اطلاعات حسابداری مدیریت، دارایی­های نامشهود

۱-۲ مقدمهامروزه، شرکت ها با قرار گرفتن در عصر رقابت صنعتی، شیفته و مسحور دنیای اطلاعات گردیده­اند. عصری که در آن، توانمندی شرکت­ها در به کارگیری دارایی­های نامشهود نظیر دانش و قابلیت کارکنان، روابط با مشتریان و تأمین کنندگان، کیفیت محصولات و خدمات، فناوری اطلاعات، و فرهنگ سازمانی بسیار حیاتی تر از مدیریت دارایی های مشهود و فیزیکی است. (نمازی و ابهری۲۰۱۰).زمانی که مطالعات و تحقیقات پیشین مربوط به حسابداری مدیریت رابطه میان محیط، ویژگی‌های سازمانی، سیستم کنترلی و عملکرد را بررسی کرده‌اند،‌ یک بررسی سیستماتیک تجربی مبنی بر اینکه آیا عملکرد سازمانی تحت تأثیر رقابت و تغییرات در سیستم کنترلی و حسابداری مدیریت قرار دارد یا خیر صورت گرفته است. (آبرنتی وبوونز ۲۰۰۵)[۵].یکی از مهم‌ترین چالش‌ها در مدیریت شرکت، نحوه عمل در مقابل عملکرد رقباست، چنانچه شرکت‌ها سازمانی توانایی مقابله و بهبود…

دارایی های نامشهود، رویکردهای مدیریتی

جدول ‏۲‑۱- تاثیرگذارترین تلاش­ها در جهت سرمایه فکریبا انتشار مقاله توماس استوارت با عنوان سرمایه فکری در مجله­ فورچون، توجه سازمآن‏ها به مفهوم سرمایه فکری و استقرار نظام مدیریت این سرمایه به طور گسترده تر جلب شد (خاکاوند و همکاران، ۱۳۸۸).یکی از تعریف­های مجملی که پیرامون سرمایه فکری وجود دارد، تعریفی است که توماس استوارت بر این مفهوم طرح کرده است. سرمایه فکری یک بسته دانشی مفید برای سازمان است(استورات، ۱۹۹۷ ). در تفسیر این تعریف، استوارت بر این باور است که در این بسته­ دانشی مولفه­های چون: فرآیندهای سازمانی، فناوری­ها، امتیازات انحصاری، مهارت کارکنان و اطلاعات مشتریان و تامین کنندگان و ذینفعان سازمانی قرار دارند. تعاریف دیگر مولفه­های چون: توانایی، تخصیص و سایر صورت های دانشی را که برای سازمان مفید هستند، به تعریف سرمایه­ فکری افزوده­اند.محوریت دیدگاه لیف ادوینسون و میشل…

دارایی های نامشهود، ابعاد مدیریت دانش

۲-۵-۷- مدل امپریال بانک کانادا[۹]این مدل بوسیله هربرت سنگ انگ[۱۰] ارائه شده است. در این مدل بر ابعاد مدیریت دانش یعنی دانش صریح و نهفته تاکید شده است. این مدل دانش نهفته را سرمایه فکری می داند و آن را به عنوان اولین ایجاد کننده پویای دانش در شرکت می داند.اجزا این مدل عبارتند از:سرمایه انسانی: توانمندی های افرادسرمایه مشتری: وفاداری و مزایای حاصل از مشتریانسرمایه ساختاری: شامل توان سازمان برای پاسخ به ملزومات و نیازهای بازاردر هر یک از این مولفه ها، دو سطح دانش وجود دارد. دانش صریح که بصورت رسمی است.سطح دوم دانش نهفته شامل شهود، دورنماها[۱۱]، عقاید و ارزشهای فردی می باشد که در تجارب افراد تاثیر دارد. به زعم هربرت سنگ انگ دانش نهفته در سطح بالاتر از دانش صریح قرار دارد. دانش نهفته در هر یک از…

دارایی های نامشهود، فرآیند مدیریت دانش

مدیریت دانش فرآیندی که اطلاعات و دارایی های ذهنی را به ارزش های ماندگار در سازمان تبدیل می کندkeran,2013)). به عبارتی مدیریت دانش را می توان فرآیند خلق، جمع آوری، سازماندهی، اشاعه و کاربرد دانش در سازمان یا هنر خلق ارزش از دارایی های نامشهود سازمان دانست. (Carlos et al,2011) دانش صریح (دانش آشکار)[۲۵] دانش کد گذاری شده ای است که در تئوری ها، فرمول ها، رویه ها، دستنامه ها و طرح ها قرار دارد. این دانش از طریق تحصیل منتقل می شود و از طریق آموزش کسب می شود (kania& spilka,2010). در واقع دانش صریح به دانشی اشاره می کند که در قالب کلمات و شماره ها بیان می شود و می تواند به آسانی تدوین شود و به اشتراک گذاشته شود همچون داده ها، مشخصات، برنامه های کامپیوتر، ویدئوها و…(Fernandez &Leinder,2008)….

مدیریت سرمایه در گردش، دارایی­های نامشهود

فناوری اطلاعات و ارتباطات، شرکت های کوچک و متوسط

طرح درخواست خود به سازمان برای دریافت خدمات و محصولات برخوردار است.* حجم وسیع اطلاعات ارائه شده از سوی سازمانهای عرضه‌کننده درباره محصولات و خدمات متنوع یک یا چندین تامین‌کننده باعث افزایش حق انتخاب مشتری، صرفه‌جویی در زمان و در نتیجه افزایش درآمد تمامی تامین‌کنندگان خواهد شد.* تبادل سریع وجوه باعث گردش سریعتر پول و در نتیجه افزایش شانس سازمان برای استفاده از فرصتهای کسب درآمد خواهد شد. (گرابنر[۱] ، ۲۰۰۲: ۵۵) است که پژوهش حاضر از بابت مضمون و موضوع نیز متفاوت از سایر پژوهش های توسعه گردشگری است. اغلب مقالات توسعه ای در راستای سنجش اثرات اقتصادی، امکانات گردشگری و مدیریت بوده است و کمتر پژوهشی در رابطه با اثرات تنوع فرهنگی بر توسعه گردشگری انجام شده است. از سوی دیگر در اغلب تحقیقات، جامعه مهمان مورد بررسی قرار می گیرد…

تغییرات آب و هوایی، فاضلاب های صنعتی

اگر چه رشد و نمو در عرصه کشاورزی در قیاس با قرن گذشته منجر به پیشرفت هایی در امنیت غذایی جهانی از طریق تولیدات غذایی با ثبات تر و فراوان تر شده است، اما بواسطه این تمایلات در استفاده از زمین، کشاورزی یک عامل اساسی در تغییر محیط زیست جهانی به شمار می رود. تغییرات الگوی بهره برداری از زمین، زهکشی نامناسب، موجبات تغییرات جهانی فراووانی در چرخه هیدرولوژیکی کمیت و کیفیت آب گردیده است. برای مثال، در حال حاضر آبیاری، ۶۶ در صد از برداشت های آبی را در بر می گیرد، که به مراتب بیش از میزانی است که به منظور شرب استفاده میگردد. کشاورزی همچنین موجب تغییر در الگوهای جوی تبخیر در سطح جهانی، کاهش تبخیر در مناطق وسیع فاقد درختان جنگلی و افزایش آن در بسیاری از مناطق آبیاری…

فعالیت های اقتصادی، تاثیرات اقتصادی

 مبحث چهارم: نتایج و پیامدهای حاصله از تغییر و تخریب تالاب ها اشاره گردید تالاب ها از جمله سیستم های پویا و متغییر به شمار می روند، زیرا به طور مستمر متحمل تغییرات طبیعی در نتیجه نشست و فروکش کردن، خشکسالی، افزایش سطح آب دریا، یا پر شدن از طریق رسوب یا مواد آلی هستند و فعالیت های انسانی مستقیم

و غیر مستقیم به طور قابل توجهی سرعت تغییر تالاب ها را افزایش داده است.صدمات وارده بر تالاب ها می تواند منجر به خسارات عمده ای بر حیات انسانی و تنوع زیستی گردد. همچنین خسارت شدید خدمات اکوسیستمی با تاثیرات اقتصادی بر روی تجارت، جوامع و کشورها همراه خواهد بود.خسارت خدمات اکوسیستمی آب و تالاب ها می تواند تاثیر منفی بر جای گذارد. مثال هایی پیرامون این مساله در ذیل آورده می شود که…

پایان نامه بررسی انتقال آب به روش پمپاژ از سرشاخه های رودخانه باستفاده از نرم افزارمتلب

 واحد علوم و تحقیقات هرمزگان پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: مهندسی عمران-مهندسی آب موضوع: بررسی انتقال آب به روش پمپاژ از سرشاخه های رودخانه باستفاده از نرم افزارمتلب (مطالعه موردی:سد سیمره در دره شهر) استاد راهنما: دکتر نجف هدایت استاد مشاور: دکتر رسول مهدوی چکیده:در این تحقیق اثر شیب زمین، اختلاف ارتفاع ایستگاههای تقویت فشار،ارتفاع ازسطح دریا بر ویژگی های طول مسیر سامانه های انتقال آب بمنظور امکان سنجی و تسهیل پیش بینی بکارگیری آن وبهره وری بهینه مورد مطالعه قرار گرفته است.هدف از این پژوهش انتخاب بهترین گزینه انتقال آب با در نظر گرفتن مؤلفه های گفته شده از سرچشمه رودخانه سیمره به سد سیمره در جهت افزایش تراز نسبی آب سد در جهت پاسخگویی به پوشش نیازهای موجود در سال های آتی بر اساس بحران های آبی و…

پایان نامه بررسی انتقال آب به روش پمپاژ از سرشاخه های رودخانه باستفاده از نرم افزارمتلب

 واحد علوم و تحقیقات هرمزگان پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: مهندسی عمران-مهندسی آب موضوع: بررسی انتقال آب به روش پمپاژ از سرشاخه های رودخانه باستفاده از نرم افزارمتلب (مطالعه موردی:سد سیمره در دره شهر) استاد راهنما: دکتر نجف هدایت استاد مشاور: دکتر رسول مهدوی چکیده:در این تحقیق اثر شیب زمین، اختلاف ارتفاع ایستگاههای تقویت فشار،ارتفاع ازسطح دریا بر ویژگی های طول مسیر سامانه های انتقال آب بمنظور امکان سنجی و تسهیل پیش بینی بکارگیری آن وبهره وری بهینه مورد مطالعه قرار گرفته است.هدف از این پژوهش انتخاب بهترین گزینه انتقال آب با در نظر گرفتن مؤلفه های گفته شده از سرچشمه رودخانه سیمره به سد سیمره در جهت افزایش تراز نسبی آب سد در جهت پاسخگویی به پوشش نیازهای موجود در سال های آتی بر اساس بحران های آبی و…

دانلود پایان نامه تغییرات اقلیمی برروی امنیت غذایی

پایان نامه بررسی تغییرات اقلیمی برروی امنیت غذایی محتوای پژوهش محتوای پژوهشی این پایان­نامه پس از بیان این مقدمه به سه فصل تقسیم شده است:فصل اول مربوط به کلیات می­باشد و در سه مبحث تهیه شده است. در مبحث اول این فصل، به ارائه کلیات و تعریف مفاهیم کلیدی در زمینه تغییرات اقلیمی پرداخته شده است تا موضوع مورد بحث و اهداف مورد نظر از طرح موضوع به نحو واضح‌تری قابل بررسی باشند. در مبحث دوم، به دلایل اصلی ایجاد پدیده تغییرات اقلیمی و اثرات آن بر محیط زیست انسان پرداخته شده است. در پایان، در مبحث سوم به‌طور خلاصه به اسناد بین­المللی مرتبط با مقابله با تغییرات اقلیمی و نقش سازمان­های بین­المللی در این زمینه اشاره می­شود.فصل دوم با عنوان نظام حقوقی بین­الملل بشر در مقابله با تغییرات اقلیمی، شامل سه مبحث…

دانلود پایان نامه تغییرات اقلیمی برروی امنیت غذایی

پایان نامه بررسی تغییرات اقلیمی برروی امنیت غذایی محتوای پژوهشمحتوای پژوهشی این پایان­نامه پس از بیان این مقدمه به سه فصل تقسیم شده است:فصل اول مربوط به کلیات می­باشد و در سه مبحث تهیه شده است. در مبحث اول این فصل، به ارائه کلیات و تعریف مفاهیم کلیدی در زمینه تغییرات اقلیمی پرداخته شده است تا موضوع مورد بحث و اهداف مورد نظر از طرح موضوع به نحو واضح‌تری قابل بررسی باشند. در مبحث دوم، به دلایل اصلی ایجاد پدیده تغییرات اقلیمی و اثرات آن بر محیط زیست انسان پرداخته شده است. در پایان، در مبحث سوم به‌طور خلاصه به اسناد بین­المللی مرتبط با مقابله با تغییرات اقلیمی و نقش سازمان­های بین­المللی در این زمینه اشاره می­شود.فصل دوم با عنوان نظام حقوقی بین­الملل بشر در مقابله با تغییرات اقلیمی، شامل سه مبحث است….

مبحث اول: تعریف مهاجران، تاریخچه و علل مهاجرت

با توجه به اینکه مهاجران[۱] موضوع اصلی حقوق بین الملل مهاجرت می باشند، لازم است که تعاریف گوناگونی را که از مهاجر ارائه می شود، مورد توجه قرار داد. با توجه به آثار مهاجرت و یا انگیزه های گوناگون می توان از هر گروه مهاجران تعاریف متمایزی نمود، اما آنچه ملاک عمل است، تعریف مشترک و واحدی است که از تمام انواع مهاجرت و با عنوان تعریف مهاجران ارائه می گردد. همچنین شناخت کلی از مهاجرت نیازمند ارائه تاریخچه ای در خصوص مهاجرت می باشد. از آنجایی که مهاجرت از گذشته های دور وجود داشته است، بررسی روند مهاجرت در گذشته موجب می گردد درک عمیقتری از مهاجرت در دوران نوین به دست آید. در ضمن در گذشته و حال می تواند نقش مؤثری را در مدیریت مهاجرت و حل مشکلات آن…

تغییر کاربری اراضی، قانون مسئولیت مدنی

در این خصوص می توانیم به خسارات ناشی از پدیده ریزگردها به عنوان مثال توجه نماییم. «منطقه خاور میانه در چند سال اخیر به کرات شاهد توفان های گرد و غبار در مقیاس وسیع بوده است . این توفان ها بعضاً تا چند هزار کیلومتر دورتر از منبع خود نیز جابجا شده است. به تبع آن کشورایران هم در چند سال اخیر با این پدیده دست و پنجه نرم می کند . گرد و غبار ورودی به ایران ، حواشی خلیج فارس حتی مرکز و شمال ایران را با وجود فاصله طولانی آن ها از مراکز ایجاد غبار ، تحت پوشش قرار داده است.از جمله علل وقوع گرد و غبار در ایران می توان به مواردی همچون ناپایداری جوی در صحراها عربستان ، عراق و کویت و سوریه ، خشک سالی ، فقدان…

دانلود پایان نامه امکان سنجی بارورسازی ابرها در استان اردبیل

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دانشکده علوم انسانی گروه جغرافیای طبیعی گرایش اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی عنوان: امکان سنجی بارورسازی ابرها در استان اردبیل با تاکید بر تحلیل نیمرخ جو استاد راهنما: دکتر برومند صلاحی استاد مشاور: دکتر مجید رضائی بنفشه چکیده:استان اردبیل در شمال غرب کشور با شکلی کشیده و طولی خود طی سالهای اخیر با نابهنجاری های اقلیمی نظیر: افزایش دما بویژه در فصل زمستان، افزایش رخداد بادهای گرم، افزایش تبخیروتعرق پتانسیل، کاهش بارش مخصوصا بارش برف، خشکسالی های حادث شده طی سالهای اخیر، پایین آمدن سطح آبهای زیرزمینی بر اثر برداشتهای غیراصولی از منابع آبی و … روبرو بوده است بطوریکه این رخدادها منطقه را به سوی بحران کمبود منابع آب در آینده به پیش می برد، از این رو جهت افزایش منابع آبی استان، یکی از روش…

پایان نامه امکانسنجی بارورسازی ابرها در استان اردبیل با تاکید بر تحلیل نیمرخ جو

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دانشکده علوم انسانی گروه جغرافیای طبیعی گرایش اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی عنوان: امکانسنجی بارورسازی ابرها در استان اردبیل با تاکید بر تحلیل نیمرخ جو استاد راهنما: دکتر برومند صلاحی استاد مشاور: دکتر مجید رضائی بنفشه چکیده:استان اردبیل در شمال غرب کشور با شکلی کشیده و طولی خود طی سالهای اخیر با نابهنجاری های اقلیمی نظیر: افزایش دما بویژه در فصل زمستان، افزایش رخداد بادهای گرم، افزایش تبخیروتعرق پتانسیل، کاهش بارش مخصوصا بارش برف، خشکسالی های حادث شده طی سالهای اخیر، پایین آمدن سطح آبهای زیرزمینی بر اثر برداشتهای غیراصولی از منابع آبی و … روبرو بوده است بطوریکه این رخدادها منطقه را به سوی بحران کمبود منابع آب در آینده به پیش می برد، از این رو جهت افزایش منابع آبی استان، یکی از روش های…

پایان نامه پیش بینی فصلی شاخص استاندارد شده بارش SPIبا استفاده از سیستم استنتاج فازی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته عمران –آب (M.Sc) موضوع پیش بینی فصلی شاخص استاندارد شده بارش SPIبا استفاده از سیستم استنتاج فازی چکیده تشخیص الگوی وقوع خشکسالی و پایش آن در تعیین رویکرد بهینه به‌ مدیریت منابع آب بویژه در خصوص منابع تامین کننده آب کلان شهرهایی که از منظر اقلیمی در معرض وقوع حوادث خشکسالی واقعند، اهمیت دارد. در این میان، شهر تهران با بهره‌گیری از پنج حوضه آبریز و سدهای مربوطه (امیرکبیر، لار، لتیان، طالقان و ماملو) در معرض خشکسالی و لطمات آن واقع است. در این مقاله با استفاده از اطلاعات جوی در محدوده جغرافیایی [˚۰، ˚۶۰] شمالی و [˚۰، ˚۹۰] شرقی (با دقت ۱۰×۱۰ درجه) و شامل اطلاعات ماهانه دما و ارتفاع معادل فشار از سال ۱۹۴۸ تا ۲۰۰۸ میلادی در سطوح ۱۰۰۰، ۸۵۰، ۷۰۰، ۵۰۰ و ۳۰۰ میلی…

پایان نامه پیش بینی فصلی شاخص استاندارد شده بارش SPIبا استفاده از سیستم استنتاج فازی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته عمران –آب (M.Sc) موضوع پیش بینی فصلی شاخص استاندارد شده بارش SPIبا استفاده از سیستم استنتاج فازی چکیده تشخیص الگوی وقوع خشکسالی و پایش آن در تعیین رویکرد بهینه به‌ مدیریت منابع آب بویژه در خصوص منابع تامین کننده آب کلان شهرهایی که از منظر اقلیمی در معرض وقوع حوادث خشکسالی واقعند، اهمیت دارد. در این میان، شهر

۱-۲- بیان مسألهیکی از مهم­ترین چالش­ها و مشکلات سیستم­های حسابداری سنتی، عدم انعکاس ارزش سرمایه­های فکری در صورت­های مالی و گزارشات واحدهای تجاری است. در حالی که امروزه نقش سرمایه­های فکری در ایجاد ارزش برای شرکت­ها و واحدهای تجاری بسیار بیشتر از نقشی است که سرمایه­های مالی در واحدها ایفا می­کنند. در این میان، حرفه حسابداری و حسابداران نقش مهمی برای یافتن راه­های مؤثر جهت کنترل و اندازه­گیری و سنجش سرمایه­های فکری به وسیله مدل­ها و روش­های ارزیابی این سرمایه­ها بر عهده دارند.روش­های سنتی حسابداری دیگر پاسخگوی نیازهای جامعه پویای امروز نمی­باشند و به منظور بررسی وضعیت هر سازمان در این جامعه باید روش­هایی را به کار برد که منابع نامشهود را نیز در برگیرند، زیرا این منابع نامشهود هستند که باعث ایجاد تفاوت در ارزش بازار و ارزش دفتری می­شوند و امروزه…

مدیریت دارایی و بدهی، استراتژی مدیریت

۳-۱-۱ انواع ریسک ارزگیدی و دافی[۳۴] معتقد هستند که ریسک ارز به میزانی که عملیات ارزی در خطر تغییرات نرخ ارز قرار دارند، اشاره می‌کند. آگاهی از وجود ریسک، اولین قدم در مدیریت ریسک ارز به شمار می‌آید. قدم بعد، تشخیص ماهیت و اهمیت ریسک ارز می‌باشد که از پیچیدگی‌های خاص برخوردار است. در این مرحله، تشخیص وضعیت‌هایی که در معرض ریسک قرار دارند و نیز نوع ریسک ضرورت دارد.بنابر تعریف دمیراگ و گودارد، ریسک ارز معمولا به ۳ نوع تقسیم می‌شود، که عبارت از «ریسک معامله»[۳۵]، «ریسک تبدیل»[۳۶] و «ریسک اقتصادی»[۳۷] می‌باشند.ریسک معامله هنگام معاوضه یک ارز با ارز دیگر و تغییر نرخ‌های ارز در فاصله زمانی انجام معامله و تسویه آن حادث می‌گردد. این ریسک می‌تواند به عنوان یکی از اجزای ریسک اقتصادی در کوتاه مدت قلمداد شود. ریسک معامله اثر…

پایان نامه تعیین جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

اهداف تحقیقهدف اصلی: سنجش رابطه بین جو اخلاق سازمانی و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلاناهداف فرعی:- سنجش رابطه بین جو اخلاقی خودخواهانه سازمان و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان سنجش رابطه بین جو اخلاقی مبتنی بر مسئولیت سازمان و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان سنجش رابطه بین جو اخلاقی مبتنی بر رعایت اصول و قوانین حرفه ای سازمان و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان ۱-۵)چارچوب نظری تحقیقتمام مطالعات تحقیق بر یک چارچوب مفهومی استوار است که متغیرهای مورد نظر و روابط میان آنها را مشخص می سازد. در این بخش با ذکر برخی…

پایان نامه با موضوع نقش جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

۶)فرضیه های تحقیقبرمبنای چهارچوب نظری تحقیق فرضیه های تحقیق به شرح زیر می باشند:فرضیه اصلیبین جو اخلاق سازمانی و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان رابطه وجود دارد.فرضیه های فرعیفرضیه اول : بین جو اخلاقی خودخواهانه سازمان و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان رابطه وجود دارد.فرضیه دوم : بین جو اخلاقی مبتنی بر مسئولیت سازمان و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان رابطه وجود دارد.فرضیه سوم : بین جو اخلاقی مبتنی بر رعایت اصول و قوانین حرفه ای سازمان و مشارکت فرد در فرآیند مدیریت دانش سازمان اموراقتصادی و دارایی واداره کل امورمالیاتی استان گیلان رابطه وجود دارد.۱-۷)تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای اصلی تحقیق۱-۷-۱)تعریف مفهومی…

پایان نامه مدیریت میزان جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

تعریف مفهومی وعملیاتی مدیریت دانشتعریف مفهومی مدیریت دانش:مدیریت دانش را می توان به عنوان مجموعه ای از فرایندها تعریف کرد که ناظر بر خلق، اشاعه و بهر ه گیری از دانش است. این تعریف مستلزم خلق ساختارهای سازمانی، حمایتی، تسهیل روابط اعضا، استفاده از ابزارهای تکنولوژی اطلاعات در شبکه و توضیح دانش است (امین بیدختی و همکاران، ۱۳۹۰). درتحقیق حاضرمدیریت دانش شمال ابعادزیر است:کسب دانش:توانایی برای جستجو وکسب دانش جدید کلی یا ایجاد دانش جدید ماورای دانش موجود سازمانی از طریق تشریک مساعی(Inkpen, 1996, PP. 123-41)ذخیره دانش:توانایی برای محافظت از دانش در جهت استفاده نامناسب یا غیرقانونی یا سرقت آنکاربرد دانش:توانایی برای به کارگیری، بهره برداری و استفاده از دانش (Gold, et.al, 2001).اشتراک دانش:دانش باید بر اساس نیازهای خاص کاربران، با یک روش مؤثر و مناسب، انتشار یابد. بعلاوه آن با ابزار قابل…

پایان نامه مدیریت میزان جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

تعریف مفهومی وعملیاتی مدیریت دانشتعریف مفهومی مدیریت دانش:مدیریت دانش را می توان به عنوان مجموعه ای از فرایندها تعریف کرد که ناظر بر خلق، اشاعه و بهر ه گیری از دانش است. این تعریف مستلزم خلق ساختارهای سازمانی، حمایتی، تسهیل روابط اعضا، استفاده از ابزارهای تکنولوژی اطلاعات در شبکه و توضیح دانش است (امین بیدختی و همکاران، ۱۳۹۰). درتحقیق حاضرمدیریت دانش شمال ابعادزیر است:کسب دانش:توانایی برای جستجو وکسب دانش جدید کلی یا ایجاد دانش جدید ماورای دانش موجود سازمانی از طریق تشریک مساعی(Inkpen, 1996, PP. 123-41)ذخیره دانش:توانایی برای محافظت از دانش در جهت استفاده نامناسب یا غیرقانونی یا سرقت آنکاربرد دانش:توانایی برای به کارگیری، بهره برداری و استفاده از دانش (Gold, et.al, 2001).اشتراک دانش:دانش باید بر اساس نیازهای خاص کاربران، با یک روش مؤثر و مناسب، انتشار یابد. بعلاوه آن با ابزار قابل…

پایان نامه مدیریت میزان جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

تعریف مفهومی وعملیاتی مدیریت دانشتعریف مفهومی مدیریت دانش:مدیریت دانش را می توان به عنوان مجموعه ای از فرایندها تعریف کرد که ناظر بر خلق، اشاعه و بهر ه گیری از دانش است. این تعریف مستلزم خلق ساختارهای سازمانی، حمایتی، تسهیل روابط اعضا، استفاده از ابزارهای تکنولوژی اطلاعات در شبکه و توضیح دانش است (امین بیدختی و همکاران، ۱۳۹۰). درتحقیق حاضرمدیریت دانش شمال ابعادزیر است:کسب دانش: توانایی برای جستجو وکسب دانش جدید کلی یا ایجاد دانش جدید ماورای دانش موجود سازمانی از طریق تشریک مساعی(Inkpen, 1996, PP. 123-41)ذخیره دانش:توانایی برای محافظت از دانش در جهت استفاده نامناسب یا غیرقانونی یا سرقت آنکاربرد دانش:توانایی برای به کارگیری، بهره برداری و استفاده از دانش (Gold, et.al, 2001).اشتراک دانش:دانش باید بر اساس نیازهای خاص کاربران، با یک روش مؤثر و مناسب، انتشار یابد. بعلاوه آن با ابزار…

پایان نامه تعیین جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

مقدمهدر دو دهه گذشته مفهوم مدیریت دانش پدید آمده است. سازمانها توجه قابل ملاحظه ای برای توسعه دانش، به منظور بهبود رفتار و بازدهی آغاز کرده اند.پیش از این سازمانها توجه بیشتری روی دارایی های قابل توجه مثل مشخصه های طبیعی،امکانات موتوری،کار،صندوق مالی داشتند و درآمدی که امکان دریافت آن را داشتند،مورد ارزیابی قرار می دادند.اما در حال حاضر،دانش بعنوان ثروت غیرمستقیم در نظر گرفته می شود که می تواند تولید شود،تقسیم شود،به دست آید و بین افراد از طریق مدیریت دانش و یادگیری مشترک و رقابتی ارتباط برقرار نماید.فکر جمعی و فرآیند به هم پیوسته و یادگیری کارکنان سازمان برای افزایش مزایای جدید و رقابتی مفید است( Shafique Imran ,2013). امروزه مدیریت دانش به عنوان یک عامل مهم واساسی در توسعه اقتصاد ملی کشورها ی دنیا شده است (Chen & Wang ,2012…

پایان نامه تعیین جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

مقدمهدر دو دهه گذشته مفهوم مدیریت دانش پدید آمده است. سازمانها توجه قابل ملاحظه ای برای توسعه دانش، به منظور بهبود رفتار و بازدهی آغاز کرده اند.پیش از این سازمانها توجه بیشتری روی دارایی های قابل توجه مثل مشخصه های طبیعی،امکانات موتوری،کار،صندوق مالی داشتند و درآمدی که امکان دریافت آن را داشتند،مورد ارزیابی قرار می دادند.اما در حال حاضر،دانش بعنوان ثروت غیرمستقیم در نظر گرفته می شود که می تواند تولید شود،تقسیم شود،به دست آید و بین افراد از طریق مدیریت دانش و یادگیری مشترک و رقابتی ارتباط برقرار نماید.فکر جمعی و فرآیند به هم پیوسته و یادگیری کارکنان سازمان برای افزایش مزایای جدید و رقابتی مفید است( Shafique Imran ,2013). امروزه مدیریت دانش به عنوان یک عامل مهم واساسی در توسعه اقتصاد ملی کشورها ی دنیا شده است (Chen & Wang ,2012…

پایان نامه تعیین جو اخلاق سازمانی برمدیریت دانش در سازمان اموراقتصادی و دارایی و اداره کل امورمالیاتی استان گیلان

مقدمهدر دو دهه گذشته مفهوم مدیریت دانش پدید آمده است. سازمانها توجه قابل ملاحظه ای برای توسعه دانش، به منظور بهبود رفتار و بازدهی آغاز کرده اند.پیش از این سازمانها توجه بیشتری روی دارایی های قابل توجه مثل مشخصه های طبیعی،امکانات موتوری،کار،صندوق مالی داشتند و درآمدی که امکان دریافت آن را داشتند،مورد ارزیابی قرار می دادند.اما در حال حاضر،دانش بعنوان ثروت غیرمستقیم در نظر گرفته می شود که می تواند تولید شود،تقسیم شود،به دست آید و بین افراد از طریق مدیریت دانش و یادگیری مشترک و رقابتی ارتباط برقرار نماید.فکر جمعی و فرآیند به هم پیوسته و یادگیری کارکنان سازمان برای افزایش مزایای جدید و رقابتی مفید است( Shafique Imran ,2013). امروزه مدیریت دانش به عنوان یک عامل مهم واساسی در توسعه اقتصاد ملی کشورها ی دنیا شده است (Chen & Wang ,2012…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...