دانش آموزان پسر |
![]() |
حساسیت بین فردی، دانش آموزان پسر
جدول ۴-۵: شاخص های آمار توصیفی پیش آزمون و پس آزمون نمره روان پریشی دانش آموزان در دو گروه آزمایش و کنترل ۶۴جدول ۴-۶: نتایج تجزیه و تحلیل آزمون جهت مقایسه نمرات پس آزمون گروه آزمایش با گروه کنترل در خرده مقیاس روان پریشی ۶۴جدول ۴-۷: شاخص های آمار توصیفی پیش آزمون و پس آزمون نمره اضطراب دانش آموزان در دو گروه آزمایش و کنترل ۶۵جدول ۴-۸: نتایج تجزیه و تحلیل آزمون جهت مقایسه نمرات پس آزمون گروه آزمایش با گروه کنترل در خرده مقیاس اضطراب ۶۵جدول ۴-۹: شاخص های آمار توصیفی پیش آزمون و پس آزمون نمره وسواس دانش آموزان در دو گروه آزمایش و کنترل ۶۶جدول ۴-۱۰: نتایج تجزیه و تحلیل آزمون جهت مقایسه نمرات پس آزمون گروه آزمایش با گروه کنترل در خرده مقیاس وسواس ۶۶جدول ۴-۱۱: شاخص های آمار…
دانش آموزان پسر، استان کرمانشاه
معلمان در کلاس خود سبکی دارند که این سبک نقش بنیانی در درک، تفهیم، انگیزه، کار، موفقیت یا عدم موفقیت دانش آموزان دارد. سبک و روش معلم در کلاس، سبب علاقمندی یا تنفر دانش آموز از درس، کلاس و مدرسه می شود و تجربیات شیرین یا تلخی را برای ارتباطهای بین فردی و اجتماعی بعدی او به وجود می آورد. برخوردهای درون کلاس، سبب شکل گیری و استحکام شخصیت دانش آموزان می شود و او یاد می گیرد که چگونه در بین دیگران و در جامعه زندگی کند (میرکمالی، ۱۳۸۰ :۳۷).آموزش، بدون ایجاد رابطه معنایی نخواهد داشت. معلمان در همان آغاز کار خود پی می برند که نحوه برقراری ارتباط با دانش آموزان بسیار اهمیت دارد (اسپالدینگ،۱۳۷۷: ۵۹). یکی از مهارتهایی که معلم باید با آن آشنا باشد ایجاد روابط انسانی موثر و…
دانش آموزان پسر، استان کرمانشاه
سؤالات پژوهشسؤالات پژوهش بر مبنای اهداف اختصاصی تدوین شده و عبارتند از: مهارت های ارتباطی معلمان با دانش آموزان مقطع ابتدائی شهر اردبیل چگونه است؟ آیا مهارت های ارتباطی معلمان زن و مرد با دانش آموزان متفاوت است؟ آیا بین مهارت های ارتباطی معلمان با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رابطه وجود دارد؟ سهم هر یک از متغیرهای مهارت های ارتباطی و جنست در پیش بینی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان چقدر است؟ پیشینه پژوهش پیشینه داخلیدر تحقیقی با عنوان بررسی رابطه بین سبکهای مدیریتی معلمان با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسر در دبیرستانهای استان کرمانشاه بین دو متغیر سبک رابطه مداری معلمان با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ارتباط معنی داری وجود نداشته است و نشان داده شده است که تعداد زیادی از دانش آموزانی که معلمان خود را رابطه مدار دانسته اند، از نظر…
پایان نامه ارشد:ویژگی های شخصیتی و تعاملات اجتماعی در دانش آموزان پسر معتاد
عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگیهای شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی نشانههای رفتاری: مشکلات درسی، شخصی یا بینفردی، کنارهگیری و بیتوجهی و غفلت از دوستان، خانواده یا شغل یا مسئولیت شخصی، بیقراری روانی- حرکتی در زمان تلاش برای کاهش یا متوقف کردن استفاده از اینترنت، خستگی بیش از اندازه، تغییر سبک زندگی به منظور وقت بیشتر برای رفتن به اینترنت، کاهش عمومی و فعالیت جسمانی، محرومیت و تغییر در الگوی خواب به منظور وقت بیشتر داشتن برای اینترنت، دروغگویی به خانواده، دوستان، و درمانگر به منظور پنهان کردن مدت زمان بودن در اینترنت، ماندن در اینترنت بیش از آن چه که قصد داشته است و نشانههای ترک (مانند اشتغال فکری در رابطه با اینترنت در زمان قطع تماس). سوالات یا اهداف پایان نامه :…
پایان نامه ارشد روانشناسی ویژگی های شخصیتی و تعاملات اجتماعی در دانش آموزان پسر معتاد
عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگیهای شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی نشانههای شناختی غیرسازشی: افکار وسواسی درباره اینترنت، کاهش فعالیتهای لذتبخش و سرگرمیهای قبلی برای رفتن به اینترنت، کنارهگیری از دوستان قدیمی واقعی و برگزیدن دوستان
اینترنتی و احساس گناه، نشانههای دروغگویی «در اینترنت خودم هستم»، «در اینترنت احساس احترام بیشتری تا زندگی واقعی دارم»، نگرانی و اشتغال ذهنی در ناتوانی برای توقف استفاده از اینترنت و احساس این که اینترنت تنها دوست اوست. افراد وابسته به اینترنت ترجیح میدهند زمانی که رایانه در حال تبادل دادهها است به دستشویی روند، دائماً از درد مچ دست شکایت میکنند، در هنگام اتصال به اینترنت جلو رایانه غذا میل میکنند، هرجا هستند سریع خود را به منزل میرسانند تا ایمیل خود را بررسی کنند، در محیطهای…
ویژگی های شخصیتی و تعاملات اجتماعی در دانش آموزان پسر معتاد:پایان نامه
عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگیهای شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی ملاکهای تشخیصی اعتیاد به اینترنت از معمولترین معیارهای تشخیص اعتیاد به اینترنت میتوان به مواردی نظیر افت تحصیلی شدید، کاهش وزن بهعلت از بین رفتن نظام تغذیه بدن، بالا رفتن دامنه تنشهای عصبی، کاهش فعالیتهای اجتماعی، معاشرت با اشخاص یا گروه های بزرگتر، قانون گریزی، عدم مسئولیت پذیری در خانواده، خشونت بیش از حد، پرخاشگری، تغییر عادتهای رفتاری، ابتلا به سردردهای عصبی و…. نام برد که میتوان به کمک آن ها علائم اعتیاد به اینترنت را در دیگران شناسایی کرد. نشانههایی از اعتیاد اینترنتی برای مثال هنگامیکه شما نوجوانی را برای خوردن شام صدا میزنید و ساعتها طول میکشد تا رایانه خود را خاموش کند باید احتمال داد که این فرد به اینترنت…
پایان نامه ارشد درباره ویژگی های شخصیتی و تعاملات اجتماعی در دانش آموزان پسر معتاد
عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگیهای شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی طبقهبندی اعتیاد به اینترنت اعتیاد به اینترنت اصطلاح وسیعی است که شامل مشکلات کنترل امیال و رفتار متنوع و وسیعی میشود. در طبقهبندیای که توسط روانشناسان صورت گرفته است حداقل ۵ نوع مشخص اعتیاد به اینترنت وجود دارد: ۱- وابستگی به وبسایت جنسی (اتاق گفتگو یا سایتهای هرزهنگاری). ۲- وابستگی به ایجاد رابطه با دوستان مجازی در اتاق گفتگو که جایگزین دوستان واقعی فرد شوند. ۳- وسواس و وابستگی به قماربازیهای آنلاین، وابستگی به حراجهای آنلاین، تجارب وسواسی آنلاین. ۴- اضافه بار کردن اطلاعات (پوشش افراطی وبسایت، وبگردی بیهدف و …). ۵- وابستگی به بازیهای اینترنتی افراطی، بارگذاری نرمافزار جدید و مختلف و هر آن چه که به علم کامپیوتر و نرمافزارهای گوناگون…
پایان نامه تاثیرمشاوره تحصیلی بر انگیزش تحصیلی دانش آموزان پسر
۱-۴- اهداف تحقیق ۱-۴-۱- اهداف کلی هدف کلی در این پژوهش بررسی تأثیر مشاوره تحصیلی بر انگیزش تحصیلی، هویت فردی و بهداشت روان در دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی میباشد. ۱-۴-۲- اهداف کاربردی ۱-تعیین میزان تاثیرمشاوره تحصیلی بر انگیزش تحصیلی دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی. ۲-تعیین میزان تأثیر مشاوره تحصیلی بر هویت فردی دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی. ۳-تعیین میزان تأثیر مشاوره تحصیلی بر بهداشت روانی دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی. ۱-۵- فرضیات تحقیق ۱-مشاوره تحصیلی باعث بالا بردن انگیزش تحصیلی دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی میگردد. ۲- مشاوره تحصیلی باعث شناخت هویت فردی دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی میشود. ۳- مشاوره تحصیلی باعث ارتقاء سلامت بهداشت روانی دانش آموزان پسر متوسطه شهرستان باوی میگردد. ۱-۶- تعاریف مفهومیو عملیاتی متغیرها تعریف مفهومیمشاوره تحصیلی: مشاوره تحصیلی نوعی رابطه…
پایان نامه تأثیر مشاوره تحصیلی بر هویت فردی دانش آموزان پسر
تعریف عملیاتی انگیزش تحصیلی: جهت سنجش میزان انگیزش تحصیلی دانش آموزان از مقیاس انگیزش تحصیلی هارتر استفاده شد. سوالات پرسشنامه انگیزش تحصیلی هارتر: یک فرم ۳۳ سوالی (۱۷ سوال برای انگیزش درونی و ۱۶ سوال برای انگیزش بیرونی) وشش پاره مقیاس برای سنجش ترجیح چالش–انگیز بودن مسائل درسی ،تمرکز بر کنجکاوی،تمایل به تسلط مستقلانه، به عنوان سه بعد انگیزش درونی و ترجیح کار آسان ،تمرکز بر خوشایندی معلم و کسب نمرههای خوب و وابستگی به قضاوت معلم به عنوان ابعاد انگیزش بیرونی در نظر گرفته میشود. تعریف مفهومیهویت فردی: مجموع تمایلات، عادات، رسوم و طرز تلقیهای فرد از یک موضوع را هویت فردی گویند(میر محمدی ،۱۳۸۳). تعریف عملیاتی هویت فردی: برای سنجش هویت فردی از پرسشنامه هویت فردی بردبار استفاده شد.پرسشنامه هویت فردی مشتمل بر ۴۰ سوال است که چهار بعد هویت…
پایان نامه تأثیر آموزش به روش سخنرانی و بحث گروهی بر یادگیری مهارت خودآگاهی دانش آموزان پسر
۳ – ۱ : اهداف تحقیق هدف این تحقیق مطالعه ی تأثیر آموزش به روش سخنرانی و بحث گروهی بر یادگیری مهارت خودآگاهی دانش آموزان پسر دوره ی راهنمایی شهرستان تویسرکان و مقایسه آنهاست . ۴ – ۱ : فرضیه های تحقیق ۱ – بین میزان اثربخشی آموزش به روش بحث گروهی و سخنرانی در یادگیری مهارت خودآگاهی تفاوت وجود دارد . ۲ – آموزش به روش بحث گروهی بر یادگیری مهارت خودآگاهی دانش آموزان تأثیر دارد . ۳ – آموزش به روش سخنرانی بر یادگیری مهارت خودآگاهی دانش آموزان تأثیر دارد . ۵ – ۱ : تبیین متغیرهای تحقیق متغییر مستقل[۱] روش آموزشی است که بر اساس روش های سخنرانی و بحث گروهی ارائه می شود . متغییر وابسته[۲] شامل میزان یادگیری مهارت خودآگاهی است که به عنوان یکی از کلیدی ترین…
پایان نامه رابطه ی اضطراب و استرس اجتماعی با احساس تعلق در دانش آموزان پسر
اضطراب[۱]: اضطراب یک احساس منتشر ،بسیار ناخوشایند ،واغلب مبهم دلواپسی است که با یک یا چند تا از احساس های جسمی همراه می گردد. مثل احساس خالی شدن سر دل ،تنگی قفسه ی سینه،تپش قلب،تعدیق،سر درد،یا میل جبری ناگهانی برای دفع ادرار.بی قراری ومیل برای حرکت نیز از علائم شایع است.اضطراب یک علامت هشدار دهنده است،خبر از خطری قریب الوقوع می دهدوشخص را برای مقابله با تهدید آماده می سازد.ترس،علامت هشدار دهنده مشابه از اضطراب با خصوصیات زیر تفکیک می شود:ترس واکنش به تهدیدی معلوم ،خارجی،قطعی واز نظر منشأ بدون تعارض است.اضطراب،واکنش در مقابل خطری نامعلوم،درونی،مبهم واز نظر منشأ همراه با تعارض است.تفکیک بین ترس واضطراب به طور اتفاقی صورت گرفته است.مترجمین اولیه در آثار فرودکلمه آلمانی را که به معنی ترس است،اضطراب ترجمه کردند. فرود خود معمولا این تفکیک را که اضطراب…
پایان نامه ارتباط اضطراب و استرس اجتماعی با احساس تعلق در دانش آموزان پسر
۲-۲-۳٫ نظریههای استرس ۲-۲-۳-۱٫ استرس به عنوان پاسخ درونی این نگرش استرس را به عنوان متغیری وابسته در نظر میگیرد. هانس سلیه را میتوان نخستین شخصی دانست که در سال ۱۹۶۵ استرس را به عنوان پدیدهای تازه در نوع خود به طور کامل شرح داد. سلیه توجه خود را به پاسخ بدن در برابر خواستههایی که بر وارد میشود متمرکز کرده بود، وی در سال ۱۹۶۳ مفهوم بیماریهای مرتبط با استرس را در غالب «سندرم سازگاری عمومی» ارائه نمود. منظور او از این اصطلاح آن است که خواستههایی که بدن با آن روبرو میشود، درونی یا بیرونی است پس فردی که در معرض استرس قرار میگیرد از الگوی عام و یکسانی پیروی میکند. رخوت و افسردگی با ویژگیهایی چون کاهش انگیزه، کاهش اشتها وزن و انرژی شناخته میشود (کوپر،۱۹۹۳) مرحله اول: هشدار است….
پایان نامه رابطه ی راهبردهای یادگیری خودتنظیمی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسر
فصل دوم:مبانی نظری و پیشینه پژوهش ۲-۱- مقدمه: تعلیم و تربیت، فرایندی دامنهدار و چند بعدی است و تحقق اهداف آن، مستلزم نگاه همه جانبه به عوامل زمینهای، فردی و بینفردی است که در جریان پیشرفت تحصیلی مداخله میکند. از وظایف اصلی آموزش وپرورش در هرکشور، انتقال میراث فرهنگی جامعه، پرورش استعدادهای دانشآموزان و آماده کردن آنان برای شرکت فعال درجامعه است بنابراین تعلیم وتربیت افراد به منظور تصدی امور مختلف ضروری مینماید (صمدی، ۱۳۸۶).موفقیت و پیشرفت تحصیلی دانشآموزان هر جامعه نشان دهندهی موفقیت نظامی آموزشی در زمینه هدفیابی و توجه به رفع نیازهای فردی است بنابراین نظام آموزشی را زمانی میتوان کارآمد و موفق دانست که پیشرفت تحصیلی افراد آن در مقاطع مختلف بیشترین و بالاترین رقم را داشته باشد. (همان منبع).در این راستا نظریههای متعددی در زمینه تعلیم و تربیت…
پایان نامه رابطه خودکارآمدی با پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان پسر
اهداف پژوهش:هدف اصلی :هدف پژوهش حاضر عبارت است از تعین رابطه خودکارآمدی ،اهمال کاری و اضطراب امتحان با پیشرفت تحصیلی در بین دانش آموزان پسرسال اول متوسطه دوم شهر اسلام آباد غرب درسال ۹۴-۱۳۹۳ است. اهداف فرعی :تعیین رابطه خودکارآمدی با پیشرفت تحصیلی در بین دانش آموزان پسرتعیین رابطه اهمال کاری با پیشرفت تحصیلی در بین دانش آموزان پسرتعیین رابطه اضطراب امتحان با پیشرفت تحصیلی در بین دانش آموزان پسر فرضیه های پژوهش :بین خودکارآمدی وپیشرفت تحصیلی رابطه وجود داردبین اهمال کاری و پیشرفت تحصیلی رابطه وجود داردبین اضطراب امتحان وپیشرفت تحصیلی رابطه وجود داردبین خودکارآمدی،اهمال کاری و اضطراب امتحان بر پیشرفت تحصیلی رابطه وجود دارد. متن کامل پایان نامه
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-04-19] [ 09:51:00 ب.ظ ]
|