تثبیت آنزیم |
![]() |
پایان نامه: بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص فیزیکو شیمیایی، عبوردهی و معادلات رشد میکروبی باکتری اشریشیا …
استاد راهنما: دکتر فریبرز ناهیدی
پایان نامه : تولید پنیر سیاهدانه و بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی
پایان نامه ارشد: مطالعه اثرات برخی ترکیبات گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی گل شاخه بریده آنتوریوم
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول: کلیات پژوهش۱-۱ – مقدمه. ۲۱-۲- اهمیت علم فیزیولوژی پس از برداشت . ۳۱-۳- اهمیت علم فیزیولوژی پس از برداشت در گیاهان زینتی ۴۱-۴- عوامل تاثیر گذار در عدم موفقیت صادرات گل های بریده ۵۱-۵- عوامل موثر در طول عمر گیاهان زینتی ۶۱-۶- دلایل کاهش طول […]
پایان نامه بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی مهندسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی استاد راهنما : آقای دکتر […]
پایان نامه بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی مهندسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی استاد راهنما :
پایان نامه ارشد: تولید شیر کم لاکتوز به روش مداوم و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستون های حاوی آنزیم لاکتاز تثبیت شده در کلسیم آلژینات
فهرست مطالب:مقدمه ۱۱- مروری بر تحقیق ۲۱-۱- فواید مصرف فرآورده های لبنی و سرانه مصرف شیر .۲۱-۲- بیماری عدم تحمل لاکتوز و اثرات لاکتوز در روده بزرگ.۲۱-۲- -۱ عارضه عدم تحمل لاکتوز در مناطق مختلف ۳۱-۳- لاکتوز شیر ،آنزیم لاکتاز و هیدرولیز آنزیمی لاکتوز شیر .۳۱-۴- هیدروکلوییدها و آلژینات ۵۱-۵- ویژگی های شیر کم لاکتوز […]
پایان نامه : اثر فعالیت مورچهها و آهوان بر ویژگیهای بیولوژیکی و آنزیمی خاک در پارک ملی
عطیه عطائی اساتید راهنما دکتر فرشید نوربخش دکتر مجید ایروانی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحه فهرست مطالب. هشت فهرست شکل ها یازده فهرست جدول ها دوازده چکیده. ۱ و بررسی منابع ۱-کلیات و بررسی منابع ۲ […]
پایان نامه: مدل سازی درصد چربی جامد و نقطه ذوب چربیهای اینتراستریفیه شده به روش آنزیمی
پایان نامه کارشناسی ارشد مدل سازی درصد چربی جامد و نقطه ذوب چربیهای اینتراستریفیه شده به روش آنزیمی متن پایان نامه :***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت […]
پایان نامه-اکولوژیک:اثر تغذیه معدنی فسفر و پتاسیم بر رشد و تثبیت زیستی نیتروژن در گیاه سویا تحت شرایط غرقابی
چکیدهبهمنظور بررسی اثر دوره غرقابی و مقادیر مختلف فسفر و پتاسیم بر تثبیت زیستی نیتروژن در مرحله رویشی (V4) گیاه سویا رقم دیپیایکس (کتول) آزمایشی به صورت گلدانی در سال ۱۳۹۲ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل با سه تکرار انجام شد. فاکتورها شامل: […]
پایان نامه ارشد رشته زیست شناسی : مقایسه خصوصیات سینتیکی آنزیم لیپاز آزاد
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه : فهرست مطالبعنوان صفحهچکیده: ۱ فصل اول: مقدمات و کلیات۱-۱-بیان مسئله . ۳۱-۲-اهداف تحقیق ۴۱-۳-فرضیه های تحقیق ۴۱-۴- مفهوم نانوتکنولوژی ۵۱-۴-۱-کاربردهای نانوتکنولوژی. ۵۱-۴-۱-۱- تولید مواد و محصولات صنعتی. ۵۱-۴-۱-۲- پزشکی و بدن انسان ۶۱-۴-۱-۳- پایداری منابع. ۶۱-۴-۱-۴- صنایع غذایی ۶۱-۵-آنزیم ها […]
پایان نامه : مقایسه خصوصیات سینتیکی آنزیم لیپاز آزاد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده فنی مهندسی گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.Sc.» گرایش: بیوتکنولوژی عنوان: مقایسه خصوصیات سینتیکی آنزیم لیپاز آزاد و تثبیت شده روی نانو ذره کیتوسان استاد راهنما: جناب آقای پروفسور سلیمان محجوب استاد مشاور: سرکار خانم دکتر آرزو قادی متن پایان نامه : فهرست مطالب […]
پایان نامه : بررسی الگوی بیان ژنی آنزیم فنیل آلانین آمونیا لیاز
واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی،گرایش بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان: بررسی الگوی بیان ژنی آنزیم فنیل آلانین آمونیا لیاز (PAL) در ریشه ی گیاه نیشکر ( (Saccharum Lofficinarumتحت تنش شوری استاد راهنما: جناب آقای دکتر محمدرضا تابنده اساتید مشاور: جناب آقای دکتر پیمان فروزش جناب آقای دکتر […]
پایان نامه دانشگاهی : رویکردهای نظری به تعامل والد–فرزند
رویکردهای نظری به تعامل والد–فرزند در این قسمت نظریه های روان تحلیل گری، رفتارگرایی، یادگیری اجتماعی، انسانگرایی، تعامل گرایی نمادین، منظومه ای و طرد-پذیرش در مورد تعامل والدین و فرزندان مطرح خواهد شد. نظریه ی روان تحلیل گری فروید (۱۹۳۸) در نظریه روان تحلیل گری خود مطرح ساخت که اساس شخصیت کودک تا ۵ سال […]
دانلود پیشنهاد نامه دکترا:ارتباط نانوساختار و خواص مکانیکی پلی یورتانهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید
دکتر گیتی میرمحمد صادقی دکتر حمید گرمابی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب۱- مقدمه. ۱۲- پلی یورتانهای زیست تخریب پذیر. ۲۲-۱- پلی یورتان های زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید. ۴۳- پلی (لاکتیک اسید) ۶۳- ۱- شیمی لاکتیک اسید و پلی لاکتیک اسید و روشهای تولید آنها ۶۳- ۲- مزایا […]
پایان نامه ارشد: تولید اریترومایسین بوسیله Saccharopolyspora erythraea با استفاده از منبع نیتروژنی بومی به روش فرمانتاسیون میکروبی
فهرست مطالب:خلاصه فارسی.۱مقدمه.۲ فصل اول:کلیات۱-۱) طرح موضوع۵۱-۲) بیان مسأله.۵۱-۳) ضرورت انجام تحقیق.۸۱-۴) هدف پژوهش۸۱-۵) سؤالات و فرضیه ها۸۱-۶) تعریف آنتی بیوتیک۱۰۱-۷) تاریخچه آنتی بیوتیک۱۱۱-۸) اهمیت اقتصادی آنتی بیوتیک ها.۱۲۱-۹) گروه های تولید کننده آنتی بیوتیک ها۱۳۱-۱۰) معرفی و بیان ویژگی های Saccharopolyspora erythraea .۱-۱۱) طبقه بندی آنتی بیوتیک ها.۱۵۱-۱۱-۱) طبقه بندی بر اساس منبع بیولوژیک.۱۵۱-۱۱-۲) طبقه […]
پایان نامه: تولید اریترومایسین بوسیله Saccharopolyspora erythraea با استفاده از منبع نیتروژنی بومی به روش فرمانتاسیون میکروبی
واحد علوم دارویی دانشکده علوم و فناوری های نوین، گروه زیست شناسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد ((M.Sc)) گرایش : میکروبیولوژی عنوان: تولید اریترومایسین بوسیله Saccharopolyspora erythraea با بهره گرفتن از منبع نیتروژنی بومی ( ترکیب کنجاله سویا و کنجاله کلزا) به روش فرمانتاسیون میکروبی اساتید راهنما : جناب آقای دکتر حسین عطار […]
پایان نامه: سنتز نانوذرات مغناطیسی آهن پوشیده شده با هیدروکسی آپاتیت و بررسی عملکرد آن ها
واحد علوم داروئی دانشکده فنآوریهای نوین،گروه شیمی پایاننامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.SC) گرایش: کاربردی عنوان: سنتز نانوذرات مغناطیسی آهن پوشیده شده با هیدروکسی آپاتیت و بررسی عملکرد آنها برای جذب کبالت (II) و روی II)) از محلولهای آبی و اندازه گیری با اسپکترومتری جذب اتمی شعله استاد راهنما: سرکار خانم دکترانسیه قاسمی (در […]
پایان نامه ارشد: سنتز نانوذرات مغناطیسی آهن پوشیده شده با هیدروکسی آپاتیت و بررسی عملکرد آن ها
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:خلاصه فارسی ۱مقدمه. ۲ فصل اول: کلیات ۱-۱- ضرورت انجام تحقیق. ۵۱-۲- بیان مسئله. ۵۱-۳- اهداف پژوهش. ۸۱-۴- فناوری نانو ۸۱-۴-۱- نانو ذرات. ۹۱-۴-۲- نانوذرات مغناطیسی. ۱۱۱-۴-۲-۱- طبقه بندی مواد از لحاظ مغناطیسی. ۱۲۱-۴-۲-۱-۱- مواد فرو مغناطیس ۱۲۱-۴-۲-۱-۲- مواد فری مغناطیس. ۱۵۱-۴-۲-۲- نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن. ۱۵۱-۴-۲-۲-۱- مگنتیت. […]
پایان نامه ارشد: ساخت و ارزیابی کاتالیزور وانادیل پیرو فسفات حاوی کبالت و کاربرد آن در اکسیداسیون انتخابی الکل ها
دکتر ساسان شریفی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول – مروری بر کاتالیزور های ناهمگن۱-۱- مفهوم کاتالیزور. ۲۱-۲- تاریخچه کاتالیزور. ۳۱-۳- دسته بندی کاتالیزورها. ۵۱-۳-۱- کاتالیزورهای آنزیمی. ۶۱-۳-۲- کاتالیزورهای همگن ۷۱-۳-۳- کاتالیزورهای ناهمگن ۷۱-۳-۳-۱- کاتالیزور های انباشته ۸۱-۳-۳-۲- کاتالیزور های پایه دار. ۸۱-۳-۳-۳- اهمیت کاتالیزور های ناهمگن. ۹۱-۴- فرآیند های کاتالیزور […]
آقای دکتر […]
پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و […]
پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و […]
پایان نامه: بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته …
عنوان: بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی استاد راهنما: خانم دکتر لیلا نوری
پایان نامه: بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی فیلم نشاسته سیب زمینی و پارامتر رشد باکتری استافیلوکوکوس …
گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان: بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی فیلم نشاسته سیب زمینی و پارامتر رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس استاد راهنما: دکتر عبدالرضا محمدی نافچی
پایان نامه ارشد:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
عنوان : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی استاد راهنما : دکتر حسین جلالی بهار ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده .۷مقدمه . ۸فصل اول : کلیات ۱۱۱-۱- فراورده های لبنی .۱۲۱-۲- انواع فراورده […]
پایان نامه:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه آموزشی مهندسی کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M.Sc » گرایش : میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی استاد راهنما : دکتر حسین جلالی […]
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثر متقابل شاخه های گل بریده رز و مریم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و دوام عمر پس از برداشت آن ها در محلول گلجایی
زمستان ۱۳۹۲تکه هایی از متن به عنوان نمونه :فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده ۱فصل اول، کلیات پژوهش ۲۱-۱- مقدمه ۳۱-۲- اهداف ۶۱-۳- گل رز ۷۱-۳-۱- گیاه شناسی ۸۱-۳-۲- طبقه بندی ۸۱-۳-۲-۱- رزهای دو رگه چای (Rosa hybrida tea) 8۱-۳-۲-۲- رزهای فلوری باندا (Floribunda roses) 8۱-۳-۲-۳- رزهای مینیاتور (Miniature roses) 9۱-۳-۲-۴- رزهای رونده (Ramblers or Climbers roses) […]
پایان نامه:بررسی اثر متقابل شاخه های گل بریده رز و مریم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و دوام عمر پس از …
عنوانبررسی اثر متقابل شاخه های گل بریده رز و مریم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و دوام عمر پس از برداشت آن ها در محلول گلجایی زمستان ۱۳۹۲متن پایان نامه :فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده ۱فصل اول، کلیات پژوهش ۲۱-۱- مقدمه ۳۱-۲- اهداف ۶۱-۳- گل رز ۷۱-۳-۱- گیاه شناسی ۸۱-۳-۲- طبقه بندی ۸۱-۳-۲-۱- رزهای دو رگه چای (Rosa […]
پایان نامه : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز
گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق متن پایان نامه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 07:06:00 ق.ظ ]
|