اسانس دارچین |
![]() |
ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانواسانس های اسطوخودوس، درمنه، دارچین و مورد بر روی میکروب های شایع در سینوزیت عفونی
بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در …
شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد میکروبی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) …
تأثیر ریزمغذیها بر عملکرد اسانس سه گونه اکالیپتوس در منطقه سمنان
بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته …
بررسی تأثیر آلودگی به انگل بر ترجیح گوسفند به مصرف علوفه دارویی
تعیین شرایط بهینه استخراج پلی ساکارید برگ گیاه هفت
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-04-12] [ 10:24:00 ب.ظ ]
|