بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی فیلم نشاسته سیب زمینی و پارامتر رشد باکتری استافیلوکوکوس …

بررسی امکان اصلاح نشاسته با کمک میدانهای الکتریکی پالسی

بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته …

بررسی خواص اساسی بایو نانو کامپوزیت نشاسته تاپیوکا / نانو دی اکسید تیتانیوم و اثر آن بر پارامتر­های رشد …

کاربردهای نوین غذایی و غیرغذایی سیب‌زمینی

بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم درسیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با استفاده …

پایان نامه گرایش اصلاح نباتات: بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب ­زمینی

بررسی اثر عصاره زنیان بر خواص فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی نشاسته ساگو

بیماری لکه موجی سیب زمینی

تولید و بررسی خصوصیات بیوشیمیایی آلفا آمیلاز باسیلوس لیکنیفورمیس ۱۳۹۰ BR

پایان نامه غذایی : بررسی اثر نانو خاک رس روی فیلم­های ترکیبی زیست تخریب پذیر

بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه …

بررسی پاسخ ژنوتیپ‌های برنج به سطوح مختلف نیتروژن محلول غذایی

امکان شناسایی تحمل به تنش خشکی در ژنوتیپ های حساس و متحمل نخود زراعی Cicer arietinum L. با استفاده …

اثر محلول‌ پاشی برگی کود ارگانیک (اسید هیومیک) و بسترهای کشت

پایان نامه غذایی : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های حذف کننده فسفات از پساب دفعی

پایان نامه رشته کشاورزی : بررسی کارایی علف‌کش‌های

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...