مولد پالسی |
![]() |
پایان نامه از الگوریتم های بهینه سازی مولد پالسی با استفاده تکاملی
پایاننامهمقطع کارشناسی ارشدرشته :مهندسی برق گرایش قدرتاز الگوریتم های بهینه سازی مولد پالسی با استفاده تکاملیاستاد راهنما:دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامیاستاد مشاور:مهندس محمد رضا نژاد (زمستان ۱۳۹۲)تکه هایی از متن به عنوان نمونه :چکیده:توان پالسی طرحی است برای تخلیه انرژی ذخیره شده الکتریکی بر روی بار در یک یا چند پالس کوتاه با نرخ تکرار قابل کنترل. فناوری تولید توان پالسی به دو شاخه پالسهای کم توان و پالسهای پر توان تقسیم می شود. پالسهای کم توان در حد چند مگا وات و پالسهای پرتوان دارای توانی در حد گیگا و تراوات یا بیشتر می باشد.در این پایان نامه با هدف تولید شکل موج پالسی مورد نیاز برای تولید ورقهای فلزی از مولد مارکس تک قطبی با قطعات نیمه هادی استفاده شده؛ سپس با در مدار آوردن با تاخیر هر طبقه شکل موج مورد نیاز…
پایان نامه بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی و مهندسی، گروه آموزشی مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج استاد راهنما: جناب آقای دکتر عبدالرضامحمدی نافچی استاد مشاور: سرکارخانم دکترلیلانوری چکیدهآب گیری اسمزی فرایندخارج سازی آب براساس قرارگرفتن موادغذایی درمحلول هیپرتونیک است دراین پژوهش ترکیب فرایند آب گیری اسمزی برای قطعات هویج به ضخامت ۵/۰سانتیمتردردمای۶۰درجه سانتیگرادودرفواصل زمانی۱۲۰دقیقه(۶بازه زمانی۲۰دقیقه)و۱۸۰دقیقه(۶بازه زمانی۳۰دقیقه)ودرغلظت های مختلف ساکارزوگلوکزومخلوط ان هادر۳سطح۲۰و۳۰و۴۰درصددرحالت استاتیک دردمای۲۵درجه سانتیگرادانجام گرفت نسبت محلول اسمزی به میوه درسطح۵به۱انتخاب گردید.نتایج نشان دادمیزان حذف آب وجذب موادجامدوکاهش وزن باافزایش غلظت وزمان
درمعرض بودن فراصوت ارتباط مستقیم داردمحلول اسمزی گلوکزدارای بیشترین میزان دفع آب وجذب قند ومحلول اسمزی ساکارزدارای کمترین میزان دفع آب بوده است محلولهای…
پایان نامه بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی و مهندسی، گروه آموزشی مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج استاد راهنما: جناب آقای دکتر عبدالرضامحمدی نافچی استاد مشاور: سرکارخانم دکترلیلانوری چکیدهآب گیری اسمزی فرایندخارج سازی آب براساس قرارگرفتن موادغذایی درمحلول هیپرتونیک است دراین پژوهش ترکیب فرایند آب گیری اسمزی برای قطعات هویج به ضخامت ۵/۰سانتیمتردردمای۶۰درجه سانتیگرادودرفواصل زمانی۱۲۰دقیقه(۶بازه زمانی۲۰دقیقه)و۱۸۰دقیقه(۶بازه زمانی۳۰دقیقه)ودرغلظت های مختلف ساکارزوگلوکزومخلوط ان هادر۳سطح۲۰و۳۰و۴۰درصددرحالت استاتیک دردمای۲۵درجه سانتیگرادانجام گرفت نسبت محلول اسمزی به میوه درسطح۵به۱انتخاب گردید.نتایج نشان دادمیزان حذف آب وجذب موادجامدوکاهش وزن باافزایش غلظت وزمان درمعرض بودن فراصوت ارتباط مستقیم داردمحلول اسمزی گلوکزدارای بیشترین میزان دفع آب وجذب قند ومحلول اسمزی ساکارزدارای کمترین میزان دفع آب بوده است محلولهای…
سمینار بررسی سیستم ها و مدارهای مجتمع (IC) کدکننده سیگنال گفتار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – الکترونیک عنوان: بررسی سیستم ها و مدارهای مجتمع (IC) کدکننده سیگنال گفتار برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده:با پیشرفت علم و تکنولوژی در زمینه مخابرات و فناوری اطلاعات یافتن روش هایی برای انتقال و ارسال سریع و کم حجم داده های صوتی و تصویری و… اهمیت به سزایی پیدا می کند. فشرده سازی یا کدینگ اطلاعات به معنای کاهش نرخ بیت ارسال یا دریافت داده ها که امروزه عمدتا…
پایان نامه بررسی عملکرد تقویت کننده کم نویز CMOS در باند بسیار زیاد UWB
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی “M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق الکترونیک عنوان: بررسی عملکرد تقویت کننده کم نویز CMOS در باند بسیار زیاد UWB برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 06:47:00 ق.ظ ]
|