پایان نامه مهندسی محیط زیست : بررسی پسماندهای بیمارستانی (موردمطالعه : بیمارستان شهدای تجریش تهران)

عنوان پایان نامه : تکه ای از متن پایان نامه فقط برای نمونه : ۱-پسماندهای شیمیایی مواد زائد شیمیایی که به وفور در بیمارستان­ها وجود دارد، در بخش­های تشخیص و آزمایشگاه­ها ، وسایل و ابزار تنظیف و ضدعفونی به انضمام دارو­ها و وسایل دور ریختنی اطاق عمل بخش دیگری از این فضولات را تشکیل می دهند. […]

پایان نامه بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن برمیزان آکریل­آمید سیب­زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) گرایش کشاورزی- صنایع غذایی عنوان: بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن برمیزان آکریل­آمید سیب­زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق استاد راهنما: خانم دکتر راضیه نیازمند استاد مشاور : خانم دکتر پروین شرایعی فهرست مطالب عنوان […]

پایان نامه بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن برمیزان آکریل­آمید سیب­زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) گرایش کشاورزی- صنایع غذایی عنوان: بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن برمیزان آکریل­آمید سیب­زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق استاد راهنما: خانم دکتر راضیه نیازمند استاد مشاور : خانم دکتر پروین شرایعی فهرست مطالب عنوان […]

پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد­غذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: […]

پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد­غذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: […]

پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و مکانیسم […]

پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳ فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و […]

دانلود پایان نامه تعریف میگرن.

تعریف میگرن. شایع ترین علت سردرد، میگرن است و حدود ۱۵% از زنان و ۶% از مردان را مبتلا می سازد. یک تعریف سودمند، میگرن، عبارت است از سندرمی خوش خیم و راجعه، متشکل از سردرد، تهوع، استفراغ و/ یا نشانه های اختلال عملکرد عصبی به شکل ترکیب های مختلف. میگرن را اغلب می توان […]

دانلود پایان نامه تعریف میگرن.

تعریف میگرن. شایع ترین علت سردرد، میگرن است و حدود ۱۵% از زنان و ۶% از مردان را مبتلا می سازد. یک تعریف سودمند، میگرن، عبارت است از سندرمی خوش خیم و راجعه، متشکل از سردرد، تهوع، استفراغ و/ یا نشانه های اختلال عملکرد عصبی به شکل ترکیب های مختلف. میگرن را اغلب می توان […]

پایان نامه ارشد تفاوت طرحواره های هیجانی وتحریف های شناختی در افراد مبتلا به میگرن با افراد سالم

عنوان کامل پایان نامه : مقایسه تحریف های شناختی وطرحواره های هیجانی در افراد مبتلا به میگرن با افراد سالم ۲-۲-۵٫پاتوژنز اساس ژنتیکی میگرن، وجود

استعداد ژنتیکی در میگرن آشکار است. جهش های اختصاصی که منجر به علل نادر سردرد عروقی می شوند مشخص شده اند. به عنوان مثال، سندرم میلازاز انسفالوپاتی میتوکوندریال اسیدوزلاکتیک و […]

پایان نامه بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- […]

پایان نامه بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

 رشته صنایع غذایی با موضوع : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...