دو و میدانی |
![]() |
جداول مربوط به، روش های میدانی
اطلاعات روش های میدانی به روش هایی اطلاق می شوند که محقق برای گردآوری اطلاعات ناگریز است با مراجعه به افراد یا سازمان ها و … و نیز برقراری ارتباط مستقیم با آن ها اطلاعات مورد نظر خود را جمع آوری نماید ( حافظ نیا، ۱۳۸۳، ص ۱۷۹ ).به منظور جمع آوری اطلاعات مورد نیاز در این تحقیق از روش میدانی با مراجعه به کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی آجا استفاده گردیده است. ابزار جمع آوری اطلاعات : ابزار اندازه گیری، مقیاس ها و وسایلی هستند که محقق به کمک آن ها قادر است اطلاعات مورد نیاز خود را گردآوری ، ثبت و کمی نماید. ( حافظ نیا ، ۱۳۸۳، ص۱۴۴ ).یکی از روش های متداول در گردآوری اطلاعات میدانی، روش پرسشنامه ای است که امر گردآوری اطلاعات را در سطح وسیع امکان پذیر…
روشهای میدانی، استنباط آماری
۳-۳-روش و ابزار گرد آوری اطلاعاتروشهای گردآوری اطلاعات به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند:الف) روشهای کتابخانهای: در این پژوهش، جهت جمع آوری اطلاعات از روشهای مطالعات کتابخانه ای با ابزارهای: کتب، پایان نامههای دانشگاهی، مقالات علمی- پژوهشی و مجلات و پایگاه های اینترنتی استفاده شده است.ب) روشهای میدانی: در این پژوهش به منظور تحلیل کمی اطلاعات و نیز آگاهی از نگرش مدیران و کارشناسان اقتصادی بانک توسعه صادرات درباره موضوع مورد مطالعه از طریق ابزار پرسشنامه، اطلاعات جمع آوری شده است.۳-۴-جامعه آمارییک جامعه آماری عبارت است از مجموعهای از افراد یا واحدها که دارای حداقل یک صفت مشترک باشند. صفت مشترک صفتی است که بین همه عناصر جامعه آماری مشترک و متمایز کننده جامعه آماری از سایر جوامع باشد. (آذر و مومنی، ۱۳۸۷). جامعه آماری تحقیق حاضر شامل مدیران و کارشناسان…
روشهای میدانی، مطالعات توصیفی
پژوهش علمی را میتوان بر اساس هدف به سه گروه بنیادی، کاربردی و عملی تقسیم بندی کرد: ۳-۲-۱) تحقیقات بنیادیاین تحقیقات که گاه تحقیقات مبنایی یا پایهای خوانده می شود، در جستجوی کشف حقایق، واقعیتها و شناخت پدیدهها و اشیاء بوده که مرزهای دانش عمومی را توسعه میدهند و قوانین علمی را کشف نموده و به تبیین ویژگیها و صفات یک واقعیت میپردازد.در این تحقیقات ممکن است نظریه ای انشاء شود یا اصول، فرضیه ها یا قضایای نظریه ای مورد آزمایش قرار گیرد(حافظ نیا، ۱۳۹۰).۳-۲-۲) تحقیقات کاربردیهدف از تحقیق کاربردی به دست آوردن درک یا دانش لازم برای تعیین ابزاری است که به وسیله آن نیازی مشخص و شناخته شده برطرف گردد. در این نوع تحقیقات هدف،کشف دانش تازهای است که کاربرد مشخصی را درباره فرآورده یا فرآیندی در واقعیت دنبال میکند. به عبارت…
استراتژی بازاریابی، روش مطالعات میدانی
تحقیق میدانی است به این دلیل که تحقیقات میدانی هدفشان کشف روابط و چگونگی تعامل بین متغییرهای ساختار واقعی در شرایط مورد بررسی است. مطالعه علمی بزرگ یا کوچک که روابط را به طور نظام یافته دنبال کند، فرضیهها را بیازماید، و در شرایط واقعی مانند کارخانه و موسسات اجرا گردد مطالعه میدانی تلقی می شود. و از آنجا که از نظریات و تئوریهای سایر نظریه پردازان استفاده کرده و آن ها را جمع آوری کرده و نتایج حاصل از آن ها را در فناوریهای نوین به کار گرفته، کاربردی است. همچنین در این تحقیق از روشها و ابزارهای زیر جهت جمعآوری اطلاعات استفاده شده است: در تکمیل مبانی نظری از منابع کتابخانهای و اینترنتی شامل کتب، مقالات و مطالعات موردی استفاده و برای اثبات یا رد فرضیه ها از روش مطالعات میدانی…
مطالعات میدانی، انتخاب نمونه
شخصیت نوع AوB ۱-۸- روش گرد آوری اطلاعاتاین تحقیق از لحاظ اجرا یک تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی و از لحاظ هدف یک تحقیق کاربردی (توسعه ای) می باشد .در تحقیقی پیمایشی پژوهشگر برای کشف عقاید، افکار، ادراکات و توجیهای افراد مورد نظر از پرسشنامه و مصاحبهها استفاده میکند (سلیمی ، ۱۳۷۰ :۹)همچنین با عنایت به اینکه تحقیق در یک سازمان واقعی و عینی و زنده (پویا) صورت گرفته است و پژوهشگر در شرایط زندگی واقعی سازمان حضور پیدا کرده و خود نیز سابقه کار اجرایی درسازمان مذکور را دارد این پژوهش در زمره مطالعات میدانی نیز قرار می گیرد .انتخاب روش انجام تحقیق بستگی به اهداف و ماهیت موضوع پژوهش و امکانات اجرایی پژوهشگر دارد . در انجام تحقیقات علوم اجتماعی از روش تحقیق توصیفی استفاده می شود . هدف محقق در…
مدیران و کارکنان، روشهای میدانی
ب) روشهای میدانی: در این پژوهش به منظور تحلیل کمی اطلاعات و نیز آگاهی از نگرش مدیران و کارکنان اداره کل امور مالیاتی جنوب استان تهران از طریق ابزار پرسشنامه، اطلاعات جمع آوری شده است. ۳-۵- جامعهآماریتحقیق جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه مودیان حقوقی اداره کل امور مالیاتی جنوب استان تهران است که در سال ۱۳۹۲ با روش نمونه گیری تصادفی، پرسشنامه ها در میان آنان تقسیم گردید. لذا جامعه آماری دارای ساختاری متجانس و یکپارچه می باشد. ۳-۶- نمونهآماری چون سؤالات پژوهش از نوع چند ارزشی با مقیاس ترتیبی بوده و حجم جامعه نامحدود میباشد از رابطه (۳-۱) برای تعیین حجم نمونه استفاده گردیده است.رابطه (۳-۱) :در این فرمول:n : حجم نمونهZ: مقداراحتمال نرمال استاندارد با سطح اطمینانسطح اطمینان ۹۵/۰ در نظر گرفته شده است.: سطح خطا : دقت مورد نظر در…
ارزش از دیدگاه مشتری، روشهای میدانی
فصل سومروش شناسی تحقیق ۳-۱- مقدمهدستاوردها و نتایج هر پژوهش علمی به همان اندازه قابل استناد و حایز ارزش است، که از روشهای درست و معتبر اخذ شده باشد. به عبارت دیگر به کارگیری یک روش تحقیق علمی و قابل اطمینان از مهمترین اصول و معیارها در یک پژوهش محسوب میشود و دستیابی به شناخت علمی و اهداف مورد نظر بدون گزینش یک راه و روش صحیح و منطقی امکان پذیر نیست. لذا لازم است در امر پژوهش با توجه به موضوع مورد مطالعه، امکانات موجود و اهداف مورد نظر، مناسبترین شیوهها را برگزید تا بتوان دادههای مورد نیاز را جمعآوری نمود و به کشف و تجزیه و تحلیل واقعیتها دست یافت. روش شناسی تحقیق حساسترین مرحله انجام یک تحقیق میباشد، زیرا در صورتی که محقق در انتخاب روش شناسی تحقیق دچار اشتباه شود،…
مطالعات میدانی، ادبیات موضوع
از آنجایی که شاخص KMO برابر با ۰٫۸۸۳ است در نتیجه حجم نمونه از کفایت لازم جهت تبیین برخوردار است. همچنین با توجه به سطح معناداری آزمون بارتلت (۰۰۰/۰= Sig) میتوان نتیجه گرفت که تحلیل عاملی جهت بررسی و شناسایی ساختار دادهها مناسب است. 3-5- روشهای گردآوری اطلاعاتانتخاب ابزار یا روشی که بتوان اطلاعات مناسبی را برای قبول یا رد یک فرضیه جمع آوری نمود از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چرا که هرگونه نتیجه گیری از آن تحقیق مستلزم داشتن اطلاعات دقیق و صحیح میباشد. ابزارهای متعددی برای اندازه گیری متغیرها وجود دارد. انتخاب روش گردآوری دادهها به امکانات موجود در سازمان، درجه دقت لازم، تشخیص پژوهشگر، طول مدت پژوهشگر و سایر هزینهها و منابع مرتبط و موجود برای گردآوری اطلاعات بستگی دارد (سکاران،۱۳۹۰).روش اسنادی یا کتابخانه ای: روشی است که به عنوان…
مطالعات میدانی، ادبیات موضوع
از آنجایی که شاخص KMO برابر با ۰٫۸۸۳ است در نتیجه حجم نمونه از کفایت لازم جهت تبیین برخوردار است. همچنین با توجه به سطح معناداری آزمون بارتلت (۰۰۰/۰= Sig) میتوان نتیجه گرفت که تحلیل عاملی جهت بررسی و شناسایی ساختار دادهها مناسب است. 3-5- روشهای گردآوری اطلاعاتانتخاب ابزار یا روشی که بتوان اطلاعات مناسبی را برای قبول یا رد یک فرضیه جمع آوری نمود از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چرا که هرگونه نتیجه گیری از آن تحقیق مستلزم داشتن اطلاعات دقیق و صحیح میباشد. ابزارهای متعددی برای اندازه گیری متغیرها وجود دارد. انتخاب روش گردآوری دادهها به امکانات موجود در سازمان، درجه دقت لازم، تشخیص پژوهشگر، طول مدت پژوهشگر و سایر هزینهها و منابع مرتبط و موجود برای گردآوری اطلاعات بستگی دارد (سکاران،۱۳۹۰).روش اسنادی یا کتابخانه ای: روشی است که به عنوان…
انفورماتیک، روش میدانی
برخی مطالعات به گونهای صورت میگیرند که دادههای مربوط به آنها تنها یک مرتبه مثلا در خلال چند روز ، چند هفته یا چند ماه گردآوری میشوند تا به سوال پژوهش پاسخ دادهشود این نوع مطالعات را تک ضربهای ، مقطعی یا عرضی مینامند که پژوهش حاضر از آن دسته است و اطلاعات آن در سال ۹۱ گردآوری شده است.۳-۴- جامعه آماریجامعه آماری همان جامعه اصلی است که مورد مطالعه قرار میگیرد. در واقع جامعه آماری به کل گروه ، افراد یا چیزهایی گفته اشاره دارد که محقق میخواهد به تحقیق درباره آن بپردازد.جامعه آماری پژوهش حاضر عبارت است از کلیه کارکنان از رده کارشناسی به بالای بخش مبارزه با کالای قاچاق وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت خدمات انفورماتیک راهبرکه آشنا به RFID هستند. در این پژوهش کل جامعه مورد بررسی…
تحلیل داده، روش میدانی
گروه مداخله یا تجربی قرار گرفتند . گروه مداخله تحت آموزش دو روزه بر اساس سرفصلهای آموزشی مرکز آموزش بهورزی برای درس کمکهای اولیه و بلایا جهت بهورزان توسط کارشناسان مرکز مدیریت و فوریتهای پزشکی قرار گرفتند . ۴ تا ۶ هفته بعد از آموزش افراد گروه مداخله و افراد گروه شاهد مجددا تحت آزمون به همان روش اول قرار گرفتند . در این مرحله آزمون آگاهی سنجی و مهارت سنجی بهورزان دو گروه برای جلوگیری از هرگونه تورش در نتیجه اموزشهای داده شده ، بصورت مجزا برگزار گردید . بدین ترتیب گردآوری داد های پژوهش باروش میدانی در مراکز آموزش بهورزی و اخذ آزمون تئوری و مهارتی بصورت عملی بوده و برای هر فرد مورد مطالعه پرسشنامه و چک لیست مهارتی مشخص تکمیل گردید . شماره پرسشنامه با شماره چک لیست مهارتی…
مطالعات میدانی، روش بازآزمایی
نمونه به زیر جامعه ای گفته میشود که از کل جامعه انتخاب می شود و معرف آن است. به عبارت دیگر نمونه گیری یعنی انتخاب تعدادی از افراد، حوادث و اشیا از یک جامعه تعریف شده به عنوان نماینده آن جامعه (همان منبع). ۴-۳- ابزار گرد آوری ابزار گردآوری دادهها، استفاده از مطالعات کتابخانه ای با بهره گیری از منابع فارسی، کتب ترجمه شده، مجلات، مقالات و همچنین مطالعات میدانی محقق که شامل مراجعه حضوری به پلیس آگاهی، دادسرا و دادگاه کیفری شهرستان سراوان هم چنین با تهیه پرسشنامه از جامعه آماری درخواست شد نسبت به تکمیل پرسشنامه اقدام نمایند.در این تحقیق از ابزار پرسشنامه جهت گردآوری اطلاعات استفاده شده استنحوه امتیازدهی نمرات پرسشنامه به شرح زیر می باشد: خیلی زیاد ۲- زیاد ۳- متوسط ۴- کم ۵-۳- روایی پرسشنامه:تعیین روایی پرسشنامه مستلزم…
اوقات فراغت جوانان، مطالعات میدانی
تقدیر و تشکرنخستین سپاس و ستایش از آن خداوندی است که بنده کوچکش را در دریای بیکران اندیشه، قطره ای ساخت تا وسعت آن را از دریچه اندیشه های ناب آموزگارانی بزرگ به تماشا نشیند . لذا اکنون که در سایه سار بنده نوازی هایش پایان نامه حاضر به انجام رسیده، بر خود لازم می دانم از تمامی اساتید بزرگوار، به ویژه اساتید دوره کارشناسی ارشد که در طول سالیان گذشته مرا در تحصیل علم و معرفت و فضائل اخلاقی یاری نموده اند تقدیر و تشکر نمایم .از استاد گرامی و بزرگوار جناب آقای دکتر عادل ساریخانی که راهنمایی اینجانب در انجام تحقیق ، پژوهش و نگارش این پایان نامه را تقبل نموده اند نهایت تشکر و سپاس گذاری را دارم.همچنین از جناب سرهنگ مقدم و سرگرد شکری از افسران پرتلاش اداره آگاهی…
پایان نامه ترانزیستورهای اثر میدانی تونلی (TFET) و بهینه سازی مشخصات آن برای کاربردهای توان پایین در افزاره های نانو
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – الکترونیک عنوان: ترانزیستورهای اثر میدانی تونلی (TFET) و بهینه سازی مشخصات آن برای کاربردهای توان پایین در افزاره های نانو برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده:در این پایان نامه اصول فیزیکی حاکم بر افزاره TFET و همچنین مشخصه های الکتریکی افزاره مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل سوم آثار کانال کوتاه افزاره TFET با افزاره MOSFET مقایسه شده است. یکی از چالش های اصلی در TFET، بهینه…
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-04-19] [ 10:54:00 ب.ظ ]
|