پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالبعنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل اول: کلیات……………………………………………………………………………………………………………… ۲-۱-۱مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱-۲- بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱-۲-۱- مشکل وجود کپک در نان………………………………………………………………………………………… ۴۱-۲-۲- تکنیک های متداول کنترل کپک و محدودیت های آنها…………………………………………………….. ۵۱-۳- ضرورت انجام تحقیق…………………………………………………………………………………………………. ۶۱-۴- فرضیه های پژوهش…………………………………………………………………………………………………… ۹۱-۵- اهداف پژوهش…………………………………………………………………………………………………………. ۹۱-۶- تعریف اصطلاحات……………………………………………………………………………………………………. ۹فصل دوم :ادبیات و پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………. ۱۰۲-۱- تاریخچه صنعت نان در جهان و ایران………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۲- انواع نان………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۲-۳- تعریف و اهمیت نان…………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲-۴- ارزش تغذیه‎ای آرد و نان…………………………………………………………………………………………… ۱۴-۵-۲علت ضایعات نان……………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۱-۵-۲بیاتی نان……………………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۲-۵-۲آلودگی میکروبی نان……………………………………………………………………………………………… ۱۷– ۱-۲-۵-۲فساد باکتریایی…………………………………………………………………………………………………. ۱۸-۲-۲-۵-۲ فساد…

پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی

نافچی فهرست مطالب عنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل اول: کلیات……………………………………………………………………………………………………………… ۲-۱-۱مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱-۲- بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱-۲-۱- مشکل وجود کپک در نان………………………………………………………………………………………… ۴۱-۲-۲- تکنیک های متداول کنترل کپک و محدودیت های آنها…………………………………………………….. ۵۱-۳- ضرورت انجام تحقیق…………………………………………………………………………………………………. ۶۱-۴- فرضیه های پژوهش…………………………………………………………………………………………………… ۹۱-۵- اهداف پژوهش…………………………………………………………………………………………………………. ۹۱-۶- تعریف اصطلاحات……………………………………………………………………………………………………. ۹فصل دوم :ادبیات و پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………. ۱۰۲-۱- تاریخچه صنعت نان در جهان و ایران………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۲- انواع نان………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱۲-۳- تعریف و اهمیت نان…………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲-۴- ارزش تغذیه‎ای آرد و نان…………………………………………………………………………………………… ۱۴-۵-۲علت ضایعات نان……………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۱-۵-۲بیاتی نان……………………………………………………………………………………………………………. ۱۶-۲-۵-۲آلودگی میکروبی نان……………………………………………………………………………………………… ۱۷– ۱-۲-۵-۲فساد باکتریایی…………………………………………………………………………………………………. ۱۸-۲-۲-۵-۲…

لیست فایل ها -۹

دانلود پایان نامه:کنترل الکترونیکی موتور دیزل (EDC) پایان نامه:طراحی بسته بندی پایان نامه:صنعت خودروسازی پایان نامه:مهندسی اتومبیل سازی پایان نامه:خط مونتاژ موتور نیسان پایان نامه:سیستمهای برقی و الکترونیکی اتومبیل خودرو پایان نامه:معرفی گیاه دارچین دانلود پایان نامه ارشد:اقلام گیاهی جهت کاشت پایان نامه ارشد:سرما زدگی درختان دانلود پایان نامه ارشد:اصلاح و تهیه نهال و بذر دانلود پایان نامه ارشد : پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست پایان نامه: فعالیتهای علمی‌اصلاح نباتات تحقیقات در زمینه محصولات زراعی عمده از جمله غلات و … دانلود پایان نامه ارشد:سموم دفع آفات (علف¬کشها) دانلود پایان نامه ارشد: رشد و نمو در گیاهان دانلود پایان نامه ارشد:طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم دانلود پایان نامه ارشد: جوشکاری الکتروفیوژن پایان نامه:ساختارهای دورآلاییده پایان نامه:استفاده از سوخت گاز طبیعی پایان نامه:بازیابی اکسیدهای عناصر نادر خاکی از یک محصول…

پایان نامه بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابه‌های گازدار از مواد مصنوعی و نوشابه‌های گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر رایج‌ترین نوشیدنی در صنعت نوشابه‌سازی می‌باشد. این نوشابه ها از عصاره‌ها و اسانس‌های طبیعی گیاهی، به همراه فاکتورهای دیگر ساخت نوشابه تهیه می‌گردند. نوشابه‌هائی که از اسانس‌های طبیعی تهیه می‌شوند از نطر کمی، مقدار قابل توجهی هستند. اسانس‌های طبیعی مواد استخراجی از میوه‌ها و یا گیاهان رایحه‌دار مانند دارچین، زنجبیل و غیره می‌باشند.عصاره را از میوه‌های رسیده سالم و توسط…

پایان نامه بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابه‌های گازدار از مواد مصنوعی و نوشابه‌های گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر رایج‌ترین نوشیدنی در صنعت نوشابه‌سازی می‌باشد. این نوشابه ها از

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...