پایان نامه بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی مهندسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی استاد راهنما : آقای دکتر عبدالرضا محمدی نافچی استاد مشاور : آقای دکتر حبیب اله میرزائی فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اول : مقدمه…

پایان نامه بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی مهندسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی ، فیزیکوشیمیایی و نمودار تعادلی رطوبت فیلم های نشاسته سیب زمینی استاد راهنما : آقای دکتر عبدالرضا محمدی نافچی استاد مشاور : آقای دکتر حبیب اله میرزائی فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اول : مقدمه…

پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و سالم تر نمودن فرمولاسیون آن انجام شده است. مصرف این نوشیدنی برای گروه های سنی خاص مانند زنان باردار، ورزشکاران حرفه ای، افراد مبتلا به بیماریهای قلبی-عروقی، کبدی و تحت درمانهای دارویی و غیره توصیه می شود. در سال های اخیر مصرف چای…

پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و سالم تر نمودن فرمولاسیون آن انجام شده است. مصرف این نوشیدنی برای گروه های سنی خاص مانند زنان باردار، ورزشکاران حرفه ای، افراد مبتلا به بیماریهای قلبی-عروقی، کبدی و تحت درمانهای دارویی و غیره توصیه می شود. در سال های اخیر مصرف چای…

پایان نامه استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه آموزشی مهندسی علوم و صنایع غذایی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M .Sc » گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان : استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز استاد راهنما : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی استاد مشاور : دکتر حسین جلالی فهرست مطالبچکیده : ۱مقدمه : ۲نشاسته های مقاوم«Resistant Starch» ۵چرا نشاسته مقاوم ؟ ۵تعریف نشاسته مقاوم : ۶فیبرهای رژیمی پیشنهاد شده : ۷فیبرهای رژیمی کاهش دهنده خطر ابتلا به بیماری های روده بزرگ ۸چه میزان نشاسته مقاوم…

پایان نامه استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه آموزشی مهندسی علوم و صنایع غذایی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M .Sc » گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان : استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز استاد راهنما : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی استاد مشاور : دکتر حسین جلالی فهرست مطالبچکیده : ۱مقدمه : ۲نشاسته های مقاوم«Resistant Starch» ۵چرا نشاسته مقاوم ؟ ۵تعریف نشاسته مقاوم : ۶فیبرهای رژیمی پیشنهاد شده : ۷فیبرهای رژیمی کاهش دهنده خطر ابتلا به بیماری های روده بزرگ ۸چه میزان نشاسته مقاوم…

پایان نامه سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه ارشد رشته صنایع با موضوع : سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران فهرست مطالبعنوان صفحه چکیده…………………………………………………………….۱فصل اول:مقدمه و هدف…………………………………………………………………………..۱-مقدمه…………………………………………………………………………………………………….۱-۱-اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………….۱-۲-فرضیه ها…………………………………………………………………………………………..فصل دوم:مروری بر منابع……………………………………………………………………….۲-۱-نگاه کلی به همبرگر…………………………………………………………………………….۲-۲-تاریخچه همبرگر…………………………………………………………………………………۲-۳-سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران…………………………………………………………۲-۴-کنترل کیفیت همبرگر……………………………………………………………………………۲-۵-خصوصیات کیفی همبرگر……………………………………………………………………..۲-۵-۱-رنگ………………………………………………………………………………………………۲-۵-۲-بافت……………………………………………………………………………………………..۲-۶-روش تولید صنعتی همبرگر…………………………………………………………………..۲-۷-مواداولیه همبرگر……………………………………………………………………………….۲-۷-۱-گوشت………………………………………………………………………………………..۲-۷-۲-سایر افزودنی ها……………………………………………………………………………۲-۸-جذب روغن فرآورده های گوشتی………………………………………………………۲-۹-عوامل موثر بر جذب روغن………………………………………………………………..۲-۹-۱-خصوصیات ماده غذایی…………………………………………………………………۲-۹-۱-۱-شکل هندسی،سطح جانبی وخصوصیات سطح……………………………..۲-۹-۱-۲-تخلخل…………………………………………………………………………………….۲-۹-۱-۳-فرمولاسیون ماده غذایی……………………………………………………………..۲-۹-۲-تاثیر پیش فرآیندهای مختلف بر جذب روغن…………………………………..۲-۹-۲-۱-خشک کردن……………………………………………………………………………..۲-۹-۲-۲-پوشش دهی……………………………………………………………………………..۲-۹-۳-شرایط سرخ کردن…………………………………………………………………………۲-۱۰-اکسیداسیون فرآورده های گوشتی………………………………………………………۲-۱۱-اهمیت مصرف گوشت شترمرغ………………………………………………………….۲-۱۲-پرورش شترمرغ……………………………………………………………………………….۲-۱۳-پرورش و صنعت شترمرغ در ایران……………………………………………………..۲-۱۴-سرمایه گذاری در صنعت شترمرغ……………………………………………………….۲-۱۵-پراکندگی مزارع شترمرغ در ایران…………………………………………………………۲-۱۶-خصوصیات کلی شترمرغ و محصولات حاصل…

پایان نامه سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه ارشد رشته صنایع با موضوع : سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران فهرست مطالبعنوان صفحه چکیده…………………………………………………………….۱فصل اول:مقدمه و هدف…………………………………………………………………………..۱-مقدمه…………………………………………………………………………………………………….۱-۱-اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………….۱-۲-فرضیه ها…………………………………………………………………………………………..فصل دوم:مروری بر منابع……………………………………………………………………….۲-۱-نگاه کلی به همبرگر…………………………………………………………………………….۲-۲-تاریخچه

همبرگر…………………………………………………………………………………۲-۳-سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران…………………………………………………………۲-۴-کنترل کیفیت همبرگر……………………………………………………………………………۲-۵-خصوصیات کیفی همبرگر……………………………………………………………………..۲-۵-۱-رنگ………………………………………………………………………………………………۲-۵-۲-بافت……………………………………………………………………………………………..۲-۶-روش تولید صنعتی همبرگر…………………………………………………………………..۲-۷-مواداولیه همبرگر……………………………………………………………………………….۲-۷-۱-گوشت………………………………………………………………………………………..۲-۷-۲-سایر افزودنی ها……………………………………………………………………………۲-۸-جذب روغن فرآورده های گوشتی………………………………………………………۲-۹-عوامل موثر بر جذب روغن………………………………………………………………..۲-۹-۱-خصوصیات ماده غذایی…………………………………………………………………۲-۹-۱-۱-شکل هندسی،سطح جانبی وخصوصیات سطح……………………………..۲-۹-۱-۲-تخلخل…………………………………………………………………………………….۲-۹-۱-۳-فرمولاسیون ماده غذایی……………………………………………………………..۲-۹-۲-تاثیر پیش فرآیندهای مختلف بر جذب روغن…………………………………..۲-۹-۲-۱-خشک کردن……………………………………………………………………………..۲-۹-۲-۲-پوشش دهی……………………………………………………………………………..۲-۹-۳-شرایط سرخ کردن…………………………………………………………………………۲-۱۰-اکسیداسیون فرآورده های گوشتی………………………………………………………۲-۱۱-اهمیت مصرف گوشت شترمرغ………………………………………………………….۲-۱۲-پرورش شترمرغ……………………………………………………………………………….۲-۱۳-پرورش و صنعت شترمرغ در ایران……………………………………………………..۲-۱۴-سرمایه گذاری در صنعت شترمرغ……………………………………………………….۲-۱۵-پراکندگی مزارع شترمرغ در ایران…………………………………………………………۲-۱۶-خصوصیات کلی شترمرغ و محصولات حاصل…

سازمان بین المللی دریانوردی، حقوق بین الملل محیط زیست

در سالهای اخیر، ساختار اغلب زیستگاهها و جوامع ساحلی به سبب ورود مقادیر زیاد آلاینده های شیمیایی به محیط های دریایی، تحت تاثیر واقع شده است. امروزه وضعیت این زیستگاهها و جوامع توسط پارامترهای کیفی و کمی متفاوتی ارزیابی می شوند. مناطق بندری، کانون تنش های محیطی فراوانی هستند. بخصوص شهرهای پرجمعیت بیش از یک میلیون نفر یا بنادر صنعتی- تجاری بزرگ که انواع منابع آلودگی نظیر فاضلاب های شهری و صنعتی، معدن کاوی، زباله های حمل و نقل دریایی و مواد حاصل از لایروبی را روانه دریاها می کند. لزوم مقابله با آلودگی های زیست محیطی منجر…

پایان نامه شناسایی گونه ها و برآورد باردهی جوامع پریفیتونی در دریاچه ی زریبار با هدف تعیین کیفیت آب

دانشگاه رازی دانشکده علوم گروه زیست شناسی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته ی زیست شناسی گرایش سیستماتیک و اکولوژی گیاهی عنوان پایان نامه شناسایی گونه ها و برآورد باردهی جوامع پریفیتونی در دریاچه ی زریبار با هدف تعیین کیفیت آب استاد راهنما: دکتر مظفر شریفی استاد مشاور: دکتر اسلام عطازاده فهرست مطالب:فصل اول:مقدمه۱-۱- تالاب ها………………………………………………………………………………………۲۱-۲- تعریف تالاب………………………………………………………………………………….۲۱-۲-۱- تعریف تالاب از نظر کنوانسیون رامسر …………………………………………………۳۱-۳- طبقه بندی تالاب…………………………………………………………………………….۴۱-۳-۱- تقسیم بندی تالابهای ایران……………………………………………………………..۶۱-۴- کنوانسیون رامسر……………………………………………………………………………۹۱-۴-۱- طبقه بندی تالابها توسط کنوانسیون رامسر………………………………………….۹۱-۵- عملکرد و ارزش تالاب……………………………………………………………………….۱۰۱-۵-۱- زیستگاهی برای حیات وحش و آبزیان …………………………………………………۱۰۱-۵-۲- مکانی برای تحقیقات علمی و…

پایان نامه شناسایی گونه ها و برآورد باردهی جوامع پریفیتونی در دریاچه ی زریبار با هدف تعیین کیفیت آب

دانشگاه رازی دانشکده علوم گروه زیست شناسی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته ی زیست شناسی گرایش سیستماتیک و اکولوژی گیاهی عنوان پایان نامه شناسایی گونه ها و برآورد باردهی جوامع پریفیتونی در دریاچه ی زریبار با هدف تعیین کیفیت آب استاد راهنما: دکتر مظفر شریفی استاد مشاور: دکتر اسلام عطازاده فهرست مطالب:فصل اول:مقدمه۱-۱- تالاب ها………………………………………………………………………………………۲۱-۲- تعریف تالاب………………………………………………………………………………….۲۱-۲-۱- تعریف تالاب از نظر کنوانسیون رامسر …………………………………………………۳۱-۳- طبقه بندی تالاب…………………………………………………………………………….۴۱-۳-۱- تقسیم بندی تالابهای ایران……………………………………………………………..۶۱-۴- کنوانسیون رامسر……………………………………………………………………………۹۱-۴-۱- طبقه بندی تالابها توسط کنوانسیون رامسر………………………………………….۹۱-۵- عملکرد و ارزش تالاب……………………………………………………………………….۱۰۱-۵-۱- زیستگاهی برای حیات وحش و آبزیان …………………………………………………۱۰۱-۵-۲- مکانی برای تحقیقات علمی و…

پایان نامه بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو

دانشگاه آزاد اسلامی گروه علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد استاد راهنما دکتر مهدی کاشانی نژاد استاد مشاور مهندس امیر دارایی گرمه خانی عنوان : بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو چکیده.در این پژوهش خشک کردن ترکیبی با هوای داغ و مایکروویو بهینه سازی شد. بدین صورت که اثر سه دمای (۷۰، ۶۰ و۸ ۰درجه) آون و پنج توان مختلف مایکروویو (۸۰۰،۵۰۰،۳۰۰،۱۰۰و۱۰۰ ۰وات) روی خصوصیات کیفی و ظاهری پیاز مانند رنگ، جذب و مجدد آب و مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین دمای آون و…

پایان نامه بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو

دانشگاه آزاد اسلامی گروه علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد استاد راهنما دکتر مهدی کاشانی نژاد استاد مشاور مهندس امیر دارایی گرمه خانی عنوان : بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو چکیده.در این پژوهش خشک کردن ترکیبی با هوای داغ و مایکروویو بهینه سازی شد. بدین صورت که اثر سه دمای (۷۰، ۶۰ و۸ ۰درجه) آون و پنج توان مختلف مایکروویو (۸۰۰،۵۰۰،۳۰۰،۱۰۰و۱۰۰ ۰وات) روی خصوصیات کیفی و ظاهری پیاز مانند رنگ، جذب و مجدد آب و مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین دمای آون و…

پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و مکانیسم تولید ماست…………………………………………………………… ۱۸۲-۷- باکتریهای اسید لاکتیکی و نقش آنها در تولید ماست و آروما……………………………………… ۲۳۲-۸- آب پنیر…………………………………………………………………………………………….. ۲۵۲-۸-۱- ترکیبات بیولوژیکی آب پنیر…………………………………………………………………….. ۲۵۲-۸-۱- خواص آب پنیر در صنایع غذایی……………………………………………………………….. ۲۹۲-۸-۲- کاربردهای غذایی کنسانتره های پروتئینی آب پنیر(wpc)……………………………………… ۳۱۲-۹- کربوکسی متیل سلولز……………………………………………………………………………… ۳۲۲-۱۰- مروری…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...