روغن خام |
![]() |
پایان نامه تهیه روغن آفتابگردان و عصاره پوست خرمالو
تهیه روغن آفتابگردان روغن آفتابگردان بدون آنتی اکسیدان از مجتمع کشت و صنعت شمال تهیه شده و تا زمان انجام آزمایش در سردخانه و دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری می شود.و پارامتر های اولیه آن از جمله عدد پراکسید،ترکیبات فنلیک کل ، عددکربونیل،ترکیبات قطبی،شاخص پایداری اکسایشی(OSI)، ترکیبات غیر صابونی و پروفیل اسیدهای چرب اندازه گیری […]
پایان نامه با موضوع تهیه روغن آفتابگردان و عصاره پوست خرمالو
تهیه روغن آفتابگردان روغن آفتابگردان بدون آنتی اکسیدان از مجتمع کشت و صنعت شمال تهیه شده و تا زمان انجام آزمایش در سردخانه و دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری می شود.و پارامتر های اولیه آن از جمله عدد پراکسید،ترکیبات فنلیک کل ، عددکربونیل،ترکیبات قطبی،شاخص پایداری اکسایشی(OSI)، ترکیبات غیر صابونی و پروفیل اسیدهای چرب اندازه گیری […]
تهیه روغن آفتابگردان و عصاره پوست خرمالو
تهیه روغن آفتابگردان روغن آفتابگردان بدون آنتی اکسیدان از مجتمع کشت و صنعت شمال تهیه شده و تا زمان انجام آزمایش در سردخانه و دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری می شود.و پارامتر های اولیه آن از جمله عدد پراکسید،ترکیبات فنلیک کل ، عددکربونیل،ترکیبات قطبی،شاخص پایداری اکسایشی(OSI)، ترکیبات غیر صابونی و پروفیل اسیدهای چرب اندازه گیری […]
پایان نامه :تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی پایاننامه برای دریافت درجه کارشناسیارشد در رشته مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی عنوان : تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها و فلزات جزیی در روغن خام استاد راهنما : دکتر رضا شکرانی استاد مشاور: دکترجواد کرامت (در […]
پایان نامه ارشد:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
عنوان : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی استاد راهنما : دکتر حسین جلالی بهار ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده .۷مقدمه . ۸فصل اول : کلیات ۱۱۱-۱- فراورده های لبنی .۱۲۱-۲- انواع فراورده […]
پایان نامه:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه آموزشی مهندسی کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M.Sc » گرایش : میکروبیولوژی مواد غذایی
عنوان : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی استاد راهنما : دکتر حسین جلالی […]
پایان نامه : مطالعه ی باکتری های بی هوازی هالوفیل احیا کننده نیترات مولد بیوسورفکتانت از نفت خام ایران
رشته : زیست فناوری (بیوتکنولوژی) گرایش:میکروبی عنوان : مطالعه ی باکتری های بی هوازی هالوفیل احیا کننده نیترات مولد بیوسورفکتانت از نفت خام ایران استاد راهنما : دکتر میترا السادات طباطبایی استاد مشاور : دکتر مجید نوجوان زمستان ۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده مبحث حضور باکتریها در اعماق زمین در اوایل قرن […]
دانلود پایان نامه ارشد:۱استفاده از روغن بادام تلخ باعث کاهش از دست دادن آب و چروکیدگی پوست میوه انار و جلوگیری از کاهش کیفیت پوست میوه انار می شود
استاد راهنما دکتر مسعود نوشادی شهریور ۹۰ برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه :چکیده ارزیابی پوشش های مصنوعی(زمین بافت) و گراولی در زهکش های زیرزمینی با استفاده از مدل آزمایشگاهی تانک خاک به کوشش مهسا جمالدینی هدف از این تحقیق، بررسی عملکرد دو نوع پوشش مصنوعی PP450، تولیدی […]
پایان نامه:۱استفاده از روغن بادام تلخ باعث کاهش از دست دادن آب و چروکیدگی پوست میوه انار و جلوگیری از …
استاد راهنما دکتر مسعود نوشادی شهریور ۹۰ متن پایان نامه :چکیده ارزیابی پوشش های مصنوعی(زمین بافت) و گراولی در زهکش های زیرزمینی با بهره گرفتن از مدل آزمایشگاهی تانک خاک به کوشش مهسا جمالدینی هدف از این تحقیق، بررسی عملکرد دو نوع پوشش مصنوعی PP450، تولیدی در داخل کشور و پوشش گراولی دانه بندی شده با استاندارد […]
دانلود پایان نامه ارشد : بررسی اقتصادی کشت دانه های روغنی با رویکرد الگوی بهینه کشت براساس اصل مزیت نسبی
پایان نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی اقتصاد کشاورزی بررسی اقتصادی کشت دانه های روغنی با رویکرد الگوی بهینه کشت براساس اصل مزیت نسبی (مطالعه موردی: شهرستان ساری) استاد راهنما : دکتر محمدرضا زارع مهرجردی استاد مشاور : دکتر حسین مهرابی بشرآبادی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهدر مطالعه حاضر، الگوی […]
پایان نامه اصلاح نباتات:بررسی تنوع مورفولوژیک و کمیت و کیفیت روغن گیاه نوروزک Leriifolia Salvia
عنوان صفحهفهرست مطالب هشتفهرست جداول دهچکیده ۱فصل اول: مقدمه۱-۱ کلیات و اهداف ۲۱-۲ اهداف مطالعه ۵فصل دوم: بررسی منابع۲-۱ اهمیت گیاهان دارویی ۶۲-۲ طبقهبندی گیاهان دارویی ۷۲-۲-۱ گیاهان مقوی ۷۲-۲-۲ گیاهان مدر ۷۲-۲-۳ گیاهان مسهل و ملین ۸۲-۳ مشخصات عمومی تیره نعناع ۹۲-۴ مشخصات جنس مریم گلی یا سالویا ۱۰۲-۴-۱ مصارف و کاربرد جنس […]
پایان نامه عمران-محیط زیست:روشهای بازیافت پسماند جامد حاصل از پالایش مجدد روغنموتور کارکرده
استاد راهنما دکتر محمدرضا صبور رشته عمران گرایش محیطزیست زمستان ۱۳۹۳ متن پایان نامه :چکیده:در میان مراحل تصفیه روغنها، فرایند رنگبری روغن، از مهمترین بخشهاست که رنگبری با جذب سطحی، رایجترین روش بوده و خاک رس، پرکاربردترین جاذب مورد استفاده در این مرحله میباشد. از طرفی، دفع رس رنگبر بهعنوان پسماند کارخانههای […]
پایان نامه ارشد رشته شیمی : طراحی و بهینه سازی تولید بیودیزل از روغن سبوس برنج به روش ترانس استریفیکاسیون
دکتر آرزو قادی برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه : فهرست مطالبعنوان صفحهچکیده ۱فصل اول: کلیات۱-۱- زیست توده ۳۱-۲- منابع زیست توده. ۴۱-۳- کارکرد زیست توده ۵۱-۴- تقسیم بندی سوختهای زیستی ۶۱-۵- بیودیزل. ۸۱-۶- محدودیتهای تولید و استفاده از سوختهای سبز. ۱۲۱-۷- مزایای مواد بیودیزلی بعنوان […]
پایان نامه : طراحی و بهینه سازی تولید بیودیزل از روغن سبوس برنج به روش ترانس استریفیکاسیون
دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد M.A. «گرایش بیوتکنولوژی» عنوان: طراحی و بهینه سازی تولید بیودیزل از روغن سبوس برنج به روش ترانس استریفیکاسیون با استفاده ازآنزیم لیپاز استادراهنما: پروفسور سلیمان محجوب استاد مشاور: دکتر آرزو قادی متن پایان نامه : فهرست مطالبعنوان صفحهچکیده ۱فصل اول: کلیات۱-۱- […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 03:24:00 ق.ظ ]
|