هیدرولیز آنزیمی |
![]() |
مطالعه پروتئین های مؤثر در جوانه زنی گندم نان- فرم پیشنهاد تحقیق(پروپوزال)
فرم شماره یک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه دانشکده تحصیلات تکمیلی فرم پیشنهاد تحقیق(پروپوزال) پایاننامه ی کارشناسی ارشد عنوان تحقیق به فارسی و انگلیسی: مطالعه پروتئین های مؤثر در جوانه زنی گندم نان of effective protein in germination wheat bread Study نام:روژین دانشکده: تحصیلات تکمیلی نام خانوادگی: خالدی گروه […]
پایان نامه استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه آموزشی مهندسی علوم و صنایع غذایی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M .Sc » گ
رایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان : استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز استاد راهنما : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی […]
پایان نامه استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه آموزشی مهندسی علوم و صنایع غذایی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M .Sc » گرایش : تکنولوژی مواد غذایی عنوان : استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز استاد راهنما : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی […]
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1399-04-16] [ 10:03:00 ب.ظ ]
|