امولسیون معکوس |
![]() |
ایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایاننامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضلآرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]
پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز با استفاده از دو روش
امپدانس و مرجع
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایاننامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضلآرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-04-17] [ 08:58:00 ب.ظ ]
|