پایان نامه با موضوع تحلیل ترمودینامیکی و طراحی سیکل تبرید مغناطیسی

چکیده هم اکنون تلاش زیادی برای توسعه مواد مغناطیس-گرمایی، که مبرد های یخچال های مغناطیسی هستند در بخش پژوهش در حال انجام است. این امر منجر به توسعه مداوم مواد جدید با عملکرد بهتر و تغییرات آنتروپی بالاتر، تغییرات دمای آدیاباتیک بالاتر و هیسترزیس پایین تر شده است. تمامی این فعالیت ها منجر به بالا رفتن پتانسیل این فناوری در بازار تبرید شده است. بازار های دیگری نیز در زمینه تهویه مطبوع، فراوری غذا، اتومبیل سازی، پزشکی و حتی گرمایش وجود دارند. با وجود اینکه این فناوری تا به حال برای دماهای بسیار پایین به کار می رفته است ولی همانطور که گفته شد در آینده نزدیک کاربرد آن در دماهای نزدیک به محیط نیز بسیار مورد توجه قرار خواهد گرفت به همین ترتیب در این مقاله محوریت با دماهای نزدیک به محیط…

بهینه سازی ترمواکونومیک سیستم های جذبی خورشیدی

تولید سرمایش در زمینه زندگی روزمره بشری، کابردهای بسیار فراوانی از قبیل تولید مواد غذایی، مصارف تهویه مطبوع، موارد تولید دارو، سرمایش صنعتی و….دارد. سیکل­های سرمایش قدیمی و اولیه مانند سیکل­های تراکمی بخار[۱] دارای دو مشکل عمده هستند که امروزه نیز با آن دست در گریبانند. این دو مشکل عبارتند از[۱]: -افزایش جهانی مصرف انرژی­های اولیه و فسیلی: سیکل­های سرمایش قدیمی که توسط الکتریسیته و حرارت عمل می­ کنند، به طور شدیدی میزان زیادی انرژی فسیلی و اکتریکی را مصرف می­ کنند. انستیتوی بین المللی تبرید و سرمایش در پاریس(IIFIIR) %15از میزان کل انرژی الکتریکی که در جهان تولید می­شود را به اهداف سرمایشی و تهویه مطبوع در انواع گوناگون آن اختصاص داده است. مطابق با گزارش این سازمان، %۴۵ از سهم انرژی­های مصرفی برای زمینه ­های تهویه مطبوع، به مصارف ساختمان­های مسکونی…

سیستم های جذبی خورشیدی : بهینه سازی ترمواکونومیک

در فصل قبل به اجزاء جذبی و حرارتی سیستم های جذبی خورشیدی اشاره شد. در این فصل به معرفی کامل این سیستم ها و تلفیق اجزاء فوق می­پردازیم. همانطور که اشاره شد در سیستم­های جذبی خورشیدی حرارت لازمه در ژنراتور توسط کالکتورهای خورشیدی تأمین می­شود. اما کنار هم قرار دادن اجزاء جذبی و حرارتی مستلزم تکنولوژی مجزا و متفاوت از سیستم های جذبی معمولی است. در این فصل به مهمترین تکنولوژی­ها و مزایا و معایب این سیستم ها اشاره می شود. در سه دهه گذشته پروژه­های بسیاری با بهره گرفتن از انرژی خورشیدی برای سیستم­های تبرید جذبی خصوصاً با سیال آب-لیتیم برماید (در سیستم جذبی تک اثره) مورد بهره برداری قرار گرفته­اند. سیستم­های اولیه مورد استفاده در اصل برای سوخت­های فسیلی طراحی شده بودند. به همین دلیل، بسیاری از تجهیزات از کارآیی بالایی…

نظریه های زیست شناختی پیری:

طی سالیان متمادی بسیاری از نظریه های پیری بر مبنا فرسودگی،از کار افتادگی و افزایش انتروپی[۲]بودند.انتروپی یک واژه ترمودینامیکی است که توسط شیمی – فیزیکدانان جهت تشریح وضعیت بی نظمی و تعادل در دستگاه ها بکار می رود دستگاها تمایل به بی نظمی دارند. از این دیدگاه حیات را باید همواره در حال مبارزه با انتروپی دانست و در این میان پیری عبارت است از پیروزی تدریجی انتروپی . (نویان شرف،۱۳۸۷).بر اساس نظریه دیگر تحت عنوان نظریه از کار افتادگی ،هر جانداریدارای سهمیه ویژه برای زیست است. یک ساعت پیری که ویژگی ان شناخته شده است در اولین روزهای حیاط طوری برنامه ریزی می شود که در طی حیاط فرد با نظم و قانون مندی کار میکند. ولی به تریج او را به سمت پیری و مرگ میبرد. بر اساس نظریه رادیکالی ازاد…

شرایط آب و هوایی، انتخاب تکنولوژی

۷ – تکنولوژی مایع سازی Liquefin متعلق به شرکت های Axens و IFP8 – تکنولوژی مایع سازی Teal Arc9 – تکنولوژی مایع سازی اسنام ، پروجتیتفاوت

عمده‌ای که در این تکنولوژی‌ها وجود دارد و یا در حال گسترش است به دلیل تفاوت در نوع سیال‌ مبرد، نوع مبدل های حرارتی و تجهیزات مورد نیاز و نیز در تعداد کمپرسورهای مورد نیاز و توان آن‌ها می‌باشد. انتخاب تکنولوژی مایع سازی مناسب علاوه بر شرایط آسان دسترسی به آن به چهار فاکتور مهم نیز بستگی دارد که عبارتند از : هزینه های سرمایه ای مورد نیاز بازده حرارتی خصوصیات مکانی قابلیت اطمینان در تکنولوژی مایع سازی 2-7-2-1 هزینه‌های سرمایه ایمهم‌ترین بخش در هنگام احداث تاسیسات مایع سازی انتخاب تکنولوژی مناسب است تا هم از نظر سرمایه‌ای و نیز کارایی، بازده‌ مناسبی برای ما داشته باشد…

پروژه با موضوع فلزات آمورف

مقدمه طبق آزمایشات مستقل از دما و فشار متغیر، از نظر ترمودینامیکی، مواد سه حالت اصلی : مایع، جامد، گاز دارند.تعیین کننده هر یک از این حالات درجه آزادی بین اتمها و قید و بند آنها به یکدیگر است و یک مرحله تحول بین هر حالت وجود دارد. تعریف شیشه : یک مایع شیشه ای یا جامد بدون کریستال است که مشخصه های ویسکوزیته و ساختار آن نشان دهنده هم جامد و هم مایع است. به عبارت دیگر شیشه یک جامد در دمای اتاق است زیرا ویسکوزیته آن بیش از حد توازن یعنی ۶/۱۴ ۱۰ است و از طرف دیگر هنوز یک مایع است زیرا ساختار اتمها و مولکولهای آن یک ساختار بی نظم و شبیه مایع است . جامد از فاز کریستالی به وجود آمده است و یک کریستال از یک نظم…

پایان نامه تولید همزمان برق، حرارت و سرما CHP & CCHP

چکیده معرفی فناوری های تولید همزمان برق و حرارت درسه دهه اخیرپس ازافزایش عمده بهای سوخت،اهمیت بحث سوخت جایگزین ، افزایش کارآیی انرژی و کاهش آلودگی زیست محیطی، تمایل به استفاده ازفنآوریهای جدید ازجمله تولید همزمان برق وحرارت CHP(combined heat and power) افزایش یافته است. در روشهای معمول برای تامین نیازهای الکتریکی وحرارتی، الکتریسته ازشبکه توزیع سراسری وحرارت بوسیله سوزاندن سوخت در بویلر ها و تجهیزات گرمازا به روش تولید جداگانه تامین میگردد . دراین روش انرژی قابل توجهی به گونه ای متفاوت از طریق گازهای داغ خروجی دودکش ، برجهای خنک کن ، کندانسورها ، خنک کننده ها در موتورهای احتراق داخلی و همچنین تلفات توزیع وانتقال الکتریسیته درشبکه سراسری به هدر می رود، که بیشتر این حرارت قابل بازیافت است ومی تواند در تامین انرژی حرارتی مورد استفاده قرارگیرد . ازطرفی…

لیست پایان نامه ها

پایان نامه : تعیین مقادیر اجزاء بتن در یک متر مکعب پایان نامه : آئین‌نامه حفاظتی کارگاههای ساختمانی پایان نامه : بررسی و مقایسه تئوریهای دانشگاهی و عملیات اجرایی در کارگاه پایان نامه : بررسی هنر معماری ایران در دوره ساسانیان پایان نامه:روابط خارجی ایران در زمان نادر شاه دانلود پایان نامه:تأثیر تکنولوژی بر پیشرفت تحصیلی و درسی دانش آموزان ابتدایی پایان نامه:تجدید ارزیابی داراییها پایان نامه :خصوصی سازی و کاستی های سیستم مالی پایان نامه درباره اصلاحات پایان نامه:تأمین اجتماعی دانلود پایان نامه:مفهوم بازار و کارکردهای آن پایان نامه:گذر بین مد پیوسته و ناپیوسته دانلود پایان نامه:انرژی تجدید پذیر چیست؟ دانلود پایان نامه:بویلر دانلود پایان نامه:مقایسه شبکه های هوایی و زمینی دانلود پایان نامه:آنچه که از برق باید بدانیم پایان نامه:اختلال افسردگی پایان نامه ارشد:هیپرلیپدمیا دانلود پایان نامه ارشد: نظریه سلولی دانلود…

پایان نامه بررسی پروسه تبدیل نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی از دیدگاه فنی و اقتصادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده فنی ومهندسی پایان نامه کارشناسی مهندسی برق – قدرت عنوان : بررسی پروسه تبدیل نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی از دیدگاه فنی و اقتصادی چکیده:با استناد بر آمارهای اعلام شده از سوی وزارت نیرو در سال ۱۳۸۱، ظرفیت مجموع نیروگاه های گازی و سیکل ترکیبی کشور حدود ۱۳۰۰۰ مگاوات است که معادل ۴۴% مجموع کل قدرت نصب شده در کشور می باشد. نیروگاه های سیکل ترکیبی به دلایلی از قبیل راندمان بالاتر، طول عمر بیشتر، هزینه تولید برق کمترو پارامترهای مهم دیگری که به تفصیل به آنها پرداخته خواهد شد از نظر تئوریک بر نیروگاه های گازی ارجحیت دارند. اما با توجه به طرح های در دست اجرای وزارت نیرو برای تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی، می بایست پارامترهای مطرح شده در بحث مقایسه…

پایان نامه تولید همزمان برق و حرارت

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده فنی و مهندسی پایان نامه کارشناسی قدرت – مهندسی برق عنوان: تولید همزمان برق و حرارت چکیدهتولید همزمان برق و گرما یا به اختصار تولید همزمان توأم ترمودینامیکی دو یا چند شکل انرژی از یک منبع ساده اولیه . معمولاً در مولدهای قدرت امروزی ما از سوزاندن سوخت های فسیلی و گرمای حاصل برای تولید قدرت محوری و سپس تبدیل آن به انرژی الکتریسیته استفاده می شود .متداولترین این سیستم ها نیروگاه های عظیم برق هستند . در نیروگاه های حرارتی که سهم عمده ای در تامین نیاز الکتریسیته جوامع مختلف دارند ، بطور متوسط تنها یک سوم انرژی سوخت ورودی به انرژی مفید الکتریسته تبدیل می شود . در کشور ما بازده معمول نیروگاه های حرارتی چیزی در حدود ۲۵% است . در این نیروگاه…

پایان نامه نیروگاههای بخاری

 پایان نامه رشته مهندسی برق با موضوع: نیروگاههای بخاری – مقدمهنیروگاههای بخاری یکی از مهمترین نیروگاههای حرارتی می باشند که در اکثر کشورها، از جمله ایران سهم بسیار زیادی را در تولید انرژی الکتریکی بر عهده دارند، به طوریکه سهم تولید این نوع نیروگاهها حدود ۳/۴۷% کل تولید انرژی کشورمان می اشد. از مهمترین این نیروگاهها در کشورمان می توان به نیروگاههای شهید سلیمی نکا ،‌شهید رجایی قزوین، شهید محمدمنتظری اصفهان، رامین اهواز، اسلام آباد اصفهان، طوس مشهد، بعثت تهران، شهید منتظر قائم کرج، تبریز، بیستون کرمانشاه ، مفتح (غرب) همدان، و بندرعباس اشاره نمود. مشخصات این نیروگاهها به همراه دیگر نیروگاههای بخاری کشورمان در سال ۱۳۸۱ را میتوان در جدول (۱-۱) مشاهده نمود.در این نیروگاهها، از منابع انرژی فسیلی از قبیل نفت، گاز طبیعی، مازوت و غیره استفاده میشود؛ به این ترتیب…

دانلود پایان نامه مدلسازی واکنش قلیایی در آنالیز بتن با روش اجزاء محدود

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد » عمران « گرایش: مهندسی عمران – سازه هیدرولیکی عنوان: مدلسازی واکنش قلیایی در آنالیز بتن با روش اجزاء محدود استاد راهنما: دکتر سعید حاجی قاسمعلی استاد مشاور: دکتر محمد هادی علیزاد الیزلیی فهرست مطالب:چکیده ………………………………………………………………………………………۱مقدمه……………………………………………………………………………………….۲فصل اول : کلیاتی در خصوص پدیده واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………..۵۱-۱-مقدمه ………………………………………………………………………………..۶۱-۲-انواع واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………………………………………۶۱-۲-۱-واکنش قلیایی سیلیسی………………………………………………………..۶۱-۲-۲-واکنش قلیایی سلیس- سیلیکاتی……………………………………………..۷۱-۲-۳-واکنش قلیایی کربناتی…………………………………………………………..۷۱-۳-مکانیسم واکنش قلیایی سنگدانه ها…………………………………………….۷۱-۳-۱-واکنش قلیایی سیلیسی (ASR ) ………………………………………………۷ ۱-۳-۲-واکنش قلیایی کربناتی (ACR )…………………………………………………..۹۱-۴-شرایط لازم برای واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………………………..۱۰۱-۵-مراحل فرایند واکنش قلیایی………………………………………………………..۱۱۱-۵-۱-مرحله نهفتگی …………………………………………………………………….۱۱۱-۵-۲-مرحله ایجاد ترک……………………………………………………………………۱۱۱-۵-۳-مرحله تثبیت……………………………………………………………………….۱۲۱-۶- نشانه های واکنش قلیایی سنگدانه ها…………………………………………۱۲۱-۷-ارزیابی نرخ خرابیها………………………………………………………………….۱۴۱-۸-پیشگیری از واکنش قلیایی………………………………………………………..۱۶۱-۹- مدیریت سازه های تحت تاثیر واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………۱۹۱-۱۰-روشهای بهبود وضعیت سازه متاثر از واکنش قلیایی سنگدانه ها ……………۲۰۱-۱۱-نتیجه گیری………………………………………………………………………..۲۱فصل دوم : مطالعات علمی و تجربی گذشته…………………………………………..۲۲۲-۱-مقدمه…………………………………………………………………………………….۲۳۲-۲- تحقیقات در مورد…

دانلود پایان نامه مدلسازی واکنش قلیایی در آنالیز بتن با روش اجزاء محدود

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد » عمران « گرایش: مهندسی عمران – سازه هیدرولیکی عنوان: مدلسازی واکنش قلیایی در آنالیز بتن با روش اجزاء محدود استاد راهنما: دکتر سعید حاجی قاسمعلی استاد مشاور: دکتر محمد هادی علیزاد الیزلیی فهرست مطالب:چکیده ………………………………………………………………………………………۱مقدمه……………………………………………………………………………………….۲فصل اول : کلیاتی در خصوص پدیده واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………..۵۱-۱-مقدمه ………………………………………………………………………………..۶۱-۲-انواع واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………………………………………۶۱-۲-۱-واکنش قلیایی سیلیسی………………………………………………………..۶۱-۲-۲-واکنش قلیایی سلیس- سیلیکاتی……………………………………………..۷۱-۲-۳-واکنش قلیایی کربناتی…………………………………………………………..۷۱-۳-مکانیسم واکنش قلیایی سنگدانه ها…………………………………………….۷۱-۳-۱-واکنش قلیایی سیلیسی (ASR ) ………………………………………………۷ ۱-۳-۲-واکنش قلیایی کربناتی (ACR )…………………………………………………..۹۱-۴-شرایط لازم برای واکنش قلیایی سنگدانه ها……………………………………..۱۰۱-۵-مراحل فرایند واکنش قلیایی………………………………………………………..۱۱۱-۵-۱-مرحله نهفتگی …………………………………………………………………….۱۱۱-۵-۲-مرحله ایجاد ترک……………………………………………………………………۱۱۱-۵-۳-مرحله تثبیت……………………………………………………………………….۱۲۱-۶- نشانه های واکنش قلیایی سنگدانه ها…………………………………………۱۲۱-۷-ارزیابی نرخ خرابیها………………………………………………………………….۱۴۱-۸-پیشگیری از واکنش قلیایی………………………………………………………..۱۶۱-۹- مدیریت سازه های تحت تاثیر واکنش قلیایی سنگدانه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...