تقسیم‌بندی گودها: ریسک در پایداری پروژه های گودبرداری

در سال‌های اخیر با افزایش تراکم و تعداد طبقات و نیاز به تأمین پارکینگ و سایر سطوح خدماتی در ساختمان‌ها، عمق گودبرداری نیز بیشتر شده است. بنابراین با افزایش عمق گودبرداری، خطرات ناپایداری و گسیختگی دیوارهای گودبرداری به شدت افزایش می‌یابد. گودبرداری[۱] عموماً به عملی اطلاق می‌گردد که طی آن خاک یا سنگ به وسیله […]

طرح صنعتی، شیمیایی

 4-1- حمایت از کودکان در برابر حق اختراع یا حق بر طرح صنعتی در مورد محصولات صنعتی غیرخوراکیهمان‌طور که گفته شد، یکی از حقوق اساسی کودک حق بر سلامت است. حق بر سلامت به‌عنوان یک حق ذاتی به این معناست که هر انسانی حق دارد به حد قابل قبولی از سلامت جسمی و روانی دسترسی […]

عقد ازدواج، ارتکاب جرم

بخش چهارم- ساسانیانالف- قضاوت و اصول دادرسی در زمان ساسانیانپروفسور کریستن سن خاورشناس معروف دانمارکی در کتاب خود به نام «وضع ملت و دولت و

دربار در دوره‌ی شاهنشاهی» با بیانی صریح چنین می‌گوید: «ساسانیان هم از اولین لحظه با روحانیان زرتشتی متفق شده بودند و ایجاد دوستی میان ملک و دین در تمامی مدتی […]

پایان نامه بهسازی لرزه‌ای مخازن بتنی مرتفع ذخیره آب با استفاده از ورقه های FRP

دانشگاه شیراز دانشکده مهندسی پایان نامه ­ی کارشناسی ارشد در رشته­ ی مهندسی عمران – سازه های هیدرولیکی بهسازی لرزه‌ای مخازن بتنی مرتفع ذخیره آب با استفاده از ورقه های FRP استادان راهنما دکتر محمود رضا ماهری دکتر غلامرضا رخشنده رو چکیدهمخازن هوایی ذخیره مایعات، نه تنها برای ذخیره آب، بلکه برای ذخیره مواد شیمیایی […]

پایان نامه بهسازی لرزه‌ای مخازن بتنی مرتفع ذخیره آب با استفاده از ورقه های FRP

دانشگاه شیراز دانشکده مهندسی پایان نامه ­ی کارشناسی ارشد در رشته­ ی مهندسی عمران – سازه های هیدرولیکی بهسازی لرزه‌ای مخازن بتنی مرتفع ذخیره آب با استفاده از ورقه های FRP استادان راهنما دکتر محمود رضا ماهری دکتر غلامرضا رخشنده رو چکیدهمخازن هوایی ذخیره مایعات، نه تنها برای ذخیره آب، بلکه برای ذخیره مواد شیمیایی […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...