واحد اندازه گیری |
![]() |
پایان نامه مطالعه زمان ماندگاری فیله دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد با تاکید بر فساد شیمیایی و میکروبی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه دانشکده علوم پایه-گروه زیست شناسی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) رشته: زیست شناسی گرایش: میکروبیولوژی عنوان : مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین (Astacus leptodactylus) در دمای انجماد(۱۸- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی استاد راهنما: دکتر علی نکوئی فرد استاد […]
پایان نامه مطالعه زمان ماندگاری فیله دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد با تاکید بر فساد شیمیایی و میکروبی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه دانشکده علوم پایه-گروه زیست شناسی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) رشته: زیست شناسی گرایش: میکروبیولوژی عنوان : مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین (Astacus leptodactylus) در دمای انجماد(۱۸- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی استاد راهنما: دکتر علی نکوئی فرد استاد […]
پایان نامه ارشد: تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال و فریزر
فهرست مطالب:فصل اول. ۱- مقدمه و کلیات ۱۱-۱ اهمیت و ارزش تغذیهای آبزیان. ۱۱-۲ کپور نقرهای و اهمیت آن ۲۱- ۳ محصولات جنبی آبزیان ۳۱-۴ فرآوردههای گوشتی. ۴۱-۴-۱ سوسیسهای حرارتدیده. ۵۱-۴-۲ سوسیسهای خام. ۶۱-۵ سوسیس ماهی و تاریخچه آن. ۶۱-۵-۱ مواد تشکیل دهنده سوسیس ماهی ۷۱-۱-۵-۱ گوشت ماهی ۷۱-۶ مکانیسم تولید سوسیس ۸۱-۶-۱ مینسِ […]
پایان نامه ارشد: مطالعه زمان ماندگاری فیله دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد با تاکید بر فساد شیمیایی و میکروبی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول. ۱کلیات ۱۱-۱-مقدمه. ۲۱-۲-بیان مسأله ۴۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق ۵۱-۴-اهداف مشخص تحقیق. ۵۱-۵-سؤالات تحقیق. ۶۱-۶-فرضیه های تحقیق. ۶۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)7۱-۷-۱ پراکنش در جهان ۷۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران. ۸۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین ۸۱-۷-۴ […]
پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالبعنوان…………………………………………………………………………………………………………………………
پایان نامه اندازهگیری شکاف وضعیت موجود و مطلوب واحدهای سازمانی
فهرست مطالبچکیده ۱فصل اول: کلیات ۳۱-۱) مقدمه. ۴۱-۲) بیان مسئله تحقیق ۷۱-۳) اهمیت موضوع تحقیق ۸۱-۴) ضرورت انجام تحقیق ۱۰۱-۵) اهداف تحقیق ۱۱۱-۵-۱) اهداف اصلی ۱۱۱-۵-۲) اهداف فرعی ۱۱۱-۶) فرضیههای تحقیق ۱۱۱-۶-۱) فرضیه اصلی ۱۱۱-۶-۲) فرضیات فرعی ۱۱۱-۷) چارچوب نظری پژوهش ۱۲۱-۸) مدل تحلیلی تحقیق ۱۲۱-۹) مدل عملیاتی تحقیق ۱۳۱-۱۰) تعریف واژههای عملیاتی و اصطلاحات […]
پایان نامه روانشناسی در مورد اندازه گیری کیفیت زندگی
اندازه گیری کیفیت زندگی اگر چه برای کیفیت زندگی ابزارهای زیادی طراحی شده است اما این ابزارها بر تفسیرهای متفاوت از کیفیت زندگی مبتنی است(ایورز[۱]،۲۰۰۳).در واقع پایگاه داده کولید[۲](پایگاه اطلاعاتی کولید،۲۰۰۴،به نقل از هولمز[۳]،۲۰۰۵)کپی های متعددی از چنین ابزارهایی در بر دارد که هر کدام بر تعریفی متفاوت از کیفیت زندگی مبتنی است. علاوه بر […]
پایان نامه روانشناسی در مورد اندازه گیری کیفیت زندگی
اندازه گیری کیفیت زندگی اگر چه برای کیفیت زندگی ابزارهای زیادی طراحی شده است اما این ابزارها بر تفسیرهای متفاوت از کیفیت زندگی مبتنی است(ایورز[۱]،۲۰۰۳).در واقع پایگاه داده کولید[۲](پایگاه اطلاعاتی کولید،۲۰۰۴،به نقل از هولمز[۳]،۲۰۰۵)کپی های متعددی از چنین ابزارهایی در بر دارد که هر
کدام بر تعریفی متفاوت از کیفیت زندگی مبتنی است. علاوه بر […]
دانلود مقالات : راهبردهای یاددهی یادگیری – ندریس فعال
روش انجام پژوهش پژوهش حاضر به لحاظ ماهیت جزو پژوهش های کیفی از نوع مطالعه موردی است. روش تحقیق کیفی، به رویهی تحقیقی گفته می شود که یافته های آن از طریق دادههای آماری و یا کمّی کردن حاصل نشده است. به عبارتی، تحقیق کیفی با معانی، مفاهیم، تعاریف، نمادها و توصیف ویژگی ها […]
پایان نامه رشته روانشناسی : رفتار مشکلآفرین: اندازهگیری
رفتار مشکلآفرین: اندازهگیری با توجه به گستره رفتارهایی که آنها را میتوان مشکلآفرین نامید، بحث سنجش این رفتارها هم تنوع زیادی دارد. از آنجا که پژوهش حاضر به بررسی رفتار مشکلآفرین برونیسازیشده محدود شده است در ادامه، به مسئله سنجش این دسته از رفتارها میپردازیم. مصاحبه بالینی۱[۱](مصاحبه غیر استاندارد، مصاحبههای استاندارد)، مقیاسهای رتبهبندی رفتار۲، مشاهده […]
پایان نامه روانشناسی با موضوع تعامل سوگیری توجه و سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی
تعامل سوگیری توجه و سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی امیر، بومیا و برد (۲۰۱۰) با در نظر گرفتن سبک توجه افراد مضطرب اجتماعی به اطلاعات منفی اجتماعی و همچنین تفسیر منفی این اطلاعات، این فرض را مطرح کردند که ممکن است این سوگیریها حاکی از مکانیزم واحدی در فرآیند پردازش اطلاعات باشد که تداوم اضطراب […]
پایان نامه جهتگیری مذهبی
جهتگیری مذهبی تاریخ بشریت نشان داده است که انسان دینورز قدمتی دیرینه دارد. آنچنان که از مطالعات باستان شناسی و انسان شناسی از اعصار دور بر میآید، مذهب به عنوان جزء لاینفک زندگی بشری در تمامی اعصار بوده است. ویل دورانت[۱] معتقد است دین به اندازهای غنی و فراگیر و پیچیده است که جنبههای مختلف […]
دانلود پایان نامه مدیریت درباره اندازه شرکت و ساختار سرمایه
اندازه شرکت و ساختار سرمایه از دیدگاه نظری رابطه بین اندازه شرکت و اهرم مالی روشن نیست. بر اساس مدل موازنه ایستا، شرکت های بزرگ تر دارای ظرفیت استقراض بیشتری بوده و میتوانند سودهای بیشتری را تحصیل کنند. هم چنین شرکت های بزرگ تر معمولا از تنوع بیشتری برخوردارند و بنابراین دارای جریانهای نقدی پایدارتری […]
پایان نامه مدل های تصمیم گیری چند شاخصه
تصمیم گیری چندشاخصه فضای تصمیم را گسسته تصور می کنند. هر چند که برای این مسائل جواب بهینه وجود ندارد اما با وجود گزینههای محدود از پیش تعیین شده، هدف مسئله انتخاب گزینه برتر بر مبنای شاخصهای چندگانه است. اگر چه متدهای تصمیم گیری چندشاخصه دارای تنوع تکنیکی گستردهای هستند با این حال این […]
پایان نامه مشارکت در تصمیم گیری:
مشارکت در تصمیم گیری: یعنی ادراک هر فرد از میزان نفوذی که بر تصمیمگیری دارد در مقایسه با میزان نفوذ واقعی وی در تصمیمگیری (وروم ۱۹۵۹) . اگرچه همزمان با پیدایش گروههای انسانی و سازمانها، موضوع مشارکت مورد توجه قرار گرفت ولی، تا مراحل اولیه انقلاب صنعتی در سالهای آغازین قرن نوزدهم به این موضوع […]
پایان نامه عدم ابهام در تصمیم گیری:
عدم ابهام در تصمیم گیری: عدم ابهام در تصمیم گیری برمیزانی که یک طرف رابطه الف)اطلاعات کافی برای اتخاذتصمیمات کلیدی دارد.ب)نتایج حاصل ازاین تصمیم گیری رامی تواند پیش بینی کندوج)به تصمیماتاتخاذ شده اطمینان و اعتماد دارد،اشاره می نماید.اعتماد،عدم اطمینان در تصمیم گیری راکاهش میدهد. مورگان وهانت،تعهد واطمینان رابه عنوان متغیرهای اصلی ایجادرابطه درنظرگرفته اند وسایراجزا […]
مقاله (پایان نامه حقوق) مدل رفتاری تصمیم گیری سازمانی
مدل رفتاری تصمیم گیری سازمانی مهمترین مفاهیم تصمیم گیری سازمانی که در بخش رفتاری قرار دارند، عبارتند از شبه راه حل منازعه[۱]، اجتناب نامطمئن[۲]، تحقیق موضوعی[۳] و آموزش سازمانی[۴]. شبه راه حل منازعه: یک سازمان نماینده ائتلافی از اعضای خود است که این اعضاء اهداف متفاوت و قدرت غیر متعادل جهت تاثیرگذاری بر روی اهداف […]
پایان نامه مدیریت در مورد یادگیری سازمانی
۲-۱-۱ مقدمه موضوع یادگیری سازمانی در حدود دهه ۱۹۷۰ میلادی مطرح شد. یادگیری افراد در درون سازمان را یادگیری سازمانی گویند. یادگیری سازمانی برای توصیف انواع خاصی از فعالیتهایی که در سازمان جریان دارد بکار گرفته می شود. یادگیری سازمانی فرآیند کسب دانش، توزیع اطلاعات، تفسیر اطلاعات و حافظه سازمانی می باشد که در […]
پایان نامه مدیریت : تصمیم گیری بر مبنای واقعیت ها[۱]
تصمیم گیری بر مبنای واقعیت ها[۱] در هر سازمان تصمیمات موثر بر مبنای تجزیه و تحلیل داده ها و و تولید اطلاعات میسر است. تصمیمات آگاهانه، افزایش توانایی برای اثبات اثربخشی تصمیمات گذشته بر مبنای مراجع و سوابق واقعی و همچنین افزایش توانایی برای بازنگری، به چالش کشیدن و تغییر عقاید و تصمیمات از جمله […]
صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل […]
پایان نامه بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی عنوان بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی برای جلوگیری از رشد کپک و بهبود ماندگاری نان بسته بندی شده استاد راهنما: دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور : دکتر عبدالرضا محمدی نافچی فهرست مطالبعنوان………………………………………………………………………………………………………………………… صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱فصل […]
پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: کلیات […]
پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: کلیات […]
پایان نامه: بررسی اثر گلپر تازه و عصاره آن بر ماندگاری گوشت شترمرغ طی نگهداری در یخچال
چکیدهگوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. Heracleum Persicum یا گیاه گلپر ایرانی(از خانواده Apiaceae) یکی از ۱۰ گونه جنس هراکلوم در ایران است. […]
دانلود پایان نامه ارشد: بررسی اثر گلپر تازه و عصاره آن بر ماندگاری گوشت شترمرغ طی نگهداری در یخچال
در عصر جدید یک تغییر گسترده جهانی در مسیر خوردن گوشت های سالم رخ داده است و این امر موجب محبوبیت روز افزون گوشت شترمرغ[۱] که کلسترل و چربی کمتری دارد و نیز اسید های چرب اشباع نشده بیشتری نسبت به گوشت گاو دارد، شد (پالری و همکاران[۲]، ۱۹۹۷).در صنعت شترمرغ اخیرا توجه بازار از […]
پایان نامه ارشد: تاثیر کاربرد اسیدجیبرلیک و پوتریسین بر ماندگاری و خواص کیفی میوه پرتقال رقم هاملین
۱-۱–تاریخچه مرکبات.۱۱-۱-۱– تاریخچه مرکبات در ایران.۲۱-۲– جایگاه مرکبات در جهان و ایران۲۱-۳- مناطق مهم کشت مرکبات در ایران.۳۱-۴- مناطق مرکبات خیز در ایران.۴۱-۵- گیاهشناسی مرکبات۴۱-۵-۱- پرتقال هاملین۶۱-۶- خواص مرکبات.۶۱-۶-۱- خواص داروئی پرتقال۷۱-۷- ترکیبات شیمیایی پرتقال۷۱-۸- کیفیت ظاهری میوه مرکبات.۹۱-۹- کیفیت میوه مرکبات۹۱-۱۰- برداشت میوه مرکبات.۱۰۱-۱۱- ارزیابی ضایعات پس از برداشت مرکبات۱۰۱-۱۱-۱- عوامل ایجاد ضایعات در […]
پایان نامه: تاثیر کاربرد اسیدجیبرلیک و پوتریسین بر ماندگاری و خواص کیفی میوه پرتقال رقم هاملین
دکتر محمد رضا اصغری دکتر احمد آئین
پایان نامه: بررسی اثر۱-mcp، کلرید کلسیم و نیترات نقره بر ماندگاری گل بریده رز
پایان نامه : طراحی بستهبندی برای بهبود ماندگاری مغز گردوی تازه
عنوان طراحی بستهبندی برای بهبود ماندگاری مغز گردوی تازه استاد راهنما دکتر مجید جوانمرد داخلی استاد مشاور دکتر حسین جلالی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده۱فصل اول-کلیات.۲۱-۱- مقدمه.۳۱-۲-خصوصیات میوه […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 11:32:00 ق.ظ ]
|