روش حداقل مربعات جزئی، مدل معادلات ساختاری

تناسب برند با رسانه های گروهی ۸۸۷/۰ ۸۱۲/۰ سهم برند در موفقیت ۷۸۴/۰ ۷۴۳/۰ مقدار پایایی سازه های مورد مطالعه قابل قبول است. در این مرحله و با توجه به اتمام فاز پالایش متغیر و اطمینان از دقت شاخص‌ها در اندازه گیری مفاهیم و متغیر های مرتبط می‌توان به آزمون فرضیه های تحقیق پرداخت. به عبارت دیگر کارایی مدل اندازه گیری تحقیق تأمین شده است.۴-۵- مدل ساختاری تحقیق (آزمون فرضیات)روش حداقل مربعات جزئی از فرآیندی پیچیده و دو مرحله ای برای برآورد و تعیین ضرایب استفاده می‌کند. علاوه بر این، با استفاده از روش اطلاعات محدود در حداقل مربعات جزئی، هیچ فرضیه ای برای جامعه و یا مقیاس اندازه گیری وجود ندارد. بدون اینکه فرض‌هایی مانند فرض‌های توزیع، و یا مقیاس‌های اسمی، ترتیبی، و فاصله ای برای متغیرها، وجود داشته باشند، نتایج کار…

روش حداقل مربعات تعمیم یافته، تحلیل مولفه های اصلی

چکیده:در حقیقت حسابداری مالی سنتی قادر به محاسبه ارزش واقعی شرکتها نمی باشد و تنها به اندازه گیری ترازنامه مالی و دارایی های ملموس اکتفا می کند. سرمایه فکری یک مدل جدید کاملی را برای مشاهده ارزش واقعی سازمآن‏ها فراهم می آورد و با استفاده از آن می توان ارزش آتی شرکتها را نیز محاسبه کرد. در این تحقیق، ابتدا بر اساس روشی کاربردی، ارزش سرمایه فکری شرکتهای سرمایه گذاری برای دوره زمانی ۶ ساله از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ محاسبه، سپس در مرحله بعد، ارتباط بین ارزش سرمایه فکری و بازده مالی شرکتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران مورد ارزیابی قرار گرفته است. در تحقیق حاضر، روش آماری استفاده شده به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، روش حداقل مربعات تعمیم یافته (GLS) می باشد. یافته ها حاکی از رابطه معنادار مثبت…

روش حداقل مربعات سه مرحله ای، بهبود فضای کسب و کار

در پژوهشی که توسط قلی پور و همکاران تحت عنوان ارائه مدل سیاست گذاری تبلیغات اثربخشی در صنعت بیمه با رویکرد نقشه شناختی در سال ۱۳۹۱ انجام داده است. مهمترین نتایج تحقیق از این پژوهش بدین گونه بوده است که سیاست گذاری مناسب تبلیغاتی در صنعت بیمه می تواند باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه و در نتیجه افزایش امنیت اقتصادی و اجتماعی جامعه شود.هدف اصلی این پژوهش نیز تایید اجرای مدل سیاست گذاری تبلیغات اثربخش در صنعت بیمه ­ی کشور و تعیین روابط این اجزاست .برخی دیگر از نتایج این پژوهش حاکی از آن است که ابعاد شش­گانه مدل سیاست گذاری تبلیغات اثربخش شامل شرایط علی و مسئله یابی، تدوین و تصویب سیاست ها، شرایط مداخله گر، شرایط زمینه ای ، اجرای سیاست ها، راهبردها و اقدامات و پیامدها و ارزیابی سیاست ها…

روش حداقل مربعات معمولی، هزینه حقوق صاحبان سهام

 این مدل طی سال های مورد بررسی برای ۲۰۶ شرکت مکزیکی مورد استفاده قرار گرفته است. جهت تجزیه تحلیل داده ها از روش آماری رگرسیون OLS[15] استفاده گردیده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که ارزش دفتری و درآمد باقی مانده معیارهای مرتبط با ارزش شرکت های موجود در بورس مکزیک می باشند. در ادامه تحقیق متغیر جریان نقدی عملیاتی به عنوان سومین متغیری که می تواند در ارزشگذاری سهم مهم باشد، در کنار دیگر متغیرها معرفی گردیده است. مدل جایگزین پیشنهادی نیز مورد آزمون قرار گرفته است که نتایج این آزمون، نشان می دهد اضافه کردن این متغیر به مدل، آن را بهبهود بخشیده و قدرت تشریحی بیشتری را برای قیمت گذاری و توجیه آن ارائه می دهد. 7- تحقیق ورداواکی و مایلو ناکیس ( ۲۰۰۷)این تحقیق، ابتدا به بررسی چارچوب تئوریک…

روش حداقل مربعات معمولی، فرآورده های سوختی نفتی

آنلر[۲۵] (۲۰۰۸)، در مقاله ای با عنوان “بهبود پیش بینی تقاضای انرژی با استفاده از هوش مصنوعی، در مورد ترکیه با طرح ریزی تا سال ۲۰۲۵ “، به منظور پیش بینی تقاضای انرژی با استفاده از الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرّات، (PSO) با هدف تخمین ارزش آتی تقاضای انرژی در این کشور ، تا سال ۲۰۲۵ ، به ارائۀ توابع خطّی و درجۀ دوم تقاضای انرژی در ترکیه، با استفاده از متغیرهای تولید ناخالص داخلی، جمعیت،MAPE واردات و صادرات پرداخته است. نتیجه این که تابع تقاضای درجۀ دوم با MAPE پایین تر برابر با ۰٫۰۰۸ در دوره آزمایش مدل ها راه حل بهتری را در مشاهدۀ داده ها در مقایسه با دیگر فراهم می کند. بنابراین در این مطالعه، قدرت الگوریتمPSO در مقایسه با دیگر الگوریتم ها، با MAPE پایین تر دورۀ آزمایش…

روش حداقل مربعات معمولی، پیش بینی شاخص قیمت سهام

پورکاظمی و اسدی ( ۱۳۸۸ ) ، به پیش بینی پویای قیمت نفت خام با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و اقتصاد سنجی ARIMA پرداختند. نتایج این تحقیق حاکی از آن بود که پیش بینی شبکه های هوش مصنوعی در مقایسه با روش ARIMA دارای خطای کمتر است.منهاج و همکاران ( ۱۳۸۹ ) ، با استفاده ازشبکه های عصبی مصنوعی و با در نظرگرفتن شاخص های اقتصادی واجتماعی، تقاضای انرژی بخش حمل و نقل کشور را در سال های ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰پیش بینی کردند. در پژوهش آنها از شبکه های عصبی رو به جلو با ناظر برای پیش بینی و از الگوریتم پس انتشار برای آموزش شبکه ها استفاده شد. نتایج حاصل از پیش بینی با این روش در مقایسه باروش رگرسیون چند متغیّره، نشان دهندۀ خطای به مراتب کمتری است، به…

روش حداقل مربعات جزئی، روش حداقل مربعات

۳-۳-۴ روش حداقل مربعات جزئی …………………………………………………………………………………………………۷۶۴-۳-۴ آزمون سوالات تحقیق ………………………………………………………………………………………………………..۷۷۴-۴ رگرسیون تک متغیره ………………………………………………………………………………………………………………۸۱۵-۴ تحلیل تکمیلی …………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۲۶-۴ خلاصه فصل ……………………………………………………………………………………………………………………………۹۰فصل پنجم. نتیجه­گیری و پیشنهادات ………………………………………………………………………………………………۹۱مقدمه ……………………………………………………………………………………………………………………………………………۹۲۲-۵ تجزیه و تحلیل سوالات تحقیق ……………………………………………………………………………………………….۹۳۱-۲-۵ سوال نخست ……………………………………………………………………………………………………………………..۹۳۲-۲-۵ سوال دوم …………………………………………………………………………………………………………………………۹۳۳-۲-۵ سوال سوم ………………………………………………………………………………………………………………………..۹۳۴-۲-۵ سوال چهارم ……………………………………………………………………………………………………………………..۹۴۵-۲-۵ سوال پنجم ……………………………………………………………………………………………………………………….۹۴۶-۲-۵ سوال ششم ………………………………………………………………………………………………………………………۹۴۷-۲-۵ سوال هفتم ……………………………………………………………………………………………………………………….۹۴۸-۲-۵ سوال هشتم ………………………………………………………………………………………………………………………۹۵۹-۲-۵ سوال نهم …………………………………………………………………………………………………………………………..۹۵۳-۵ بحث و بررسی ………………………………………………………………………………………………………………………..۹۵۱-۳-۵ مقایسه سه روزنامه همشهری آن­لاین، جام­جم آن­لاین و خراسان آن­لاین ………………………………۹۷۴-۵ پیشنهادهای تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………….۱۰۰

روش حداقل مربعات جزئی، روش حداقل مربعات

از آنجا که سطح معناداری برای تمام متغیرهای آزمون از ۰٫ ۰۵ بیشتر است لذا می توان گفت که داده ها از توزیع نرمال تبعیت نمی کند. لذا برای بررسی فرضیه ها از نرم افزار آماری Smartpls به دلایل زیر استفاده می شود. روش PLS (حداقل مربعات جزئی) شامل مجموعه ای از رگرسیون های متوالی OLS می باشد و ضرورتی در نرمال بودن توزیع مشاهدات وجود ندارد (نیازی به آزمون کلموگروف-اسمیرنوف نیست). استفاده از روش OLS نشان از سازگاری روش حداقل مربعات جزئی با نمونه های کوچک دارد. درحالیکه در روش CBSEM مبتنی بر ML یا GLS حداقل ۲۰۰ نمونه مورد نیاز است. با توجه به اینکه در PLS فرض بر این است که تمام بلوک ها ترکیباتی خطی از معرف هایشان هستند، مشکلات شایعی همچون راه حل های ناسره و مشخص نبودن…

روش حداقل مربعات تعمیم یافته، روش حداقل مربعات معمولی، حداقل مربعات معمولی

۴-۶-۲ روش‌های رفع ناهمسانی واریانس استفاده ازروش حداقل مربعات تعمیم یافتهبجای روش حداقل مربعات معمولی.(استفاده از این روش مستلزم شناسایی شکل واریانس ناهمسانی و متغیر توضیح دهنده ایست که مشکل را ایجاد کرده است). بازنگری در تصریح مدل. استفاده از روش حداکثر درستنمایی اطلاعات محدود با کلاس- K (LIML[70]) استفاده از مقادیر لگاریتمی متغیر توضیح دهنده بجای مقادیر ساده ی آن متغیر. استفاده ازبرآورد همسان انحراف معیار وایت. در این تحقیق از روش اول یعنی بجای روش حداقل مربعات معمولی استفاده می شود. فرضیه‌ تحقیق از طریق نتایج حاصل از مدل‌های اقتصادسنجی و رگرسیون چند متغیره مورد آزمون قرار می گیرد. جهت تعیین معنی دار بودن مدل رگرسیون از آماره F فیشر استفاده شده است. برای بررسی معنی‌دار بودن ضریب متغیرهای مستقل در هر مدل از آماره t استیودنت در سطح ۹۵% استفاده…

روش حداقل مربعات تعمیم یافته، روش حداقل مربعات، مدل اثرات تصادفی

در روش اثرهای تصادفی فرض میشود عرض از مبدأ یک واحد تکی انتخابی تصادفی از جامعهای بزرگتر با یک میانگین ثابت بیان میشود. حالت کلی این مدل به صورت زیر است:Yit = β۰i + β۱x1it + β۲x2it + … + + βmxmit+ uiti= 1, 2, 3, …, Nt= 1, 2, 3, …, Tدر مشاهدات مختلف، فرض می کنیم در هر مشاهده عرض از مبدأ به صورت زیر تغییر می کند: ۰β برای در نظر گرفتن تفاوت این مدل به روش حداقل مربعات تعمیم یافته برآورد می شود (گجراتی، ۱۳۹۰).β۰i= β۰ + εii= 1, 2, 3,…, N3-12-2 انتخاب مدل مناسب در دادههای تلفیقیچالش پیشروی محقق عبارت است از این که کدام مدل بهتر است؟ موندلاک (۱۹۶۱ ) و والاک وهاسین(۱۹۶۹) از مدل اثرات ثابت حمایت کرده و بالسترا و نرلاو (۱۹۶۶) به طرفداری از…

روش حداقل مربعات تعمیم یافته، روش حداقل مربعات، ناهمسانی واریانس

متغیر مستقل هیچ تغییری در متغیر وابسته ایجاد نمی‌کند. ( ) تمام تغییرات متغیر وابسته توسط متغیر مستقل بیان می‌شود. ( ) هر چه قدر مطلق ضریب تعیین از صفر بزرگتر و به ۱ نزدیکتر باشد، نشانگر قوی بودن رابطه بین متغیر مستقل و وابسته است.روش حداقل مربعات تعمیم یافته(GLS)[60]یکی از مهمترین مفروضات مدل کلاسیک رگرسیون خطی(CLR)[61] این است که واریانس هر جز جمله خطا ، به شرط مقدار معینی از متغیرهای توضیحی، مقدار ثابتی مساوی با می باشد. فرضی که در اصطلاح، همسانی واریانس نامیده می شود:با قبول فرض فوق، تخمین زننده از طریق OLS معمولی بهترین تخمین زن خطی بدون تورش(BLUE) محسوب خواهد شد. اما چنانچه فرض ناهمسانی واریانس[۶۳]، جایگزین فرض همسانی گردد، دیگر تخمین زن مزبور بهترین( دارای حداقل واریانس با کارایی) نخواهد بود. علت آن است که OLS…

روش حداقل مربعات معمولی، حداقل مربعات معمولی، عدم تقارن اطلاعاتی

۳-۸ فرضیه‌های تحقیقفرضیه اول: بین کیفیت سیاست افشاء سود پیش بینی شده توسط مدیریت و هزینه ی حقوق صاحبان سهام رابطه ی معناداری وجود دارد.فرضیه دوم: بین عدم تقارن اطلاعاتی و هزینه ی حقوق صاحبان سهام رابطه ی معناداری وجود دارد.۳-۹ مسائل مورد توجه در تخمین مدلبا توجه به اینکه قبل از تخمین و اجرای مدل‌های رگرسیونی لازم است از وجود برخی شرایط در بین متغیرها اطمینان حاصل شود. بنابراین به منظور اطلاع از برخورداری داده‌های تحقیق از شرایط لازم، انجام تعدادی آزمون بر روی متغیرها ضروری می‌باشد. برای مثال، از مفروضات ابتدایی مدل‌های رگرسیونی و شرط استفاده از این مدل‌ها، نرمال بودن توزیع داده‌های مربوط به متغیرهای تحقیق است. همچنین، داده‌های مورد استفاده در این تحقیق از نوع داده تلفیقی با دوره سالانه هستند. ایراد اساسی که ممکن است در برآورد مدل‌های…

سرمایه گذاری داخلی و خارجی

۲-۶-۴- سرمایه گذاری داخلی و خارجی کشورهای در حال توسعه برای جذب سرمایه گذاری خارجی در رقابت شدیدی با یکدیگر به سر می برند و با ایجاد مشوقهایی در پی افزایش سهم خود در صحنه رقابت برای جلب سرمایه بیشتر هستند . ایران نیز مانند کشورهای دیگر مشوقهایی از جمله معافیت ۱۵ ساله برای سرمایه گذاران پیش بینی کرده و افزایش این زمان به ۳۰ سال هم به تصویب رسیده است . مشوق دیگر ، تضمین ورود و خروج اصل و سود سرمایه از مناطق آزاد است که در ایران هم اجرا می شود . تمام این روش ها برای اثبات این موضوع است که اختصاص یک ناحیه به منطقه آزاد به خودی خود ناحیه ای را برای ایجاد صنایع صادراتی جذاب نمی کند ، بلکه باید شرایط اساسی برای جذب سرمایه های…

نظریه جامع تلفیقی پذیرش وکاربرد فناوری (UTAUT)

فناوری اطلاعات و ارتباطات، به فناوری هایی ازقبیل اینترنت، اینترانت، اکسترانت وسایر فناوری هایی اشاره دارد که محدوده وسیعی از زیرساخت های اساسی تا فناوری هایی که خدمات و عملیات کاری یک سازمان را ارتقاء می بخشند، دربرمی گیرد(گوپتا[۱]، ۲۰۰۸). توسعه وکاربرد فناوری اطلاعات درحوزه های مختلف، حاصل قابلیت های فناوری اطلاعات است که امروزه دردنیای کسب وکار با اقبال فراوان روبه رو شده است. درک عوامل و شرایطی که موجب پذیرش فناوری اطلاعات دراین حوزه ها می شوند، از پژوهش های مهم درزمینه فناوری اطلاعات است. تاکنون مدل ها وروش های گوناگونی برای بررسی عوامل موثر برپذیرش فناوری اطلاعات به کارگرفته شده است که معتبرترین آن مدل پذیرش فناوری وتئوری پذیرش وکاربرد فناوری است. فناوری اطلاعات تقریبا با تمام جنبه های زندگی ما به ویژه زندگی کاری و حرفه ای عجین شده…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...