مطالعه‌ بین‌نسلی عادات غذایی در میان زنان شهر شیراز

صنایع غذایی مهارت نیروی کار – سرمایه گذاری – و کارایی مدیریت

بررسی زبان شناختی ٬ تاریخی و فرهنگی الگوهای غذایی در ایران باستان

بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی

بررسی تاثیر آموزش مبتنی بر یادگیری تلفیقی ( تعاملی – تجربی ) بر میزان سواد سلامت دانش آموزان

بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در …

بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی در ماست و در شرایط شبیه‌ سازی شده …

نقش واسطه ای انگیزش شغلی در رابطه بین ویژگی های شغلی و اهمال کاری شغلی

مطالعه سبک زندگی سلامت محور زنان واقع در سنین باروری (۴۹ – ۱۵ ساله ) در …

تعیین ظرفیت بردتغذیه ای گوزن زرد ایرانی در جزیره اشک، دریاچه ارومیه

رابطه بین دانش تغذیه، ترکیب بدن وسطح فعالیت بدنی در زنان میانسال

انگلهای آبزیان و بیماریهای مشترک با انسان

استفاده از عصاره برگ زیتون به جای آنتی اکسیدان ها

بررسی اثر بخشی ورزش بر میزان عزت نفس ، شادکامی و کیفیت زندگی جوانان

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...