پایان نامه: اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی)

استاد راهنما: استاد پرویز فرهومند

پایان نامه: اثر عصاره برخی از گیاهان دارویی مراتع استان اردبیل بر جمعیت میکروبی شکمبه تحت شرایط آزمایشگاهی

اثر عصاره برخی از گیاهان دارویی مراتع استان اردبیل بر جمعیت میکروبی شکمبه تحت شرایط آزمایشگاهی اساتید راهنما: دکتر فرزاد میرزائی آقچه قشلاق دکتر علی مهدوی

پایان نامه : کاهش اثرات منفی کادمیوم در شکمبه با استفاده از روی و بنتونیت سدیم

فهرست مطالب: صفحه فصل اول مقدمه. ۱ ۱- ۱ مقدمه. ۳ ۱-۲ فرضیه ­ها: ۶

۱-۳ هدف اصلی: ۶ ۱-۴ نوآوری: ۶ بر پژوهش­ها ۷ ۲-۱ عنصر کادمیوم. ۹ ۲-۲ متابولیسم کادمیوم. ۱۰ ۲-۲-۱ جذب ۱۰ ۲-۲-۲عوامل موثر بر جذب کادمیوم. ۱۲ ۲-۲-۳ انتقال و توزیع ۱۲ ۲-۲-۴ دفع ۱۴ ۲-۲-۵ مکانیسم سمیت. ۱۵ ۲-۲-۶ […]

پایان نامه : بررسی امکان استفاده از مایع مدفوع بجای مایع شکمبه

گروه آموزشی علوم دامی پایان ­نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان: بررسی امکان استفاده از مایع مدفوع بجای مایع شکمبه در روش تعیین تولید گاز درگاو،گوسفند و بز در سه گونه مرتعی استاد راهنما: دکتر بهروز رسولی «فهرست مطالب» عنوان صفحه چکیده-بلافاصله پس از پرداخت لینک […]

رساله دکترای علوم دامی: پاسخ‌های فیزیولوژیک و عملکردی گاوهای هلشتاین در دوره انتقال به مخلوطی از برخی گیاهان دارویی در جیره های با …

دکتر محمد خوروش (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فهرست مطالبهشت فهرست جداولده فهرست اشکال.یازدهچکیده۱فصل اول: مقدمهمقدمه. ۲فصل دوم: بررسی منابع۲-۱- دوره انتقال ۶۲-۱-۱- تعریف و اهمیت دوره انتقال ۶۲-۱-۲- سازگاریهای مهم در دوره انتقال. ۷۲-۲- گیاهان دارویی و اثرات آنها بر سلامتی. ۱۰۲-۲-۱- اثرات ضد میکروبی گیاهان دارویی و نقش آن در […]

پایان نامه: تعیین خوش خوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت

گروه علوم دامی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم دامی عنوان: تعیین خوش خوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با بهره گرفتن از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز استاد راهنما: دکتر اکبر تقی زاده استاد مشاور: دکتر علیرضا صفامهر (در فایل دانلودی […]

پایان نامه: تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های …

گروه علوم دامی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم دامی عنوان تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با بهره گرفتن از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز متن پایان نامه : ***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت […]

پایان نامه: بررسی ارزش غذایی برگ و ریشه و بوته کامل چغندر علوفه‌ای وسیلاژ آن

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی گروه علوم دامی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته تغذیه دام عنوان: بررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفه‌ای وسیلاژ آن استاد راهنما: دکتر قاسم جلیلوند اساتید مشاور: دکتر مصطفی یوسف الهی دکتر کمال شجاعیان (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب: […]

کبررسی تاثیر افزودن متیونین به جیره­های حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره­های عربیپایان نامه ارشد

پایان‌نامه‏ کارشناسی ارشد تغذیه دام عنوان بررسی تاثیر افزودن متیونین به جیره­های حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره­های عربی استادان راهنما دکتر محسن ساری دکتر طاهره محمد آبادی استادان مشاور دکتر محمد بوجار پور دکتر سمیه سالاری شهریور ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب […]

پایان نامه : ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) در رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی– تکنولوژی مواد غذایی عنوان ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ISO22000:2005 در محصول شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر آن در کاهش آفلاتوکسین M1 محصول تولیدی در مراحل مختلف تولید استاد راهنما دکتر […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...