استراتژی بازاریابی – مدل رویکرد های استراتژیک-بازاریابی استراتژیک

استراتژی بازاریابی بازاریابی یکی از بزرگترین چالش های هر شرکت بازرگانی به شمار می رود که می تواند بیشترین تاثیر را بر موفقیت و شکست آن شرکت داشته باشد.اگر نتوانید هر هفته مشتریان جدیدی را به سمت تجارت خود بکشانید، خیلی زود از رده رقابت کنار زده خواهید شد. خوشبختانه، حتی بدون داشتن سابقه رسمی در بازرگانی یا بازاریابی، نکات ساده ای هستند که می توانید از همین امروز شروع کنید تا نتیجه بازاریابی شرکت خود را برگردانده و همه مشتریانی که شایسته اش هستید را به چنگ بیاورید. مدل رویکرد های استراتژیک-بازاریابی استراتژیک حفظ چابکی دستیابی به بازارها تخمین سود بالقوه آتی بازاریابی استراتژیک رویکرد های استراتژیک سرمایه گذاری گذشته و آتی رقابت در توسعه سرمایه انسانی دستیابی به سرمایه و سرمایه گذاری تهیه برنامه ریزی …

تدوین برنامه ریززی استراتژیک مدل CMS

مدل CMS مدل CMS مدلی بود که در گذشته از آن برای تدوین برنامه‌ریزی استراتژیک شرکتها استفاده می‌شد. این مدل در حال حاضر به مدل HCMS(مدل مبنا) ارتقا و بهبود یافته است. پیروی از این الگو مستلزم گذر از مراحل ۲۵ گانه عملیاتی است که عبارت است از : ۱- بررسی رسالت و فلسفه وجودی شرکت، رسالت یا فلسفه وجودی شرکت، قصد از بقاء سازمان را مشخص می‌کند که متعاقباً جهت استراتژی را تعیین می‌کند. ۲- شناخت اهداف و هدف‌گذاری، در این مرحله می‌بایست حرکت های قبلی در جهت حصول اهداف مقداری سازمان مشخص گردد. در صورت امکان اهداف مقداری رقبا و حرکت‌های قبلی آنها نیز مشخص گردد. هدف‌گذاری در مدل CMS تابع عواملی چون اهداف گذشته، نیروهای محیطی، ارزش‌های حاکم و عوامل و منابع داخلی بود. ۳- بررسی و تجزیه و تحلیل…

ارزیابی استراتژی، اهداف استراتژیک

۲-۹-۱۱- تخصیص منابع۲-۹-۱۲- مدیریت هزینه۲-۹-۱۳- همسویی و توازن ۲-۱۰- منظرهای ارزیابی متوازن در راه دستیـــــابی به استراتژی­های سازمانی آنچه اهمیت بسیار دارد این است که اهداف استراتژیک سازمان به خوبی دیده شود یعنی مطالعه شود که به دنبال چه هدف یا اهداف استراتژیک هستیم. دوم، بررسی شود سنجه­های مناسب برای ارزیابی تحقق این اهداف کدامند. سوم، بررسی شود که کمیت موردنظر برای هریک از سنجه­ها در دوره­های ارزیابی چقدر باید باشد و درنهایت، چه برنامه­ها و ابتکاراتی برای تحقق اهداف سازمانی خود داریم. اگر هدف استراتژیک سازمان شما از منظر مالی، دستیابی به سودآوری باشد، پس باید از منظر یادگیری کارکنانی راضی و ماهر در اختیار داشته باشید. سپس در فرآیندهای خود زمان تولید را کاهش و کیفیت محصول و خدمات را افزایش دهید. در ادامه، محصول کیفی باید به هنگام به دست مشتریان برسد…

برنامه ریزی استراتژیک، روشهای ارزیابی عملکرد

وجه بازار و تجارت وجه فرایندهای نهادی و اداری وجه منابع انسانی جدول ۲-۲ بعدهای کارت امتیازی متوازن برای استراتژی ملی فناوریدر نتیجه مشاهده شد که سرمایه اجتماعی در پایین ترین سطح و اقتصاد کلان در بالاترین سطح قرارگرفت. به عبارت دیگر میتوان نتیجه گرفت که نظام ملی نوآوری بر مبنای زیر ساخت سرمایه اجتماعیشکل گرفته و توسعه پیدا میکند و اقتصاد کلان یک کشور نیز بر مبنای نظام ملی نوآوری آن کشور رشد میکند.۱۳- ” ارائه مدل اندازه گیری اثربخشی نظام برنامه ریزی استراتژیک بر اساس هوشین کانری” که آقای علیرضا قاسمی جاوید و محمد اقدسی آن را در سال ۱۳۸۳ تهیه نموده اند. در این مقاله به عارضه یابی اثربخشی برنامه ریزی استراتژیک پرداخته شده است، که بدین منظور ابتدا فهرستی ازعوامل کلیدی از ویژگیهای هوشین کانری برگرفته از ادبیات و…

فرآیند مدیریت استراتژیک، برنامه ریزی استراتژیک

به مدیران اجازه می دهد که درباره استراتژی شان با سطوح بالا و پایین سازمان گفتگو کنند و آن را به اهداف واحد های سازمانی و افراد مرتبط سازند . ارزیابی متوازن راهی در اختیار مدیران قرارمی دهد که مطمئن شوند همه سطوح سازمان استراتژی بلند مدت را درک می کنند و اهداف واحد و همچنین اهداف فردی با آن هم جهت و متعادل هستند . فرایند سوم – برنامه ریزی کسب و کارشرکتها را قادرمی سازد که برنامه های کسب و کار و برنامه های مالی را با هم متوازن نمایند. امروزه تقریباً همه شرکتها ، در حال پیاده سازی برنامه های تغییر متنوعی هستند که هر یک بر سر کسب زمان ، انرژی و منابع مدیریت ارشد رقابت می کنند . مدیران معمولا تجمیع این برنامه های مختلف را برای دستیابی به…

مدیریت استراتژیک منابع انسانی، استراتژی های منابع انسانی

حذف شایستگی : شامل کلیه فعالیّت هایی است که در جهت حذف شایستگی هایی که به هیچ وجه برای استراتژی سازمان ضروری نیستند، اعمال می گردد . از سوی دیگر ، مدیریت رفتار تضمین می دهد افرادی که اکنون با توجّه به شایستگی هایشان در سازمان هستند، در راستای استراتژی سازمان فعالیت می کنند . همانند رویکرد رفتاری ، رایت و اسنل[۱۰] از دو استراتژی مدیریت رفتار سخن به میان آوردند:۱- کنترل رفتار ، شامل فعالیّت هایی از قبیل ارزشیابی عملکرد و نظام پاداش است که تضمین می دهد رفتار کارکنان در جهت اهداف سازمان است .۲- هماهنگی، شامل فعالیّت هایی نظیر ارزیابی و بهبود سازمانی بوده که به منظور ایجاد همسویی بین

رفتار افراد با استراتژی سازمان صورت می گیرد .تمرکز عمده مدل رایت و اسنل بر ایجاد هماهنگی بین خرده فعالیّت…

ارزش درک شده توسط مشتری، تصمیم‌گیری استراتژیک

۲-۵-۲- مطالعات خارجی در پژوهشی که با عنوان “اولویت‌های رقابتی و استراتژی زنجیره تامین در صنعت مد” توسط کیم (۲۰۱۳) صورت گرفت، به این موضوع پرداخته شد که چگونه شرکت‌های با عملکرد بالا در صنعت مد بین استراتژی زنجیره تامین و اولویت‌های رقابتی همسویی ایجاد می‌کنند. جهت پاسخ به پرسش پژوهش، مطالعه موردی از چهار شرکت موفق این صنعت صورت گرفت. با توجه به نظر مدیران ارشد در این شرکت‌ها این نتیجه حاصل شد که اولویت‌های رقابتی رابطه بسیار قوی‌ای با انتخاب بازار هدف که نوع استراتژی زنجیره تامین را مشخص می‌کند، دارد. بورلا و پادولا (۲۰۱۰) در پژوهشی با موضوع “همسویی بین تقاضا، تولید و توزیع استراتژیک با استراتژی کسب و کار” به موضوع شناسایی درجه همسویی بین تقاضا، تولید و توزیع از یک سو و استراتژی کسب و کار پیشنهادی پورتر…

برنامه ریزی استراتژیک، استراتژی رهبری هزینه

جهت گیری نوآوری استراتژیک به عنوان: یک چارچوب از ابعاد به هم وابسته محتوا، مفهوم و فرآیند. تسهیل کنند کاربرد خلاقیت و نوآروی برای مدیریت استراتژیک به منظور متعدد ساختن تمایز استراتژیک و مزیت رقابتی از طریق تعریف مجدد مدل تجاری طراحی مجدد مرزهای بازار ایجاد بازارهای جدید و بهبود ارزش برای مشتریان و خود شرکت. ۲-۴-۱- فرآیند جهت گیری نوآوری استراتژیک عناصر کلیدی نوآوری استراتژیک نوآوری ارزشی: این بعد از نوآوری استراتژیک ارائه ارزش به مشتری ممتاز و به طور همزمان به مشتری نو می باشد . ارائه ارزش به مشتری ممتاز برای دستیابی به مزیت رقابتی قابل تحمل ضروری است. ادراک مشتریان از آنجه عرضه کنندگان مجبورند ارائه نمایند یک عنصر اصلی مفهوم ارزش مشتری است. نوآوری ارزشی به عنوان جزیی از نوآوری استراتژیکی است اما کل مفهوم آن را…

میزان آلفای کرونباخ، همراستایی استراتژیک

۶-۵ موانع و محدودیت های تحقیق. ۱۱۹خلاصه فصل پنجم. ۱۲۰ فهرست جداول جدول ۱-۲- معرفی مدل های همراستایی استراتژیک فناوری اطلاعات با کسب و کار سازمان……………………………..۲۰جدول ۱-۲- تحلیل مقایسه ای تحقیق هم راستایی IT …………………………………………………………………………………………31جدول ۲-۲- تاثیر تناسب بین حوزه های همسویی و عملکرد سازمان …………………………………………………………………..۳۲جدول ۳-۲- کاربرد سطوح CRM در مدل های مختلف ……………………………………………………………………………………..۵۲جدول ۴-۲- مدل تحلیلی تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………۶۸جدول ۱-۳٫ دسته بندی های مختلف همراستایی …………………………………………………………………………………………………..۷۵جدول ۲-۳- دسته بندی ونکاترامن …………………………………………………………………………………………………………………………۷۵جدول ۳-۳- مقیاس لیکرت ……………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۹جدول ۴-۳- نتایج آزمون کورویت و KMO جهت بررسی کفایت عوامل پرسشنامه …………………………………………..۸۱جدول ۵-۳- میزان آلفای کرونباخ متغیرها و ابعاد تحقیق ……………………………………………………………………………………..۸۲جدول ۶-۳- سوالات مرتبط با بعد CRM عملیاتی………………………………………………………………………………………………..۸۳جدول ۷-۳- سؤالات مرتبط با بعد CRM تحلیلی ………………………………………………………………………………………………۸۳جدول ۸-۳- سؤالات مرتبط با بعد CRM تعاملی …………………………………………………………………………………………………۸۴جدول ۹-۳- سؤالات مرتبط با بعد استراتژی پیشروی عصر …………………………………………………………………………………..۸۴جدول ۱۰-۳- سزالات مرتبط با بعد برنامه…

فرآیند جهت گیری نوآوری استراتژیک

فرآیند جهت گیری نوآوری استراتژیک عناصر کلیدی نوآوری استراتژیک نوآوری ارزشی: این بعد از نوآوری استراتژیک ارائه ارزش به مشتری ممتاز و به طور همزمان به مشتری نو می باشد . ارائه ارزش به مشتری ممتاز برای دستیابی به مزیت رقابتی قابل تحمل ضروری است. ادراک مشتریان از آنجه عرضه کنندگان مجبورند ارائه نمایند یک عنصر اصلی مفهوم ارزش مشتری است. نوآوری ارزشی به عنوان جزیی از نوآوری استراتژیکی است اما کل مفهوم آن را نمی پوشاند نوآوری ارزشی به عنوان جزیی از نوآوری استراتژیک است که به طور ویژه­ای تعریف می کند ارزشی را که نوآوران استراتژیک به مشتریان منتقل می­کند را تعریف می­کند . ایجاد بازار جدید: نوآوری استراتژیک ایجاد بازار جدید است. نوآوری استراتژیک روی بخش­هایی از بازار که مشابه رقبایشان است تمرکز نمی­کند بلکه به دنبال جذب انواع جدیدی…

منابع پایان نامه و مقاله در مورد فرآیند جهت گیری نوآوری استراتژیک

فرآیند جهت گیری نوآوری استراتژیک عناصر کلیدی نوآوری استراتژیک نوآوری ارزشی: این بعد از نوآوری استراتژیک ارائه ارزش به مشتری ممتاز و به طور همزمان به مشتری نو می باشد . ارائه ارزش به مشتری ممتاز برای دستیابی به مزیت رقابتی قابل تحمل ضروری است. ادراک مشتریان از آنجه عرضه کنندگان مجبورند ارائه نمایند یک عنصر اصلی مفهوم ارزش مشتری است. نوآوری ارزشی به عنوان جزیی از نوآوری استراتژیکی است اما کل مفهوم آن را نمی پوشاند نوآوری ارزشی به عنوان جزیی از نوآوری استراتژیک است که به طور ویژه­ای تعریف می کند ارزشی را که نوآوران استراتژیک به مشتریان منتقل می­کند را تعریف می­کند . ایجاد بازار جدید: نوآوری استراتژیک ایجاد بازار جدید است. نوآوری استراتژیک روی بخش­هایی از بازار که مشابه رقبایشان است تمرکز نمی­کند بلکه به دنبال جذب انواع جدیدی…

نظام ارزیابی عملکرد شهرداری شارلوت

شهر شارلوت با ۵۳۹۰۰۰ نفر جمعیت در ایالت کارولینای شمالی ایالات متحده آمریکا واقع می باشد که بیست و پنجمین شهر بزرگ امریکا و دومین مرکز مالی در کشور می باشد(www.apr.com) برای سالیان متمادی شورای شهر شارلوت به طرح ریزی اهداف در بازنگری سالیانه می پرداخت. بیشتر این اهداف کوتاه مدت بوده و به صورت استراتژیک طرح ریزی نشده بودند و ارتباطی با یکدیگر نداشتند.در بازنگری سالیانه در سال ۱۹۹۰ شورا با تغییر فرآیند طرح ریزی اهداف موافقت کرد.شورای شهر در جهت تخصیص منابع محدود خود به این حوزه ها و حرکت به سمت موفقیت موافقت کرد و در شناسایی موضوعات استراتژیک به شورای شهر کمک نمود.بعد از گذشت یک دهه شورای شهر همچنان از بازنگری سالیانه در جهت تعریف استراتژی و طرح ریزی اولویت ها استفاده می نماید. این بازنگری چارچوبی…

دانلود پایان نامه مدیریت در مورد مدیریت بازاریابی

سیستم اطلاعات بازاریابی یک سیستم اطلاعات بازاریابی ، شامل افراد، تجهیزات و روش های جمع آوری، دسته بندی، تجزیه تحلیل، ارزیابی و توزیع بموقع اطلاعات صحیح به تصمیم گیرندگان بازاریابی است. وظیفه سیستم اطلاعات بازاریابی ارزیابی، توسعه و توزیع اطلاعات می باشد (کاتلر، ۲۰۰۲: ۱۴۰). سیستم اطلاعات بازاریابی یک سیستم مداوم و رسمی، انعطاف‌پذیر و جامع است که برای فراهم کردن یک جریان سازمان یافته از اطلاعات، مربوط به راهنمایی تصمیم‌گیری بازاریابی، طرح شده است (کیمبال[۲]، ۱۳۸۸:۲۲). مدیر بازاریابی معمولاً با دو مشکل اساسی روبرو می­شود: در مواقعی اطلاعات مورد نیاز به هیچ وجه وجود ندارد، و در مواردی اطلاعات بیش از حد نیاز است. بعضی از اطلاعات به دست آمده آماری است که کمکی به تصمیمات مربوط به زمان حاضر نمی­کند، ولی ممکن است برای تصمیمات آینده مطلوب باشد؛ بنابراین بهتر است…

دانلود پایان نامه مدیریت در مورد مدیریت بازاریابی

سیستم اطلاعات بازاریابی یک سیستم اطلاعات بازاریابی ، شامل افراد، تجهیزات و روش های جمع آوری، دسته بندی، تجزیه تحلیل، ارزیابی و توزیع بموقع اطلاعات صحیح به تصمیم گیرندگان بازاریابی است. وظیفه سیستم اطلاعات بازاریابی ارزیابی، توسعه و توزیع اطلاعات می باشد (کاتلر، ۲۰۰۲: ۱۴۰). سیستم اطلاعات بازاریابی یک سیستم مداوم و رسمی، انعطاف‌پذیر و جامع است که برای فراهم کردن یک جریان سازمان یافته از اطلاعات، مربوط به راهنمایی تصمیم‌گیری بازاریابی، طرح شده است (کیمبال[۲]، ۱۳۸۸:۲۲). مدیر بازاریابی معمولاً با دو مشکل اساسی روبرو می­شود: در مواقعی اطلاعات مورد نیاز به هیچ وجه وجود ندارد، و در مواردی اطلاعات بیش از حد نیاز است. بعضی از اطلاعات به دست آمده آماری است که کمکی به تصمیمات مربوط به زمان حاضر نمی­کند، ولی ممکن است برای تصمیمات آینده مطلوب باشد؛ بنابراین بهتر است…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...