بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی در ماست و در شرایط شبیه‌ سازی شده …

بررسی امکان اتصال آفلاتوکسین M1 به لاکتوباسیلوس رامنوس GG و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در بستنی

جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم از انواع مختلف پنیر (سنتی) و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن ها

مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین ۱M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس

ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در …

تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم

بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت

بررسی اثر چای و مقایسه آن با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره­ های بر …

تاثیر باکتری Lactobacillus plantarum ( KC426951 ) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای …

بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت

تغییرات قابلیت آنتی اکسیدانی و زنده مانی دو نوع باکتری پروبیوتیک در طی نگهداری ماست کم …

بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

مقایسه اثرات پری‌بیوتیک اولئوبیوتیک و پروبیوتیک باکتوسل

اثر استفاده از سبوس برنج غنی‌سازی شده با پساب ماهی

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای مولد آنزیم

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...