بیماری های گیاهی |
![]() |
دانلود پایان نامه مدیریت با موضوع دیدگاه های مربوط به عدالت سازمان
انواع رفتار شهروندی سازمانی گراهام[۱] معتقد است رفتار شهروندی به سه نوع مختلف خود را نشان میدهد که شامل اطاعت سازمانی، وفاداری سازمانی و مشارکت سازمانی میشود که هر یک به اختصار توضیح داده میشود: اطاعت سازمانی : این واژه توصیف کننده رفتارهایی است که ضرورت و مطلوبیتشان شناسایی و در ساختار معقولی از نظم و مقرّرات پذیرفته شده است. شاخصهای اطاعت سازمانی رفتارهایی نظیر احترام به قوانین سازمانی، انجام وظایف به طور کامل و انجام دادن مسؤولیتها با توجه به منابع سازمانی میباشد. وفاداری سازمانی : این وفاداری به سازمان، از وفاداری به خود، سایر افراد و بخشهای سازمانی متفاوت است؛ و بیان کننده میزان فداکاری کارکنان در راه منافع سازمانی و حمایت و دفاع از آن است. مشارکت سازمانی : این واژه با مشارکت فعال کارکنان در اداره امور سازمان معنی…
دانلود پایان نامه مدیریت با موضوع دیدگاه های مربوط به عدالت سازمان
انواع رفتار شهروندی سازمانی گراهام[۱] معتقد است رفتار شهروندی به سه نوع مختلف خود را نشان میدهد که شامل اطاعت سازمانی، وفاداری سازمانی و مشارکت سازمانی میشود که هر یک به اختصار توضیح داده میشود: اطاعت سازمانی : این واژه توصیف کننده رفتارهایی است که ضرورت و مطلوبیتشان شناسایی و در ساختار معقولی از نظم و مقرّرات پذیرفته شده است. شاخصهای اطاعت سازمانی رفتارهایی نظیر احترام به قوانین سازمانی، انجام وظایف به طور کامل و انجام دادن مسؤولیتها با توجه به منابع سازمانی میباشد. وفاداری سازمانی : این وفاداری به سازمان، از وفاداری به خود، سایر افراد و بخشهای سازمانی متفاوت است؛ و بیان کننده میزان فداکاری کارکنان در راه منافع سازمانی و حمایت و دفاع از آن است. مشارکت سازمانی : این واژه با مشارکت فعال کارکنان در اداره امور سازمان معنی…
تغییرات ژنتیکی در ژنهای گیاهی و حیوانی و عملکرد سازمان بهداشت جهانی
الف) نحوه ارزیابی ایمنی غذاهای اصلاح ژنتیک شده چنانچه از اساسنامه این سازمان که در سال ۱۹۴۸ میلادی تاسیس شده است برمی آید، هدف اصلی سازمان دسترسی تمام مردم در بالاترین سطح ممکن به بهداشت فیزیکی، جسمی، روانی و اجتماعی است نه فقط نداشتن بیماری. [۱] بخش سلامت غذای سازمان بهداشت جهانی در تلاش است تا بیماریهای ناشی از غذا و تاثیر آن بر سلامتی را به حداقل برساند. بنابر این ایمنی غذاهای حاصل از محصولات تراریخته جزو وظایف اساسی و نهادینه این بخش از سازمان قرار میگیرد. مصرف غذاهای اصلاح ژنتیک شده لزوماً باید همراه ارزیابی دقیق آنها از مخاطراتی باشد که در درازمدت ممکن است روی سلامت انسان ها تاثیر گذار باشد. البته دستورالعملهای مختلفی توسط سازمان فائو و سازمان بهداشت جهانی برای ارزیابی ایمنی و سلامت در مصرف فرآوردههای حاصل از…
حقوق و تعهدات دولتها و نهادهای بین المللی در زمینه تغییرات ژنتیکی در گیاه و حیوان
گفتار اول: حقوق و تعهدات دولتها در زمینه تغییرات ژنتیکی در گیاه و حیوان حقوق بین الملل بعنوان مجموعه ای از حقوق و تکالیف دولتها در عرصه نظام بین الملل، نتیجه توافق اراده دولتها است. اراده دولتها در دو حوزه تکالیف معاهده ای و تعهدات ناشی از قواعد عرف بین الملل، تشکیل دهنده نظام تعهدات بین المللی و نظام مسئولیت بین المللی (که در مبحث آینده به آن پرداخته میشود)، می باشد. تحولات چشمگیر علوم بیولوژیکی و ظهور عرصه جدیدی از دستکاری ژنتیکی در بذر اولیه گیاهان و جنین حیوانات، برخی تعهدات بین المللی دیگری را نیز بر دولتها تحمیل نمود که در شکل گیری این تعهدات و مسئولیتهای ناشی از آنها، اراده دولتها نقش تعیینکننده ای داشته و تمامی دولتها در برابر این تعهدات، دارای “مسئولیت رعایت در برابر همه” می…
جاذبههای گردشگری، برنامه های توسعه
محیط زیست نقش اساسی و مهمی در توسعهی صنعت توریسم دارد و یکی از جاذبههای اصلی برای گردشگری چشماندازهای طبیعی هر کشور است. بدون وجود محیطی جذاب نمیتوان امیدی به توسعهی گردشگری داشت.این چشماندازهای طبیعی همهی کوهها، دریاها، حیات و حش، پوشش گیاهی و کل اکوسیستم هر منطقه را شامل میشود.«به طور کلی آثار گردشگری را بر محیط زیست میتوان به دو دستهی مثبت و منفی تقسیم کرد. گزارشهای ارائه شده بیشتر حاکی از آثار منفی این صنعت بر محیط زیست است.این آثار شامل صدمههایی است که بر محیط طبیعی به ویژه باتوجه به حومهای کردن اماکن طبیعی (اراضی کشاورزی و باغها)، رشد زیربناهای ارتباطی (جاده ها، اسکلهها فرودگاهها، بزرگراهها) آلوده نمودن رودخانهها و سواحل، انواع آلودگی صوتی (در اثر رفت و آمد هواپیماها) و حتی صدماتی است که بر خلق و خوی…
حقوق بین الملل محیط زیست، کنوانسیون های بین المللی
اهمیت دریاها و اقیانوسها در حمل و نقل، شیلات، تأمین انرژی، برخورداری از منابع عظیم معدنی و سهم آنها در برقراری توازن زیستمحیطی بر همگان آشکار است؛ لیکن این بخش نیز مانند سایر بخشهای محیط زیست، قربانی بهرهبرداری سوء انسانی شده است. استفاده از آبها در نتیجهٔ افزایش سریع جمعیت و صنعتی شدن جوامع، بسیار متنوع بوده و گسترش یافته است. این بهرهبرداری اغلب بدون ملاحظه ظرفیت و توان این بخش از محیط زیست صورت میگیرد و تا مدتها، حتی تمهیداتی موثر و مناسب برای حفاظت از آن اندیشیده نشده بود. وسعت جغرافیائی آبها (نسبت به مناطق خشکی) و فقدان قدرتی فراملی در حمایت از این اکوسیستم، عامل اساسی در تخریب محیط زیست دریاها در اثر استفاده بشر بوده است. همچنین تنوع جغرافیایی مناطق مختلف دریایی جهان و کثرت و گونهگونی منابع آلاینده…
اضطراب و افسردگی، ابتلا به بیماری
مبحث اول : قـهوه[۳۹]تصمیم گیری درباره ی اداره ی یک ملت غالبا با یک فنجان قهوه انجام می شود. (کاردینال ریشلیو)واژه قهوه برگرفته اززبان عربی وبه معنای تحریک کننده وزائل کننده اشتهاست.میزان کافئینی که از طریق این نوشیدنی به بدن میرسد،با نوشیدن یک فنجان قهوه معمولی۱۱۵میلی گرم کافئین وبا یک فنجان نسکافه۶۵میلی گرم کافئین وبانوشیدن یک فنجان قهوه بدون کافئین باز هم معادل۳میلیگرم کافئین وارد بدن میشود.میتوان گفت که کافئین درهیچ شرایطی به طور کامل ازقهوه جدانمیشود،بلکه مقدارآن به حداقل میرسد.نکتهای که بایددرمورد این نوشیدنی درنظرداشت،رعایت اعتدال درمصرف آن است.اگر بیش از اندازه به مصرف برسند،میتوانند کلسترول خون را بالا ببرد.کافئین در طول روز به شکل های گوناگون از راه نوشیدن انواع نوشابه های گازدار،شکلات هاوقهوه وارد بدن می شود.امروز پژوهشگران درباره کافئین موجود در قهوه،نظریات مختلف و گاهی حتی متضاد ابراز می…
دیوان بین المللی دادگستری، سازمان های بین المللی
فصل پنجم: ضرورت انسجام گرایی در سیاستهای سازمان تجارت جهانی و سازمان بهداشت جهانی از لحاظ تاریخی جایگاه و موقعیت سازمان های بین المللی در جامعه ی بین المللی، متاثر از همکاری دولتها با یکدیگر بوده است. اقدامات دولتها ابتدا از طریق روش های دیپلماتیک و انعقاد معاهدات بین المللی هماهنگ می گردید و سپس برای برای اصلاح و به روز کردن اسناد منعقد شده، مجبور به برگزاری کنفرانس های بین االمللی خاص و سپس منظم شدند. از همین رو، در قرن ۱۹ دولتها برای ایجاد رابطه ی با دوام تر و همینطور حل مسائل روز مره ی خود، سازمان هایی را بنیان گذاشتند.در این راستا، در ادامه این تلاش ها در قرن ۲۰ در سال ۱۹۲۰ جامعه ی ملل ایجاد شد اما بدلیل برخی از ضعف های ساختاری و عملی ازجمله ضعف در…
مالیات های غیر مستقیم، سازمان بهداشت جهانی
اما تاثیرگذاری موافقتنامه اقدامات بهداشتی و بهداشت گیاهی به نحو دیگر است. براساس این موافقتنامه ،استانداردهایی در مورد مواد افزودنی، آلودگی ها، سموم، دامپزشکی و یا دیگر موجودات بیماری زا در غذاها یا آشامیدنی ها اعمال می شود که ممکن است موجب محدودیت تجارت شود. به نحوی که این استانداردها، به کشورها این امکان را می دهد تا در صورتی که کالایی فاقد این استانداردها باشند، اجازه واردات آن را به داخل کشور ندهند ،حال این استانداردها هرچه سختگیرانه تر باشد ، محدودیت تجاری نیز بیشتر می شود. به هر حال این محدودیت تجاری چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم می تواند امنیت غذایی ملی و امنیت غذایی خانوار را مورد تهدید قرار دهد. گفتار چهارم: دخانیات با اینکه بیش از ۷۰،۰۰۰ مورد مطالعات علمی ثابت کرده اند از حدود …
سازمان های بین المللی، سازمان بهداشت جهانی
با توجه به موارد بحث شده مشخص شد ، سازمان بهداشت جهانی از لحاظ سازمانی گسترده تر از سازمان تجارت جهانی است و این سازمان در سراسر دنیا دارای نهادهای منطقه ای ، کمیته ها و دفاتر منطقه ای می باشد در حالی که سازمان تجارت جهانی پایگاه اصلی آن در ژنو می باشد و هیچ گونه نهاد منطقه ای در اساسنامه سازمان شناخته نشده است و این گستردگی جغرافیایی موجب شده تا بودجه سازمان جهانی بهداشت بسیار بیشتر از سازمان تجارت جهانی باشد به نحوی که در سال ۲۰۱۴ بودجه سازمان بهداشت جهانی ۳۹۷۷٫۲ بیلیون دلار امریکاست. در حالی که بودجه سازمان تجارت جهانی در همین سال حدود ۱۹۷٫۲فرانک سویس می باشد اما با این حال این گستردگی جغرافیایی بدان معنا نیست که مقبولیت سازمان بهداشت جهانی بیشتر از سازمان تجارت جهانی…
فعالیتهای اقتصادی، کشاورزی و اقتصاد
۲- صنایع تبدیلی و تکمیلی: « مجموعه فعالیتهای فرآوری روی مواد گیاهی و حیوانی را دربرمی گیرد که می توان از طریق تغییرات شیمیایی و فیزیکی به تبدیل و ذخیره سازی آن مواد پرداخت. امروزه صنایع تبدیلی و غذایی از جمله مهمترین گروههای صنعتی کشورهای در حال توسعه را تشکیل می دهد که می تواند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور داشته باشد. ارزان بودن مواد خام محصولات کشاورزی، ارزبری کمتر، ارزان بودن نیروی کار و نیاز به مهاجرت کمتر و سرمایه بری پائین تر در ایجاد صنایع تبدیلی در کشورهای در حال توسعه موجب چندبرابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی شده وبرای کشورهای صادرکننده ارزش صادرات را نیز افزایش داده و برمنابع ارزی کشورها فشار کمتری وارد می شود.درواقع کارشناسان براین باورند که با برنامه ریزی صحیح جهت توسعه و حمایت ازصنایع…
نگارش پایان نامه – آموزش انسانی و روش های جایگزین آزمایش روی حیوانات
آموزش انسانی و روش های جایگزین آزمایش روی حیوانات تا ۲۰ سال پیش در تمام دانشکده های پزشکی و رشته های وابسته از حیوانات زنده در کلاسهای فیزیولوژی ، فارماکولوژِی و جراحی استفاده می کردند . امروزه حدود ۹۵ در صد دانشکده های آمریکا استفاده از حیوان را کاملا حذف کرده اند . ۵ در صد بقیه هم بطور بسیار محدودی از حیوان استفاده میکنند . پیشرفتهایی که در تکنولوژی شبیه سازی پزشکی بوجود آمده و افزایش اگاهی در مورد مسایل اخلاقی و شناخت لزوم آموزش بر پایه بیمار انسانی موجب شده که روشهای جایگزین حیوانات بکار گرفته شوند . حتی مهارتهای جراحی مانند بخیه زدن وجراحی لاپاراسکوپی را نیز توسط شبیه ساز میتوان آموخت . روشهای جراحی باز در حین جراحی زیر دست مربی آموخته میشوند . شبیه ساز هایی وجود دارند که واکنش…
آموزش انسانی و روش های جایگزین آزمایش روی حیوانات
آموزش انسانی و روش های جایگزین آزمایش روی حیوانات تا ۲۰ سال پیش در تمام دانشکده های پزشکی و رشته های وابسته از حیوانات زنده در کلاسهای فیزیولوژی ، فارماکولوژِی و جراحی استفاده می کردند . امروزه حدود ۹۵ در صد دانشکده های آمریکا استفاده از حیوان را کاملا حذف کرده اند . ۵ در صد بقیه هم بطور بسیار محدودی از حیوان استفاده میکنند . پیشرفتهایی که در تکنولوژی شبیه سازی پزشکی بوجود آمده و افزایش اگاهی در مورد مسایل اخلاقی و شناخت لزوم آموزش بر پایه بیمار انسانی موجب شده که روشهای جایگزین حیوانات بکار گرفته شوند . حتی مهارتهای جراحی مانند بخیه زدن وجراحی لاپاراسکوپی را نیز توسط شبیه ساز میتوان آموخت . روشهای جراحی باز در حین جراحی زیر دست مربی آموخته میشوند . شبیه ساز هایی وجود دارند که واکنش…
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی کارآیی چندانی در پیش گیری از فرآیند اکسیداسیون نداشتند، لذا پس از مدت زمان کوتاهی جای خود را به آنتی اکسیدان های سنتزی دادند (پورکونی، ۲۰۰۷). آنتی اکسیدان های سنتزی ارزان و در دسترس بوده و به دلیل ثبات و کارآیی بالا، مورد توجه قرار گرفتهاند. شناخته شدهترین آنتیاکسیدان های سنتزی شامل بوتیلات هیدروکسی تولوئن (BHT)، بوتیلات هیدروکسی آنیزول ( BHA)، ترت بوتیلات هیدروکسی کینون (TBHQ) و پروپیل، اکتیل و دودسیل گالات ها می باشند. (اسکین و رابینسون…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 02:33:00 ب.ظ ]
|