پایان نامه با موضوع پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ۷۰% (عصاره حاوی فلاونوئیدهای کل) از برگ خرمالو گزارش نمودند که عصاره فلاونوئیدی برگ خرمالو حاوی آنتی اکسیدان­های بالقوه و فعالیت مهار کنندگی رادیکال آزاد است. این عصاره حاوی مقادیر قابل توجهی از فلاونوئیدهاست (۱۹۲ میکروگرم معادل کاتچین در گرم عصاره). این محققان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلاونوئیدی برگ خرمالو را با آزمون های ظرفیت آنتی اکسیدانی کل، قدرت احیاکنندگی، مهار رادیکال آزاد DPPH، مهار رادیکال آنیونی سوپراکسید، مهار رادیکال هیدروکسیل و فعالیت چلات…

پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ۷۰% (عصاره حاوی فلاونوئیدهای کل) از برگ خرمالو گزارش نمودند که عصاره فلاونوئیدی برگ خرمالو حاوی آنتی اکسیدان­های بالقوه و فعالیت مهار کنندگی رادیکال آزاد است. این عصاره حاوی مقادیر قابل توجهی از فلاونوئیدهاست (۱۹۲ میکروگرم معادل کاتچین در گرم عصاره). این محققان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلاونوئیدی برگ خرمالو را با آزمون های ظرفیت آنتی اکسیدانی کل، قدرت احیاکنندگی، مهار رادیکال آزاد DPPH، مهار رادیکال آنیونی سوپراکسید، مهار رادیکال هیدروکسیل و فعالیت چلات…

پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری

تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین غذاهایی که مصرف می کنیم و کاری که بدن انجام می دهد.تمام مراحلی که غذا باید بگذراند تا انسان به رشد کامل جسمی و روانی برسد تغذیه نام دارد. غذا چیست؟هر ماده جامد و مایعی که پس از خوردن در دستگاه گوارش هضم شود و یا به طریق دیگر مثلا تزریق وارد بدن شود و پس از آن جذب یا تولید انرژی کند یا در انجام اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو نقش داشته باشد غذا نامیده…

علائم افسردگی، بهبود عملکرد

مبحث دوم:چربـی ها[۴]چربی های رژیمی چه از منابع حیوانی و چه از منابع گیاهی شکل ثانویه ی ذخیره ای تولید گرما و انرژی برای بدن است. (ویلیامز،۱۳۸۳،۶)چربی ها به دو نوع،چربی‌های اشباع شده(نامطلوب،بد)وچربی‌های اشباع نشده یا غیر اشباع(مطلوب، خوب)تقسیم می شوند.چربی خوب میزان کلسترول بد را کاهش می دهند و چربی های بد میزان کلسترول خوب را کاهش می دهند.چربی‌ بد به چربی‌های اشباع شده موجود در مواد غذایی گفته می شود.چربی‌های اشباع نشده‌ی نیز به دو دسته تقسیم می‌شوند:چربی‌های امگا۳ و امگا۶٫ (تبیان)این اسید های چرب از جمله اسیدهای چرب ضروری ای هستند که،برای سلامت تان به آنها نیاز دارید و از آنجا که بدنتان نمی تواند آن ها راخودش به تنهایی بسازد،می بایست از طریق رژیم غذایی دریافت گردند.تحقیقات گسترده ای نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا۳برای مغز ضروری است…

دانلود پایان نامه حقوق درباره اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در ایران

موضوع تأمین مالی هزینه‌های دولت از طریق درآمدهای عمومی، بالاخص درآمدهای مالیاتی یکی از موضوعاتی است که در سال‌های اخیر در کشورمان نیز مورد تأکید قرار گرفته است. در سند چشم‌انداز بیست ساله ایران در افق سال ۱۴۰۴ هـ ش یکی از الزامات تبدیل درآمدهای نفت و گاز به دارایی‌های مولد به منظور پایدار سازی فرآیند توسعه و تخصیص و بهره برداری بهینه از منابع است (بند ۴۲ سند) و به دنبال قطع اتکای هزینه‌های جاری به درآمدهای نفتی دولت مکلف گردیده تا بخش عمده‌ای از این هزینه ها را از محل درآمدهای مالیاتی تأمین (بند ۵۱) و با استفاده و استقرار نظام‌های مالیاتی نوین مانند «مالیات بر ارزش افزوده» نظم و انضباط مالی و بودجه‌ای و تعادل بین منابع و مصارف ایجاد نماید.[۱] مالیات بر ارزش افزوده با خصوصیات ساده…

دانلود پایان نامه حقوق درباره اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در ایران

موضوع تأمین مالی هزینه‌های دولت از طریق درآمدهای عمومی، بالاخص درآمدهای مالیاتی یکی از موضوعاتی است که در سال‌های اخیر در کشورمان نیز مورد تأکید قرار گرفته است. در سند چشم‌انداز بیست ساله ایران در افق سال ۱۴۰۴ هـ ش یکی از الزامات تبدیل درآمدهای نفت و گاز به دارایی‌های مولد به منظور پایدار سازی فرآیند توسعه و تخصیص و بهره برداری بهینه از منابع است (بند ۴۲ سند) و به دنبال قطع اتکای هزینه‌های جاری به درآمدهای نفتی دولت مکلف گردیده تا بخش عمده‌ای از این هزینه ها را از محل درآمدهای مالیاتی تأمین (بند ۵۱) و با استفاده و استقرار نظام‌های مالیاتی نوین مانند «مالیات بر ارزش افزوده» نظم و انضباط مالی و بودجه‌ای و تعادل بین منابع و مصارف ایجاد نماید.[۱] مالیات بر ارزش افزوده با خصوصیات ساده…

حقوق و تعهدات دولت­ها و نهادهای بین­ المللی در زمینه تغییرات ژنتیکی در گیاه و حیوان

گفتار اول: حقوق و تعهدات دولت­ها در زمینه تغییرات ژنتیکی در گیاه و حیوان حقوق بین ­الملل بعنوان مجموعه ­ای از حقوق و تکالیف دولتها در عرصه نظام بین ­الملل، نتیجه توافق اراده دولتها است. اراده دولتها در دو حوزه تکالیف معاهده ای و تعهدات ناشی از قواعد عرف بین الملل، تشکیل دهنده نظام تعهدات بین ­المللی و نظام مسئولیت بین ­المللی (که در مبحث آینده به آن پرداخته می­شود)، می باشد. تحولات چشمگیر علوم بیولوژیکی و ظهور عرصه جدیدی از دستکاری ژنتیکی در بذر اولیه گیاهان و جنین حیوانات، برخی تعهدات بین المللی دیگری را نیز بر دولتها تحمیل نمود که در شکل­ گیری این تعهدات و مسئولیت­های ناشی از آنها، اراده دولتها نقش تعیین­کننده ­ای داشته و تمامی دولتها در برابر این تعهدات، دارای “مسئولیت رعایت در برابر همه” می…

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان دانشکده علوم انسانی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مدیریت دولتی گرایش مالی عنوان بررسی عوامل مؤثر بر تجهیز منابع در شعب بانک رفاه شهر اصفهان استاد راهنما دکتر سعید دائی کریم زاده استاد مشاور محمد علیمرادی ریزی نگارنده حجت ا… حبیبی پور شهریور ماه ۱۳۸۹ یَرفَعُ اللهَ الذیِنَ آمَنوُا مِنکُم وَ الذیِنَ اوُتوالعِلم دَرَجَات « قرآن کریم » تصویب نامه پایان نامه کارشناسی ارشد آقای حجت ا… حبیبی پور با عنوان بررسی عوامل مؤثر بر تجهیز منابع در شعب بانک رفاه شهر اصفهان در جلسه مـورخ ۲۲/۶/۱۳۸۹ تحت نظارت شـورای پایان نامـه متشکل از اسـتادان…

معاونت پژوهش وفناوری به نام خدا منشوراخلاق پژوهش با یاری ازخداوندسبحان و اعتقاد به این که عالم محضر خداست و همواره ناظربراعمال انسان و به منظور پاس داشت مقام بلند دانش و پژوهش و نظربه اهمیت جایگاه دانشگاه دراعتلای فرهنگ و تمدن بشری ، ما دانشجوایان و اعضاء هیات علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی متعهد می گردیم اصول زیر را در انجام فعالیت های پژوهشی مدنظرقرارداده و از آن تخطی نکنیم: ۱-اصل برائت:التزام به برائت جویی از هرگونه رفتارغیرحرفه ای و اعلام موضع نسبت به کسانی که حوزه علم وپژوهش را به شائبه های غیر علمی می آلایند. ۲-اصل رعایت انصاف و امانت: تعهد به اجتناب از هر…

ارزشهای اقتصادی، تسویه و پایاپای

بند پنجم : دلایل معامله قرارداد آتی الف : کشف قیمت و داشتن اهرم مالی بازارهای قراردادهای آتی، بازار فروش متمرکزی را برای خریداران و فروشندگان مهیا می کنند تا بطور مستمر عوامل عرضه و تقاضا و دیگر شاخص های بازار را ارزیابی کنند. بر اساس تجزیه و تحلیل اطلاعات جاری بازار و پیش بینی جابجاییهای قیمت در آینده، معاملات سر می گیرند و قیمتها کشف می شوند.این البته بدان معنی نیست که بخواهیم بگوییم بورسهای معاملات آتی «قیمت گذاری» می کنند. قیمت بازارِ هر قرارداد سلفِ معین در هر زمان مشخص، نشانگر مجموع تمام اطلاعات و آراء بازار است. به عبارت دیگر تعادل قیمت در هر لحظه ی معین بازاررا متعادل میسازد . بازارهای معاملات آتی حکم فشار سنج را دارند نه داور مسابقات. آنها قیمت تعادل بازار را «اندازه» می گیرند ؛ دیکته…

ارزشهای اقتصادی، تسویه و پایاپای

بند چهارم : فرصتهای سود آور قراردادهای آتی شخص معامله گر در معاملات آتی تحت شرایط گوناگون می تواند سود ببرد وقتی معامله گری قراردادی را میخرد اگر قیمت پس از خرید او بالا رود سود برده است و بر عکس اگر قراردادی را بفروشدقیمت پایین رود او سود برده است .بنا بر این مشخص است کسی که حتی کالایی را نداشته ولی بدلیل اعتباری که در بازار دارد اقدام بفروش می نماید و در موقع مناسب آن را تهیه می نماید کارش آسان تر ازوقتی است که یک معامله گر واقعا به زحمت کالایی را فراهم کرده و درصدد فروش بر آید و در آنصورت موقعیت این معامله گر تناسبی با بازار آتی ندارد زیر کالا در دست اوست و او با ورود در بازار نقدی آن را بفروش میرساند .[۱۰] بند…

لیست فایل ها -۹

دانلود پایان نامه:کنترل الکترونیکی موتور دیزل (EDC) پایان نامه:طراحی بسته بندی پایان نامه:صنعت خودروسازی پایان نامه:مهندسی اتومبیل سازی پایان نامه:خط مونتاژ موتور نیسان پایان نامه:سیستمهای برقی و الکترونیکی اتومبیل خودرو پایان نامه:معرفی گیاه دارچین دانلود پایان نامه ارشد:اقلام گیاهی جهت کاشت پایان نامه ارشد:سرما زدگی درختان دانلود پایان نامه ارشد:اصلاح و تهیه نهال و بذر دانلود پایان نامه ارشد : پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست پایان نامه: فعالیتهای علمی‌اصلاح نباتات تحقیقات در زمینه محصولات زراعی عمده از جمله غلات و … دانلود پایان نامه ارشد:سموم دفع آفات (علف¬کشها) دانلود پایان نامه ارشد: رشد و نمو در گیاهان دانلود پایان نامه ارشد:طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم دانلود پایان نامه ارشد: جوشکاری الکتروفیوژن پایان نامه:ساختارهای دورآلاییده پایان نامه:استفاده از سوخت گاز طبیعی پایان نامه:بازیابی اکسیدهای عناصر نادر خاکی از یک محصول…

پایان نامه بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد عنوان : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت چکیده:هدف این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگی‌های کیفی ناگت گوشت شترمرغ بود. بدین منظور ویژگی های پخت، خصوصیات حسی، ترکیبات شیمیایی، آنالیز بافت و فاکتورهای رنگی مورد بررسی قرار گرفتند. ناگت های تهیه شده از آردهای مختلف در ویژگی مقادیر ترکیبات شیمیایی، pH، ویژگی های پخت، پارامترهای رنگی، شاخص های سفتی، ارتجاعی ونیروی برشی و برخی پارامتر های حسی شامل طعم، رنگ، بافت وپذیرش کلی دارای اختلاف معنی دار از نظر آماری بودند(۰۵/۰>p). نتایج نشان دادند که ناگت شترمرغ فرموله شده با آرد سیب زمینی قابلیت حفظ آب بیشتری نسبت به سایر نمونه ها داشت، که این امر موجب کاهش میزان…

پایان نامه بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد عنوان : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت چکیده:هدف این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگی‌های کیفی ناگت گوشت شترمرغ بود. بدین منظور ویژگی های پخت، خصوصیات حسی، ترکیبات شیمیایی، آنالیز بافت و فاکتورهای رنگی مورد بررسی قرار گرفتند. ناگت های تهیه شده از آردهای مختلف در ویژگی مقادیر ترکیبات شیمیایی، pH، ویژگی های پخت، پارامترهای رنگی، شاخص های سفتی، ارتجاعی ونیروی برشی و برخی پارامتر های حسی شامل طعم، رنگ، بافت وپذیرش کلی دارای اختلاف معنی دار از نظر آماری بودند(۰۵/۰>p). نتایج نشان دادند که ناگت شترمرغ فرموله شده با آرد سیب زمینی قابلیت حفظ آب بیشتری نسبت به سایر نمونه ها داشت، که این امر موجب کاهش میزان…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...