دانلود پایان نامه ارشد مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی اهمیت و ضرورت پژوهش در بررسی‌های صورت گرفته در مدارس و نظام آموزشی، آنچه کمتر مورد اهمیت واقع شده است ، توجه به تأثیر استفاده از اینترنت بر شیوه‌های مبتنی بر تعاملات اجتماعی و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان است . به عنوان مثال تعامل اجتماعی میان اعضاء کلاس در ایجاد شرایطی است که موجب رویارویی دانش آموز با موقعیت‌های مختلف و مسئله‌های متفاوت و به تبع آن، یادگیری نحوه ی یافتن راه حل برای این مسائل می‌شود. و نیز از آنجا که اینترنت پدیده‌ای نو در جامعه ما محسوب می‌شود و هر پدیده‌ای بنا به ویژگی‌های خاص خود و شرایط زمانی کارکرد ها و کژ کارکرد های فراوانی دارد اما مطالعه دقیق…

دانلود پایان نامه مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی تعریف متغیرها الف) ویژگی­های شخصیتی تعریف نظری: ویژگی­های شخصیت در زندگی روزمره، به صفات پایدار در خلال زمان باز می­گردد که از موقعیتی به موقعیت دیگر تغییر چندانی نکرده و به ماهیت وجودی فرد اشاره دارد. به طور عام، رفتار ما تحت تأثیر ویژگی­ها و توانایی­های شناختی و هیجانی قرار دارد. برای پیش­بینی رفتار، باید چنین ویژگی­هایی به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرند (حق­شناس، ۱۳۸۵). پنج عامل شخصیت عبارتند از: روان­رنجورخویی: اساس این بعد بر تجربه هیجانات نامطلوب است که شامل موارد زیر می­باشد: «عصبیت، ناراحتی، دستپاچگی، باورهای نامعقول و غیرواقع­بینانه، کنترل بسیار کم تکانه­ها در مقابل نیازها، ناایمنی شخصی، مستعد تنیدگی، اضطراب، افسردگی، خصومت و آسیب­پذیری». برون­گرایی: این بعد، عواملی همچون…

پایان نامه ارشد مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی ب) اعتیاد به اینترنت تعریف نظری: اعتیاد به اینترنت نوعی اختلال کنترل تکانه است که به استفاده بیش از حد از اینترنت به نحوی اطلاق می­گردد که سایر فعالیت­های اجتماعی فرد را تحت تأثیر قرار داده و به افت عملکرد وی در حوزه­های مختلف شغلی، علمی، اجتماعی، حرفه­ای، خانوادگی، اقتصادی و روان­شناختی منجر می­شود، به گونه­ای که باعث نادیده انگاشتن روابط در دنیای واقعی مثل دوستان و خانواده می­گردد (حسن­پور، ۱۳۸۵). تعریف عملیاتی: در مطالعه حاضر، مقصود از اعتیاد به اینترنت نمره آزمودنی در مقیاس اعتیاد به اینترنت یانگ است که دارای ۲۰ ماده است و برای ارزیابی نمره حاصل، از دستورالعمل یانگ (۱۹۹۸)، استفاده شد، بدین معنا که نمره ۰ تا ۳۹…

مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی:دانلود پایان نامه

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی ج) تعاملات اجتماعی تعریف نظری: شاید بتوان تعاملات اجتماعی را یکی از مهم­ترین عوامل رشد اجتماعی هر شخص تلقی نمود. یکی از معیارهای مهم اندازه­گیری تعاملات اجتماعی هر کس، میزان سازگاری او با دیگران از قبیل دوستان، معلمان، خانواده و … است. تعاملات اجتماعی نه تنها در سازگاری با اطرافیانی که هم اکنون فرد با آنان سروکار دارد موثر است بلکه بعدها در میزان موفقیت شغلی و پیشرفت اجتماعی وی نیز تأثیر دارد. این افراد دارای خصوصیات زیر هستند: ۱٫ اشتغال ۲٫ پذیرش مسئولیت ۳٫ آینده­نگری ۴٫ میانه­روی و اعتدال ۵٫ امیدواری و خوش­بینی ۶٫ خوش­طبعی، آسان­گیری و پرهیز از سختگیری بی­مورد (وایتزمن، ۱۹۹۸). تعریف عملیاتی : منظور از تعاملات اجتماعی در این…

مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی-پایان نامه ارشد

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق اینترنت به خودی خود ابزاری بی­طرف و خنثی است که در ابتدا برای تسهیل تحقیقات در بین نهادهای علمی و نظامی به وجود آمد، اما این که اکنون مردم چگونه از آن استفاده می­کنند، مشکل عمده­ای را بین جامعه و بهداشت روانی ایجاد کرده است. بدون شک روش زندگی افراد و رفتارهایی که در گستره عمر از خود نشان می­دهند به طور مستقیم یا غیرمستقیم، سلامت آنان را تحت تأثیر قرار می­دهد. متخصصین حوزه سلامت با ارائه شواهد تجربی محکم ثابت کرده­اند که رفتارهای آسیب­زا از جمله استفاده بیش از حد از اینترنت و رایانه می­تواند سلامت افراد را در معرض خطر قرار دهد….

دانلود پایان نامه ارشد:مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی تعریف اینترنت ارائه تعریفی از اینترنت، دشوار است. در حقیقت، همچنان­که رامانایاه[۱]، دت ویلر[۲] و بیروان[۳] (۲۰۱۳)، اشاره می­کند کارکردهای پیچیده اینترنت است که تعریف آن­را دشوار کرده است. در یک تعریف بسیار کلی می­توان اینترنت را بسان مخزنی از اطلاعات خوب و بد، زشت و زیبا، اخلاقی و غیر اخلاقی دانست. استفاده از فن آوری و تکنولوژی­­های نوین یکی از جلوه­های آشکار دنیای پیش روست، اینترنت نیز به­عنوان یکی از ابعاد نوپای این فن آوری­های جدید جهان معاصر، نقش به سزایی در تغییر و تحول زندگی افراد جامعه دارد. اینترنت توانسته است با ورود خود به سرعت به یکی از ابزار لازم زندگی تبدیل شود تا جایی­که حذف آن از امور روزمره…

پایان نامه روانشناسی مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی اختلال اعتیاد به اینترنت تعریف اعتیاد عبارت است از: یک حالت روانی و گاهگاهی جسمی ناشی از تأثیر دارو بر روی یک موجود زنده که لزوماً رفتار و واکنش های خاص و شخصی را در ارگانیسم ظاهر می­سازد و همیشه همراه با یک کشش مفرط برای مصرف دائمی یا دوره­ای آن داروی به­خصوص بوده به­طوری که شخص بتواند اثرات درمانی آماده را تجربه کند و نتواند ناراحتی­های ناشی از عدم مصرف آن­را در خود از بین ببرد (امیری و رحیمی، ۱۳۹۳). اعتیاد به اینترنت، به عنوان استفاده ناسازگارانه از اینترنت تعریف شده است (هونگ­کو و همکاران، ۲۰۱۰). از دیدگاه روانشناسی اعتیاد به اینترنت دارای سه فاکتور می­باشد: ۱٫ میل و احتیاج ۲٫ وابستگی…

پایان نامه رشته روانشناسی:مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد

به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی الف- نظریه­های فردی در این نظریه­ها ریشه اختلال در خود فرد جستجو می­شود یعنی ساخت زیست شناختی و ویژگی­های روان شناختی شخص است که سازنده رفتار اوست. براساس این دیدگاه شخصیت شامل تمامی جنبه­های رفتاری، هیجانی، شناختی، اخلاقی و حتی جنبه جسمانی، عصبی، هورمونی و بیوشیمیایی می­شود که به­وجود آورنده رفتار بهنجار و نابهنجار است (امیدوار و صارمی، ۱۳۹۳). ب- نظریه­های ساختار اجتماعی در این دیدگاه رفتار بزهکارانه ناشی از سازگاری فرد با شرایط حاکم در محیط­های طبقه پایین است. این نظریه­ها به سه دسته تقسیم می­شوند: نظریه در هم ریختگی اجتماعی نظریه­های فشار ۳٫ نظریه خرده فرهنگ (امیدوار و صارمی، ۱۳۹۳). ج- نظریه­های فرآیند اجتماعی در این دیدگاه نابهنجار را ناشی از…

پایان نامه درباره:مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی د- نظریه­های واکنش اجتماعی این نظریه­ها بر روی نقشی که نهادهای اقتصادی و اجتماعی در ایجاد رفتارهای نابهنجار دارند، متمرکز می­شود. یعنی روشی که در آن جامعه از خود نسبت به فرد واکنش نشان می­دهد و روشی که افراد نسبت به جامعه واکنش نشان می­دهند. دو نظریه مهم در بین نظریه­های واکنش اجتماعی وجود دارد عبارتند از: نظریه بر چسب نظریه تضاد (امیدوار و صارمی، ۱۳۹۳). به جز نظریه­های فردی، ساختار اجتماعی، فرآیند اجتماعی و واکنش اجتماعی، نظریه­های دیگری هم در خصوص اعتیاد اینترنتی ارائه شده است: ه- نظریه پویایی روانی و شخصیت این نظریه ریشه­های اعتیاد فرد به اینترنت را به سال­های آغازین زندگی وی ارتباط می­دهد. به­عبارتی عمده­ترین دلایل گرایش اعتیادآور…

دانلود پایان نامه:تفاوت ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی و- نظریه کنترل اجتماعی براساس نظریه کنترل اجتماعی هیرشی عاملی که باعث جلوگیری از رفتارهای انحرافی جوانان و نوجوانان می­شود «پیوند اجتماعی» است. به اعتقاد هیرشی پیوندهای اجتماعی دارای چهار عنصر اصلی دلبستگی، تعهد، مشغولیت و اعتقاد است. ضعف هر یک از این چهار عنصر در فرد می­تواند موجب بروز رفتارهای انحرافی او شود (امیدوار و صارمی،۱۳۹۳ ). ز- تبیین رفتاری این نظریه بر پایه مطالعات شرطی شدن عاملی با کنشگر است. براساس این دیدگاه فرد برای دریافت پاداش وارد اینترنت می­شود. پاداش­هایی که وی از این رفتار می­گیرد. فرار از واقعیت، رسیدن به عشق و سرگرمی­های زیاد است و چنانچه فرد در زمان­های آتی نیز به این پاداش­ها نیاز داشته باشد احتمالاً…

دانلود پایان نامه روانشناسی تفاوت ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی نظریه شناختی- رفتاریگسترش اعتیاد به اینترنت با شرایط روان­شناختی قبلی به­وجود می­آید. در اکثر موانع این آسیب­شناسی شامل افسردگی، اضطراب اجتماعی و انواع روان پریشی­هاست. وقتی فرد در معرض استفاده از اینترنت قرار می­گیرند فرآیند کاربرد مشکل زای اینترنت شروع می­شود این آسیب شناسی زمینه­ای، نوعی آمادگی و تعامل است و موجب شروع استرس می­شود. از دیدگاه رفتاری- شناختی نشانه­های اختلال شامل افکار وسواسی درباره اینترنت، کنترل تکانه ضعیف، ناتوانی در متوقف کردن استفاده از اینترنت و مهم­تر از همه، این باور که اینترنت تنها دوست فرد است. علاوه بر این در موقعی که تماس برقرار نیست، به فکر اینترنت بودن، پیش­بینی تماس بعدی و صرف مخارج زیاد درباره اینترنت و مسائل مربوط…

پایان نامه با موضوع:تفاوت ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی نشانه­ها و علائم بالینی اورزاک (۱۹۹۹) اعتیاد به اینترنت را به عنوان یک مشکل روان­شناختی دارای دو دسته علائم و نشانه­ها می­داند. نشانه­ها و علائم روان­شناختی و دیگر نشانه­ها و علائم جسمانی: الف) نشانه­های روان­شناختی: نوعی احساس خوب بودن و رضامندی که به فرد هنگام استفاده از رایانه دست می­دهد. ناتوانی در متوقف کردن فعالیت و صرف کردن وقت زیاد و بیشتر با رایانه، دوری از خانواده و دوستان، احساس تهی بودن، افسردگی، بدخلقی در مواردی که فرد از رایانه استفاده نمی­کند، دروغ گفتن به کارفرما یا افراد خانواده در مورد فعالیت­ها، مشکل در مدرسه. ب) نشانه­های جسمانی: سندروم عصبی، خشکی، سردرد میگرنی، پشت­درد، بی­نظمی در غذا خوردن و صرف­نظر کردن از بعضی…

پایان نامه ارشد:ویژگی های شخصیتی و تعاملات اجتماعی در دانش آموزان پسر معتاد

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی نشانه­های رفتاری: مشکلات درسی، شخصی یا بین­فردی، کناره­گیری و بی­توجهی و غفلت از دوستان، خانواده یا شغل یا مسئولیت شخصی، بی­قراری روانی- حرکتی در زمان تلاش برای کاهش یا متوقف کردن استفاده از اینترنت، خستگی بیش از اندازه، تغییر سبک زندگی به منظور وقت بیشتر برای رفتن به اینترنت، کاهش عمومی و فعالیت جسمانی، محرومیت و تغییر در الگوی خواب به منظور وقت بیشتر داشتن برای اینترنت، دروغگویی به خانواده، دوستان، و درمانگر به منظور پنهان کردن مدت زمان بودن در اینترنت، ماندن در اینترنت بیش از آن چه که قصد داشته است و نشانه­های ترک (مانند اشتغال فکری در رابطه با اینترنت در زمان قطع تماس). سوالات یا اهداف پایان نامه :…

پایان نامه ارشد روانشناسی ویژگی های شخصیتی و تعاملات اجتماعی در دانش آموزان پسر معتاد

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی نشانه­های شناختی غیرسازشی: افکار وسواسی درباره اینترنت، کاهش فعالیت­های لذت­بخش و سرگرمی­های قبلی برای رفتن به اینترنت، کناره­گیری از دوستان قدیمی واقعی و برگزیدن دوستان اینترنتی و احساس گناه، نشانه­های دروغگویی «در اینترنت خودم هستم»، «در اینترنت احساس احترام بیشتری تا زندگی واقعی دارم»، نگرانی و اشتغال ذهنی در ناتوانی برای توقف استفاده از اینترنت و احساس این که اینترنت تنها دوست اوست. افراد وابسته به اینترنت ترجیح می­دهند زمانی که رایانه در حال تبادل داده­ها است به دستشویی روند، دائماً از درد مچ دست شکایت می­کنند، در هنگام اتصال به اینترنت جلو رایانه غذا میل می­کنند، هرجا هستند سریع خود را به منزل می­رسانند تا ایمیل خود را بررسی کنند، در محیط­های…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...