ناگت مرغ سرخ شده |
![]() |
پایان نامه بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت
دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد عنوان : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت چکیده:هدف این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگیهای کیفی ناگت گوشت شترمرغ بود. بدین منظور ویژگی های پخت، خصوصیات حسی، ترکیبات شیمیایی، آنالیز بافت و فاکتورهای رنگی مورد بررسی قرار گرفتند. ناگت های تهیه شده از آردهای مختلف در ویژگی مقادیر ترکیبات شیمیایی، pH، ویژگی های پخت، پارامترهای رنگی، شاخص های سفتی، ارتجاعی ونیروی برشی و برخی پارامتر های حسی شامل طعم، رنگ، بافت وپذیرش کلی دارای اختلاف معنی دار از نظر آماری بودند(۰۵/۰>p). نتایج نشان دادند که ناگت شترمرغ فرموله شده با آرد سیب زمینی قابلیت حفظ آب بیشتری نسبت به سایر نمونه ها داشت، که این امر موجب کاهش میزان…
پایان نامه بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت
دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد عنوان : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت چکیده:هدف این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگیهای کیفی ناگت گوشت شترمرغ بود. بدین منظور ویژگی های پخت، خصوصیات حسی، ترکیبات شیمیایی، آنالیز بافت و فاکتورهای رنگی مورد بررسی قرار گرفتند. ناگت های تهیه شده از آردهای مختلف در ویژگی مقادیر ترکیبات شیمیایی، pH، ویژگی های پخت، پارامترهای رنگی، شاخص های سفتی، ارتجاعی ونیروی برشی و برخی پارامتر های حسی شامل طعم، رنگ، بافت وپذیرش کلی دارای اختلاف معنی دار از نظر آماری بودند(۰۵/۰>p). نتایج نشان دادند که ناگت شترمرغ فرموله شده با آرد سیب زمینی قابلیت حفظ آب بیشتری نسبت به سایر نمونه ها داشت، که این امر موجب کاهش میزان…
پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری
تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین غذاهایی که مصرف می کنیم و کاری که بدن انجام می دهد.تمام مراحلی که غذا باید بگذراند تا انسان به رشد کامل جسمی و روانی برسد تغذیه نام دارد. غذا چیست؟هر ماده جامد و مایعی که پس از خوردن در دستگاه گوارش هضم شود و یا به طریق دیگر مثلا تزریق وارد بدن شود و پس از آن جذب یا تولید انرژی کند یا در انجام اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو نقش داشته باشد غذا نامیده…
رفتارهای ضد اجتماعی، بهداشت و سلامت
بخش سوم : فست فـود[۳۴] تهدیدی جدی در گسترش جـرممادر زمانهای زندگی می کنیم که پیتزا زودتر از نیروی پلیس به خانههایمان میرسد.خیلی از کارشناسان بهداشت و سلامت در سراسر دنیا به مقابله با فست فود برخاستهاند ودعاوی حقوقی زیادی صورت می گیرد که یک طرف آن صاحبان صنایع فست فود قراردارند.اما چرا فست فود این قدر مغضوب است؟در دنیای امروز وظهورزندگی ماشینی که برتمام جوامع بشری حاکم شده است،فستفودهادیگرنوعی تغذیه محسوب نمیشوند بلکه این نوع رژیم غذایی به یک سبک زندگی تبدیل شده است.افرادی که شب و روز با شتاب کار میکنند
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 04:10:00 ب.ظ ]
|