مؤلفه‌های، تغذیه

۱-۲)اینورتر و چگونگی عملکرد آن : شکل ۱-۳٫مبدل توان پایهمبدل توان پایه فرضی نشان داده شده در شکل ۱-۳ اگرچه یک وسیله عملی نیست ولی وسیله آموزش مفیدی برای نمایش اصول تبدیل و کنترل توان الکتریکی است این وسیله یک شبکه دو دهانه شامل پنج کلید است. کلیدهای S1 و S2 اتصال مستقیم به ترتیب بین سرهای ورودی (تغذیه) یعنی I1 و I2 و سرهای خروجی (بار) یعنی O1 و O2 ایجاد می‌کند در حالی که کلیدهای S3 و S4 اتصال ضربدری بین سرهای ورودی و خروجی ایجاد می‌کند.منبع تغذیه که نوعاً یک منبع ولتاژ خواه dc، خواه ac است توان الکتریکی را از طریق مبدل به بار می‌رساند. بارهای واقعی معمولاً مؤلفه القای قابل توجهی دارند و بنابراین در ملاحظات بعدی باری از نوع مقاومتی ـ القایی (بار RL) در نظر…

قابلیت اطمینان، مؤلفه‌های

شکل ۱-۴٫ شکل موج ولتاژ ورودی dcکلیدها برای هر نیم دوره فرکانس خروجی موردنظر حالتهای ۱ و ۲ با هم جابجا می‌شوند. به این ترتیب سرهای ورودی به طور متناوب، به طور مستقیم و ضربدری به سرهای خروجی وصل می‌شوند و شکل موج ac را اگرچه مطابق شکل ۱-۵ غیر سینوسی بدست می‌آورند. جریان خروجی از قسمتهایی با تابع افزایشی و با تابع کاهشی تشکیل شده است که خاص شرایط‌گذاری یک مدارRLدر معرض تحریک dc است در اینجا هم به علت تضعیف ناشی از اندوکتانس بار شکل موج جریان نسبت به شکل موج ولتاژ به سینوسی مطلوب نزدیک‌تر است. در عمل، تبدیل توان dc به ac بوسیله اینورترهای الکترونیک قدرت صورت می‌گیرد. در موردی که تشریح شد گفته می‌شود که اینورتر پایه در حالت موج مربعی کار می‌کند. واضح است که اگر قرار…

پایان نامه با موضوع تاثیر شارژ خودروهای الکتریکی در کنترل فرکانس ریز شبکه در حالت جزیره ای

کنترل­­کننده شارژ تجهیزاتی هستند که در سیستم­های خورشیدی، جریان و ولتاژ شارژ و دشارژ باتری­ها را تنظیم و کنترل می­کنند و باعث جلوگیری از آسیب­های احتمالی وارده بر باتری­ها و حفظ طول عمر مفید کارکرد آن می­گردد. با استفاده از شارژ کنترلر بیشترین ظرفیت قابل دسترس باتری­ها در اختیار مصرف کننده قرار می­گیرد. یکی از ویژگی های پنل های خورشیدی این است که با ابری شدن هوا یا تغییر جهت خورشید ولتاژ خروجی پنل نیز تغییر می­کند. لذا کنترل شارژ و دشارژ و تثبیت ولتاژ خروجی سیستم از جمله نکات بسیار مهم و اساسی در سیستم برق خورشیدی می­باشد که تنظیم آن به عهده شارژ کنترلر می­باشد. وجود نمایشگر سطح جریان و ولتاژ شارژ و دشارژ در انتخاب این سیستم از مزایای سیستم­های موجود در بازار می باشد. اینورتر یکی از مباحث…

تاثیر شارژ خودروهای الکتریکی در کنترل فرکانس ریز شبکه در حالت جزیره ای

کنترل­­کننده شارژ تجهیزاتی هستند که در سیستم­های خورشیدی، جریان و ولتاژ شارژ و دشارژ باتری­ها را تنظیم و کنترل می­کنند و باعث جلوگیری از آسیب­های احتمالی وارده بر باتری­ها و حفظ طول عمر مفید کارکرد آن می­گردد. با استفاده از شارژ کنترلر بیشترین ظرفیت قابل دسترس باتری­ها در اختیار مصرف کننده قرار می­گیرد. یکی از ویژگی های پنل های خورشیدی این است که با ابری شدن هوا یا تغییر جهت خورشید ولتاژ خروجی پنل نیز تغییر می­کند. لذا کنترل شارژ و دشارژ و تثبیت ولتاژ خروجی سیستم از جمله نکات بسیار مهم و اساسی در سیستم برق خورشیدی می­باشد که تنظیم آن به عهده شارژ کنترلر می­باشد. وجود نمایشگر سطح جریان و ولتاژ شارژ و دشارژ در انتخاب این سیستم از مزایای سیستم­های موجود در بازار می باشد. اینورتر یکی از مباحث…

لیست فایل های برق و عمران

پایان نامه : آجر و بلوک های بتنی دانلود پایان نامه :عایقهای الکتریکی پایان نامه:طراحی بسته بندی دانلود پایان نامه:بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و … ) بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات پایان نامه:تاریخچه صنعت برق در ایران پایان نامه ارشد:شبکه توزیع و انتقال برق تا مصرف دانلود پایان نامه ارشد:صنعت کاغذ سازی تحقیق :استانداردهای ISO پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری تحقیق :نیروگاه تحقیق :آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی تحقیق :بانک های خازنی تحقیق :بهای تمام شده تولید برق در واحدهای گازی و سیکل ترکیبی نیروگاه شریعتی مشهد تحقیق :نیروگاه گازی تحقیق :ترانسفورماتور تحقیق :خودروهی هیبریدی (Hybrid Vehicles) دانلود پایان نامه ارشد:سیستم سوخت رسانی انژکتوری بنزینی دانلود پایان نامه ارشد:لامپ ها دانلود…

طراحی و ساخت مبدل DC-DC ایزوله برای صفحات خورشیدی

۱-۲-مزایاومعایب سیستم‌های فتوولتائیک آلودگیهای زیست محیطی ناشی از سوخت‌های فسیلی و پایان پذیر بودن منابع آنها ،تلاش و تحقیقات وسیعی را در بکارگیری انواع دیگری از انرژی، بخصوص انرژی‌های جدید،موجب شده است.انرژی خورشیدی به دلیل نا محدود بودن ،در دسترس بودن و سازگاری با محیط زیست موجب شده است سیستم‌های فتوولتائیک بیشترین بازار تجاری را در زمینه کاربرد انرژی‌های نو داشته باشد . جزییات بیشتر درباره این پایان نامه ها : پایان نامه ارشد برق قدرت : طراحی و ساخت مبدل DC-DC ایزوله برای صفحات خورشیدی پاره‌ای از ویژگی‌ها و مزایایسیستم‌های فتوولتائیک که موجب گسترش استفاده از آن در کشور های مختلف شده است در زیر آمده است. ۱ـ بی نیازی به سوخت فسیلی ۲ـ حفظ محیط زیست و عدم ایجاد آلودگی ۳ـ طول عمر مفید بالا (بیش از ۲۰ سال ) ۴ـ…

ملاحظات اقتصادی، تغذیه

۱-۴)روشهای کنترل دامنه در مبدل الکترونیک قدرت dc به ac دو روش در کنترل دامنه وجود دارد ۱- کنترل فاز ۲- مدولاسیون پهنای باند(PWM) ۱-۴-۱)کنترل فاز سؤالی که مطرح می‌شود این است که چگونه می‌توان دامنه ولتاژ خروجی و در نتیجه دامنه جریان خروجی را کنترل کرد. قبلاً با ترانسفورماتورهای الکتریکی و اتوترانسها که به منظور تنظیم دامنه ولتاژ جریان ac استفاده می‌شود آشنا هستیم ولی این تجهیزات بزرگ و سنگین هستند و نیز برای فرکانسهای ثابت طراحی می‌شوند و برای کنترل دامنه در گستره‌ای وسیع عملی نیستند و اصول کار آنها نیز اجازه تبدیل کمیتهای dc را نمی‌دهند.در جاهایی که اتلاف توان اهمیت کمتری دارد از تقسیم‌های مقاومتی برای کنترل این عوامل استفاده می‌کرده‌اند. ولی این کار در کاربردهای توان بالا نباید استفاده شود (استفاده از ترانزیستور در حالات قطع و…

قابلیت اطمینان، تغذیه

اینورترها را می‌توان با هر تعداد فاز خروجی ساخت. در عمل اینورترهای تکفاز و سه فاز بیشتر به کار می‌روند. اخیراً ساخت موتورهای ac با بیشتر از سه فاز به منظور بالا بردن قابلیت اطمینان در بعضی کاربردهای خاص پیشنهاد شده است. چنین موتورهایی از اینورترهای چندفاز مناسب تغذیه می‌شوند.امروزه تقریباً تنها از کلیدهای قدرت نیمرسانای تمام کنترل شونده عمدتاً IGBT (در اینورتر با توان متوسط) و GTO (در اینورترهای با توان بالا) استفاده می‌شود.کلیدهای هر ساق اینورتر نباید همزمان روشن باشد چون باعث اتصال کوتاه شدن منبع می‌شود. این حالت اتصال کوتاه ساق نامیده می‌شود.کلیدهای نیمرسانا حتی کلیدهای سریع برای رفتن از یک حالت هدایت به حالت دیگر به زمانهای گذاری معینی نیاز دارند بنابراین در عمل برای اجتناب از اتصال کوتاه ساق هر کلید کمی قبل از روشن شدن کلید دیگر…

ولتاژ، S2

در اینورتر پل نیمه تکفاز فقط به دو سوییچ نیاز داریم. برای جلوگیری از اتصال کوتاه شدن منبع دو سوییچ نباید همزمان روشن شوند. S1 روشن و S2 خاموش است تا ولتاژ دو سر بار (VAO) برابر +Vs/2 شود. برای کامل شدن یک سیکل S1 خاموش و S2 روشن می شوند و ولتاژ VAO برابرVs/2 می شود. وقتی ترانزیستور خاموش است ولتاژ معکوس روی آن VS است.ولتاژ لحظه ای خروجی توسط سری فوریه به صورت زیر بیان می شود.(۲٫۱)مقدارمؤثر ولتاژ خروجی از رابطه ی زیر بدست می آید.(۳٫۱)شکل موج خروجی پل نیمه اینورتر ولتاژ تکفاز در شکل ۷٫۱ نشان داده شده است.شکل ۷٫۱ شکل موج خروجی پل نیمهساختار پل[۲] برای ایجاد یک شکل موج خروجی مربعی سه سطحی بکار می رود. که در شکل ۸٫۱ نشان داده شده است.شکل ۸٫۱ ساختار پلدر پل…

ملاحظات اقتصادی، تغذیه

۱-۳)مشخصات شکل موج خروجی مناسب و روش‌ های رسیدن به آن : کیفیت مبدل قدرت با کیفیت شکل موجهای ولتاژ و جریان آن مشخص می‌شود. و از آنجایی که اکثر بارها دارای اندوکتانس است و این مانند یک فیلتر پایین‌گذر عمل می‌کند هارمونیکهای بالای شکل موج ولتاژ نسبت به هارمونیکهای پایین اثر کمتری روی جریان خروجی می‌گذارند بنابراین کیفیت جریان به شدت به دامنه هارمونیکهای پایین در محدوده طیف فرکانسی بستگی دارد و کاهش دامنه هارمونیکهای مرتبه پایین ولتاژ خروجی به معنی افزایش کیفیت شکل موجهای جریان خروجی است برای رسیدن به کیفیت بیشتر در شکل موجها می‌باید بتوان دامنه شکل موجها را نیز کنترل کرد همچنین می‌توان توسط نزدیک کردن شکل موج خروجی ولتاژ به حالت سینوسی جریان آن نیز ایده‌آل‌تر نمود که این مهم توسط اینورترهای چندسطحی می‌تواند بوجود آید. در…

ولتاژ، S1

(۱٫۱) ۳٫۲٫۱ اینورتر منبع ولتاژ دو سطحی و سه سطحی اینورترهای کلیددار dc به ac در منابع توان ac وگرداننده های موتور های ac به منظور تولید یک خروجی ac سینوسی با دامنه و فرکانس قابل تنظیم ، استفاده می شوند. در واقع ما یک اینورتر را در سیستم های ac تکفاز و سه فاز استفاده می کنیم. بسته به نوع منبع ، اینورترهای ولتاژ (VSI) و اینورترهای جریان (CSI) مشخص می شوند . یک پل نیمه[۱] ساده ترین ساختار است که برای تولید یک شکل موج مربعی دو سطحی استفاده می شود. در این ترکیب به یک منبع تولید ولتاژ با سر وسط نیاز داریم و می توانیم آن را با استفاده از یک منبع ساده که با دو خازن کاملا” همسان که به طور سری به هم متصل شده اند نیز…

پایان نامه کنترل مستقیم گشتاور موتور الغایی تغذیه شده به وسیله سلول فتوولتائیک

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل عنوان: کنترل مستقیم گشتاور موتور الغایی تغذیه شده به وسیله سلول فتوولتائیک برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیدهدر این پروژه سرعت یک موتور القایی با استفاده از روش کنترل مستقیم گشتاور (DTC) کنترل شده، که تغذیه اینورتر آن مستقیما از سلول های فتوولتائیک تامین شده است. همچنین در ادامه به منظور بهبود پاسخ گشتاور و کاهش خطای سرعت از منطق فازی برای طراحی کنترلر سرعت مورد نیاز…

سمینار کنترل برداری موتور القایی دوبل استاتور با استفاده از دو سنسور جریان

دانشگاه آزاد اسلامیواحد تهران جنوبدانشکده تحصیلات تکمیلی “M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشدمهندسی برق-قدرتعنوا ن :کنترل برداری موتور القایی دوبل استاتور با استفاده از دو سنسور جریان برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده:در این پایان نامه، کنترل برداری موتور القایی سه فاز دوبل استاتور با استفاده از دو

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...