انتقال فناوری، تحلیل اقتصادی، مهندسی معکوس

[۵۱] Economic Espionage Act[52] Samuelson, Pamela and Suzanne Scotchmer, Op. Cit., p. 1578[53] Digital Millennium Copyright Act (DMCA)[54] Sec. 103(f) of the DMCA (۱۷ U.S.C. § ۱۲۰۱ (f)([55] EU Computer Programs Directive, 1991[56] شاول، استیون، ۱۳۸۸، مبانی تحلیل اقتصادی حقوق، محسن اسماعیلی (مترجم)، مرکز پژوهش‏های مجلس شورای اسلامی، ص۱۰٫[۵۷] حجتی، سیدمحمدحسین و عباس طالب بیدختی،۱۳۸۴، «مهندسی معکوس»، مجله تدبیر، شماره ۱۵۷، ص ۳۰٫[۵۸] اسفندیاری، محمدجواد و امیرحسین امیرخانی، ۱۳۹۱،«بررسی روش های انتقال اثربخش فناوری»، فصلنامه تخصصی پارک‏ها و مراکز رشد، سال هشتم، شماره ۳۱، ص ۳٫[۵۹] حجتی، سیدمحمدحسین و عباس طالب بیدختی، پیشین.[۶۰] اسفندیاری، محمدجواد و امیرحسین امیرخانی، پیشین، ص ۴٫[۶۱] همان.[۶۲] این ناکارآمدی موثر از عوامل متعددی است که یکی از آن‏های استفاده از روش‏های نامناسب است. چندی از دلایل دیگری که برای این ناکارآمدی مطرح شده‏اند عبارتند از قدیمی بودن (به اصطلاح تاریخ گذشته…

پایان نامه : تحلیل فساد در کشورهای جهان سوم

 تحلیل فساد در کشورهای جهان سوم مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد که مجموعه خصوصیات کشورهای جهان سوم منجر به شکل‌گیری یک دسته از ویژگی‌ها و فساد از نوع جهان سومی گردید. زیرا میان کشورهای ثروتمند و فقیرجهان سوم هیچ تفاوت مثبتی در میزان فساد وجود ندارد. شاید کشورهای ثروتمندتر دارای فساد بیشتر و از جهت دموکراسی دارای حکومت‌های نامناسب‌تری نیز باشند این فرضیه به علاوه وجود رابطه معکوس بین توسعه‌یافتگی و فساد، بر تفاوت‌های بین ثروت و توسعه در رابطه با میزان فساد نیز تاکید دارد(ربیعی،۱۳۸۳، ۵۸). به نظر می‌رسد این نظریه فرمول نسبتاً کارایی برای تحلیل فساد در میان کشورها و دولت‌های جهان سوم به دست می‌دهد. انحصار بعلاوه قدرت پنهانکار منهای جواب‌گویی و فاش‌گویی مساوی می‌شود با فساد. انحصار چه دولتی باشد چه خصوصی، این امکان را می‌دهد که انحصار‌گر خود…

پایان نامه : تحلیل فساد در کشورهای جهان سوم

 تحلیل فساد در کشورهای جهان سوم مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد که مجموعه خصوصیات کشورهای جهان سوم منجر به شکل‌گیری یک دسته از ویژگی‌ها و فساد از نوع جهان سومی گردید. زیرا میان کشورهای ثروتمند و فقیرجهان سوم هیچ تفاوت مثبتی در میزان فساد وجود ندارد. شاید کشورهای ثروتمندتر دارای فساد بیشتر و از جهت دموکراسی دارای حکومت‌های نامناسب‌تری نیز باشند این فرضیه به علاوه وجود رابطه معکوس بین توسعه‌یافتگی و فساد، بر تفاوت‌های بین ثروت و توسعه در رابطه با میزان فساد نیز تاکید دارد(ربیعی،۱۳۸۳، ۵۸). به نظر می‌رسد این نظریه فرمول نسبتاً کارایی برای تحلیل فساد در میان کشورها و دولت‌های جهان سوم به دست می‌دهد. انحصار بعلاوه قدرت پنهانکار منهای جواب‌گویی و فاش‌گویی مساوی می‌شود با فساد. انحصار چه دولتی باشد چه خصوصی، این امکان را می‌دهد که انحصار‌گر خود…

تحلیل مقررات مالیات بر درآمد در شرکت های تجاری

۳-۶-۲-تحلیل مقررات مالیات بر درآمد در شرکت های تجاری قانون تجارت و لایحه اصلاحی آن، شرکت های تجاری را در هفت قالب مقررات گذاری نموده است که اشخاص حقیقی می توانند با انعقاد قرارداد میان خویش، هر یک از این قالب ها را جهت ایجاد یک شخصیت حقوقی جدید انتخاب کرده و بر اساس این انتخاب، ضوابط و سازوکارهای خاص آن قالب را اتخاذ خواهند کرد لذا بر اساس مقررات قانونی فوق الاشاره، هر شرکت تجاری ضوابط خاصی در تشکیل، اداره،مسئولیت و حتی تصفیه دارد که با توجه به این خصوصیات افراد به انتخاب هر یک از قالب های از پیش تعیین شده متمایل می شوند. در مبحث مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، ذکر گردید که قانون مالیات های مستقیم بدون تحلیل و بررسی اشخاص حقوقی، نرخ ثابتی را برای تمام اشخاص حقوقی…

فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، ارزش دفتری حقوق صاحبان

بازار در پایان پنج سال قبل. حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری دانشگاه عمومی است که به عنوان مهم ترین وسیله ارتباط جمعی نقش بزرگی در تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایفا می‌کند. همچنین در این رهنمودهای ارزنده بر رسالت و وظایف خطیر صدا وسیما و نقش مؤثر برنامه‌های گوناگون آن در شکوفایی فرهنگی جامعه و رفع تنگناها و چالش‌های اجتماعی تأکید شده است. بر همین مبنا، اجرای سیاست‌های فرهنگی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، از وظایف قانونی و رسمی صدا وسیما است. قانون برنامه سوم توسعه نیز در مواد ۱۵۹ و ۱۶۷ خود سازمان صدا وسیما را موظف به انجام مطالعات و تحقیقات، ارزیابی مستمر اثربخشی فعالیت‌ها، تقویت هنرها و علوم و فنون، تکمیل پوشش جمعیتی، انعکاس و نقد عملکرد دستگاه‌های اجرایی،ترویج آموزش‌های عمومی، فنی و حرفه‌ای…

عناصر آمیخته بازاریابی، فرآیند تحلیل شبکه ای

– روابط بین معیارها و زیرمعیارها می تواند براساس ادبیات پژوهش تعیین شود. برای نمونه فرض کنید معیارهای اصلی مورد مطالعه عناصر آمیخته بازاریابی هستند. به روشنی در ادبیات پژوهش آمده است که بین عناصر آمیخته بازاریابی رابطه وجود دارد.– راه کار بهتر و قابل اتکاتر استفاده از تکنیک دیمتل است. با استفاده از تکنیک دیمتل می‌توان الگوی روابط درونی بین معیارها را مشخص کرد. ۳-۲-۲ تکنیک دیمتل تکنیک دیمتل اولین بار توسط فوتلا و گابوس در انتهای سال ۱۹۷۰ با در نظر گرفتن شیوه کارشناسانه برای غلبه بر بسیاری از مشکلات جهانی در علم، سیاست و اقتصاد پیشنهاد شد [۵۹,۶۰]. در عمل تکنیک دیمتل برای نمایش روابط داخلی میان معیارها و یافتن معیاری که نقش مرکزی در سیستم را بازی می کند و به معیارهای دیگر تاثیر می گذارد، بکار می رود[۶۱,۶۲].به…

تجزیه و تحلیل مقایسه ای، همبستگی پیرسون

در یک نمونه پیش آزمون، واریانس نمونه برابر با ۰٫۱۶ بدست آمده است.بنابراین حجم نمونه مورد نیاز پژوهش عبارت است از :۳-۶-۶- روش های نمونه گیری:برای نمونه گیری می توان از روش های متفاوتی استفاده کرد :۱-نمونه گیری تصادفی ساده۲-نمونه گیری منظم(سیستماتیک)۳-نمونه گیری لایه ای(قشری)۴-نمونه گیری خوشه ای(خاکی،۱۳۷۹: ۲۵۱)روش نمونه گیری مورد استفاده در این تحقیق ، بصورت روش نمونه گیری تصادفی ساده است. ۳-۷- تجزیه و تحلیل داده ها: پژوهشگر برای پاسخگوئی به مساله تدوین­شده و یا تصمیم­گیری در مورد رد یا تائید فرضیه­ای که صورت­بندی کرده­است، از روش­های مختلف تجزیه و تحلیل می­تواند استفاده­کند. روش­های مختلف تجزیه و تحلیل را می­توان به ۳ نوع کلی که هر یک دارای روش های خاص خود هستند، تقسیم­کرد :۱-تجزیه و تحلیل توصیفی۲-تجزیه و تحلیل مقایسه ای۳-تجزیه و تحلیل علی (خاکی،۱۳۷۹: ۳۲۶)بطور کلی روش­های تجزیه…

روش تحلیل سلسله مراتبی فازی، بکارگیری فناوری اطلاعات

۳-در سال ۲۰۱۱، گری رایان،کلود بری بی، مگان بکت، استفان تایلور،الین کوآیتر، میشل چو تحقیقی با عنوان ” مهندسی مجدّد شرکت تحقیقات بالینی شامل پزشکان جامعه” و با استفاده از ” طراحی یک مدل برای سازماندهی مجدّد تحقیقات بالینی به منظور ترویج مشارکت دراز مدت از پزشکان جامعه ارائه شده، بر اساس متون و مصاحبه با پزشکان و سایر ذینفعان، فرض مدل، انجام مصاحبه ها بیشتر به تست زنده ماندن مدل، و بیشتر از آن اقتباس شده است”صورت دادند و یافته های پژوهش ” پیشنهاد یک سیستم سه بعدی از کنترل و توازن، برای حمایت از پزشکان جامعه با استفاده ازسازمان های حمایت از تحقیقات، توسعه جامعه، مطالعات مبتنی بر خدمات آموزش، ممیزی کیفیت، و یک مکانیزم بازخورد برای پزشکان فعال در زمینه تحقیقات.“بود.۴-در سال ۲۰۱۱ ،زهرا دنزی ترهان ، ازالپ واوی ،سمرا…

رفتارهای شهروندی سازمانی، تجزیه و تحلیل رگرسیون

ایشیکاوا در مطالعه بررسی رابطه بین فرسودگی شغلی با رفتار شهروندی سازمانی با حقوق صاحبان سهام نشان داد که رابطه منفی معناداری بین فرسودگی شغلی و رفتار شهروندی سازمانی وجود دارد.کیانی نشان داد که یک رابطه منفی و معناداری بین رفتار شهروندی سازمانی و خستگی عاطفی ، مسخ شخصیت و فرسودگی شغلی وجود دارد. همچنین شیائو فو و همکاران نشان دادند که یک رابطه منفی بین فرسودگی شغلی و رفتار شهروندی سازمانی وجود دارد. (نصیری; ۲۰۱۲)قلی پور و حسنی کاخکی در بررسی خود تحت عنوان رفتار شهروندی سازمانی گامی دیگر در جهت بهبود عملکرد سازمان در قبال مشتری دریافتند که رفتارهای شهروندی سازمانی در ادراک مشتری از کیفیت خدمات، رضایت، نیات رفتاری و وفاداری اهمیت خاصی دارد. یافته بررسی صحت و سقم کلیشه های منفی زنان در سازما نها » های تحقیقات آنها…

ساختار سلسله مراتبی، تجزیه وتحلیل

ANP روش کلی تری از AHP است.در AHP گزینه ها از معیارها مستقلند ولی در ANP این محدودیت برطرف شده است و امکان وابستگی عناصر در یک مجموعه )وابستگی معیارها به هم یا گزینه ها به هم ( و وابستگی عناصر در مجموعه های مختلف (وابستگی معیارها به گزینه ها) وجود دارد.در کل می توان گفت که ساختار سلسله مراتبی در AHP خطی است و سطوح بر اساس صعودی و یا نزولی مرتب شده اند و هر سطح فقط با سطوح بالایی و پایینی ارتباط مستقیم دارد و این ضعف ساختار سلسله مراتبی است ولی در ANP این مشکل بر طرف شده و ساختار به صورت شبکه ای تعریف می شود و وابستگی هایی که در یک تصمیم گیری معیارها و گزینه های انختاب با هم داشتند به صورت شبکه بیان می شود.شکل۲-…

اصول فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی

ایجاد سیستم های بدیل برای رسیدن به اهداف یعنی تولید گزینه ها ارزیابی گزینه ها بر حسب معیارها استفاده از یک ابزار یا فن استاندارد تجزیه و تحلیل چند معیاره پذیرش یک گزینه به عنوان انتخاب بهینه از نتایج گام چهارم اضافه کردن اطلاعات جدید و تکرار بعدی بهینه سازی چند معیاره اگر جواب بدست آمده مورد قبول نباشد. انتخاب تامین کننده نیز یک مسئله تصمیم گیری چند معیاره است. به طور کلی هر تامین کننده در بعضی جهات از امتیازاتی برخوردار است و در بعضی جهات نیز دارای نقاط ضعفی است. توانایی تامین کننده در هر یک از زمینه ها نمی تواند همزمان همه استانداردهای خرید را برآورده سازد. در نتیجه خریدار باید در ابتدا چند معیار خرید مناسب را برگزیند، سپس هر تامین کننده را به صورت جامع و سازگار بر…

روش انجام کار، تجزیه وتحلیل

مدل آدکار : این مدل توسط پروسی ارائه شده و مراحل تغییر را در سه زمینه حال، انتقال وآینده بیان میکند، همچنین اطلاعات بیشتری در مورد این که چگونه یک شخص فرایند تغییر را بطور انفرادی طی می کند،ارائه می دهد. (سیدی و دلیری سوسفی، ۱۳۹۱،ص ۴۵) شکل۲-۳: مدل آدکار(سیدی و دلیری سوسفی، ۱۳۹۱،ص ۴۵)برای انتقال از مرحله حال شخص نیازمند «آگاهی» از نیاز به تغییر و «تمایل» به مشارکت و پشتیبانی از تغییر دارد. جابجایی موفقیت آمیز از مرحله انتقال مستلزم « دانش» و شناخت در مورد چگونگی تغییر و «توانایی» اجرای مهارتها و رفتارهای مورد نیاز استو. در مرحله یا حالت آینده توانایی، بکارگرفته شده و «تقویت» برای تداوم تغییر مورد نیاز می باشد.(همان،ص ۴۵) ۲-۲-۱۲-۴ مدل پویای تغییرات این مدل ماهیتاً مدلی باز بوده که با لحاظ ردن توأم عوامل محیطی…

همبستگی پیرسون، تحلیل همبستگی

۲- مقدار sig یک دنباله به صفر نزدیک باشد (کمتر از سطح α که ما آن را معمولاً ۰۵/۰ در نظر می‌گیریم).آزمون یک دنباله چپ برای میانگیندر صورتی که در آزمون t یک دنباله چپ هر دو شرط زیر وجود داشته باشد را رد و ۱H را می‌پذیریم:۱- مقدار t منفی باشد،۲- مقدار sig یک دنباله به صفر نزدیک باشد (کمتر از سطح α که ما آن را معمولاً ۰۵/۰ در نظر می‌گیریم) (مؤمنی و قیومی، ۱۳۹۱، ص. ۵۹-۶۲). ۳-۸-۲- تحلیل همبستگی تحلیل همبستگی ابزاری آماری برای تعیین نوع و شدت رابطه یک متغیر کمی با متغیر کمی دیگر است. ضریب همبستگی یکی از معیارهای مورد استفاده در تعیین همبستگی دو متغیر می‌باشد. ضریب همبستگی شدت رابطه و همچنین نوع رابطه (مستقیم یا معکوس) را نشان می‌دهد. این ضریب بین ۱ تا ۱-…

فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، تصمیم گیری چندشاخصه

-۲ روش تحقیقپایه هر علمی، شناخت آن است و اعتبار و ارزش قوانین علمی به روش شناختی مبتنی است که در آن علم بکار می‌رود. چنانچه روش شناسی صحیح صورت نپذیرد، بی‌گمان نتایج تحقیق، پژوهشگر و استفاده کنندگان را به بیراهه خواهد گشاند. با عنایت به این امر، اتخاذ یک روش عقلایی، دارای روح علمی و انتظام و اقعیت‌گرا، برای دستیابی به نتایج مطلوب ضروری است.بطور کلی می‌توان گفت روش تحقیق، مجموعه‌ای از قواعد، ابزار و راه‌های معتبر (قابل اطمینان) و نظام‌یافته برای بررسی واقعیت‌ها، کشف مجهولات و دستیابی به راه‌حل مشکلات است (خاکی، ۱۳۷۸، ۲۰۱). در این تحقیق به توصیف روشهای تولید طلا و موانع مختلف اجرایی این روشها پرداخته شده است و از نظر هدف کاربردی می باشد چون از این روش ها می خواهیم در افزایش بهره وری مجتمع استفاده…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...