مواد افزودنی |
![]() |
راهنمای پایان نامه – بررسی تاثیر الیاف و مواد پوزولانی بر روی خواص مکانیکی بتن مسلح شده با الیاف شیشه
۱-۱-مقدمه با توجه به ضخامت و وزن پایین قطعات ساخته شده توسط بتن تقویت شده با الیاف شیشه, استفاده از آرماتور در ساخت این محصولات غیر ممکن است. به همین منظور در این شرایط برای بهبود رفتار بتن تحت بارهای کششی و خمشی و افزایش طاقت, از الیاف شیشه استفاده میشود. از بتن تقویت شده […]
بررسی تاثیر الیاف و مواد پوزولانی بر روی خواص مکانیکی بتن مسلح شده با الیاف شیشه
۱-۱-مقدمه با توجه به ضخامت و وزن پایین قطعات ساخته شده توسط بتن تقویت شده با الیاف شیشه, استفاده از آرماتور در ساخت این محصولات غیر ممکن است. به همین منظور در این شرایط برای بهبود رفتار بتن تحت بارهای کششی و خمشی و افزایش طاقت, از الیاف شیشه استفاده میشود. از بتن تقویت شده […]
پایان نامه با موضوع آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی […]
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی […]
خرید پایان نامه : آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی ۱-۹-۱- آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی از سال های قبل از جنگ جهانی دوم، جهت پایدار سازی چربی ها در مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت. اما از آنجایی که آماده سازی این آنتی اکسیدان ها کار دشواری بود و از طرفی […]
پایان نامه:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده امروزه به علت مقاومت میکروارگانیسمها در برابر آنتی بیوتیکها، استفاده از گیاهان دارویی جهت دستیابی به ترکیبات جدید غلبه بر آنها، امری مهم و ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی و آبی لیموترش در برابر باکتری ها و کپک بود. در […]
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
فصل اولمقدمه پیش زمینه امروزه ایمنى غذا یک مباحث مهم سلامت عمومى جامعه است. تخمین زده مىشود که حدود %۳۰ مردم کشورهاى صنعتى از بیمارىهاى ناشى
از غذا رنج مىبرند (بارت، ۲۰۰۴). طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سالانه ۹میلیون نفر در جهان جان خود را بر اثر مسمومیتهای ناشی از مصرف غذا و آب آلوده […]
دانلود پایان نامه ارشد : تحلیل عددی ذخیره سازی انرژی گرمایی در مبدل های حرارتی با مواد تغییر فاز دهنده
چکیدهذخیره سازی انرژی گرمایی و مواد تغییر فاز دهنده جهت کاربرد در سیستم گرمایش و سرمایش ساختمان ها به موضوع مهمی در ۲۰ سال گذشته تبدیل شده است. هنگامی که عدم تطابق میان تولید انرژی و زمان مصرف آن وجود داشته باشد مسئله ذخیره سازی انرژی اهمیت می یابد. در کار حاضر سیالی که در […]
پایان نامه:امکان سنجی تهیه پلیمر فعال حاوی مواد جاذب اکسیژن جهت بسته بندی مواد غذایی
استاد راهنما دکتر عبدرالرسول ارومیه ای دکتر عزت الله جودکی زمستان ۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهجاذب های اکسیژن به عنوان یکی از مهمترین و پرکاربردترین نوع بسته بندی های فعال در بسته بندی موادغذایی می باشند که پاسخ به نیاز مصرف کنندگان با هدف عمر نگهداری بالا و کیفیت […]
پایان نامه ارشد:بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اول .۱مقدمه .۲فصل دوم .۵بررسی منابع ۶۲-۱ آنزیم .۷۲-۱-۱ ضرورت افزودن آنزیم به جیره۸۲-۱-۲ پلی ساکاریدهای غیر نشاستهای .۹۲-۱-۳ اثرات ضد تغذیهای پلیساکاریدهای غیرنشاستهای۱۰۲-۱-۴ نقش آنزیمها در تغذیه طیور .۱۳۲-۱-۵ تاثیر مکمل آنزیم بر عملکرد طیور .۱۳۲-۲ آنتی بیوتیک ها ۱۷۲-۳ پروبیوتیک ها ۲۰۲-۳-۱ میکروبهای […]
پایان نامه:بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
گروه علوم دامی پایان نامه جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد گرایش تغذیه دام بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی استاد راهنما:دکتر رامین نجفی تابستان ۹۰ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول .۱ مقدمه […]
سمینار ارشد مهندسی شیمی فرآیند: افزایش راندمان حذف رطوبت از گاز توسط دسیکنت ها از طریق افزودنی به آن ها
پایان نامه رشته مواد : مروری بر گارنت ها و کاربرد آنها در صنایع ماکروویو
عنوان : ی بر گارنت ها و کاربرد آنها در صنایع ماکروویو متن پایان نامه : چکیده :کارهای پژهشی زیادی در رابطه با بهینه سازی خواص گارنت انجام شده و مقاله های بسیاری نیز در این زمینه انتشار یافته اند . اساس کار های تجربی پژهش حاضر با تکیه بر کار تعدادی از محقیق ذیربط […]
پایان نامه حقوق در مورد همکاری با سازمان بهداشت جهانی
همکاری با سازمان بهداشت جهانی بیماریهای واگیر دار(عفونی) بیماری های عفونی، بیماریهایی هستند که توسط میکروارگانیسم های بیماری زا مانند باکتری ها، ویروس ها، انگل ها و قارچ ها ایجاد می شود؛ که می توانند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، از فردی به فرد دیگر منتقل شوند. از دیرباز بیماری های عفونی(واگیردار) ، از […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 02:33:00 ب.ظ ]
|