ماءالشعیر |
![]() |
پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و […]
پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق چکیدهماءالشعیر از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در کشور می باشد که پژوهش های اندکی بر روی بهینه سازی و […]
پایان نامه : بررسی تاثیر کف زایی عصاره گیاه چوبک درماءالشعیر
واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی علوم وصنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی عنوان بررسی تاثیر کف زایی عصاره گیاه چوبک درماءالشعیر استاد راهنما دکترحجت کاراژیان (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب ۲۱-۱- گیاه شناسی چوبک. ۳۱-۱-۱- انواع چوبک. ۳۱-۱-۲-خواص و کاربردها ۳۱-۱-۳-ترکیبات […]
پایان نامه شناسایی عوامل موثر بر رفتار خریداران دستگاه های تست قند خون
۱مقدمه : بیماری دیابت، شایع ترین بیماری ناشی از اختلالهای متابولیک و چهارمین علت مرگ و میر در جوامع غربی است. بیماری زایی این عارضه، چه از نظر هزینه های درمان وچه به دلیل ازکارافتادگی، بسیار بالاو یکی از عمده ترین مسایل بهداشتی ، درمانی انسان ها است که با گسترش شهرنشینی و تغییر شیوه […]
پایان نامه : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز
گروه علوم و صنایع غذایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر استاد راهنما: جناب آقای دکتر حسین جلالی استاد مشاور: جناب آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق متن پایان نامه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 09:58:00 ق.ظ ]
|