سبوس گندم |
![]() |
پایان نامه : تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم
گرایش تکنولوژی مواد غذایی عنوان تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم استاد ان راهنما دکتر جواد حصاری دکترصدیف آزاد مرد دمیرچی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهچکیدهمقدمه. ۲۱- کلیات. ۴۱-۱- تاریخچه فرآوردههای لبنی تخمیری و ماست. ۴۱-۲- تعریف ماست. ۵۱-۳- انواع ماست ۵۱-۴- میزان مصرف ماست ۶۱-۵- مراحل تولید […]
پایان نامه : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاینهای امید بخش گندم دوروم
در رشته مهندسی کشاورزی گرایش اصلاح نباتات عنوان: ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاینهای امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی استاد راهنما: علی اصغری اساتید مشاور: حمیدرضا محمددوست چمن آباد رحمتالله کریمی زاده (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان فصل اول: مقدمه و مروری بر تحقیقات […]
پایان نامه:رشته علوم دامی- تغذیه دام و طیور -تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجه …
استاد راهنما: دکتر مسعود عرب دیماه ۱۳۹۰ متن پایان نامه :چکیده تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجههای گوشتی بر عملکرد، زیستفراهمی فسفر و وزن نسبی پانکراس به وسیلهی:علی اکبر زارع شیبانی اثر سبوس برنج اکسترود شده بر عملکرد، زیست فراهمی فسفر و وزن نسبی پانکراس جوجههای گوشتی بررسی شد. تعداد […]
دانلود پایان نامه ارشد:رشته علوم دامی- تغذیه دام و طیور -تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، زیست فراهمی فسفر
ا
ستاد راهنما: دکتر مسعود عرب دیماه ۱۳۹۰ برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه :چکیده تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجههای گوشتی بر عملکرد، زیستفراهمی فسفر و وزن نسبی پانکراس به وسیلهی:علی اکبر زارع شیبانی اثر سبوس برنج اکسترود شده بر عملکرد، زیست […]
پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری
تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین […]
سیستم عصبی، پرخاشگری
در این گفتار می خواهیم نقش هر یک از این ویتامین ها را بررسی و با عملکرد آن آشنا شویم،چرا که ویتامین های ب کمپلکس به عنوان موثرترین ماده ی مغذی برای خوش خلقی و خوش رفتاری شناخته شده اند و کمبود آن سبب کج خلقی و ناهنجاری های رفتاری خواهد شد. ویتامین ب۱[۲۵] : […]
اضطراب و افسردگی، اختلالات رفتاری
(www.patrickcrusade.org)کمبود روی باعث اختلالات رفتاری،استرس و افسردگی می شود و وجود آن در رشد و تکامل سیستم عصبی انسان اهمیت ویژه ای دارد. (محمودی،۱۳۸۲،۲۸۰)مطالعات جدید اهمیت روی را در عملکرد مغز و معالجه شیزوفرنی نشان داده است.شیزوفرنی تحت عنوان بیماری اختلال روانی و از دست دادن همگامی اجتماعی و انجام کارهای بی جا و غیر […]
پایان نامه محاسبه و ارزیابی اثر پارامترهای مختلف بر نحوه توزیع دما در نان طی فرایند پخت به کمک دینامیک سیالات محاسباتی
سال تحصیلی۱۳۹۲-۱۳۹۱ برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده و استاد راهنما در سایت درج نمی شود(در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است) فهرست مطالب چکیده۱فصل اول مقدمه.۲۱-۱معرفی .۳۱-۱-۱ تاریخچه نان۳۱-۱-۲ نان در تاریخ۴۱-۱-۳ نان در ایران۵۱-۱-۴ نان در فرهنگهای گوناگون۷۱-۲ ریز مغذی های موجود در نان۷۱-۲-۱سبوس گندم .۹۱-۳ انواع نان. ۱۰۱-۴ مقایسه انواع […]
دانلود پایان نامه ارشد :تولید آنزیم پروتئاز در بیوراکتور سینیدار با استفاده از فرآیند تخمیر حالت جامد
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه :***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است***متن کامل را می […]
پایان نامه:تولید آنزیم پروتئاز در بیوراکتور سینیدار با استفاده از فرآیند تخمیر حالت جامد
در رشته مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی عنوان: تولید آنزیم پروتئاز در بیوراکتور سینیدار با بهره گرفتن از فرآیند تخمیر حالت جامد استاد راهنما: پروفسور قاسم نجف پور استاد مشاور: پروفسور محسن جهانشاهی بهمن ماه ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده پروتئازهای میکروبی در بین مهمترین آنزیمهای هیدرولیزکننده قراردارند که حدود %۶۰ از […]
پایان نامه ارشد:تولید آنزیم پروتئاز در بیوراکتور سینیدار با استفاده از فرآیند تخمیر حالت جامد
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهپروتئازهای میکروبی در بین مهمترین آنزیمهای هیدرولیزکننده قراردارند که حدود %۶۰ از بازار جهانی آنزیمهای صنعتی را به خود اختصاص دادهاند. در این پژوهش، ستنز آنزیم پروتئاز در فرآیند تخمیر حالت جامد با استفاده از باکتری Bacillus. licheniformis مورد بررسی قرارگرفت. ضایعات و محصولات مختلف کشاورزی شامل سبوس […]
دانلود پایان نامه ارشد : تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ
دکتر امید دیانی استادان مشاور: دکتر مسعود سامی دکتر محسن افشارمنش (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهدر این تحقیق ترکیبات شیمیایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا به روش تجزیه تقریبی، ضرایب هضمی ماده خشک، ماده آلی، ماده آلی در ماده خشک به روش in vitro، تجزیه پذیری ماده خشک، […]
پایان نامه ارشد صنایع : آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام
استاد مشاور: مهندس رضا صفری برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)فهرست مطالبعنوان […]
پایان نامه : آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده علوم پایه، گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.Sc.» گرایش: صنایع غذایی عنوان: آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک استاد راهنما: دکتر هومن بهمن پور استاد مشاور: مهندس رضا صفری متن […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 11:20:00 ق.ظ ]
|