مقاله : عزت نفس و عملکرد تحصیلی

عزت نفس و عملکرد تحصیلی در جهان کنونی عملکرد تحصیلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است،جوامع پیشرفته و در حال پیشرفت تاکید بسیار زیادی بر عملکرد تخصیلی ،رقابت و پیروزی دارند،و این تاکید گاه بیش از اهمیتی است که برای همکاری و یا رضایت بخشی ارتباطات بین فردی قائل می شوند. نکته دیگری که در پژوهش حاضر روی آن تاکید شده است موضوع عملکرد تحصیلی است ،که سعی می شود به طور اجمال بدان پرداخته شود.یکی از مباحث مهم در روان شناسی و تعلیم و تربیت مساله تفاوتهای فردی است.افراد نه تنها از نظر ویژگی های بدنی با یکدیگر متفاوتند ،بلکه از نظر سایر ویژگی های روان شناختی و شخصیتی ،از قبیل هوش ،انگیزه ،اعتماد به نفس ،توجه و… وهمچنین شرایط محیط خانوادگی و اجتماعی با یکدیگر تفاوت دارند. برای پی بردن به…

پایان نامه روانشناسی درباره : عزت نفس و عملکرد تحصیلی

عزت نفس و عملکرد تحصیلی در جهان کنونی عملکرد تحصیلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است،جوامع پیشرفته و در حال پیشرفت تاکید بسیار زیادی بر عملکرد تخصیلی ،رقابت و پیروزی دارند،و این تاکید گاه بیش از اهمیتی است که برای همکاری و یا رضایت بخشی ارتباطات بین فردی قائل می شوند. نکته دیگری که در پژوهش حاضر روی آن تاکید شده است موضوع عملکرد تحصیلی است ،که سعی می شود به طور اجمال بدان پرداخته شود.یکی از مباحث مهم در روان شناسی و تعلیم و تربیت مساله تفاوتهای فردی است.افراد نه تنها از نظر ویژگی های بدنی با یکدیگر متفاوتند ،بلکه از نظر سایر ویژگی های روان شناختی و شخصیتی ،از قبیل هوش ،انگیزه ،اعتماد به نفس ،توجه و… وهمچنین شرایط محیط خانوادگی و اجتماعی با یکدیگر تفاوت دارند. برای پی بردن به…

مدل یابی معادلات ساختاری، افسردگی در دانشجویان

گلاسر، ویلیام. (۱۳۸۵). تئوری انتخاب. ترجمه ی نورالدین رحمانیان. تهران: انتشارات آشتیان.گلاسر، ویلیام. (۱۳۸۶). مدیریت زندگی، یا نظریه ی کنترل: نگرشی نوین به رسم و راه انسان. ترجمه ی آزاده ملکیان و سیداحمد احمدی. اصفهان: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.لوتون، اوا. (۱۳۸۸). راهنمای متخصصان بالینی برای سایکودراما. ترجمه ی فریبا یزدخواستی، ساناز جوکار و سولماز جوکار. اصفهان: انتشارات نگار اصفهان.ماسن، پاول.هنری؛ کیگان، جروم؛ هوستون، آلتا.کارول و کانجر، جان.وی.جین. (۱۳۸۷). رشد و شخصیت کودک. ترجمه ی مهشید یاسایی. تهران: نشر مرکز.محسنی، نیکچهره. (۱۳۹۰). نظریه ها در روانشناسی رشد (شناخت، شناخت اجتماعی، شناخت و عواطف). تهران: انتشارات جاجرمی.مجاهد، عزیزا…؛ کلانتری، مهرداد؛ مولوی، حسین؛ نشاط دوست، حمیدطاهر و بخشانی، نورمحمد. (۱۳۸۸). مقایسه ی تأثیر درمان شناختی رفتاری با رویکرد اسلامی‌و درمان شناختی رفتاری کلاسیک بر سلامت روانی همسران شهدا و جانبازان. مجله ی اصول بهداشت روانی، ۱۱…

منابع پایان نامه و مقاله با موضوع : روانشناسی کودک

پایان نامه حقوق تربیتی کودک با تأکید بر حقوق تربیتی پایان نامه وضعیت پرخاشگری فیزیکی و کلامی دربین کودکان پایان نامه ویژگیهای شخصیت والدین و اختلالات رفتاری کودکان پایان نامه تاثیر آموزش­های فرزند پروری در بهبود عملکرد کودکان پایان نامه طراحی الگوی تدریس مهارت تفکر به شیوه­ی بازی/ تمرین و

تأثیر آن بر رشد خلاقیت کودکان پیش­دبستانی شهر یزد در سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ پایان نامه نقش سوءاستفاده­ی دوران کودکی در نشانه­ های اختلال خوردن با واسطه ­گری نقص در تنظیم هیجان پایان نامه مقایسه کارکرد خانواده مبدا و ویژگی های شخصیتی نوجوانان با و بدون سابقه کودک آزاری پایان نامه بررسی اثر بخشی آموزش فرزندپروری مثبت به مادران کودکان اوتستیک در کاهش مشکلات رفتاری فرزندان شان پایان نامه اثربخشی آموزش مهارت های زندگی بر سازگاری اجتماعی مادران دارای کودک کم توان ذهنی…

پایان نامه ویژگی های شخصیتی دانش آموزان ناتوان یادگیری

انواع ناتوانی­های یادگیری اختلالات یادگیری براساس DSM-IV-R به چهار طبقه کلی تقسیم می­شوند (اختلال در خواندن، اختلال در ریاضیات، اختلال در نوشتار و اختلال یادگیری که به گونه­ای دیگر مشخص نشده است (کاپلان، سادوک، ترجمه­ی پور افکاری، ۱۳۸۲). ۲-۷-۱- نارساخوانی اصطلاح «دیسلکسیا» از ترکیب دوکلمه یونانی «dys» و «lexicos» تشکیل شده است. «dys» به معنای مشکل، ‌دردناک یا نابهنجار است و «lexicos» به معنای کلمه می­باشد. بنابراین اصطلاح دیسلکسیا به طور دقیق، ‌وجود مشکلات در مورد کلمه­ها را نشان می­دهد بدیهی است که به زبان نوشتاری (خواندن، ‌نوشتن، هجی کردن) در تضاد با زبان گفتاری اشاره دارد. این اصطلاح تنها برای توصیف مشکلات کودک بکار می­رود و به هیچ وجه آنها را تبیین نمی­کند (دادستان، ۱۳۷۹). [۱]. Dyslexia متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود…

پایان نامه ارشد ویژگی های شخصیتی دانش آموزان عادی

تعاریف نارساخوانی تعریف سنتی نارساخوانی تعریفی است که توسط فدراسیون جهانی عصب شناسی (۱۹۶۸) ارائه شده است. براساس این تعریف کودکانی را نارسا خوان می­نامند که به رغم برخورداری از آموزش متداول در دستیابی به مهارت­های خواندن، ‌نوشتن و هجی کردن در حد متناسب با توانایی­های عقلی شان با شکست مواجه می­شوند (به نقل از اسمیت و همکاران، ۱۹۹۸). نارساخوانی مشکل خاص یادگیری در یک یا چند زمینه زبان نوشتاری مانند خواندن، نوشتن و هجی کردن است. این اختلال که دارای مبنای سرشتی است، می­تواند با مشکلاتی در قلمرو حساب کردن نیز همراه باشد. نارساخوانی که بخصوص درجه تسلط فرد بر زبان نوشتاری (حروف، اعداد و نت­های موسیقی) را نشان می­دهد، در بیشتر مواقع بر زبان گفتاری نیز تا حدی مؤثر است (انجمن نارسا خوانی انگلستان، ۱۹۸۹ به نقل از دویل، ۱۹۹۶ به…

پایان نامه ارشد سبک های یادگیری دانش آموزان ناتوان یادگیری

با توجه به تعاریف فوق می­توان وجه مشترک این تعاریف را در چند نکته خلاصه کرد: ـ کودکان نارساخوان دچار عقب ماندگی شدید، نارسایی حسی یا آسیب دیدگی عضوی آشکاری نیستند. ـ نارساخوانی معمولاً با مشکلاتی در قلمرو نوشتن، ‌هجی کردن، انشاء و حساب کردن همراه است. ـ کارآمدی کودک نارساخوان در زمینه خواندن به طور معناداری پایینتر از حد توانایی وی در قلمروهای دیگر است؛‌ ـ تمامی مؤلفان بر این باورندکه اصطلاحات مختلفی که برای نامیدن این مشکل به کار رفته­اند، ‌جنبه توصیفی دارند. با توجه‌ به نکات ذکر شده می­توان نارساخوانی را به عنوان مشکل پایدار یادگیری خواندن و خودکار شدن آن درکودکانی دانست که دچار عقب ماندگی شدید یا نارسایی حسی نیستند، ولی توانایی خواندن در آنها به طور معناداری پایینتر از حد توانایی آنها در زمینه­های دیگر است (دادستان،…

پایان نامه سبک های یادگیری دانش آموزان عادی

فراوانی نارساخوانی به علت فقدان مرزها دقیق مشکل در مورد نارساخوانی، ‌ارقام متقاوتی را درباره این اختلال ارائه داده­اند (دویل، ۱۹۹۶؛ به نقل از دادستان، ۱۳۷۹). تحقیقات نشان داده­اند که نارساخوانی در همه گروه­های کودکان، صرف نظر از جنس و گروه اجتماعی، طراز عقلی، محل سکونت و ناحیه جغرافیایی و … بروز می­کند. در بین تمامی تخمین­هایی که برای این اختلال ارائه شده­اند اغلب مؤلفان رقم ۴ درصد را پذیرفته­اند اما در برخی از کشورها که از ضوابط دشوارتری استفاده کرده­اند این فراوانی کمتر است و می­­­تون فراوانی اختلال خواندن را به تنهایی یا توأم با اختلال حساب کردن یا نوشتن در حدود چهار پنجم مجموعه اختلال­های یادگیری تخمین زد (DSM IV) به طوری که تقریباً ۸۰ درصد افراد دارای اختلال یادگیری در خواندن مشکل دارند (لرنر، ۱۹۹۷). اما از آنجا که به…

پایان نامه ویژگی شخصیتی درونگرایی- برونگرایی دانش آموزان عادی

اشتباهها در سطح خواندن در واقع شکست فرد در خواندن کلمه­های مجزا، با سرعت، دقت و خودکاری، هسته اصلی نارساخوانی را تشکیل می­دهد. اشتباههای دیداری بین حروفی که از لحاظ شکلی نزدیک به هم­اند (ح خ ج چ). اشتباههای شنیداری بخصوص بین صوت­های مجاور (ب، پ یا ف، و). حذف حروف صامت (مرسه به جای مدرسه). حذف برخی هجاها معکوس کردن و جابجا کردن حروف و هجاها در یک کلمه. افزودن حروف صامت. عدم تمایز راست- چپ (زور به جای روز). آغاز خواندن بر اساس انتخاب تصادفی یک حرف: خیابان به جای خندان. ضرب آهنگ خواندن: مردد و مقطع است. به نشانه گذاری توجه نمی­کند و گاهی متن را با لحن خاصی می­خواند که با مهنای آن مطابقت ندارد. معنای متن را نمی­فهمد. مفاهیم زمان و تاریخ: در یادگیری تعیین زمان و یادآوری…

پایان نامه رابطه بین ابعاد مشکلات رفتاری در پسران با اختلال های یادگیری و سبک فرزندپروری والدین

فصل دوّم ادبیات پژوهش ۲-۱- مبانی نظری این بخش به توصیفی از چارچوب نظری متغیرهای مرتبط با پژوهش می­پردازد. ۲-۱-۱- تعریف اختلال­های یادگیری مفهوم اختلال یادگیری از حیطه­های گوناگونی مانند روانشناسی، پزشکی و آموزش و پرورش تأثیر پذیرفته است. بنابراین، تعریف و تبیین آن نیز از مبانی نظری مختلفی ناشی می‌شود(شکوهی یکتا و پرند، ۱۳۸۵). در نتیجه در مورد اختلال­های یادگیری تعاریف گوناگونی ارائه شده است که در زیر به چند مورد از رایج­ترین تعاریف اشاره می­شود: ۲-۱-۱-۱- تعریف دولت فدرال یکی از تعاریف رایج، تعریف دولت فدرال امریکا است که نخستین بار در سال ۱۹۷۷ مطرح و در سال ۱۹۹۷ با تغییراتی اندک مجدداً ارائه شد. در این تعریف آمده است: “اختلال یادگیری خاص عبارت است از وجود اختلال در یک یا بیش از یک فرآیند روان­شناختی پایه که در فرآیند…

پایان نامه رابطه بین ابعاد مشکلات رفتاری در پسران با اختلال های یادگیری و سبک فرزندپروری والدین

فصل دوّم ادبیات پژوهش ۲-۱- مبانی نظری این بخش به توصیفی از چارچوب نظری متغیرهای مرتبط با پژوهش می­پردازد. ۲-۱-۱- تعریف اختلال­های یادگیری مفهوم اختلال یادگیری از حیطه­های گوناگونی مانند روانشناسی، پزشکی و آموزش و پرورش تأثیر پذیرفته است. بنابراین، تعریف و تبیین آن نیز از مبانی نظری مختلفی ناشی می‌شود(شکوهی یکتا و پرند، ۱۳۸۵). در نتیجه در مورد اختلال­های یادگیری تعاریف گوناگونی ارائه شده است که در زیر به چند مورد از رایج­ترین تعاریف اشاره می­شود: ۲-۱-۱-۱- تعریف دولت فدرال یکی از تعاریف رایج، تعریف دولت فدرال امریکا است که نخستین

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...