دانلود پایان نامه-تحلیل دقت پیشبینی سود در عرضه اولیه سهام

عنوان کامل پایان نامه : قسمتی از متن پایان نامه : هیأت استاندارد حسابداری مالی[۱] مدیریت را موظف کرده است که علاوه بر اعلام سود هر سهم، چشم­اندازی از دورنمای شرکت را در قالب سود سهام پیش­بینی شده در اختیار استفاده کنندگان قرار دهد. مدیران موظف­اند به این وظیفه خود عمل کنند تا از این طریق سرمایه­گذار نسبت به موقعیت آینده شرکت نیز اطلاعاتی در اختیار داشته باشد و تصمیم­گیری مناسب­تری داشته باشد. رویه­های حسابداری در محاسبات سود و زیان پیش­بینی شده شامل شناسای مواردی چون در آمد، درآمد سرمایه­گذاری­ها، هزینه استهلاک و هزینه مطالبات مشکوک الوصول است. در مورد نحوه شناسایی درآمد، درآمد در انطباق با استانداردهای حسابداری به روش تعهدی محاسبه و درپیش­بینی سود و زیان منظور می­شود. در زمان تصویب صورت­های مالی توسط مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت سرمایه­پذیر…

پایان نامه رشته حسابداری-بررسی دقت پیشبینی سود در عرضه اولیه سهام

عنوان کامل پایان نامه : قسمتی از متن پایان نامه : با توجه به آزمون­ها و تحلیل­هایی که از روش رگرسیون و همبستگی در فصل (۴ ) انجام شد و همان طور که در جدول (۱۴ ـ ۴ ) مشاهده می­شود، هیچ یک از متغیرهای کنترل در نظر گرفته شده، با توجه به سطح معنی­داری (sig ) که بیش­تر از ۵% می­باشد در مدل چندگانه معنی­دار نیستند و نباید به معادله رگرسیون اضافه شوند. به عبارت دیگر متغیرهای کنترل شامل: اندازه شرکت، اهرم مالی، بازده ارایی، بازده دارایی ثابت، نسبت وجوه نقد عملیاتی، نسبت هزینه بهره، توزیع سود نقدی، نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام، متغیرهایی تأثیرگذار در روابط بین خطای پیش­بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی سهام پس از یک سال از ورود و حضور در بازار سرمایه نمی­باشند. …

دانلود پایان نامه ارشد رشته حسابداری-بررسی دقت پیشبینی سود در عرضه اولیه سهام

عنوان کامل پایان نامه : قسمتی از متن پایان نامه : با توجه به آزمون­ها و تحلیل­هایی که از روش رگرسیون و همبستگی در فصل ۴ انجام شد و همان طور که در جدول (۸ ـ ۴) مشاهده می­شود، هیچ یک از متغیرهای کنترل در نظر گرفته شده، با توجه به سطح معنی­داری (sig ) که بیشتر از ۵% می­باشد، در مدل معنی­دار نیستند و نباید به معادله رگرسیون اضافه شوند. به عبارت دیگر متغیرهای کنترل شامل: اندازه شرکت، اهرم مالی، بازده دارایی، بازده دارایی ثابت، نسبت وجوه نقد عملیاتی، نسبت هزینه بهره، توزیع سود نقدی و نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام، متغیرهایی تأثیرگذار در روابط بین خطای پیش­بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی در سال ورود به بازار سرمایه نمی­باشند. ۲ـ ۲ـ۵ نتایج فرضیه اصلی دوم با توجه…

دقت پیشبینی سود در عرضه اولیه سهام-دانلود پایان نامه

عنوان کامل پایان نامه : قسمتی از متن پایان نامه : ۴تجزیه و تحلیل آزمون فرضیه اصلی اول در حضور متغیرهای کنترل پس از بررسی ارتباط بین خطای پیش­بینی سود و بازده غیر عادی سهام در پایان سال ورود به بازار سرمایه در مرحله قبل، در این مرحله ارتباط بین دو متغیر در حضور متغیرهای کنترل بررسی شده است. به عبارت دیگر با کنترل اثر متغیرهای در نظر گرفته شده به بررسی همبستگی دو متغیر مستقل و وابسته پرداخته­ایم. متغیرهای کنترل مورد نظر شامل: اندازه شرکت، اهرم مالی، بازده دارایی (ROA ) ، بازده دارایی ثابت، وجوه نقد عملیاتی، نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام، نسبت هزینه بهره، توزیع سود نقدی هستند. برای بررسی رابطه بین متغیر مستقل و متغیرهای کنترل و متغیر وابسته، ابتدا مدل رگرسیونی با حضور متغیر خطای پیش­بینی…

بررسی دقت پیشبینی سود در عرضه اولیه سهام-دانلود پایان نامه ارشد رشته حسابداری

عنوان کامل پایان نامه : قسمتی از متن پایان نامه : جهت آزمون فرضیه­های تحقیق، مراحل زیر انجام شده است: ۱ ـ انتخاب شرکت­های جدید الورود به بازار سرمایه

در بازه زمانی مورد نظر. ۲ ـ اخذ صورت­های مالی و سایر اطلاعات مورد نیاز شرکت­های انتخاب شده به عنوان نمونه و استخراج اطلاعات مورد نیاز از صورت­های مالی شرکت­های نمونه. ۳ ـ محاسبه نسبت­های مورد نیاز شرکت­های نمونه با استفاده از نرم افزار اکسل. ۴ ـ استفاده از نرم افزار ره آورد نوین و Excel ، جهت محاسبه متغیرها و نرم افزار SPSS برای آزمون فرضیه­ها و انجام سایر تجزیه و تحلیل­ها با به کارگیری روش­های آماری همچون آمار توصیفی، همبستگی (ضریب همبستگی، ضریب تعیین)، آنالیز رگرسیون و آزمون ضرایب آن، آنالیز همبستگی و آزمون ضرایب آن. همان گونه که در تحقیق…

پایان نامه ارشد:دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . تعریف پیش‌بینی در فرهنگ لغت دو اصطلاح[۱] وجود دارد که به معنای پیش بینی یا پیشگوئی است . این دو اصطلاح گاه به معنای مشابه گاه با دو معنی متفاوت بکار می رود . در فرهنگ وبستر، به معنای برآورد کردن یا محاسبه چیزی از قبل[۲] و یا به معنای دانستن چیزی از قبل تعریف شده است[۳]. در فرهنگ آریانپور، Forecasting به معنای حدس زدن وقایع آینده از علل و اسباب و قرائن موجود وPrediction به معنای پیش گوئی،گفتن حوادث قبل از وقوع آنها تعریف شده است.با این حال برای هردواصطلاح ازجایگزین فارسی پیش بینی و پیش گوئی استفاده شده است.برخی برای دو اصطلاح مذکورمعنی…

دانلود پایان نامه ارشد:بررسی دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . . هموار سازی سود ادبیات حسابداری و مدیریت امور مالی سرشار از این نظریه است که مدیران با استفاده از روشهای متفاوت حسابداری ، سود شرکت را طی سالهای متوالی هموار می سازند . به عبارت دیگر غالباً فرض بر آن است که حسابداران برای بکار گیری تکنیک های اندازه گیری سود به گونه ای تصمیم می گیرند که اثر شرایط سخت زمانی روی سودها را تعدیل کنند فرض هموار سازی سود توسط مدیران وشیف به ابنکه آنان باید سود ها را هموار سازند، چندین دهه تداوم یافته است، هیپ ورث[۱](۱۹۵۳)، گارون ومایر[۲](۱۹۶۶)، لثیف، دوپوچ، ودریک،کوپلاند، دیکاستر و گاگنون[۳] (۱۹۶۷)، همگی درباره هموارسازی سود شرکت…

پایان نامه ارشد گرایش حسابداری:دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . تعیین ارزش یک دارایی اغلب مدل های ارزش گذاری یک دارایی برحسب جریانهای نقدی آتی توسعه یافته اند . نمونه ای از این مدل ها در مدل های ارزش گذاری دارایی های سرمایه‌ی[۱] می باشد . براساس این مدل برای محاسبه ارزش یک دارایی کلیه دریافت‌ای نقدی آتی را تنزیل می کنند اما به دلیل این که غالباً این دریافت‌ا در دسترس نمی‌باشند از جانشین‌ایی برای این منظور استفاده می شود. یکی از معمول ترین جانشین‌ا پیش‌ینی سود آتی حاصل از بکارگیری دارایی می باشد . در این مدل ، گراهام داد و کوتل ۱۹۶۲ می‌ویند: « در حال حاضر مهمترین عامل برای تعیین ارزش…

دانلود پایان نامه بررسی دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی جنکینز

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . . تعریف سود آدام اسمیت، اقتصاد دان مشهور اسکاتلندی ، نخستین شخصی بود که سود را این گونه تعریف کرد: سود مبلغی است که مصرف آن آسیبی برسرمایه وارد نمی‌کند(هندریکسون،۱۹۹۲،ص۸۱)[۱]. سرجان هیکس،اقتصاد دان انگلیسی وبرنده جایزنوبل با بیانی دقیق ترسود را این گونه تعریف کرد : سود مبلغی است که شخص طی یک دوره زمانی مصرف کند وثروتش درپایان دوره همانند اول دوره باشد (همان منبع،ص۲۸۲)۲. هر چند حسابداران از تعاریف اقتصادی سود پشتیبانی می کنند اما برای اندازه گیری سود به تعاریفی روی آورند که بیشتر جنبه ی عملیاتی دارد تا جنبه نظری. ذیلاً تعاریف ارائه شده ازسود به وسیله مراجع رسمی و دوتعریف…

پایان نامه ارشد حسابداری:دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . مقدمه یکی از هدف‌های حسابداری و تهیه صورت های مالی فراهم کردن اطلاعات سودمند برای تصمیم‌گیری است. یکی از ویژگی های کیفی اطلاعات حسابداری نیز سودمندی در پیش‌بینی است. هم چنین روش مبتنی بر پیش بینی در تدوین تئوری حسابداری به کار می رود و از شاخص سودمندی در پیش بینی برای انتخاب از میان روش های حسابداری استفاده می شود . در بیانیه شماره چهارهیئت اصول حسابداری یکی از هدف های عمومی صورت های مالی ، فراهم آوردن اطلاعات مالی به منظور کمک به پیش بینی سود آتی یک واحد تجاری ذکر شده است[۱]. در گزارش تروبلاد ، راجع به هدف های صورت های…

ارائه دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز -پایان نامه ارشد حسابداری

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . ۶-۱٫ جامعۀ آماری، حجم نمونه و روش گردآوری داده ها : جامعه آماری این تحقیق کلیه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشند کیفیت بالاتر اطلاعات ، عمومی بودن مالکیت این شرکت ها ، انتشار سالانه صورتهای مالی آنها، ضابطه‌مند بودن نحوه گزارش صورت های مالی و سهولت دسترسی به اطلاعات شرکت ها از عمده ترین دلایل محدود کردن جامعه آماری به شرکت های پذیرفته شده در بورس می‌باشد. محقق حجم نمونه خود را از بین این شرکت ها انتخاب خواهد کرد . باکس و جنکینز[۱] پیشنهاد می کنند که حداقل ۵۰ مشاهده باید مورد استفاده قرار گیرد تا این که…

دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی جنکینز -پایان نامه حسابداری

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . . فرضیه تحقیق برای تعیین قیمت اوراق بهادار تلاش های زیادی صورت گرفته است ، تا مورد استفاده علاقه مندان به سرمایه گذاری قرار گیرد . جهت گیری غالب این تحقیقات براساس برآورد جریان وجوه نقد حاصل از در اختیار داشتن سهام یا اوراق قرضه ، شکل می گیرد از طرفی آن چه برای برآورد جریان وجوه نقد حاصل از یک سرمایه گذاری مبنا قرار می گیرد سود پیش بینی شده یک واحد اقتصادی است، که تصور می شود جانشین خوبی برای جریان وجوه نقد آتی است . به همین دلیل محققین حسابداری در طول سالهای اخیر به منظور پیش بینی دقیق سود چاره جویی…

دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس-پایان نامه ارشد

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . مقدمه به جرأت می توان اظهار داشت که در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ انقلاب عظیمی در تحقیقات حسابداری و مالی صورت گرفته است و در این میان تحقیقات مرتبط با پیش بینی های مبتنی بر مدل های کمّی حجم عظیمی از این تحقیقات را به خود اختصاص داده است . در مارس ۱۹۷۳ بنیاد تحلیل گران مالی[۱] تحقیق سه بخشی را ارائه داد ، یک بخش تحقیق که مربوط به تحقیق حاضر می باشد . در زمینه پیش‌بینی سود شرکت‌ها بود. این تحقیق، گزارش می نمود که تنها از اکتبر ۱۹۷۱ تا سپتامبر ۱۹۷۲ حدود ۷۸ مقاله در زمینه پیش بینی مدیریت در مجله ی…

تعیین دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز -دانلود پایان نامه حسابداری

عنوان کامل پایان نامه : دقت پیش‌بینی سود هر سهم (EPS) با استفاده از مدل سری زمانی باکس ـ جنکینز قسمتی از متن پایان نامه : . . اهداف و اهمیت و ضرورت تحقیق یکی ازهدف های اصلی حسابداری ارائه اطلاعاتی است که بتوان با استفاده ازآن رویدادهای تجاری آینده را پیش بینی کرد.ازدیدگاه روش مبتنی برپیش بینی برای تدوین وارائه یک تئوری حسابداری باید روشهای گوناگون حسابداری را ازنظر توانایی آنهاجهت پیش بینی رویدادهای اقتصادی یا تجاری ارزیابی کرد. به طورکلی شاخص سودمندی درپیش بینی عبارت است از، روابط احتمالی بین رویدادهای اقتصادی مورد نظرتصمیم گیرنده متغیرهای پیش بینی کننده مربوط که تا حدی از اطلاعات حسابداری نشأت می گیرد . تحلیل‌گران برای تعیین ارزش ذاتی اوراق بهادار به تعیین سود واقعی نیاز دارند . سود به عنوان ابزار پیش بینی…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...