پایان نامه حقوق درباره : قوانین داخلی کشور ما در باب مالکیت نفت و گاز اینگونه بیان می­دارند:

_ قوانین داخلی کشور ما در باب مالکیت نفت و گاز اینگونه بیان می­دارند: اصل ۴۵ قانون اساسی: انفال و ثروت­های عمومی از قبیل زمین­های موات یا رها شده، معادن، دریاها، دریاچه­ها، رودخانه­ها و سایر آبهای عمومی، کوه­ها، دره­ها، جنگل­ها، نیزارها، بیشه­های طبیعی، مراتعی که حریم نیست، ارث بدون وارث و اموال مجهول­المالک و اموال عمومی که از غاصبین مسترد می­شود، در اختیار حکومت اسلامی است تا بر طبق مصالح عامه نسبت به آن­ها عمل نماید، تفصیل و ترتیب استفاده از هر یک را قانون معین می­ کند. ماده ۲ قانون نفت مصوب ۹/۷/۱۳۶۶: منابع نفت کشور جزءانفال و ثروت­های عمومی است و طبق اصل ۴۵ قانون اساسی در اختیار حکومت اسلامی می­باشد و کلیه تاسیسات و تجهیزات و دارایی­ها و سرمایه­گذاری­هایی که در داخل و خارج کشور توسط…

پایان نامه حقوق درباره : قوانین داخلی کشور ما در باب مالکیت نفت و گاز اینگونه بیان می­دارند:

_ قوانین داخلی کشور ما در باب مالکیت نفت و گاز اینگونه بیان می­دارند: اصل ۴۵ قانون اساسی: انفال و ثروت­های عمومی از قبیل زمین­های موات یا رها شده، معادن، دریاها، دریاچه­ها، رودخانه­ها و سایر آبهای عمومی، کوه­ها، دره­ها، جنگل­ها، نیزارها، بیشه­های طبیعی، مراتعی که حریم نیست، ارث بدون وارث و اموال مجهول­المالک و اموال عمومی که از غاصبین مسترد می­شود، در اختیار حکومت اسلامی است تا بر طبق مصالح عامه نسبت به آن­ها عمل نماید، تفصیل و ترتیب استفاده از هر یک را قانون معین می­ کند. ماده ۲ قانون نفت مصوب ۹/۷/۱۳۶۶: منابع نفت کشور جزءانفال و ثروت­های عمومی است و طبق اصل ۴۵ قانون اساسی در اختیار حکومت اسلامی می­باشد و کلیه تاسیسات و تجهیزات و دارایی­ها و سرمایه­گذاری­هایی که در داخل و خارج کشور توسط…

قرارداد، نفت و گاز

۴-۴-۲- ضروریات فنی ۴-۴-۲-۱- شناسایی میدان در حالی که ایران در دهه های ۸۰ و ۷۰ میلادی در حال پشت سر گذاشتن جنگ تحمیلی بود، قطر با استفاده از پتانسیل شرکت های بین المللی و سرمایه گذاری برناما ریزی شده از سال۱۹۹۱ با بهره برداری از سکوی آلفا شروع به تولید روزانه ۲۵ میلیون متر مکعب گاز کرد،حال آنکه اولین بهره برداری توسط ایران از میدان گازی پارس جنوبی در سال ۲۰۰۲ آغاز شد[۱۵۹].قطر برای شناسایی میدان و مراحل اکتشاف می باید هزینه ی سنگینی را متحمل شود و این اکتشاف با توجه به حط منصف در حد مرزی خود و قطر صورت گرفته است، قطر ابتدا اعلام کرده بود حد نهایی میدان کشف شده با مرز ایران فاصله ی زیادی دار و با این پنهان کاری حدود ۱۰ سال زودتر از ایران…

بهره بردار، نفت و گاز

شرط آموزش نیروی انسانی شرط حفظ محیط زیست[۱۲۲]. ۳-۱-۱۰- فلات قاره و مسایل مربوط به آن[۱۲۳] متعاقب جنگ جهانی دوم کمپانی های نفت متوجه بهره برداری از ذخایر تحت الارض بستر دریا شدند و در نتیجه بهره برداری از منابع قعر دریاها مسایل تازه ای را در حقوق بین الملل بوجود آورد که از هر لحاظ تازه به نظر می رسید. این مسایل در چهار مبحث به شرح زیر مورد بررسی قرار می گیرند: مبحث اول: تاثیر بهره برداری از منابع نفت و گاز دریا در اصل کلاسیک آزادی دریاها(یا تحدید اصل آزادی دریا مبحث دوم: موقعیت حقوقی تاسیسات حفاری نفت در فلات قاره مبحث سوم: تاثیر استخراج نفت از منابع زیر کف دریا در امر کشتیرانی و ذخایر بیولوژیک دریا مبحث چهارم: چگونگی تقسیم فلات قاره در کشورهای همجوار یا روبرو…

نفت و گاز، بهره بردار

برج فولادی بالای چاه بنام دکل، وظیقه ی بالا و پایین بردن ابزار آلات را در چاه به عهده دارد. چاه ممکن است قائم یا مایل حفاری شود. سیستم های مهم برج حفاری، «سیستم چرخش گل» می باشد. گل حفاری از طریق لوله های حفاری به داخل چاه پمپ شده و از طریق سوراخ های موجود در سر مته به کف چاه می رسد و دوباره از طریق فضای موجود بین لوله های حفاری و جداره ی چاه به سطح زمین باز می گردد. گل حفاری باعث بالا آوردن خرده سنگ های کنده شده توسط مته به سر چاه می گردد. به این خرده سنگ ها در اصطلاح کاتینگ می گویند. دیوار چاه در حین حفاری با گل سنگین پوشیده می شود. این عمل مانع از جریان سیالات مانند آب، نفت و گاز…

گاز طبیعی، شیمیایی

۲-۱۴-۱- مطالعه ی مخزن مورد حفاری مکانیزم حرکت سیال نفت و گاز در داخل مخزن مشخصات مخزن، مخصوصا زمین شناسی مشخصات جریان نفت در داخل مخزن توسط این مشخصه ها عملکرد چاه درون مخزن[۷۹] مشخص می شود و از طریق IPR هندسه ی چاه تعیین می شود. این مشخصه ها توسط قانون دارسی افت فشار(P ) و نمودار عملکرد چاه بررسی می شود[۸۰].چاه تنها رابط با مخزن است. بهینه بودن این عامل، ارتباط یک پارامتر بسار مهم در تخلیه ی مخزن و به همان میزان در اقتصاد کلی تولید است. چاه یکی از پر هزینه ترین قسمت های توسعه ی مخزن را تشکیل می دهد. چاه های نفتی، چاه های گازی و چاه های تزریقی هر یک مشکلات مریوط به خود را در طول مدت تولید بسته به شرایط کاری ایجاد می کند….

تحریم، نفت وگاز

سرگردان ماندن نفت کش ها برروی آب­های ازاد تا پیدا کردن خریدار برای ان ها!حرکت نفت کش­ها با پرچم کشورهای دور­افتاده!ذخیره­ی نفت در کشور­های دیگر تا زمان فروش!دادن مجوز فروش نفت به ارگان­ها و افراد دیگر!و دادن درصد­های هنگفت به واسطه­ها و دلالان و بوجود آمدن رانت­خواری و ویژه­خواری[۷۷]…دریافت پول نفت فروخته شده هم مساله­ی بسیار مهم و بزرگی است که در اغلب موارد بوسیله­ی چند بانک واسطه­ی خارجی با گرفتن پورسانت­های هنگفت و یا توسط آقایانی خاص و یا بصورت چمدانی! وارد کشور می­شود. با تحریم بانک­ها و موسسات مالی ایرانی علاوه بر سود بردن بانک­های خارجی و واسطه که این حجم پول در آن می­ماند و خریداران (به­دلیل تاخیر با توجیه! در پرداخت) و یا مبادله­ی کالای درجه چندمشان با نفت ایران باز پای دلالان و آقایانی خاص را به این…

نفت و گاز، سرمایه

گفتار سوم: صنایع بالا دستی و پایین دستی و بررسی دیدگاه قانون اساسی۱-۳-۱٫ صنایع بالا دستی و پایین دستیعملیات و فعالیت­های نفتی از مطالعات ابتدایی برای جستجوی نفت شروع و شامل استخراج، توسعه،بهره­برداری، انتقال، ذخیره­سازی، پالایش، تبدیل، پخش و خرید و فروش نفت می­گردد. عملیات نفتی به دو گروه عمده تقسیم می­شوند: “عملیات بالادستی” و “عملیات پایین دستی”. برخی نیز دسته سومی را تحت عنوان “عملیات میان­دستی”به این دو مورد افزوده­اند. دسته­ی اخیر در واقع بخشی از عملیات پایین دستی بوده، مربوط به انتقال نفت و گاز یا فرایند تبدیل برای مقاصد انتقال است.عملیات بالادستی نفت به فعالیت­های متنوعی اطلاق می­گردد که منجر به تولید نفت و گاز می­شود. این فالیت­ها شامل انجام عملیات اکتشافی، توسعه میدان از طریق حفر چاه و نصب تجهیزات سطح الارضی، و نهایتاً تولید است. فعالیت­های بالادستی به…

پایان نامه حل معادلات حاکم و تحلیل میزان تأثیر گرادیان شعاعی دما در سطح مقطع خطوط لوله

چکیده هدف از این پروژه تحقیق در خصوص تاثیر گرادیان شعاعی دما بر ایجاد خطا در فلومیترهای التراسونیک با تکنولوژی گذر زمان می باشد.این پروژه منحصرا به سیال تراکم ناپذیر و با رژیم جریان متقارن آرام در خطوط لوله انتقال نفت و گاز پرداخته است.این حالت معمولا با فاصله حدودی ۱۰۰D از خروجی شیرهای فشار شکن انشعاب خطوط تغذیه شهری از مسیرهای IGAT اتفاق می افتد که به دلیل افت فشار و کاهش سرعت در طی دو مرحله دمای سیال کاهش یافته و اختلاف دمایی مابین گاز و محیط افزایش می یابد. برای شبیه سازی موضوع فوق از سیال متان جهت مدل سازی عددی استفاده شده است.بطوریکه در ابتدا ضمن مدل سازی شرایط فلومیتر به صورت لوله مستقیم با جریان توسعه یافته آرام دما و سرعت، ضمن لحاظ نمودن تاثیر پروفیل دما بر…

پایان نامه ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺭﻭﺷﻬﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺬﺏ ﺩﻱ ﺍﻛﺴﻴﺪﻛﺮﺑﻦ ﺍﺯﮔﺎﺯﻫﺎﻱ ﺧﺮﻭﺟﻲ ﻧﻴﺮﻭﮔﺎﻫﻬﺎ، ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﻭﺵ ﺑﻬﻴﻨﻪ ﺟﺬﺏ ﻭ ﻃﺮﺍﺣﻲ ﻭﺍﺣﺪﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻮﻟﻴﺪ ۲ CO

چکیده با توجه به اینکه درصد بالای دی اکسید کربن در اتمسفر موجب مشکلات مهم زیست محیطی نظیر پدیده گلخانه می شود که تبعاتی چون گرمایش زمین و تغییر اکوسیستم آن را در پی دارد ارائه روش های نوین و اقتصادی برای جداسازی این گاز از اهمیت بالایی برخوردار است. در فصل اول خواص فیزیکی و شیمیایی دی اکسید کربن بررسی گردیده است. فصل دوم اثرات زیست محیطی انتشار CO2 بیان شده است. فصل سوم شرح مختصری از منابع تولید CO2 بیان شده است. فصل چهارم مکانیسم توسعه پاک که یکی از موارد موجود در پروتکل کیوتو است بررسی گردیده است. فصل پنجم که قسمت اصلی این پروژه می باشد توضیح مفصلی درباره روش های جداسازی دی اکسید کربن می باشد بطورکلی روش های جداسازی را می توان به دو قسمت جذب با…

پایان نامه با موضوع مدلسازی و تشکیل هیدرات گازی

چکیده : با توجه به افزایش سهم گاز طبیعی در بازار مصرف جهانی، توجه به روش های انتقال بدون خط لوله افزایش یافته است. بیشتر روش هایی مورد توجه قرار گرفته است که ظرفیت ذخیره سازی در آن ها بالا و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشند. یکی از ا ین روش ها که امروزه بسیار مورد توجه است، روش حمل گاز توسط هیدرات میباشد. علاوه بر این امروزه کاربردهای صنعتی د یگری نیز بر ای این پد یده مطرح شده است و سبب شده است که توجه به آن در صنعت بیشتر از پیش باشد . در پژوهش حاضر برای آشنایی بیشتر با این پدیده در فصل اول هیدرات گاز ی معرفی شده، ساختارهای رایج آن و مطالعات عمده ای که در این زمینه صورت پذیرفته است ، به صورت مشروح…

پایان نامه طراحی سیستم های ابزار دقیق ایستگاه تقویت فشار گاز

واحد بجنورد دانشکده مهندسی پایان نامه کارشناسی رشته مهندسی برق – الکتروتکنیک موضوع : طراحی سیستم های ابزار دقیق ایستگاه تقویت فشار گاز تقویت فشار گازگاز پالایش شده خروجی از پالایشگاه وارد خطوط اصلی انتقال می گردد ،اما عمدتا فاصله بین مصرف کننده تا پالایشگاه بسیار زیاد است . مصرف گاز در شهرها در طول خط وجود عوارض طبیعی اعم از کوهها و گودالها و همچنین اصطحکاک ناشی از حرکت گاز درون لوله باعث افت فشار آن می گردد بنابرین ایستگاههایی در فواصل منظم در طول خط احداث شده است که دارای چند توربوکمپرس می باشند هدف از تاسیس این ایستگاهها جبران این افت فشار می باشد .الف ) بررسی فرآیند کمپرس گاز از شیر ورودی تا ولو خروجی:بدین منظور یک انشعاب از خط اصلی گاز جهت ورود به ایستگاه گرفته شده است…

پایان نامه طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ ۱KW پالسی با فرکانس ۱۰۰kHz جهت تولید پلاسما در راکتور GTL ( تبدیل گاز متان به بنزین )

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی ” M.SC ” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق- قدرت عنوان : طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ ۱KW پالسی با فرکانس ۱۰۰kHz جهت تولید پلاسما در راکتور GTL ( تبدیل گاز متان به بنزین ) برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیدهبا توجه به بحث پلاسما و نانو تکنولوژی و کاربرد آن در مهندسی قدرت :Application of nontechnology and plasma in power systemکه در مرزهای دانش روز است ، در دستگاهها وتجهیزات مربوط به پلاسما…

پایان نامه طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ ۱KW پالسی با فرکانس ۱۰۰kHz جهت تولید پلاسما در راکتور GTL ( تبدیل گاز متان به بنزین )

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی ” M.SC ” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق- قدرت عنوان : طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ ۱KW پالسی با فرکانس ۱۰۰kHz جهت تولید پلاسما در راکتور GTL ( تبدیل گاز متان به بنزین ) برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیدهبا توجه به بحث پلاسما و نانو تکنولوژی و کاربرد آن در مهندسی قدرت :Application of nontechnology and plasma in power systemکه در مرزهای دانش روز است ، در دستگاهها وتجهیزات مربوط به پلاسما…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...