اشباع مرطوب |
![]() |
مدیریت پسماند – دانلود تحقیق رایگان
مدیریت پسماند یعنی فراهم نمودن امکانات : کاهش تولید پسماندها ازطریق الگوی صحیح مصرف و تفکیک پسماندها در مبدأ از طریق آموزش مکانیزه نمودن جمع آوری پسماندها بازیافت پسماندهای بازیافتی ( پسماندهای آلی و پسماندهای خشک بازیافتی ) پردازش (بی خطر نمودن ) پسماندهای غیر بازیافتی برای انواع پسماندها پسماندهای آلی ( غذایی ـ باغچه […]
پایان نامه تخمین ضرایب آزمایش تحکیم در لایههای آبرفتی با استفاده از مدلسازی با Anfis و شبکههای عصبی
دانشکده فنی (پایان نامه کارشناسی ارشد) عنوان: تخمین ضرایب آزمایش تحکیم در لایههای آبرفتی با استفاده از مدلسازی با Anfis و شبکههای عصبی استاد راهنما: دکتر عباس مهدویان چکیده:نشست تحکیمی یکی از ملاحظات مهم طراحی در پروژههای عمرانی همچونه سازه ها، راهها و راه آهن است. این پدیده بوسیله آزمایش تحکیم تعیین میشود. آزمایش تحکیم […]
پایان نامه تحول خاک های حاصل از رسوبات آبرفتی رودخانه کارون در یک امتداد عمود بر مسیر رودخانه کارون
تحول خاک های حاصل از رسوبات آبرفتی رودخانه کارون در یک امتداد عمود بر مسیر رودخانه کارون فصل اول: مقدمه۱- ۱ بیان مسئلهخاک ها توده طبیعی با مورفولوژی واحد هستند که در نتیجه اثر برهم کنش اقلیم، موجودات زنده، مواد مادری، پستی و بلندی در طول زمان تشکیل گردیده اند (مولدرز، ۱۹۸۷).ماده مادری از مهم […]
پایان نامه تحول خاک های حاصل از رسوبات آبرفتی رودخانه کارون در یک امتداد عمود بر مسیر رودخانه کارون
تحول خاک های حاصل از رسوبات آبرفتی رودخانه کارون در یک امتداد عمود بر مسیر رودخانه کارون فصل اول: مقدمه۱- ۱ بیان مسئلهخاک ها توده طبیعی با مورفولوژی واحد هستند که در نتیجه اثر برهم کنش اقلیم، موجودات زنده، مواد مادری، پستی و بلندی در طول زمان تشکیل گردیده اند (مولدرز، ۱۹۸۷).ماده مادری از […]
پایان نامه آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده علوم پایه، گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.Sc.» گرایش: صنایع غذایی عنوان: آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک استاد راهنما: دکتر هومن بهمن پور استاد مشاور: مهندس رضا صفری فهرست […]
پایان نامه آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده علوم پایه، گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.Sc.» گرایش: صنایع غذایی عنوان: آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک استاد راهنما: دکتر هومن بهمن پور
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1399-04-16] [ 02:55:00 ق.ظ ]
|