ایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش

امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...