه تحقیق. ۱۵۲-۵-۱- نمکهای هیدروکسی کینولین ۱۵۲-۵-۲- […]

دانلود پایان نامه:بهبود عمر گلجایی گل بریده داوودی Chrysanthemum morifolium L. با استفاده از اسانس بهارنارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس

دکتر داود هاشم آبادی تابستان ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبچکیده ۹فصل اولمقدمه ۱۰۱-۱- کلیات و گیاه­شناسی. ۱۱۱-۲-بیان مساله ۱۲۱-۳- اهداف تحقیق ۱۲فصل دوم بررسی منابع ۱۳۲-۱- اهمیت گل داوودی. ۱۴۲-۲- عمر گلجایی گل داوودی. ۱۴۲-۳- انسداد آوندی ۱۴۲-۴- ضدعفونی کننده‏ها ۱۴۲-۵- پیشینه تحقیق ۱۵۲-۵-۱- نمکهای هیدروکسی کینولین. ۱۵۲-۵-۲- اسانسهای […]

پایان نامه : تأثیر ریزمغذی­ها بر عملکرد اسانس سه گونه اکالیپتوس در منطقه سمنان

پایان نامه بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- […]

پایان نامه بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- […]

پایان نامه:تولید کالوس و تولید گیاهک بنفشه معطر با استفاده از تنظیم-کننده های رشد مختلف

ج- تولید گیاهان با ساختار ژنتیکی یکسان۴د- تولید هیبرید­های جدید از طریق دورگه­گیری غیرجنسی۵و- تولید ارقام یا کولتیواتورهای جدید با ساختمان ژنتیکی متفاوت که موجب تغییر شکل و رنگ گل، اندازه بوته، تغییر رنگ و اندازه برگ و تولید گل­های پُرپَر می­شوند.ه- تولید گیاهان مقاوم به شوری و یا علف­کش­ها از طریق انتخاب و غربال­گیری […]

دانلود پروژه رشته صنایع غذایی : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار متن پایان نامه :***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...