منبع محور |
![]() |
پایان نامه انتخاب پروژه های استراتژیک مبتنی بر نگاه منبع محور
چکیده:در این پایان نامه با توجه به اهمیت موضوع برنامه ریزی استراتژیک در سازمان ها و اولویت بندی اهداف و پروژه های سازمانی و بالتبع انتخاب پروژه ها، مدلی ریاضی که یکی از بهترین روشها برای تصمیم گیری می باشد برای دسترسی به جواب بهینه (انتخاب بهترین ترکیب پروژه ها) استفاده شده است. با توجه به اینکه هزینه های پروژه عمدتاً شامل اقلامی هستند که از به کار گرفتن منابع به وجود می آیند و با توجه به وجود محدودیت در سطح منابع قابل دسترس، باید پروژه ها به نحوی برنامه ریزی شوند که در هیچ موقعیتی، سطح احتیاجات از سطح امکانات بالاتر نباشند، به همین منظور مدل ارائه شده مبنی بر نگاه منبع محور می باشد.که در نهایت منجر به انتخاب مجموعه پورتفولیو ها شده است.فصل اول: کلیات تحقیق۱-۱- مقدمههر سازمانی برای…
پایان نامه انتخاب پروژه های استراتژیک مبتنی بر نگاه منبع محور
چکیده: در این پایان نامه با توجه به اهمیت موضوع برنامه ریزی استراتژیک در سازمان ها و اولویت بندی اهداف و پروژه های سازمانی و بالتبع انتخاب پروژه ها، مدلی ریاضی که یکی از بهترین روشها برای تصمیم گیری می باشد برای دسترسی به جواب بهینه (انتخاب بهترین ترکیب پروژه ها) استفاده شده است. با توجه به اینکه هزینه های پروژه عمدتاً شامل اقلامی هستند که از به کار گرفتن منابع به وجود می آیند و با توجه به وجود محدودیت در سطح منابع قابل دسترس، باید پروژه ها به نحوی برنامه ریزی شوند که در هیچ موقعیتی، سطح احتیاجات از سطح امکانات بالاتر نباشند، به همین منظور مدل ارائه شده مبنی بر نگاه منبع محور می باشد.که در نهایت منجر به انتخاب مجموعه پورتفولیو ها شده است.فصل اول: کلیات تحقیق۱-۱- مقدمههر سازمانی…
دانلود مقالات : نگرش دانش محور به سازمان[۱]
نگرش دانش محور به سازمان[۱] در طی دو دهه گذشته دنیای کسب و کار دچار تحولات چشم گیری شده است. تغییرات سریع تکنولوژی جهانی شدن ، بالا رفتن کیفیت کالا و خدمات تغییر ساختار های سیاسی و اجتماعی و نیز کمبود نیروی کار متخصص با عث ایجاد یک فضای رقابتی فشرده میان سازمانها شده است. کسب موفقیت در یک چنیین رقابتی مستلزم استفاده از منابع و روش های جدید می باشد. به این منظور پژوهشگران نگرش جدیدی مبتنی بر دانش ارائه کرده اند که در آن دانش به عنوان منبع کلیدی و شاید تنها منبع سازمان در ایجاد مزیت رقابتی پایدار در نظر گرفته می شود. در یک سازمان منابع دانش حالت منحصر به فرد داشته و قابل نسخه برداری یا جایگزینی نمیباشد (Boist, 1998, 157). در مقابل به وجودی که منابع سنتی…
پایان نامه دانشگاهی : معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای محور اساسی تعیین کننده وضعیت حقوقی انرژی هسته ای
گفتار هفتم:معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای محور اساسی تعیین کننده وضعیت حقوقی انرژی هسته ای همان طور که بیان شد معاهده NPT نقطه اوج تلاش های بین المللی جهت قاعده مند کردن انرژی هسته ای و سلاح های هسته ای بود اما معاهده NPT دارای نقایصی است. این معاهده کشورها را به دو دسته «داراها» و «ندارها» تقسیم می کند و این تبعیض را رسمی می کند. بر طبق این معاهده کشورهایی هسته ای هستند که تا تاریخ ۱ ژانویه ۱۹۶۷ یک سلاح هسته ای یا وسیله انفجاری هسته ای را ساخته و منفجر نموده باشند.( ساعد، ،۱۳۸۲ص۱۲) بدین ترتیب وجود سلاح هسته ای و در اختیار بودن آن برای کشورهای هسته ای طبق این معاهده رسمیت یافت. در مقابل کشورهای هسته ای بر اساس ماده ۱ معاهده NPT متعهد شدند…
پایان نامه دانشگاهی : معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای محور اساسی تعیین کننده وضعیت حقوقی انرژی هسته ای
گفتار هفتم:معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای محور اساسی تعیین کننده وضعیت حقوقی انرژی هسته ای همان طور که بیان شد معاهده NPT نقطه اوج تلاش های بین المللی جهت قاعده مند کردن انرژی هسته ای و سلاح های هسته ای بود اما معاهده NPT دارای نقایصی است. این معاهده کشورها را به دو دسته «داراها» و «ندارها» تقسیم می کند و این تبعیض را رسمی می کند. بر طبق این معاهده کشورهایی هسته ای هستند که تا تاریخ ۱ ژانویه ۱۹۶۷ یک سلاح هسته ای یا وسیله انفجاری
هسته ای را ساخته و منفجر نموده باشند.( ساعد، ،۱۳۸۲ص۱۲) بدین ترتیب وجود سلاح هسته ای و در اختیار بودن آن برای کشورهای هسته ای طبق این معاهده رسمیت یافت. در مقابل کشورهای هسته ای بر اساس ماده ۱ معاهده NPT متعهد شدند…
ارزشهای محوری P-CMM
۵-۵-۶-۱-۲- ارزشهای محوری P-CMM ارزشهای محوری این مدل که بیانگر نگرش جامع آن به توسعه قابلیتهای منابع انسانی است، شامل: در سازمانهای باغ قابلیتهای منابع انسانی به طور مستقیم با عملکرد کسب و کار مرتبط است. قابلیتهای منابع انسانی یک موضوع رقابتی و یک منبع ایجاد مزیت رقابتی است. قابلیتهای منابع انسانی بایستی بر اساس جهتگیریهای استراتژیک تعریف شود. کانون توجه سازمانها از عناصر شغلی به قابلیتها، تغییر کرده است. قابلیتهای منابع انسانی در سطوح فردی، گروهی و سازمانی قابل سنجش و ارتقا هستند. سازمان باید در قابلیتهایی از منابع انسانی سرمایهگذاری کند که آن قابلیتها برای انجام قابلیتمحوری (core competency) بنگاه حیاتی باشد. سازمانها مسئول فراهم کردن فرصتهای رشد و توسعه افراد بوده،افراد مسئول بهره برداری از آنها هستند. مدیریت مبانی و عملیاتی مسئول قابلیتهای منابع انسانی میباشند. ارتقای قابلیتهای منابع انسانی…
الگوهای کسب وکار کارایی محور، صرفه های ناشی از مقیاس
مدل صنعت: این مدل به نوآوری “زنجیره ارزش صنعت” می پردازد. این عمل با حرکت افقی به سمت صنایع جدید ، باز تعریف صنایع فعلی از طریق کاهش واسطه ها و ارتباط مستقیم با مشتریان و در نهایت از طریق کشف صنایع جدید و بخشهای جدیدی از صنعت صورت می پذیرد.مدل درآمد: این مدل به نوآوری در روشهای قیمت گذاری و چگونگی خلق در آمد از طریق پیکربندی مجدد ارزش پیشنهادی می پردازد.مدل شرکت: نوآوری در ساختار شرکت و نقشی که سازمان در زنجیره ارزش برعهده دارد. این مدل ، تغییردرگستره ارتباطات و مرزهای شرکت را در برمی گیرد. تمام مدلهای کسب وکار جدید ، به صورت تغییراتی اعمال شده در زنجیره ارزش عمومی کسب وکار هستند. امکان نوآوری در هریک از مؤلفه هایی مدل کسب و کار وجود دارد. پساز شناسایی حوزه…
دانش به عنوان منبع، مزیت رقابتی پایدار
توسعه مناسب ساختار ذهنی ( سخت افزاری ) صورت پذیرد. فرهنگ دانش تقویت شود. رهبرای و دانش و واگذاری آن به افراد برتر (شریف زاده و بودلایی، ۱۳۸۷،۵۱). وان کرو چهار راهبرد را تحت عنوان راهبردهای چهار گانه مدیریت دانش ارائه داده است: راهبرد به کارگیری : تلاش مدیریت دانش در این راهبرد بر توزیع و تقسیم دانش سازمانی متمرکز می شود نگاه مدیریت دانش در این راهبرد نگاهی درون سازمانی است این راهبرد زمانی برای مدیریت دانش مناسب است که دانش کافی و مورد نیاز سازمان ایجاد شده است و نیازی به ایجاد دانش جدید نباشد. راهبرد گسترش یا توسعه : مدیریت دانش با اتخاذ این راهبرد بر افزایش دانش در حوزه های دانش موجود در سازمان اقدام میکند نگاه مدیریت دانش در این راهبرد نیز درون سازمانی است. راهبرد جذب :…
سیستم مدیریت ارتباط با مشتری، سیستم مدیریت مشتری محور
بخش دوم سیستم مدیریت مشتری محور۲-۲-مقدمهامروزه با پیشرفت فناوری اطلاعات، سیستمهای نوینی تولیدشده است که میتواند توان سازمان را در کاهش هزینههای داخلی، تعامل بهتر با محیط و درنهایت به دست آوردن سود، یاری رساند یکی از این ابزارها، “مدیریت ارتباط با مشتری” است مدیریت ارتباط با مشتری اصطلاحی است که برای توصیف چگونگی تعامل با مشتری و مدیریت بر فعالیتهایی که برای برقراری ارتباط پایدار و اثربخش با مشتری صورت میگیرد، تعریفشده است. منطق مدیریت ارتباط با مشتری، “تحت نظر قرار دادن” و “مدیریت بر تمام پروسهی خدمترسانی به مشتری” است یعنی پیش از شروع آشنایی با مشتری تا پایان ارائه سرویس یا محصول، باید بدانیم که چگونه عمل کنیم تا زمینه حضور مجدد مشتری در سازمان را فراهم آوریم بسیار مهم است که مدیریت ارتباط با مشتری بهعنوان یک سیستم در…
تعاریف سرمایه فکری، اقتصاد دانش محور
2-11. سرمایه فکری به عنوان یک عامل مؤثر بر عملکرد منابع انسانییکی از عوامل مهم که بر عملکرد منابع انسانی نقش و تاثیر زیادی داشته و بر کیفیت و بهبود عملکرد منابع انسانی موثر است، سرمایه فکری می باشد .تغییرات و چالش های که در محیط سازمان های امروزی در حال رخ دادن است بیانگر این واقعیت است که موفقیت سازمانی ها متاثر از نقش کارکنانی می باشد که از دانش و مهارت و توانمندی بالایی برخوردارند و منابع انسانی هر سازمان ارزشمندترین منبع آن محسوب می شود، بنابراین کارکنان اثر بخش همواره مورد توجه صاحبنظران علم مدیریت بوده اند و طبعاً سازمان نیازمند کارمندانی با عملکرد بالا و قابلیت علمی و عملی گسترده نیاز دارد(مقیمی،۱۳۸۸).امروزه برای افـزایش عملکرد در سازمان ها استفاده بهینه از دانش وسرمایه فکری درسازمان ها می باشد که…
نظریه جامعه شناسی، پلیس جامعه محور
[۱۸] تاجران، عزیزالله ؛ کلاکی، حسن، بررسی تأثیر عملکرد پلیس بر احساس امنیت شهروندان تهرانی، فصلنامه مطالعات مدیریت انتظامی، سال چهارم، شماره چهارم، زمستان ۱۳۸۸، صص۵۶۶، ۵۶۵٫[۱۹] نوروزی، بهرام ؛ افراسیابی، علی، رویکرد جامعه محور به پیشگیری از جرم در ایران، فصلنامه مطالعات پیشگیری از جرم، سال پنجم، شماره چهاردهم، بهار ۱۳۸۹، ص۱۲[۲۰] عبدالرحمانی، رضا، پلیس اجتماع محور و امنیت محله ای (الف)، فصلنامه دانش انتظامی، سال ششم، شماره چهارم، ۱۳۸۳، ص۳۱و۳۰٫[۲۱] Auyst Valmer[22] O. W. wilson[23] تاجران، عزیزالله ؛ کلاکی، حسن، منبع پیشین، ص۵۶۶٫[۲۴] جزینی، علیرضا ؛ عبدی، توحید، تحلیلی بر پلیس حرفه ای و مردمی ۱۱۰، فصلنامه دانش انتظامی، شماره هشتم، بهار ۱۳۸۰، ص۵۷٫[۲۵] محمدنسل، غلامرضا، منبع پیشین، ص۱۶و۱۷[۲۶] جعفری، روح الله، درآمدی بر جایگاه نظری رهیافت پلیس جامعه محور، فصلنامه امنیت اجتماعی، شماره سیزدهم، بهار ۱۳۸۷ف ص۳۲[۲۷] عبدالرحمانی، رضا، منبع،…
پلیس جامعه محور، پیش گیری از جرم
2014 spring [1] غلامی، حسین، ترس از جرم و سیاست جنایی، دیباچه در : ترس از جرم، نشر میزان، پاییز ۱۳۹۱، ص۹٫[۲] همان، ص۸٫[۳] میلر، لیندا؛ کارن ام، هس، پلیس و اجتماعی، ترجمه رضا کلهر، دانشگاه علوم انتظامی ناجا، تهران، ۱۳۸۷، ص۶۳٫[۴] چالوم، موریس ؛ لئونارد، لوسی، نقش پلیس در امنیت و زمامداری بهینه، ترجمه غلامرضا محمد نسل، در : مجموعه مقالات پلیس و پیش گیری از جرم، دفتر تحقیقات کاربردی پلیس پیشگیری ناجا، ۱۳۸۷، ص۱۲٫[۵] محمدنسل، غلامرضا، پلیس و سیاست پیش گیری از جرم، دفتر تحقیقات کاربردی پلیس پیش گیری از جرم، زمستان ۱۳۸۷، ص۷٫[۶] کریمی، خوزانی، علی، راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار، ماهنامه توسعه انسانی پلیس، سال ششم، شماره بیست و هفتم، بهمن و اسفند ۱۳۸۸، ص۱۰۹٫[۷] همتی، رضا، پلیس جامعه محور و نقش آن در کاهش احساس ناامنی، فصلنامه…
منبع پایان نامه : کودک و زندگی جمعی در شهر – طراحی مرکز دوستدار کودک
کودک و زندگی جمعی در شهر روزگاری، افراد انسانی در مراکز زیستی پراکنده زندگی می کردند. تعداد مراکز روستایی کوچک و بزرگ و آبادی های مختلف موجود نیز نشانی از این زندگی کم تراکم و کم جمعیت و پراکندگی سکونت را با خود دارد. تحولات دو سده اخیر در جهان که به “انقلاب صنعتی” شهرت یافته، بنابر نیازمندیهای خود در تأمین نیروی کار، تمرکز سرمایه، تنوع مشاغل، گسترش وسایل ارتباط جمعی، رواج مراودات اقتصادی . نظایر آنها، تمرکز جمعیت و پیدایش شهرهای گسترده، مادر شهرها، کلان شهرها و جهان شهرها را واقعیت بخشیده است. در چنین شرایطی افراد انسانی به مدد همان تحولات صنعتی که امکان گسترش مساحت و دامنه های رشد شهرها را فراهم کرده و به موازات تأثیرپذیری از انواع فراورده های صنعتی، جمعیت آماده به کار را در قالب…
ﺗﺎﺛﯿﺮ روﯾﮑﺮد زوجدرﻣﺎﻧﯽ ﮐﻮﺗﺎهﻣﺪت راه ﺣﻞﻣﺤﻮر ﺑﺮ ﺳﺎزﮔﺎری زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ در زﻧﺎن و ﻣﺮدان ﻣﺴﺘﻌﺪ ﻃﻼق ﺷﻬﺮ اﺻﻔﻬﺎن
ﻣﺠﻠﻪی اﺻﻮل ﺑﻬﺪاﺷﺖ رواﻧﯽ ﺳﺎل (۳) ۱۴، ﭘﺎﯾﯿﺰ ۱۳۹۱، ﺻﻔﺤﻪ ۱۹۰-۹ ﻣﻘﺎﻟﻪی ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ روﯾﮑﺮد زوجدرﻣﺎﻧﯽ ﮐﻮﺗﺎهﻣﺪت راه ﺣﻞﻣﺤﻮر ﺑﺮ ﺳﺎزﮔﺎری زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ در زﻧﺎن و ﻣﺮدان ﻣﺴﺘﻌﺪ ﻃﻼق ﺷﻬﺮ اﺻﻔﻬﺎن ﺧﻼﺻﻪ زﻫﺮا داودی ﻣﻘﺪﻣﻪ: ﺳﺎزﮔﺎری زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻮدﮐﺎر اﯾﺠﺎد ﻧﺸﺪه و ﺑﻪ وﺟﻮد آﻣﺪن آن ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﺗﻼش زوﺟﯿﻦ دارد. ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺳﺎل اول ازدواج از ﻧﻈﺮ ﺳﺎزﮔﺎری ﺑﺴﯿﺎر ﻧﺎﭘﺎﯾﺪار ﺑﻮده و ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﺧﻄﺮ را ﺑﺮای ﻧﺎﺳﺎزﮔﺎری و ﻃﻼق دارد. ﭘﮋوﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ روﯾﮑﺮد راه ﺣﻞﻣﺤﻮر ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﺎزﮔﺎری زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ در زﻧﺎن و ﻣﺮدان ﻣﺴﺘﻌﺪ ﻃﻼق ﺷﻬﺮ اﺻﻔﻬﺎن ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. روشﮐﺎر: در اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ﻧﯿﻤﻪﺗﺠﺮﺑﯽ در ﺳﺎل ۱۳۸۸-۸۹ از روش ﭘﯿﺶآزﻣﻮن و ﭘﺲآزﻣﻮن ﺑﺎ ﮔﺮوه ﺷﺎﻫﺪ اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺟﺎﻣﻌﻪی ﭘﮋوﻫﺶ ﺷﺎﻣﻞ آن دﺳﺘﻪ از زوﺟﯿﻦ ﻣﺮاﺟﻌﻪﮐﻨﻨﺪه ﺑﻪ ﻣﺮﮐﺰ ﻣﺪاﺧﻠﻪ در ﺑﺤﺮان ﺷﻬﺮ اﺻﻔﻬﺎن…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 07:05:00 ب.ظ ]
|