خود مراقبتی |
![]() |
اعمال مجرمانه، تعلیق مراقبتی، آداب و رسوم
حقوق انگلستان را میتوان از دو جنبه به شرح زیر مورد بررسی قرار داد: ۴-۲-۱حقوق عرفی مرکب است از قواعد عمومی عرفی که از دیرباز به عنوان قانون کشور تلقی میگردیده است. بعضی قواعد مربوط به سلوک و رفتار با توافق عمومی و اِعمال آنها در دادگاهها از طریق آداب و رسوم به قانون تبدیل شدند، و جرائم در چهارچوب این قوانین «جرائم عرفی» نامیده میشدند (برای مثال ایجاد ترس و وحشت بین مردم و توطئه).یک بخش مهم از حقوق عرفی، رویه قضایی محسوب میشود که مبتنی است بر سوابق قضایی تاریخی. ۴-۲-۲حقوق تقنینی یا حقوق ناشی از قانونگذاری این حقوق عبارت است از کلیه قوانینی که با دستور مستقیم دولت در قالب قوانین پارلمانی (قوانین مصوبه یا نوشته) تصویب میشوند یا قوانینی که در چارچوب اختیارات پیشبینی شده به وسیلهی این…
اعمال مجرمانه، تعلیق مراقبتی، عدالت کیفری
۴-۲-۲حقوق تقنینی یا حقوق ناشی از قانونگذاری این حقوق عبارت است از کلیه قوانینی که با دستور مستقیم دولت در قالب قوانین پارلمانی (قوانین مصوبه یا نوشته) تصویب میشوند یا قوانینی که در چارچوب اختیارات پیشبینی شده به وسیلهی این قوانین وضع میگردند. بسیاری از جرائم عرفی را قوانین مصوبه نیز در خود پیشبینی کردهاند، بنابراین یک جرم همزمان میتواند هم جرم عرفی و هم جرم تقنینی باشد[۳۱].پلیس و سازمان زندانها در مقیاس ملی در قرون گذشته به وجود آمدند، سازمان مسئول کنترل تعلیق مراقبتی مجازات در اوایل قرن حاضر و تشکیلات دادستانی سلطنتی (crown prosection service) در ۱۹۸۶ ایجاد شدند. ۴-۳تشکیلات عدالت کیفری انگلستان – دولت سه سازمان دولتی و رسمی در انگلستان مسئولیت عدالت کیفری را برعهده دارند. ۴-۳-۱وزارت کشوراین وزارت خانه به مسائل مربوط به حقوق جزا، پلیس، زندانها و…
راهنمایی و رانندگی، تجدیدنظرخواهی، تعلیق مراقبتی
اگر متهم در دادگاه حاضر شود، لیکن دادستان یا نمایندهی وی حضور نداشته باشد، دادگاه میتواند یا متهم را تبرئه کند و یا جلسه رسیدگی را به تعویق بیندازد. وقتی که مجرمیت متهم احراز میشود،دادگاه میتواند یا فوراً اقدام به صدور حکم نماید یا در صورتی که تحقیقات یا اقدامات تکمیلی قبل از صدور حکم ضروری باشد، صدور آن را به تعویق بیندازد[۳۵]. ۴-۸محاکمه و تعیین مجازات به موجب مواد قانون جدید ۱۹۹۱ راجع به عدالت کیفری، مجازات باید متناسب با شدت جرم ارتکابی باشد، معذلک اعمال مجازات حبس ممکن است، به لحاظ حفظ ضرورت امنیت عمومی در مقابل خطرات احتمالی ناشی از مجرم جنسی یا مجرم خشن توجیه گردد. قاضی دادگاه صالح یا قاضیِ دادگاه جزا برای تصمیمگیری راجع به مجازات موارد زیر را مورد توجه قرار میدهد:اوضاع و احوال ارتکاب…
حمایت از بزه دیده، تعلیق مراقبتی
بند دوم) مداخله حضوری در خشونت خانگی در برنامه مداخله حضوری در خشونت خانگی یک تیم متشکل از افسر پلیس محلی و فردی متخصص در زمینه روانشناسی بالینی یا روان پزشکی حضور دارند که از منزل زن بزه دیده خشونت خانگی بازدید میکنند. این بازدید در عرض چند روز پس از وقوع حادثهای انجام میشود که گزارش آن به پلیس داده شده است. برخلاف پاسخ اولیه پلیس که بر نگرانیهای امنیتی افراد قربانی متمرکز است، این تیم تلاش میکند تا پاسخ مناسب و درخوری برای مقابله با بحران خانگی به زنان بزه دیده ارائه کند و در عین حال درصدد بررسی علتهای ناپیدای خشونت بر میآیند تا از تکرار آن جلوگیری کنند. ۵۲ نفر از زنان تحت پوشش این برنامه، در مدت یک، شش و دوازده ماه بعد از گزارش پلیس از حادثه…
تعویق مراقبتی، تعویق صدور حکم
ت)فقدان سابقه کیفری مؤثر[۶۴]»قانونگذار در زمان پیش بینی این ماده به دنبال دادن فرصتی به مجرم بوده است تا به خود سازی پرداخته و از آثار سوء زندان نیز به دور باشد. امّا نقدی که به این ماده وارد شده است این است که ممکن است قضات در عمل به آن روی خوش نشان ندهند و آن را تبدیل به ماده ای متروک نمایند زیرا پی بردن و نفوذ به شخصیّت مجرم متضمن صرف وقت بسیار و یاری جستن از مددکاران اجتماعی مکفی می باشد که این امر همواره ممکن نیست.[۶۵] البته باید اشاره کرد که در هنگام صدور حکم به کلیّه مجازات ها و از جمله مجازات های جایگزین حبس نیاز به کنکاش در شخصیّت فرد وجود دارد .درست است که در این ماده بیشتر از سایر موارد بدان تأکید شده باشد…
پایان نامه ارتباط معناسازی با خودکنترلی دانشجویان پیام نور
خودکنترلی خودکنترلی، مراقبتی درونی است که بر اساس آن، وظایف محول شده انجام و رفتارهای ناهنجار و غیر قانونی ترک می شود بی آنکه نظارت یا کنترل خارجی در بین باشد. هنگامی که کسی بی توجه به کنترل خارجی، تلاش خود را مصروف انجام دادن کاری که بر عهده او واگذار شده است، کند و مرتکب خلافی از قبیل کم کاری و سهل انگاری نشود، از کنترل درونی بهره مند است. به عبارت دیگر؛ هر گاه عامل کنترل کننده از خارج به داخل انسان منتقل شود، به طوری که شخص با اختیار و آگاهی به ارزیابی و اصلاح عملکرد خود در قالب استانداردهای مشخص و در جهت اهداف مطلوب بپردازد، خودکنترلی تحقق یافته است. در اینصورت، نظارت خارجی در تحقق چنین رفتاری که متضمن انجام وظیفه و ترک خلاف است، نقشی نداشته وتنها…
پایان نامه ارشد سلامت روان بر مبنای خودکارآمدی در بیماران سرطانی
عنوان کامل پایان نامه : پیش بینی سلامت روان بر مبنای راهبردهای مقابله دینی، رضایت زناشویی و خودکارآمدی در بیماران سرطانی تحت شیمی درمانی پیشینهی پژوهش ۱-۲- مقدمه در این قسمت به مبانی نظری و پژوهشی در مورد متغیرهای پژوهش و مرتبط با موضوع پرداخته میشود. ۲-۲- مبانی نظری سرطان طبقهای از بیماریهاست که با رشد سلولی خارج از کنترل مشخص میشود. بیش از صد نوع سرطان وجود دارد که هر کدام با توجه به نوع اولین سلولی که تحت تاثیر قرار میدهد طبقه بندی میشود. سرطان زمانی که سلولهای صدمه دیده به طور غیرقابل کنترل شروع به تکثیر میکنند و تبدیل به غده یا بافت تودهای (تومور) شوند، به بدن آسیب وارد میکند.به طور کلی پنج گروه سرطان وجود دارد: کارسینوما[۱]: نوعی از سرطان که در سلولهایی که بخشهای داخلی و خارجی بدن مانند ریه،…
خرید پایان نامه روانشناسی : کارکردهای اجرایی و لب فرونتال
کارکردهای اجرایی و لب فرونتال لوبهای پیشانی نقش محوری در مدیریت کنشهای سطوح بالا و پردازشهای عصبی شناختی مغز که کارکردهای اجرایی نامیده میشود، ایفا میکند(چیر و فریدمن، ۲۰۰۱). به نظر میرسد این فرآیند به عنوان هسته اصلی تمامی کنشهای شناختی و فعالیت رفتارهای سطوح بالا عمل کند. توصیفهای کلی از نظام EFتحت عنوان «مهارتهای شناختی که برای اجرای موفقیت آمیز فعالیتهای پیچیده و رفتارهای معطوف به هدف مورد نیاز است» تعریف شده است. اما چنین تعریف کلی در نشان دادن و شناسایی پردازشهای شناحتی خاص با مشکل مواجه هستند(استوس، ۲۰۰۶). اگرچه دسته- بندی جامعی از مهارت ها که به صورت جامع منجر به تعریف نظام EF شود وجود ندارد، با این وجود توافقهایی در ارتباط با موقعیتهای خاصی که این سیستم اعمال نفوذ میکند(سالمون و کولت، ۲۰۰۵) و مشاهدات رفتاری و عصب…
افراد وابسته به مواد، کاهش اختلالات هیجانی
– برونر ، سودارث (۲۰۰۴).پرستاری داخلی و جراحی (غدد کبد و دیابت). ترجمه: نوقابی ، احمد علی ؛دهقان نیری ، ناهید (۱۳۸۲). تهران : نشر سالمی.– بشارت، محمد علی. (۱۳۸۶). تابآوری، آسیب پذیری و سلامت روانی. مجله علوم روانشناختی، دوره ششم، شماره ۲۴٫– بک، جودیت اس. (۱۳۹۰). شناخت درمانی: مبانی و فراتر از آن، مترجم: فتی، لادن، تهران، دانژه.– بک و همکاران. (۱۹۹۸). بیماران روانی، مترجم: محمد منصور، تهران، نشر سماط.– بهرامی مشعوف،عباس (۱۳۷۳).بررسی رابطه بین میزان عبادت و سلامت روان در دانشجویان پسر مرکز تربیت معلم همدان. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تربیت معلم.– بیلوس، رودی دبلیو. (۱۳۸۹). دیابت، مترجم: مسجدی، سعیده، تهران، آیینه دانش.– پارسایی، قریده.(۱۳۸۷). بررسی تاثیر آرامسازی پیشرونده عضلانی در وضعیت تهوع و استفراغ و اضطراب ناشی از شیمی درمانی.پایان نامه دانشگاه علوم پزشکی…
درماندگی آموخته شده، هموگلوبین گلوکوزیته
سلامت عمومیبه صورت کاملاً مجزا از دیگر ابعاد بهداشت عمومی امری دشوار است. زیرا بهداشت یا سلامتی واژهای کلی است و ناشی از کل وجود انسان در سه بعد جسمانی، روانی و اجتماعی است (شاملو، ۱۳۸۱).به نظر میرسد دو عامل در بروز میزان افسردگی در بیماران دیابتی مطرح باشد: اول درگیری با محدودیتها و فکر کردن زیاد به وضعیت سلامتی؛ در این رابطه گیلدر و همکارانش (۱۹۹۶) مطرح کردند: «برای شخص دیابتی مسائل روانشناختی و اجتماعی ممکن به دلیل محدودیت رژیم غذایی و فعالیت و نیاز به مراقبت دقیق از خود و احتمال عوارض جسمی جدی پیش آید. »دوم کم بودن سطح آگاهی از اصول خود مراقبتی، شاید ترس ایجاد شده به دنبال ناآگاهی از محدودیتها و نحوه جلوگیری از عوارض در بالا بردن میزان افسردگی این بیماران نقش داشته باشد. در همین…
کنترل درونی و بیرونی، درماندگی آموخته شده
آقامولایی(۱۳۹۲)در پژوهشی با عنوان وضعیت کانون کنترل سلامت و ارتباط آن با رفتارهای ارتقاء دهنده سلامت در جمعیت بالای پانزده سال شهر بندر عباس به این نتیجه دست یافت که برای ارتقاء رفتارهای سلامتی بایستی بیشتر بر باورهای افراد مبنی بر تاثیر عوامل درونی و توانایی خودشان و همچنین تاثیر افراد مهم بر کنترل عوامل بیرونی محیطی و شانس تمرکز نمود و آنها را تقویت کرد.زاهد نژاد و همکاران (۱۳۹۰) در پژوهشی با عنوان بررسی ارتباط خطای حافظه، کانون کنترل سلامت و رابطه پزشک- بیمار با پیروی از درمان در مبتلایان به دیابت نوع ۲بر روی ۱۱۵ نفر به اجرا گذاشت که نتایج نشان داد بین کانون کنترل بیرونی قدرت دیگران، کانون کنترل سلامت درونی و رابطه مطلوب پزشک-بیمار از درمان بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ رابطه مثبت و بین خطای حافظه…
ارتباطات بین فردی، اهمیت کنترل دیابت
نباید از آمپولهایی استفاده کرد که محتویات آن به جدار شیشه چسبیده باشد و یا تا حدی بی رنگ شده باشد.در صورت وجود کریستال و یا یخ زدگی نیز نباید استفاده شود.انسولین کریستال در هنگام مصرف باید حتماً صاف و بی رنگ باشد (واتکینز، ۱۳۷۷). افسردگی: افسردگی عبارت است از احساس غم، دل سردی و یا ناامیدی که فردی حداقل به مدت دو هفته در اغلب روزها و در اغلب ساعات روز به علاوه علائم همراه، داشته باشد. افسردگی یکی از مسائل و مشکلات مهم بهداشت جامعه میباشد. اختلالات افسردگی با کارکرد اجتماعی و شخصی تداخل میکند و بیماران افسرده، کسانی هستند که ذهن، رفتار، جسم و خلق آنان تحت تاثیر قرار گرفته است. افراد افسرده ممکن است که توانایی انجام فعالیتها و مسئولیتهای معمول و عادی شغلی را از دست بدهند (کریمی، ۱۳۸۱).برای…
ابتلا به بیماری، اختلالات روانی
برای مدیریت و دستیابی به کنترل مناسب این بیماری وابسته است(کنت،هاس، راندل، لین، تورپ وهمکاران[۱]، ۲۰۱۰، به نقل از امیری ۱۳۸۹).مردم مسئولیت اخلاقی و وظیفه عمومیدارند که شیوه زندگی سالمیداشته باشند تا باری بر دوش جامعه نگذارند. افراد میتوانند این گونه فشارها را با تغییراتی چند در رفتار خود، مانند رانندگی با سرعت کمتر و خوردن غذاهای که میزان کلسترول کمتری دارد، کاهش دهند. (نولز، ۱۹۷۷، به نقل از سارافینو، ۱۳۸۳).دیابت بیماری خاموش خطرناکی است و عمدتا تا زمانی نقاب از چهره بر میدارد که دیگر کار از کار گذشته است. این بیماری که یکی از معضلات جهان امروزی است و متاسفانه روند رو به رشد نیز دارد، دیابت یک تبهکار همه فن حریف است. هرچند خود به تنهایی از پس هر بدن تنومندی بر می آید، در اکثر موارد کار جمعی را…
نظریه یادگیری اجتماعی راتر، نظریه یادگیری اجتماعی
یافتههای مطالعات گراسمن و مور (۱۹۹۴) و ولنتاین و فیناور (۱۹۹۳) نشان داد توانایی معنادهی به رویدادهایی که در زندگی فرد رخ میدهند و در نتیجه افزایش درک این رویدادها از جمله ویژگیهایی میباشد که موجب ارتقا ء تاب آوری میشود. بنابراین، تابآوری به انطباق موفقی گفته میشود که در آوردگاه مصائب و استرسهای توان کاه و ناتوان ساز آشکار میگردد. این تعریف از تابآوری، بیانگر کنش وری و پویایی سازهای است که مستلزم تعامل پیچیده بین عوامل خطر ساز و محافظت کننده است (اولسون، بوند، برنز، ولا-برودریک و سایر، ۲۰۰۳؛ چیچتی و بکر، ۲۰۰۰، به نقل ازبشارت،۱۳۸۶).افراد تاب آور در برابر رویدادهای تنش زا مقاوم بوده و روی رویدادهایی که برای آنها اتفاق میافتد، احساس کنترل کافی دارند. درنتیجه مشکلات روحی- روانی کمتری نسبت به دیگران دارند و خودشان میتوانند به آسانی…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 09:59:00 ق.ظ ]
|