دختران فراری و عادی |
![]() |
پایان نامه تفاوت راهبردهای تنظیم شناختی هیجان دختران فراری و عادی
فرضیات پژوهش ۱- بین راهبردهای تنظیم شناختی هیجان دختران فراری و عادی تفاوت وجود دارد. ۱-۱ راهبرد ملامت خود در بین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۲ راهبرد پذیرش در بین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۳ راهبرد نشخوارگری دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۴ راهبرد تمرکز مجدد مثبت دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۵ راهبرد تمرکز مجدد بر برنامه ریزی دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۶ راهبرد ارزیابی مجدد مثبت دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۷ راهبرد دیدگاه پذیری دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۸ راهبرد فاجعه پنداری دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۱-۹ راهبرد ملامت دیگران دربین دختران فراری و عادی متفاوت است. ۲- بین سبک های دلبستگی دختران فراری و عادی تفاوت وجود دارد. ۲-۱ دلبستگی…
پایان نامه تفاوت راهبرد ملامت خود در بین دختران فراری و عادی
اهداف پژوهش اهداف کلی : ۱- مقایسه راهبردهای تنظیم شناختی هیجان در میان دختران فراری و عادی. ۲- مقایسه سبک های دلبستگی در میان دختران فراری و عادی. ۳- مقایسه ابراز وجود در میان دختران فراری و عادی. ۴- مقایسه منبع کنترل در میان دختران فراری و عادی. اهداف جزئی : ۱-۱ تعیین تفاوت ملامت خود در میان دختران فراری و عادی. ۱-۲ تعیین تفاوت پذیرش در میان دختران فراری و عادی. ۱-۳ تعیین تفاوت نشخوارگری در میان دختران فراری و عادی. ۱-۴ تعیین تفاوت تمرکز مجدد مثبت در میان دختران فراری و عادی. ۱-۵ تعیین تفاوت تمرکز مجدد بر برنامه ریزی در میان دختران فراری و عادی. ۱-۶ تعیین تفاوت ارزیابی مجدد مثبت در میان دختران فراری و عادی. ۱-۷ تعیین تفاوت دیدگاه پذیری در میان دختران فراری و عادی….
پایان نامه تفاوت راهبرد پذیرش در بین دختران فراری و عادی
متغیرهای پژوهش متغیر مستقل: دختران فراری و عادی متغیر وابسته: راهبردهای تنظیم شناختی هیجان سبک های دلبستگی ابراز وجود منبع کنترل ۱-۷– تعاریف نظری متغیرها راهبردهای تنظیم شناختی هیجان تنظیم هیجان به عنوان فرایند آغاز، حفظ، تعدیل و با تغییر در بروز، شدت یا استمرار احساس درونی و هیجان مرتبط با فرایند های اجتماعی- روانی، فیزیکی در به انجام رساندن اهداف فرد تعریف می شود (ویمز و پینا[۱]، ۲۰۱۰). [۱] .Vimz & Pina متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید: متن کامل پایان نامه
پایان نامه تفاوت راهبرد نشخوارگری دربین دختران فراری و عادی
سبک دلبستگی سبک دلبستگی شامل پیوند های عاطفی نخستین بین کودک و مادر (مراقب) است که در قالب مد های ذهنی درون سازی می شوند و به گستره ی وسیع روابط بین شخصی کودک در آینده تعمیم می یابند و الگوی این روابط، یعنی سبک های دلبستگی، در طول زندگی نسبتاً پایدار می ماند (بالبی، ۱۹۸۰). ابراز وجود منظور از ابراز وجود رفتاری است که شخص را قادر می سازد به نفع خود عمل کند، بدون هر گونه اضطرابی روی پاهای خود بایستد، احساسات واقعی خود را
صادقانه ابراز کند و با توجه نمودن به حقوق دیگران حق خود را بگیرد (آلبرتی و آمونز، ۱۹۸۲). منبع کنترل منبع کنترل درونی: افرادی که معتقدند تقویت به رفتار خود آن ها بستگی دارد، دارای منبع کنترل درونی هستند. منبع کنترل بیرونی: افرادی که اعتقاد دارند…
پایان نامه تفاوت تمرکز مجدد مثبت دربین دختران فراری و عادی
۱-۸- تعاریف عملیاتی متغیرها راهبردهای تنظیم شناختی هیجان منظور از راهبرد های شناختی تنظیم هیجان نمره ای بود که دختران در پرسشنامه ۱۸ سوالی راهبردهای شناختی تنظیم هیجان از نادیا گارنفسکی (CERQ) کسب کردند. مقیاس اندازه گیری در این پرسشنامه از نوع مقیاس فاصله ای بود. سبک های دلبستگی منظور از سبک های دلبستگی نمره ای بود که دختران در پرسشنامه ۱۸ سوالی کولینز و رید کسب کردند و بیانگر نوع سبک دلبستگی فرد بود. ابراز وجود در این پژوهش منظور از ابراز وجود میزان نمره یا کمیتی بود که دختران با توجه به پاسخهایشان به آزمون ابراز وجود شرینگ کسب کردند و این نمره شاخص عددی برای اندازه گیری میزان جرأت ورزی آن ها بود. متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی…
پایان نامه تفاوت تمرکز مجدد بر برنامه ریزی دربین دختران فراری و عادی
فصل دوم: مبانی نظری پژوهش ۲-۱- مبانی نظری ۲-۲- فرار از منزل ۲-۲-۱- مفهوم شناسی و نوع شناسی فرار از منزل فرار از خانه نوعی رفتار سازش نایافته است که کودک یا نوجوان به منظور رهایی از مشکلات موجود در خانه یا جاذبه های بیرون از خانه، بدون اجازه ی والدین یا سرپرست قانونی، آگاهانه خانه را ترک کرده و سریعاً یا بدون واسطه به خانه بر نمی گردد (معظمی گودرزی، ۱۳۸۰). به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران با توجه به وضعیت فرهنگی و اجتماعی ایران پدیده ی فرار دختران از منزل، یک رفتار بزهکارانه است و در واقع از جمله تخلفات منزلتی محسوب می شود؛ تخلفات منزلتی رفتاری است که فقط به این دلیل غیر قانونی تعریف می شود که متخلف آن خردسال است (آرتور و واگ[۱]، ۲۰۰۹). عمومی ترین اصطلاح…
پایان نامه تفاوت تمرکز مجدد بر برنامه ریزی دربین دختران فراری و عادی
فصل دوم: مبانی نظری پژوهش ۲-۱- مبانی نظری ۲-۲- فرار از منزل ۲-۲-۱- مفهوم شناسی و نوع شناسی فرار از منزل فرار از خانه نوعی رفتار سازش نایافته است که کودک یا نوجوان به منظور رهایی از مشکلات موجود در خانه یا جاذبه های بیرون از خانه، بدون اجازه ی والدین یا سرپرست قانونی، آگاهانه خانه را ترک کرده و سریعاً یا بدون واسطه به خانه بر نمی گردد (معظمی گودرزی، ۱۳۸۰). به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران با توجه به وضعیت فرهنگی و اجتماعی ایران پدیده ی فرار دختران از منزل، یک رفتار بزهکارانه است و در واقع از جمله تخلفات منزلتی محسوب می شود؛ تخلفات منزلتی رفتاری است که فقط به این دلیل غیر قانونی تعریف می شود که متخلف آن خردسال است (آرتور و واگ[۱]، ۲۰۰۹). عمومی ترین اصطلاح…
پایان نامه دیدگاه پذیری در میان دختران فراری و عادی
۲-۲-۳- گستره فرار از خانه اگر چه هیچ کس به طور دقیق نمی داند که چه تعداد از جوانان هر ساله از خانه فرار می کنند، تخمین زده شده که در ایالات متحده سالانه حدود ۷ درصد یا ۶/۱ میلیون جوان ۱۷-۱۲ ساله از خانه فرار و در خیابان ها به سر می برند (تایلر و برسانی[۱]، ۲۰۰۸). پدیده فرار دختران از منزل در سال های اخیر، علی رغم عدم وجود آمار دقیق، در ایران نیز رو به رشد بوده و آمارهای ارائه شده از سوی مسئولین نشان می دهد که تعداد دختران فراری در ایران در سال ۷۸ نسبت به سال ۵۶، حدود ۲۰ برابر افزایش داشته است (صمدی راد، ۱۳۸۱). گزارش های نیروی انتظامی نشان می دهد که پلیس روزانه ۹۰ نفر از جوانان فراری را که قربانی تجاوز و غیره…
پایان نامه ارزیابی مجدد مثبت در میان دختران فراری و عادی
۲-۲-۲- علت فرار از خانه رفتار فرار بالاخص با بی ثباتی و ارتباط خانوادگی ضعیف و بدرفتاری با فرزندان همراه است. این عوامل باعث اختلاف و گسیختگی پیوند بین والدین و فرزندان می شود. در این جا نوجوان محیط خانه را تهدید آمیز می داند و با توجه به قرار گرفتن در سن نوجوانی، احساس بیگانگی کرده، به رفتارهای سازش نایافته رو می آورد. در کنار عوامل زمینه ساز فرار، ویژگیهای شخصیتی و فردی فرد نیز سهم به سزایی در فرار دارند. پدیده فرار از منزل به دلیل عدول از اعتدال در هیجان و بروز احساس ناامنی در فرد حادث می شود. با این که دختران فراری از دو طیف مرفه و فقیرند و بعضاً عادات و رفتارهای متمایز دارند ولی غالباً از منش ها، اصطلاحات کلامی و پوشش های ویژه استفاده می…
پایان نامه فاجعه پنداری در میان دختران فراری و عادی
۲-۳- تنظیم هیجان۲-۳-۱- مبانی تنظیم هیجان سال ها پژوهش به وضوح بر نقش مهم هیجان ها در بسیاری از جنبه های زندگی روزانه و همچنین تأثیر آن ها در سازگاری با فشارها و بحران های زندگی صحه گذاشته اند. اساساً هیجان ها واکنش های زیست شناختی هستند که زمانی برانگیخته می شوند که فرد موقعیت را حاوی چالش یا فرصت های مهمی ارزیابی می کند و پاسخ دهی وی را در برابر رویدادهای محیطی عمده منسجم می سازد (گروس و مونوز[۱]، ۱۹۹۵).گروس و تامپسون[۲] (۲۰۰۷) با استناد به پژوهش های مختلف پیشنهاد می کنند که حضور افراد در موقعیتی که آن را مرتبط با اهداف خود می دانند باعث برانگیختگی هیجان ها می شود. بدین شکل که زمانی که فرد در موقعیت مرتبط با اهداف خود قرار می گیرد، فرایندهای توجهی فعال شده…
پایان نامه ملامت دیگران در میان دختران فراری و عادی
۲-۳-۲- تعریف تنظیم هیجان ریشه های پژوهش در این باره به مطالعه ی دفاع های روانشناختی (فروید، ۱۹۲۶ تا ۱۹۵۶)، استرس و مقابله روانشناختی (لازاروس، ۱۹۶۶)، نظریه دلبستگی (بالبی، ۱۹۶۹) و نظریه هیجان (فریجدا، ۱۹۸۶) باز می گردد (به نقل از گروس و تامپسون، ۲۰۰۷). علی رغم توافق همگانی آشکار درباره فقدان تعریف جامعی درباره تنظیم هیجان، هنوز گوناگونی قابل توجهی در تعریف ضمنی این مفهوم مشاهده می شود که توسط نظریه پردازان و پژوهشگران مختلف ارائه می شود (تامپسون، ۱۹۹۴). تنها توجه به این جنبه که تنظیم نامناسب هیجان ناسازگارانه و بالعکس، تنظیم مناسب آن سازنده است، بیش از حد ساده انگارانه به نظر می رسد. ارزش مفهومی تنظیم هیجان این است که وسیله ای برای فهم این موضوع است که چگونه هیجان ها توجه و فعالیت را سازماندهی و کنش های…
پایان نامه دلبستگی ایمن در میان دختران فراری و عادی
۲-۳-۳- تنظیم شناختی هیجان :مدیریت هیجانات به منزله فرایند های درونی و بیرونی است که مسئولیت کنترل، ارزیابی و تفسیر واکنشهای عاطفی فرد را در مسیر تحقق یافتن اهداف او بر عهده دارد و هر گونه اشکال و نقص در تنظیم هیجانات می تواند فرد را در برابر اختلالت روانی چون اضطراب و افسردگی آسیب پذیر سازد (گارنفسکی و کرایچ[۱]، ۲۰۰۳). به اعتقاد محققان، چگونگی ارزیابی دستگاه شناختی فرد در هنگام روبه رو شدن با حادثه منفی از اهمیت بالایی برخوردار است. سلامت روانی افراد ناشی از تعاملی دو طرفه میان استفاده از انواع خاصی از راهبردهای تنظیم شناختی هیجان ها و ارزیابی درست از موقعیت تنش زا است (گارنفسکی، بان و کرایچ[۲] ، ۲۰۰۳). محققان نه راهبرد شناختی را در تنظیم هیجان ها معرفی کرده اند: نشخوار فکری، پذیرش، خود را مقصر…
پایان نامه دلبستگی نا ایمن اجتنابی در میان دختران فراری و عادی
۲-۳-۴- ابعاد تنظیم شناختی هیجان: ملامت خود: فرد در مواجه با اتفاق ناگوار خود را مقصر و متهم اصلی در بروز شرایط می داند. ملامت دیگران: فرد در مواجه با اتفاق ناگوار دیگران را مقصر و عامل اصلی در وقوع رویداد می داند. نشخوار فکر: بروز شرایط ناگوار موجب ایجاد مشغولیت فکری پیرامون ابعاد گوناگون واقعه می گردد و مدام احساسات و انکار ایجاد شده به دلیل شرایط ناگوار، توسط فرد مرور می شود. تلقی فاجعه آمیز: فرد شرایط ایجاد شده را وحشتناک تر و شدید تر از واقعیت آن واقعه، ادراک و ابراز می کند. تمرکز مجدد مثبت: فرد در برخورد با شرایط ناگوار، به یادآوری تجارب مثبت خود می پردازد. ارزیابی مجدد مثبت: فرد سعی می کند در برخورد با شرایط ناگوار، آن را مثبت ارزیابی نموده و بر سازنده بودن…
پایان نامه تفاوت دلبستگی نا ایمن اضطرابی در بین دختران فراری و عادی
۲-۳-۵- مدل های تنظیم هیجان پژوهش در مورد تنظیم هیجان منجر به ظهور رویکردهایی در زمینه وحدت یا جدایی دو پدیده هیجان و تنظیم هیجان شده است. گروهی عنوان می کنند که هیجان بطور ذاتی نظم دهنده است و این که این دو مفهوم نمی توانند مجزا شوند (برای مثال، استنسبری و گانر، ۱۹۹۴ به نقل از کول، مارتین، دنیس[۱]، ۲۰۰۴). گروهی دیگر ادعا می کنند که این اصطلاح به طور ضمنی به دو پدیده اشاره دارد که یکی در برگیرنده فرایند های مرتبط با تولید هیجان و دیگری شامل مجموعه ای گسترده از فرایندها است که به دنبال هیجان فراخوانده شده ظاهر شده و درگیر مدیریت یا سوء مدیریت هیجان تولید شده، می گردند. سردمداران این مدل دو عاملی، مقاله کول و همکاران (۲۰۰۴) است که در آن رویکردهای پژوهشی تشویق به…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 04:49:00 ب.ظ ]
|