افکار عمومی |
![]() |
کتابخانه مرکزی، در فقه اسلامی
د ) اهداف تحقیق لازم است اشاره شود که موضوعی مانندمالکیت اعضاء و اهدای عضو ، علاوه بر اجازه مراجع دینی و قانونی و پزشکی ، نیازمند یک آگاهی مسئولانه و مقبولیت مردمی و فرهنگی و اجتماعی نیز می باشد . اقتضای شکل گیری چنین باوری این است که :۱- تلاش کنیم تمام توهمات روانی و غیر روانی موجود در بین خودمان را از بین ببریم. ممکن است چیزهایی به دین نسبت داده شود که نگذارد انسان وصیت کند که بعد از مرگش اعضای بدن او به افراد نیازمند داده شود.۲- تاکید روی صدقه جاری با عمل به فرمایش پیامبر گرامی اسلام(ص) که فرمود : « فرد می میرد ، مگر به سه چیز ، علمی از خود به جای بگذارد که مفید واقع شود و فرزند صالحی که برای او دعا نماید…
سازمان اسناد و کتابخانه ملی، کتابخانه ملی ایران
یکی از کاربردهای مهم این ابزار توسط گروه ایسپ[۱۶] برای عینک فروشیها و فروشگاههای وابسطه به مسائل محافظات از چشم برای مصرفکنندگان تولید شده است. این سیستم توسط دوربینی که برروی آن قرار دارد صورت مصرفکننده را شبیهسازی کرده و در خروجی صفحه نمایش به صورت گرافیکی چهره وی را نمایش میدهد. بدین ترتیب هرکس میتواند به راحتی رنگ لنز، نوع لنز، وضوح دید خود قبل و بعد گذاشتن لنز (عینک)، تاثیر سیستمهای پزشکی بر چشم خود (مانند پولارایز بودن عینک یا لنز) و زیبایی کالای موردنظر را برروی چهره خود تشخیص دهد (شکل ۲)[۷].برای برخی افراد انتخاب لباس مناسب کار بسیار مشکلی است. وقتی مشتری وارد مغازه لباس فروشی میشود و لباسی انتخاب میکند و نمیداند که برای لباسی که انتخاب کرده است چه کفشی مناسب است، یا کدام کت را تهیه…
سرمایه های اجتماعی، مطالعه کتابخانه ای
جامعه عبارت است ازهمه اعضای واقعی یا فرضی که علاقه مند تعمیم یافته های پژوهش به آن ها است(دلاور،۱۳۷۶). جامعه آماری این تحقیق کلیه کارکنان دانشگاه تربیت مدرس درپردیس مرکزی و ۴ واحدهای تابعه ( واحد بین الملل – مرکز پارک علم و فناوری – مرکز مطالعات حقوقی – مرکز مطالعات مدیریت) می باشند.با توجه به فرمول جامعه محدود و تعداد پرسنل دانشگاه تربیت مدرس، جامعه آماری این تحقیق ۴۳۵ نفر شامل کارکنان رسمی،پیمانی،قراردادی در سطوح مختلف مدیران که شامل (مدیر، مدیر کل، معاون، مدیر گروه، رئیس اداره، رئیس گروه،کارشناس مسئول، کارشناس، و کارمندان دیپلم می باشد. تعداد نمونه جهت تکمیل پرسشنامه ۱۶۰ نفر می شود.۱-۱۰ بر آورد حجم نمونه و روش نمونه گیری(در صورت نمونه گیری) با توجه به اینکه تعداد کارکنان دانشگاه تربیت مدرس در بخش های مختلف محدود می باشد…
میزان آلفای کرونباخ، روش کتابخانه ای
ارائه روشهای برای استنتاج و استنباط آماری فراسوی مشاهده های واقعی و تهیه گزاره هایی درباره طبقه های بزرگی از مشاهده های بالقوه که در قلمرو آمار استنباطی مورد مطالعه قرار می گیرد( هومن ،۱۳۸۵). در این پژوهش ، برای بررسی نتایج حاصل از پرسشنامه از نرم افزار آماری Excel و SPSS استفاده گردید، همچنین به منظور توصیف یافته ها، از جدول فراوانی و همچنین نمودارهای ستونی و دایره ای استفاده گردید. و جهت توصیف بهتر داده ها، شاخص های مرکزی همچون میانگین، مد و میانه و شاخص های پراکندگی نظیر انحراف معیار محاسبه گردید.جهت آزمون فرضیات پژوهش، ابتدا با استفاده از آزمون کولموگروف اسمیرنوف نرمال بودن توزیع داده ها مورد بررسی و تایید قرار گرفت و سپس با استفاده از آزمون t جفتی فرضیات پژوهش مورد بررسی و آزمون قرار گرفتند. همچنین…
بازار سرمایه اسلامی، کتابخانه دیجیتال
ارائه خدمات، افکار عمومی
۶-۳-۲: نظریه جامعه توده وار و قدرت رسانهها ما در عصر به هم پیوستهای زندگی میکنیم که مردم سراسر جهان در نظم اطلاعاتی واحدی مشارکت دارند. این وضع تا حد زیادی ناشی از برد بینالمللی ارتباطات مدرن است. به لطف جهانی شدن و قدرت اینترنت، مردم جهان از کاراکاس تا قاهره می توانند به برنامههای تلویزیونی، فیلمها، اخبار و موسیقی عامهپسند یکسانی دسترسی داشته باشند. شبکههای شبانهروزی پخش اخبار تمام ماجراها و رویدادهای جهان را گزارش میکنند و در معرض دید جهانیان میگذراند. فیلمهایی که در هالیوود یا هنگ کنگ ساخته میشوند، در سراسر جهان بینندگانی دارد و برنامههای مشهوری مثل اسپایس گرلز، و تایگر وودز در همه قارهها برای همه خانوادهها نامی آشنا و ورد زبان است.در طول چند دهه گذشته، ما شاهد فرآیند همگرای تولید و توزیع و مصرف اطلاعات بودهایم….
مدیریت افکار عمومی، عوامل محیط خارجی
نظریه موقعیتی، همچنین در فهم این مسئله که چرا برخی گروهها تنها در مقابل یک موضوع خاص فعالند و از خود واکنش نشان میدهند، برخی در مقابل بسیاری از موضوعات و برخی دیگر کاملاً بیتفاوت هستند، به ما کمک میکند. دستاندر کاران روابط عمومی باید بدانند که در واقع نوع گروه این که چگونه سازمان با موضوعات مختلف مرتبط میشود، رابط را تعیین میکنند (متولی ۸۶ و ۱۳۸۵ ، ۱۴).تئوری موقعیتی ار توضیح این مطلب که چرا و احتمالاً در چه زمانی مردم ارتباط برقرار میکنند شکل میگیرد. این تئوری رفتار فعال و منفعل برای طبقهبندی کلیه افراد به مخاطبانی که درباره یک یا چند مشکل مربوط به نتایج رفتارهای سازمانی نظر میدهند بهره میگیرد. این تئوری موقعیتی است زیرا مشکلات میآیند و میروند وتنها به افرادی مربوط هستند که موقعیتهای مشکلدار مربوط…
اعتماد عمومی، افکار عمومی
روابط عمومی بر پایه فلسفه اجتماعی مدیریت استوار است. اولین عنصر روابط عمومی ،فلسفه اجتماعی مدیران است.مدیران در صورتی که چنین فلسفه اجتماعی برای خود برگزینند،باید در کلیه فعالیت ها و اقدامات مربوط به سازمان خود ابتدا خیر و مصلحت مردم را در نظر بگیرند،زیرا این فلسفه اجتماعی براین فرض استوار است که همه سازمان یا موسسه ای که در یک جامعه پدید می آید برای خدمت به مردم و رفع نیاز از جامعه است خواه این نیاز مادی باشد یا نیاز روحی و معنوی(امینی،۱۳۵۰ ، ۱۶) . بنابراین توجه به مصلحت مردم و قصد و نیت صادقانه برای خدمت به مردم پایه و اساس روابط عمومی را تشکیل می دهد. بیان فلسفه اجتماعی به هنگام اتخاذ خط مشی یا سیاست سازمان: دومین عنصر اساسی روابط عمومی متجلی ساختن فلسفه اجتماعی به هنگام…
مدیریت افکار عمومی، مدیریت استراتژیک
نظریه موقعیتی، همچنین در فهم این مسئله که چرا برخی گروهها تنها در مقابل یک موضوع خاص فعالند و از خود واکنش نشان میدهند، برخی در مقابل بسیاری از موضوعات و برخی دیگر کاملاً بیتفاوت هستند، به ما کمک میکند. دستاندر کاران روابط عمومی باید بدانند که در واقع نوع گروه این که چگونه سازمان با موضوعات مختلف مرتبط میشود، رابط را تعیین میکنند (متولی ۸۶ و ۱۳۸۵ ، ۱۴).تئوری موقعیتی ار توضیح این مطلب که چرا و احتمالاً در چه زمانی مردم ارتباط برقرار میکنند شکل میگیرد. این تئوری رفتار فعال و منفعل برای طبقهبندی کلیه افراد به مخاطبانی که درباره یک یا چند مشکل مربوط به نتایج رفتارهای سازمانی نظر میدهند بهره میگیرد. این تئوری موقعیتی است زیرا مشکلات میآیند و میروند وتنها به افرادی مربوط هستند که موقعیتهای مشکلدار مربوط…
اعتماد عمومی، افکار عمومی
علاوه بر این امینی در کتاب روابط عمومی خود عناصر زیر را برای روابط عمومی ترسیم می نماید: روابط عمومی بر پایه فلسفه اجتماعی مدیریت استوار است. اولین عنصر روابط عمومی ،فلسفه اجتماعی مدیران است.مدیران در صورتی که چنین فلسفه اجتماعی برای خود برگزینند،باید در کلیه فعالیت ها و اقدامات مربوط به سازمان خود ابتدا خیر و مصلحت مردم را در نظر بگیرند،زیرا این فلسفه اجتماعی براین فرض استوار است که همه سازمان یا موسسه ای که در یک جامعه پدید می آید برای خدمت به مردم و رفع نیاز از جامعه است خواه این نیاز مادی باشد یا نیاز روحی و معنوی(امینی،۱۳۵۰ ، ۱۶) . بنابراین توجه به مصلحت مردم و قصد و نیت صادقانه برای خدمت به مردم پایه و اساس روابط عمومی را تشکیل می دهد. بیان فلسفه اجتماعی به…
ارتباطات یکپارچه بازاریابی، مدیریت افکار عمومی
روابط عمومی شامل برنامه های مختلفی است که برای ارتقاء یا محافظت از تصویر برند طراحی شده اند جاذبه و اهمیت آنها در اعتبار مطالب آن نهفته است از طرفی روابط عمومی می تواند به مشتریان بالقوه ای که سعی در دوری از تبلیغات فروشندگان دارند نیز دسترسی یابد اگر شرکت ها به وسیله رسانه ها پوشش خبری پیدا کنند، برندهایشان در کانون توجه قرار خواهد گرفت. بدون اینکه برای جا یا زمان در رسانه پرداختی صورت بگیرد، روابط عمومی می تواند بر آگاهی از برند اثر بگذارد و در هزینه ها صرفه جویی کند. دلیل اثربخشی تلاش های روابط عمومی در ساخت برند این است که روابط عمومی معتبر بوده، با منابع محدود بیشترین منفعت را به ازاء هر مقدار از هزینه ایجاد کرده، و بالاترین درجه اعتبار را نیز حاصل می…
ترجیح بلامرجح، فقهای امامیه، افکار عمومی
۱- چون هردو ولایت پذیرفته شده است وهیچ کدام رجحانی بر دیگری ندارد در صورت تعارض، باید هردو از اثر بیفتد. [۲۸۷] 2- تصرف جد بر پدر مقدم است. بدین استحسان که او بر پدر نیز ولایت داشته است. [۲۸۸]و از همین نویسنده نقل شده که درتذکره ولایت پدر را مقدم داشته است.۳- تصرف پدر مقدم است. بدین اعتبار که نزدیک تر به فرزنداست. [۲۸۹]داوری عموم در زمان ما نظر اخیر را می پذیرد وتصرف پدر را مقدم می دارد، زیرا پدر بزرگ در افکار عمومی وعرف عضو خانواده نیست وبا پدر نمی تواند رقابت کند. به این داوری باید احترام گذاشت وپدر را که درخویشی نزدیک تر به فرزند است وبنا به فرض دلسوزتر، مقدم داشت. [۲۹۰]این ترتیب را بعضی فقیهان مانند شهید ثانی دروصیت مسالک، درباره اجداد پدری دورتر نیز رعایت کرده…
نظام عدالت کیفری، استفاده از فرصت، افکار عمومی
نسبت به تشکیلات دادستانی سلطنتی در انگلستان انتقادات تندی مطرح شده است که همواره همراه با اظهار نظراتی در مورد ویژگی و شمار اعضای آن است.به این دلیل که رسیدگی تشکیلات دادستانی سلطنتی به دعواهایی که دلایل اثبات اتهام در انها ضعیف هستند و از درصد موفقیت کیفری پایینی برخور دارند از نظر منتقدین دارای توجیه نمی باشد و بخشی از افکار عمومی است که می گوید، بستن چنین پروندههایی توسط یک کارگزار حکومتی، به جای آنکه چون گذشته توسط یک دادگاه مورد رسیدگی قرار گیرد، منطقی و معمول نیست. به همین دلیل تشکیلات دادستانی سلطنتی نیزهنگامی که حتی وظایف خویش را به شیوهای کارامد، به انجام میرساند، باز هم با انتقاد مواجه می شد.منبع مهم اطلاعات نسبت به تشکیلات دادستانی سلطنتی گزارش سالانهای است که توسط مدیر تعقیبهای عمومی به دادستان کل…
مدیریت افکار عمومی، جامعهپذیری سیاسی
کارکرد و نقش رسانهها و به خصوص مطبوعات در دنیای امروز موضوع ناشناختهای نیست. دانشمندان علوم ارتباطات وظایف رسانهها در ابعاد گوناگون زندگی اجتماعی را مورد بحث قرار داده و بر شمردهاند. امّا رسالت رسانهها و مطبوعات هنوز هم میتواند به عنوان موضوعی جذاب مورد توجه قرار گیرد. مقصود از رسالت در این عرصه، چیزی متفاوت از کارکرد و وظیفه است و به احساس تعهدی گفته میشود که رسانهها و گردانندگان آنها نسبت به ارائه یا عدم ارائه اطلاعات و اخبار احساس میکنند. برای تشبیه میتوان رسالت را روح حاکم بر فعالیتهای حرفهای و التزام درونی و عملی به دنبال کردن هدف یا اهداف خاصی در ضمن انجام وظایف ذاتی دانست.تعهد رسانه در برابر دین و یا دینی کردن رسانهها نیز از همین مقوله شمرده میشود. در مورد تأثیر وسایل ارتباطی بر پیام…
مدیریت افکار عمومی، جامعهپذیری سیاسی
بر اساس بیانات صریح مقام معظم رهبری، مطبوعات کشور از نگاه ایشان به سه دسته زیر تقسیم میشوند: مطبوعات خودی و اسلامی ۲- مطبوعات بیطرف و خنثی ۳- مطبوعات معاند. آنچه بیان خواهد شد البته تمامی مسائل مورد نظر مقام معظم رهبری در این زمینه نیست بلکه شمهای درباره نوع وظایف و دستهبندی مطبوعات اسلامی در عرصه مبارزه نظام اسلامی با ابرقدرتهاست. از منظر نظام اسلامی هر آنچه بتوان به مردم آگاهی صحیح و خودآگاهی و خدا آگاهی بدهد نه تنها بد و منفور نیست بلکه خوب و مستحسن و مبارک است. مطبوعات نیز اگر در جهت آگاهیدهی واقعی به مردم و افزایش سطح دانش و بینش و تفکر آنها باشند مورد حمایت و تأیید نظام اسلامی قرار میگیرند. بر این اساس، نظام اسلامی از ابتدا و مبنائا خود را در برابر مطبوعات…
شکل دادن به افکار عمومی، شکل دهی به افکار عمومی
گفتار نخست- نقش و کارکرد انتخاباتی احزابالف- شکل دهی به افکار عمومیافکار عمومی، افکاری است که مردم بطور کلی در زمان معینی درباره یک مسأله مربوط به منافع عمومی دارند و به عبارتی شامل نگرش ها، ارزش ها و باورهای عموم مردم است.[۳۸]به قول آلفرد سووی، یکی از اساتید نامدار فرانسوی در جمعیت شناسی و افکار عمومی «افکار عمومی ضمیر باطنی یک ملت است. افکار عمومی این قدرت گمنام غالباً یک نیروی سیاسی است، نیرویی که در هیچ قانون اساسی ای پیش بینی نشده است».[۳۹]اصطلاح افکار[۴۰] برای اولین بار در قرن هجدهم ظاهر شد و تا انقلاب فرانسه معرف افکار نخبگان فرهیخته بویژه اشراف دامن پوش پارلمانی بود که پرچم مبارزه با سلطنت مطلقه را برافراشته بودند. آنها افکار خود را در مورد پادشاه به اطلاع عموم می رساندند. از انقلاب فرانسه به…
پایان نامه روانشناسی با موضوع پرسشنامه سلامت عمومی
پرسشنامه سلامت عمومی جهت بررسی سطح سلامت عمومی دانش آموزان ازفرم ۲۸ سئوالی پرسشنامه سلامت عمومی GHQ استفاده شد(پیوست ب)پرسشنامه سلامت عمومی GHQ توسط گلدبرگ(۱۹۷۲)ابداع شده است وهدف ازطراحی آن ،کشف وشناسایی اختلالات روانی درمراکز ومحیطهای مختلف بوده است.سئوالهای پرسشنامه که به بررسی و وضعیت روانی دریک ماهه اخیرمی پردازدشامل نشانه هایی مانندافکار واحساسات نابهنجار وجنبه هایی ازرفتار قابل مشاهده می باشد.به همین جهت سئوالها برموقعیت «اینجاواکنون»تاکید دارد.(گلدبرگ،۱۹۷۲). درانتخاب سئوالات روی چهارحوزه کارشده است و اولین حوزه افسردگی است،دومین حوزه اضطراب واحساس آشفتگی روانشناختی می باشد.سومین حوزه رفتارقابل مشاهده عینی است که سئوالات مربوط به اختلال درکارکرد اجتماعی راموردسنجش قرارمی دهدوچهارمین حوزه (هیپوکندریها)یاخودبیمارپنداری است که دربرگیرنده طیف وسیعی ازسئوالات به ظاهر عضوی است.درانتخاب سئوالات CHG ازپرسشنامه MMPI مقیاس اضطراب آشکارتایلور وسیاه شخصیتی مادزلی – آیزینگ استفاده شده است.نهایتاً۱۴۰ سئوال اولیه انتخاب شد(گلدبرگ،۱۹۷۲). پرسشنامه…
پایان نامه روانشناسی با موضوع پرسشنامه سلامت عمومی
پرسشنامه سلامت عمومی جهت بررسی سطح سلامت عمومی دانش آموزان ازفرم ۲۸ سئوالی پرسشنامه سلامت عمومی GHQ استفاده شد(پیوست ب)پرسشنامه سلامت عمومی GHQ توسط گلدبرگ(۱۹۷۲)ابداع شده است وهدف ازطراحی آن ،کشف وشناسایی اختلالات روانی درمراکز ومحیطهای مختلف بوده است.سئوالهای پرسشنامه که به بررسی و وضعیت روانی دریک ماهه اخیرمی پردازدشامل نشانه هایی مانندافکار واحساسات نابهنجار وجنبه هایی ازرفتار قابل مشاهده می باشد.به همین جهت سئوالها برموقعیت «اینجاواکنون»تاکید دارد.(گلدبرگ،۱۹۷۲). درانتخاب سئوالات روی چهارحوزه کارشده است و اولین حوزه افسردگی است،دومین حوزه اضطراب واحساس آشفتگی روانشناختی می باشد.سومین حوزه رفتارقابل مشاهده عینی است که سئوالات مربوط به اختلال درکارکرد اجتماعی راموردسنجش قرارمی دهدوچهارمین حوزه (هیپوکندریها)یاخودبیمارپنداری است که دربرگیرنده طیف وسیعی ازسئوالات به ظاهر عضوی است.درانتخاب سئوالات CHG ازپرسشنامه MMPI مقیاس اضطراب آشکارتایلور وسیاه شخصیتی مادزلی – آیزینگ استفاده شده است.نهایتاً۱۴۰ سئوال اولیه انتخاب شد(گلدبرگ،۱۹۷۲). پرسشنامه…
دانلود پایان نامه: سلامت عمومی[۱] و تعاریف آن
سلامت عمومی و تعاریف آن مشکل است بتوان یک تعریف دقیق و همه جانبه از سلامت عمومی ارائه داد یکی از دلایل آن دامنه وسیع نگرشها و دیدگاههای افراد در سلامت است (کورتیس، ۲۰۰۰؛ ترجمه سهرابی، ۱۳۸۲). معنای لغوی ریشه سلامتی، کامل بودن[۲] است. این واژه در زبانهای انگلوساکسون از ریشهای گرفته میشود که واژههای کامل[۳]، بیعیب[۴] و مقدس[۵] هم از آن گرفته شدهاند(حسینی، ۱۳۷۰). سلامت[۶] سازه پیچیدهایاست و منظور از آن تجربه و کنشوری بهینه روانشناختی میباشد؛ اگر چه سؤال (حال شما چطور است» بسیار ساده به نظر میرسد، نظریهپردازان معتقدند که موضوع سلامت بسیار پیچیده و بحثبرانگیز است. از شروع تلاشهای عقلانی آدمیان تاکنون بحثهای قابل ملاحظهای در مورد تجربه بهینه و اینکه «زندگی خوب[۷]» چگونه بناء میشود، صورت گرفته است؛ چگونگی تعریف ما از سلامت بر اعمال حکومتی، آموزشی، درمانگر،…
[۱]- جعفری لنگرودی، محمد جعفر، ترمینولوژی حقوق، چاپ ششم، تهران، گنج دانش، ۱۳۷۲، ص ۱۲۱٫[۲]- دهخدا، علی اکبر، لغت نامه دهخدا، چاپ دوم، تهران، دانشگاه تهران، ۱۳۷۷٫[۳]- محمد حسن نجفی، ۱۴۱۵ق، ج ۲۳، ص ۳۰۳٫،کتابخانه دیجتال نور.[۴]- جعفری لنگرودی، ممدجعفر،مبسوط در ترمینولوژی حقوق، چاپ دوم، تهران،کتابخانه گنج دانش، ۱۳۸۱، ج ۲، ص ۱۰۰۲٫[۵]- سیاست Tolafghan محمدحلیم ستانکزی.[۶]- موسویان، سیدعباس، بازار سرمایه اسلامی ۱،چاپ اول،تهران،سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ۱۳۹۱، ص ۲۴۱٫[۷] – سایت شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه.[۸] – جعفری لنگرودی،ممدجعفر،دایره المعارف حقوق مدنی وتجارت،،چاپ اول،تهران،گنج دانش،۱۳۸۸، ص۵۰۰٫[۹]- ارسطو، کتاب سیاست، تهران، شرکت انتشارات علمی فرهنگی تهران، ۱۳۸۶٫ س ۱۹۳، کتابخانه دیجتیال نور.[۱۰]- شیخ بهایی، محمدبن حسین، جامع عباسی یک دوره فقه فارسی موضوعات رساله علمیه: قرن ۱۱ق، ناشر فراهانی، نشر تهران، کتابخانه دیجیتال نور.[۱۱]- مطهری، مرتضی، عقاید مسائل متفرقه،…
پایان نامه تعیین اثرات اجرای طرح هادی در بهبود کیفیت زندگی روستاییان بخش مرکزی شهرستان رشت
عنوان پایان نامه: تعیین اثرات اجرای طرح هادی در بهبود کیفیت زندگی روستاییان بخش مرکزی شهرستان رشت چکیده:طرح هادی روستا از جمله طرح های عمران روستایی است که می تواند نقش بنیادی و زیر بنایی در توسعه همه جانیه مناطق روستایی داشته باشد .این طرح با استفاده از پتانسیل ها و قابلیت های خود میتواند زمینه ساز بهبود تسهیلات عمومی و رفاهی از قبیل نوسازی مسکن روستایی ، معابر جدید الاحداث ، حریم مسکونی و بهبود کیفیت زندگی روستاییان و افزایش مشارکت آنان شود . از جمله اقدامات مهمی که می تواند به تقویت و پایداری آثار اینگونه طرح ها کمک نماید ، بررسی اثرات اجرا و ارزشیابی آنهاست . لذا با توجه به روند تهیه و اجرای این طرحها در سطح استان گیلان ، ارزیابی اثرات آن ها ، موضوع مهمی است…
دانلود پایان نامه حقوق درباره روشهای حقوقی حل و فصل اختلاف در سازمان تجارت جهانی
۹- روش های حقوقی حل و فصل اختلاف در سازمان تجارت جهانی در سازمان تجارت جهانی در صورت بروز اختلاف بین اعضاء ابتدا باید از روش های سیاسی موضوع بررسی شود و چنانچه آن اقدامات به نتیجه نرسید در ظرف ۶۰ روز نسبت به طرح شکایت در سازمان و تقاضای تشکیل هیات رسیدگی اقدام نماید که شرح مفصل روش قضایی و حقوقی در قسمت مربوط به نظام حل و فصل اختلاف در سازمان تجارت جهانی بیان شد و نیاز مجدد جهت تکرار موارد در این مقوله نمی باشد. که پس از تشکیل هیات رسیدگی مواعد قانونی باید جهت پاسخ به موارد و نظرات کارشناس یا گزارش هیات رعایت گردد و این امر نیز در مورد رکن استیناف نیز رعایت می گردد. و البته در مرحله استیناف جلسات به صورت محرمانه خواهد بود و…
دانلود پایان نامه حقوق درباره روشهای حقوقی حل و فصل اختلاف در سازمان تجارت جهانی
۹- روش های حقوقی حل و فصل اختلاف در سازمان تجارت جهانی در سازمان تجارت جهانی در صورت بروز اختلاف بین اعضاء ابتدا باید از روش های سیاسی موضوع بررسی شود و چنانچه آن اقدامات به نتیجه نرسید در ظرف ۶۰ روز نسبت به طرح شکایت در سازمان و تقاضای تشکیل هیات رسیدگی اقدام نماید که شرح مفصل روش قضایی و حقوقی در قسمت مربوط به نظام حل و فصل اختلاف در سازمان تجارت جهانی بیان شد و نیاز مجدد جهت تکرار موارد در این مقوله نمی باشد. که پس از تشکیل هیات رسیدگی مواعد قانونی باید جهت پاسخ به موارد و نظرات کارشناس یا گزارش هیات رعایت گردد و این امر نیز در مورد رکن استیناف نیز رعایت می گردد. و البته در مرحله استیناف جلسات به صورت محرمانه خواهد بود و…
آموزش ضمن خدمت کارکنان، تعیین نیازهای آموزشی
ـ افجه، ا و میری، ع ( ۱۳۸۷ ) رویکرد روانشناختی، نگرش جدید در توانمند سازی کارکنان، دومین همایش ملی توامندسازی منابع انسانی، تهران : ۵ و ۶ آذرماه.ـ الوانی، سید مهدی (۱۳۸۵ ) بازاریابی آموزشی ضرورت امروز برای مدیران و مسئولین آموزش، نشریه دانش مدیریت.ـ بلانچارد، کنت. کارلوس، جان. راندولف، آلن.(۱۳۷۴) مدیریت توانا سازی کارکنان .ترجمه مهدی ایران نژاد پاریزی. تهران. نشر مدیران.ـ رجایی پور، سعید. جمشیدیان، عبدالرسول. و ناهید، نادری. (۱۳۸۵). مفاهیم و راهبرد های توانمندسازی کارکنان.ماهنامه تدبیر.سال هجدهم. شماره۱۸۶٫ـ قنبری، حسین.(۱۳۸۶)، برسی عوامل موثربر توانمندسازی منابع انسانی در شرکت بهره برداری وتوزیع آب گلستان.مرکزآموزش مدیریت دولتی استان گلستان.پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه بیرجند.ـ منوریان ،عباس و نیازی، حمید رضا (۱۳۸۵). عوامل مؤثر بر توانمندسازی کارکنان سازمان مدیریت و برنامه ریزی.سومین کنفرانس توسعه منابع انسانی . تهران.ـ حافظ نیا ، محمدرضا…
فروشگاه های زنجیره ای، سیستم مدیریت اطلاعات
۲-۱- وضعیت RFID در گذشته وحالمنشا پیدایش این تکنولوژی به ابتدای پیدایش جهان و ایجاد نیروی الکترومغناطیسی بر میگردد ولی در واقع با اختراع الکتریسیته توسط بنیامین فرانکلین آغازگردید. سپس فارادی کشف میکند که نور و امواج رادیویی بخشی از طیف انرژی الکترومغناطیسی هستند. سپس در سال ۱۸۶۴ ماکسول نظریه میدانهای الکترومغناطیسی را ارائه میدهد. پس از آن نیز هاینریش هرتز موفق به ارسال و دریافت امواج رادیویی شد و در نهایت در سال ۱۹۲۲ میلادی رادار اختراع میشود. سیستم شناسایی توسط فرکانس رادیویی شامل ترکیب دو سیستم رادار و تکنولوژی امواج رادیویی می باشد[۱۶].در سال ۱۹۴۵ لیون ترمین[۴۴] ابزاری جاسوسی برای اتحاد جماهیر شوروی که امواج رادیویی را به اطلاعات صوتی تبدیل می کرد، ابداع کرد. اگر چه اختراع وی یک دستگاه استراق سمع بود نه یک برچسب شناسایی، ولی آن را…
مقدمه بدون شک رضایت مشتری یکی از موضوعات بسیار مهم و حیاتی در دهه اخیر است که جنبه راهبردی نیز دارد. اکنون که در اقتصاد جهانی، مشتریان بقای سازمان را رقم می زنند، دیگر نمی توان نسبت به نیازها، خواسته ها و انتظارات و سلایق مشتریان، بی تفاوت بود. لذا در جهانی که فاصله ها در حال کاهش، ارتباطات سریع تر و بهتر، بازارها به هم وابسته تر و مهمتر آنکه محصولات به هم شبیه تر می شوند، انتخاب مشتری مشکل تر شده و آنچه بیشتر بر این انتخاب تأثیر می گذارد، چیزی فراتر از خصوصیات…
مدل کارت امتیازی متوازن، ارزیابی عملکرد سازمانی
شیرین نوید در سال ۱۳۹۰ تحقیقی با عنوان “بررسی عملکرد شرکت ماموت با استفاده کارت امتیازی متوازن از منظر مشتریان “، انجام دادهاست. این تحقیق از نظر هدف، یک تحقیق کاربردی و از نظر روش گردآوری دادهها از نوع تحلیلی- پیمایشی میباشد. پس از مطالعه پیشینه موضوع و بررسی الگوهای موجود در مورد ارزیابی متوازن(BSC ) و شکل گیری چهارچوب نظری ،متغیرهای مهم تحقیق شناسایی و مدل مفهومی و سوالات تحقیق مشخص گردید .تعداد جامعه آماری۲۲۰ نفر از مشتریان شرکت ماموت میباشد .در این تحقیق ۳ سوال اصلی و ۵ سوال فرعی طرح گردید . و از آزمون تی استیوددنت و دو جمله ای به عنوان آزمونهای اصلی برای آزمون سوالات ها استفاده شد. نتیجه تحلیل داده های گردآوری شده از طریق پرسشنامه،نشان داد که در کلیه سوالات H. رد میگردد. بنابراین کلیه…
سازمان تجارت جهانی، حل و فصل اختلافات
۱-۲ پرسش ها و فرضیه های پژوهشبرای دستیابی به اهداف هر تحقیق ضروری است پرسش ها و یا فرضیه هایی مطرح گردند. فرضیه یک تصور یا گمان یا حدس آگاهانه درباره ی نتایج احتمالی هر تحقیق است. فرضیه یک راه فرضی یا نظریه ای است که باید مورد اثبات قرار گیرد. همیشه هم در تحقیقات اینطور نیست که جواب فرضیات مبثت اثبات گردد. ممکن است فرضیه مورد اثبات واقه نشود و نشان دهد که آن عامل مورد فرض تحقیق نقشی در نتایج کار نداشته است. اثبات فرضیه جوابی معقولانه برای مسئله تحقیق ارائه می کند. از دیدگاه لونبری و آلدریچ فرضیه یک بیانیه و اغلب حتی سوالی است که بعد از جمع آوری اطلاعات و سوابق تحقیق میتواند به صورت مثبت یا منفی یا محتمل پاسخ داده شود. در راستای طرح مسئله و…
پایان نامه اهمیت اختلافات بین المللی و انواع آن
پرسش ها و فرضیه های پژوهشبرای دستیابی به اهداف هر تحقیق ضروری است پرسش ها و یا فرضیه هایی مطرح گردند. فرضیه یک تصور یا گمان یا حدس آگاهانه درباره ی نتایج احتمالی هر تحقیق است. فرضیه یک راه فرضی یا نظریه ای است که باید مورد اثبات قرار گیرد. همیشه هم در تحقیقات اینطور نیست که جواب فرضیات مبثت اثبات گردد. ممکن است فرضیه مورد اثبات واقه نشود و نشان دهد که آن عامل مورد فرض تحقیق نقشی در نتایج کار نداشته است. اثبات فرضیه جوابی معقولانه برای مسئله تحقیق ارائه می کند. از دیدگاه لونبری و آلدریچ فرضیه یک بیانیه و اغلب حتی سوالی است که بعد از جمع آوری اطلاعات و سوابق تحقیق میتواند به صورت مثبت یا منفی یا محتمل پاسخ داده شود. در راستای طرح مسئله و ضرورت…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 01:36:00 ب.ظ ]
|