افشای پیش بینی |
![]() |
عوامل پیش بینی کننده تجدید ارائه صورتهای مالی
۲-۲-۱۵-عوامل پیش بینی کننده تجدید ارائه صورتهای مالی یکی از بحثهایی که در سالیان اخیر در بین صاحبنظران بسیار مطرح بوده است، این است که آیا شواهدی وجود دارد که بتوان بر اساس آن، تجدید ارائههای بالقوه را شناسایی کرد؟ به عبارت دیگر، ارائه مدلی برای پیش بینی تجدید ارائه، یکی از بحثهای مورد توجه پژوهشگران بوده است. با توجه به اینکه تجدید ارائه صورتهای مالی، ریشه در انگیزههای مشترکی دارد که ممکن است در ویژگیها و اطلاعات مالی اقتصادی شرکتها تجلی یابد. بدین ترتیب با پی بردن به این ویژگیهای مشترک، امکان پیش بینی تجدید ارائه صورتهای مالی فراهم میگردد. به طور کلی، در ادبیات تحقیق مرتبط با تجدید ارائه سود، ویژگیهای مشخصی به صورت طبقه بندی شده برای شرکتهای تجدید ارائهکننده در سالهای قبل از تجدید ارائه ذکر نشده است. با…
ب: پیشینه پورنوگرافی(هرزه نگاری)
هنرهای شهوانی شاید قدمتی به ازای خود هنر داشته باشند. موضوعات جنسی در کارهای هنری در تمام زمان ها و فرهنگ ها وجود داشته است. اولین نقاشی های شهوانی، مجسمه ها و نوشته ها توسط اولین نقاش ها و مجسمه سازان در اوایل تاریخ بشریت رخ داده و در امتداد زمان رشد و توسعه یافته است. گام بعد پیدایش هنر عکاسی است که در سال ۱۸۳۲ برداشته شد. در چهل سال بعد در سال ۱۸۷۲ سی قطعه عکس و پنج هزار اعلامیه توسط پلیس در دو خانه در لندن توقیف شد. در این زمان هرزه نگاری آغاز شده بود و اولین شاگردانش نیز پیدا شده بودند. هنگامی که ادیسون تصاویر متحرک را اختراع کرد به هرزه نگاری به ویژه در آمریکای جنوبی نگاه تازه ای شد، در واقع خود ادیسون تصاویر متحرک شهوانی…
پایان نامه فرمت ورد : پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
گفتاردوم : ماهیت و قلمرو تعهد حفظ اسرار بانکی در این گفتار نخست ماهیت حقوقی و سپس قلمرو این تعهد را بررسی می کنیم : الف: ماهیت حقوقی تعهد تردیدی نیست که بانک امین اسرار تلقی شده و با توجه به حرفه، فلسفه فعالیت، و شخصیت بانک مشتری آن را امین اسرار و طرف اعتماد خود قرار می دهد. اما چنین رابطه ای را نمی توان عقد ودیعه و امانت به معنای خاص دانست زیرا اگر چه پذیرفته شده که بسیاری از «اسرار تجاری»[۱] دارای ارزش اقتصادی هستند، اما در مجموع دشوار است که بتوان اسرار حرفه ای را مالی به حساب آورد، که نزد بانک سپرده شده است. «تعهد بانک وظیفه ای است مسلم از نظر قانون یا عرف، که مبنای اعتماد مشتری به بانک قرار گرفته و تعامل بانک و مشتری…
پایان نامه ارشد : رازداری بانکی (افشای اطلاعات) و جرم پولشویی
۱- جرایم مقدم و جرم پولشویی در مقررات بینالمللی و به ویژه کنوانسیون پالرمو، عواید حاصله از جرم به صورت مطلق بیان شده و مشخص نیست جرایم مقدم بر پولشویی شامل چه جرایمی است؟ آیا شامل کلیه جرایم مالی و اقتصادی اعم از کوچک و غیرسازمان یافته و موردی است یا شامل جرایم شدید و سازمان یافته میشود؟ سه رویکرد در ارتباط با جرایم پول کثیف وجود دارد. رویکرد نخست اینکه جرایم مقدم باید مالی و اقتصادی باشند، یعنی جرایمی که ارتکابشان به طور مستقیم یا غیرمستقیم برای تحصیل مال است. در رویکرد دوم ارتکاب هر جرمی که عواید مالی نامشروع به همراه دارد مثل مالی که مرتکب برای دستمزد خود در ارتباط با قتل
دیگری یا اقدامات تروریستی یا جاسوسی تحصیل کرده باشد، مشمول منابع پولشویی میگردد و بالاخره در رویکرد سوم…
راهنمای پایان نامه با موضوع رازداری بانکی (افشای اطلاعات) و جرم پولشویی
سیر تحول تاریخی جرمانگاری پولشویی پس از دانستن مبانی جرمانگاری پولشویی که چه مبنا و دلایلی جرم دانستن این رفتار را لازم مینمود حال به سیر تحولات جرمانگاری پولشویی در حقوقهای ملی، مقررات و اسناد بینالمللی و در نهایت به تحولات جرمانگاری این جرم در حقوقهای ایران و افغانستان میپردازیم. بند اول: جرمانگاری پولشویی در حقوقهای ملی امروزه قریب به اتفاق نظامهای کیفری جهان، برای جلوگیری از ورود آثار مخرب پولشویی بر امنیت و اقتصاد جوامع خود، دست به جرمانگاری و مبارزه کیفری با این پدیده زدهاند و برای این رفتار مجرمانه کیفر در نظر گرفته و ارتکاب آن را غیرقانونی خواندهاند. از جمله این کشور امریکا، انگلستان، سوئیس، ژاپن، ایرلند شمالی و اسکاتلند است که در این قسمت به جرمانگاری پولشویی در حقوق این کشورها میپردازیم. ۱- آمریکا اولین کشوری که در…
متن کامل پایان نامه : رازداری بانکی (افشای اطلاعات) و جرم پولشویی
مبحث اول: عنصر قانونی جرم پولشویی پدیدههای حقوقی، از جمله جرم، امری اعتباری هستند که بر مبنای قانون شکل میگیرند. در نظام حقوقی کشورهای رومی ژرمنی، از جمله در حقوق ایران و افغانستان، اعتبار قانونگذار، یعنی پیشبینی عنوان مجرمانه و مجازات آن، از ارکان ماهوی تشکیل دهنده جرم محسوب میشود و مانند ارکان مادی و معنوی برای تحقق جرم ضروری است. لزوم رعایت اصل”قانونی بودن جرایم و مجازاتها” و اتکای آن به قاعده عقلی “قبح عقاب بلا بیان” که رعایت آن با تعابیر مختلف و طی قرون متمادی، حتی در حقوق روم قدیم هم سابقه داشته و از پایههای فکری حقوق مدرن در نظام اجتماعی و حقوقی معاصر است، چنان بدیهی است که ما را از اقامه دلیل بینیاز میکند. در اصول ۳۶، ۳۷، ۱۶۶، ۱۶۹ و بند ۴ اصل ۱۵۶ قانون اساسی…
پایان نامه کارشناسی ارشد : رازداری بانکی (افشای اطلاعات) و جرم پولشویی
بند دوم: جرمانگاری پولشویی در مقررات بینالمللی در این بخش به بررسی اقدامات دسته جمعی کشورها از طریق سازمانهای جهانی یا معاهدات و پیمانهای دو یا چند جانبه برای مبارزه با جرم تطهیر پول میپردازیم. این اقدامات نمونه بارزی از توسعه حقوق جزای بینالملل به ویژه در زمینه مبارزه با جرایم سازمان یافته میباشند. ۱- اقدامات جهانی یکی از بارزترین تلاشها در جهت مبارزه با قاچاق مواد مخدر و نتیجه طبیعی آن، یعنی جرم تطهیر پول ناشی از فروش مواد مخدر، ” کنوانسیون مواد مخدر سازمان ملل متحد”[۱] است که در دسامبر ۱۹۸۸ در وین منعقد شده است. این کنوانسیون از یازدهم نوامبر ۱۹۹۰ لازم الاجرا شده در حالی که تا مارس ۱۹۸۹، ۸۹ کشور آن را امضا کرده بودند در حال حاضر بیش از ۱۱۵ کشور آن را امضا و تایید کردهاند….
منابع پایان نامه و مقاله با موضوع : رازداری بانکی (افشای اطلاعات) و جرم پولشویی
بند سوم: مبانی اقتصادی پولشویی که فرایند مشروع نشان دادن پولهای کثیف ناشی از فعالیتهای نامشروع و غیرقانونی است، جزیی از یک نظام ناسالم اقتصادی است که اقتصاد زیرزمینی، نظام اداری ناسالم و غیرکارآمد، نظام مالی غیرشفاف و فاقد سیستم نظارتی قوی، بستر مناسب را برای عملیات پولشویی فراهم مینماید. پولشویی دارای آثار گسترده نامطلوب و زیانباری است که کاهش تولید ملی، فرار مالیاتی، فرار سرمایه از کشور برای تطهیر، اختلال در بازارهای مالی، افزایش تورم، تهدید امنیت ملّی و اقتصادی کشور، انباشت ثروت و قدرت در دست مجرمان و امکان ادامه حیات آنان، کاهش تمایل به سرمایهگذاری در فعالیتهای مولد، تضعیف بخش خصوصی، فاسدشدن حکومت و بروز تنشهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در جامعه، از جمله پیامدهای مذموم این پدیده است.[۱] برخی از آثار زیانبار مهم اقتصادی جرم پولشویی را میتوان به…
پایان نامه پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
تعدیل قاعده رازداری بانکی «استفاده از سیستم بانکی یکی از راه های متداول برای ارتکاب جرم پولشویی است. از طرف دیگر قاعده رازداری بانکی که در بین بانک ها متداول است مانع از کشف جرم می شود که این قاعده باید در مسیر کنوانسیون های بین المللی و همچنین مصالح عمومی قرار گیرد و جلوگیری از آثار و تبعات این جرم تعدیل شود، به نحوی که نه این قاعده متزلزل شده و موجب بی اعتمادی عمومی به سیستم بانکی گردد و نه پولشویان بتوانند به راحتی به اقدامات خلاف قانون خود بپردازند . به همین منظور در ماده ۵ قانون مبارزه با پولشویی تمامی اشخاص حقوقی از جمله بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانکها،موسسات مالی و اعتباری، بیمه ها، بیمه مرکزی، صندوقهای قرض الحسنه، بنیادها و موسسات خیریه و شهرداری ها مکلف شده…
پایان نامه پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
رازداری بانکی در بهشتهای پولشویی نزدیک به ٣٠ هزار میلیارد دلار در حساب ها و شرکتهای «آفشور» بهشتهای مالیاتی جهان مخفی شده است. این رقم نجومی از جمع تولید ناخالص داخلی آمریکا و ژاپن بیش تر است. نصف این دارایی فقط به ٩١ هزار نفر تعلق دارد. بحران مالی و اقتصادی جهانی از سال ۲۰۰۸ میلادی به یکباره و همانند رویش سریع قارچ پس از باران، موضوع بهشتهای مالیاتی جهان را بر جلوی صحنه افکار عمومی جهانی آورده و مطرح کرده است. طی این سال ها در آمریکا و اروپا ، از آوریل سال ۲۰۰۹ میلادی درسطح جهانی در اجلاس کشورهای گروه ۲۰، پیشرفت هایی در جهت محدود کردن بهشت های مالیاتی صورت گرفته است که به نظر کارشناسان و متخصصانی که علیه بهشت های مالیاتی مبارزه میکنند، این ابتکارات بسیار ناکافی بوده و…
دسترسی پایان نامه : پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
گزارش کشور به کشور کارکرد این نماگر سنجش این نکته است که آیا شرکت های فراملی و چند ملیتی گزارش های ناظر بر عملکرد مالی خود را به تفکیک هر یک از کشورهایی که در آن فعالیت دارند به مقامات ذیصلاح تسلیم می کنند یا خیر؟ متاسفانه قوانین جاری راجع به الزام گزارش دهی شفاف به تفکیک هر کشور آنچنان ضعیف و مملو از خلاء است که حتی احراز اینکه شرکت های چند ملیتی در کدام کشورها عملاً در حال فعالیت هستند و چه میزان مالیات می پردازند غیر ممکن است. در بین کشورهای مورد مطالعه، ۱۹ کشور گزارش های ناظر بر عملکرد مالی خود را با تفکیک هر یک از کشورهایی که در آن فعالیت دارند به صورت محدود به مقامات ذیصلاح تسلیم می کند و البته کشوری که گزارش های مذکور…
دانلود پایان نامه پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
مبحث دوم : روشهای غیر مرتبط با بانک ها و موسسات مالی گفتاراول : تراست ها و دیگر واسطه های غیر نهادی یکی از سازوکارهای مورد علاقه پولشویان برای پنهان سازی ماهیت صاحب اصلی عواید، استفاده از تراست ها و برخی واسطه ها «مانند بنیادها و برخی انواع شرکت های تضامنی و شرکت های با مسئولیت محدود» که حتی ممکن است در مقوله شخصیت حقوقی قرار نگیرند، است. سهولت تشکیل تراست و عدم امکان دسترسی به اطلاعات آن، از ویژگیهای مهم تراست ها به شمار می رود. تشکیل تراست ها و دیگر اشخاص حقوقی مشابه، ساز و کار دیگری برای پنهان کردن هویت ذی نفع یا مالک حقیقی دارایی های ناشی از فعالیت های مجرمانه است. با وجود تدابیر اندیشیده شده، برای تسهیل یا پنهان ساختن فعالیت های نامشروع، اختفای دارایی ها از…
پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
گفتار پنجم : توصیه های چهل گانه «گروه عملیات مالی شستشوی پول»FATF))1990[1] نهاد مذکور مهم ترین نهاد بین المللی فعال در مبارزه مستمر و همه جانبه برای مبارزه با پولشویی است. «این گروه در سال ۱۹۸۹ توسط ۷ کشور صنعتی آن زمان موسوم به G7 «که هم اکنون به G20 تغییر یافته است.» تأسیس شده است. هدف اولیه از تشکیل این گروه ایجاد هماهنگی بین کشورهای صنعتی در زمینه مبارزه با پولشویی و سپس تأمین مالی تروریسم گردید. این گروه در اصطلاح دیپلماتیک دارای ساختار بین الدولی (Inter Govermental) بوده و به صورت یک سازمان بین المللی نمی باشد. اما بیانیه های آن مورد استناد تمامی کشورهای عضو و نیز سایر نهادها و مراجع بین المللی قرار می گیرد. «این گروه هم اکنون دارای ۳۶ کشور عضو رسمی که شامل ۳۴ کشور و…
پولشویی : رازداری بانکی (افشای اطلاعات)
گفتار اول: پولشویی در کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و داروهای روانگردان سال ۱۹۸۸-(کنوانسیون وین) بطور کلی می توان گفت اولین اقدام جدی در جهت تدوین مقررات مبارزه با پولشویی از سوی کشورها و سازمان ملل در کنوانسیون وین متبلور شده است هر چند که قبل از سال ۱۹۸۸ اقداماتی هر چند کوچک انجام شده بود اما در این کنوانسیون فصل تازه ای از فعالیت ها و مقررات در جهت مبارزه با این پدیده گشوده شد. و در واقع سر منشاء مقررات مبارزه با پولشویی این کنوانسیون می باشد. این کنوانسیون که شامل مقدمه و ۳۴ ماده می باشد در ۱۹ دسامبر سال ۱۹۸۸ به امضاء رسید و در ۱۱ نوامبر ۱۹۹۰ به اجرا درآمد. در حال حاضر ۱۸۶ کشور جهان به این کنوانسیون پیوسته اند. ایران نیز…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 05:17:00 ق.ظ ]
|