سبوس برنج |
![]() |
بررسی اثر گلپر تازه و عصاره آن بر ماندگاری گوشت شترمرغ طی نگهداری در یخچال
بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ
بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ
پایان نامه غذایی : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت
بررسی عوامل میکروبی شایع در بیماری اسپوندیلایتیس ئر جوجه های گوشتی
بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد کلسترول زرده و ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجه مرغهای …
مطالعات نظری پیرامون بهبود کیفیت و افزایش تولید به منظور شناسایی عوامل موثر بر صنعت مرغداری
بررسی میزان بار میکروبی گوشتهای بستهبندی شده قرمز و سفید در سطح تهران و تعیین کمی باقیمانده آنتیبیوتیکها در …
بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر عملکرد تریگلیسیرید و کلسترول سرم جوجههای گوشتی …
” اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چند گانه بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی
بررسی اثرات جیره های حاوی آویشن، گلگاو زبان و سینبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
مقایسه دو روش REML و بیزی در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات اقتصادی مرغان بومی استان فارس
بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجهی مرغهای …
ارائه ی مدلی برای بررسی سیاست های بهبود زنجیره ارزش صنعت مرغ با استفاده از پویایی سیستم …
بررسی عوامل مدیریتی موثر برعملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی جنوب استان تهران
اثر افزودن پودر تفاله خشک مرکبات بر عملکرد تولیدمثلی مرغ های مادر گوشتی مسن
نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامینE بر عملکرد و بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت …
بررسی اثر تزریق تستوسترون در خروسهای گله مادر گوشتی برعملکرد گله
پایان نامه مهندسی صنایع گرایش سیستم های اقتصادی اجتماعی: ارائه ی مدلی برای بررسی سیاست های بهبود زنجیره ارزش صنعت مرغ با استفاده …
پایان نامه :خویشآمیزی و زمان برداشت بر میزان متابولیتهای ثانویه رازیانه – رشته کشاورزی
رشته علوم دامی- تغذیه دام و طیور -تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجه …
اثر استفاده از سبوس برنج غنیسازی شده با پساب ماهی
طراحی و بهینه سازی تولید بیودیزل از روغن سبوس برنج به روش ترانس استریفیکاسیون
بررسی پاسخ ژنوتیپهای برنج به سطوح مختلف نیتروژن محلول غذایی
کلیاتی در مورد کامپوزیت های چوب-پلاستیک
تولید آنزیم پروتئاز در بیوراکتور سینیدار با استفاده از فرآیند تخمیر حالت جامد
آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام
بررسی کارایی موثرترین تیمارهای قارچ Talaromyces flavus
ارزیابی اقتصادی تولید بیواتانول از ضایعات نیشکر
ارزیابی اقتصادی تولید بیواتانول از ضایعات نیشکر
بررسی کنگر فرنگی در خوراک دام
تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال …
بررسی و تحلیل موسیقی شعر درغزلیات خواجوی کرمانی
مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر …
بررسی مناسبات شهررشت و روستاهای پیرامون (مطالعه موردی دهستان پیربازار)
بررسی اثر چای و مقایسه آن با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره های بر …
بررسی اثر پوشش و حبهدار کردن بذر با مواد شیمیایی و باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی …
افزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته با روش فیزیکی و با کمک آنزیم ها
بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیمهای عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی …
بررسی تاثیر استفاده از محلولپاشی کلرورکلسیم بر عمر پس از برداشت کیوی استان گیلان (مطالعه موردی: آستانه …
بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه …
تولید پروتئین تک یاخته از تفاله نیشکر در تخمیر حالت جامد در بیورآکتور سینی دار
بررسی تأثیر آلودگی به انگل بر ترجیح گوسفند به مصرف علوفه دارویی
بررسی تأثیر آتش سوزی بر پوشش گیاهی مراتع کوهستانی خرم آباد
افزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته
نقشه یابی فیزیکی مقایسه ای ژن های BMPR1B و BMP15 و GDF9 با استفاده از تکنیک FISH روی …
بررسی تاثیر عصاره موسیر و زردچوبه و ترکیب آنها بر مدت ماندگاری خمیر ماهی کپور در شرایط …
تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در …
رساله دکترا:ارزیابی تغییرات میزان پروتئین های فاز حاد، واسطه های التهابی و آنتی اکسیدانهای آنزیمی در ماکیان بومی، در پی آلودگی …
بررسی ضایعات پاتولوژیکی در کبک های آلوده شده با ویروس آنفلوانزای ماکیان تحت تیپ H9N2
بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و محلولپاشی عناصر ریز مغذی آهن، روی، منگنز و ترکیبی از این عناصر بر عملکرد …
رشته علوم دامی- تغذیه دام و طیور -تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجه …
بررسی تأثیر غلظت های مختلف تنظیمکنندههای رشد IBA و NAA و نوع قلمه در ریشه دار کردن قلمههای دو …
بررسی اثرات تنش خشکی بر آناتومی ریشک
بررسی عملکرد،اجزای عملکرد و شاخص های تحمل به تنش در ژنوتیپ های مختلف ارزن
پایان نامه و منابع طبیعی: بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر …
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-13] [ 12:37:00 ق.ظ ]
|