واحد پردازش |
![]() |
دانلود مقاله و پایان نامه روانشناسی : افسردگی – رویکرد پردازش اطلاعات[۱]
افسردگی – رویکرد پردازش اطلاعات طی دهه ۱۹۷۰-۱۹۸۰ پژوهشگران از رفتارگرایی در درمان بیماریها سرخورده شدند و از تلاشهایشان در تایید کامل دیدگاه های پیاژه مایوس شدند. آنها به رویکرد جدید در حوزه روانشناختی رویکرد پردازش اطلاعات روی آوردند که بر روی شکلگیری و رشد تفکر متمرکز شد. امروزه رویکرد پردازش اطلاعات، رویکردی است که جای خود را در روانشناسی به خوبی پیدا کرده است. روانشناسان دریافتند امکان دارد ذهن انسان را نیز به صورت سیستم دستکاریکننده نماد درنظر گرفت که اطلاعات از طریق آن جریان مییابند. داده ها از زمانی که از طریق حواس به شکل درونداد دریافت میشوند تا زمانی که در برونداد به شکل رفتار نمایش یابند، به طور فعال رمزگردانی شده و تغییر مییابند و سازماندهی میشوند. در این رویکرد افراد به صورت موجودات فعال و معقول درنظرگرفته میشوند…
برآورد خطرهای تحریف با اهمیت :فرایند ارزبایی خطر توسط واحد مورد رسیدگی
۲-۱۸- برآورد خطرهای تحریف با اهمیت حسابرسان باید خطرهای تحریف با اهمیت را در سطح صورتهای مالی و در سطح ادعاهای مربوط به گروه های معاملات، مانده حسابها و موارد افشا، شناسایی و برآورد کند. حسابرس برای این منظور: خطرها را از طریق فرایند کسب شناخت از واحد مورد رسیدگی و محیط آن، شامل کنترلهای مربوط به خطرها و نیز ارزیابیگروه های معاملات، مانده حسابها و موارد افشا در صورتهای مالی، شناسایی میکند. خطرهای شناسایی شده را به آنچه که میتواند درسطح ادعا اشتباه باشد، ربط میدهد. خطرهایی که بالقوه میتواند به تحریف بااهمیت در صورتهای مالی بینجامد و احتمال بالفعل شدن این خطرها را ارزیابی میکند. حسابرس اطلاعات گردآوری شده از طریق اجرای روش های برآورد خطر، شامل شواهد حسابرسی کسب شده درارزیابی طراحی کنترلها و تعیین نحوه اجرای آنها را، بهعنوان شواهد حسابرسی…
فرایند ارزبایی خطر توسط واحد مورد رسیدگی: کنترلهای داخلی بر برنامه حسابرسی
۲-۱۴- فرایند ارزبایی خطر توسط واحد مورد رسیدگی حسابرس باید شناخت مناسبی از فرایند مورد استفاده واحد مورد رسیدگی برای شناسایی خطرهای تجاری مربوط به اهداف گزارشگری مالی و تعیین اقدامات لازم برای مدیریت آن خطرها و نتایج آنها کسب کند. این فرایند به عنوان ” فرایند ارزیابی خطر توسط واحد مورد رسیدگی“ تعریف شده است و مبنای تصمیمگیری مدیریت برای شناسایی خطرهایی است که باید مدیریت شود. حسابرس در ارزیابی طراحی و اجرای فرایند ارزیابی خطر توسط واحد مورد رسیدگی، نحوه عمل مدیریت درباره شناسایی خطرهای تجاری مربوط به گزارشگری مالی، برآورد اهمیت خطرها، ارزیابی احتمال وقوع آن و تصمیمگیری درباره مدیریت آن را مشخص میکند. چنانچه فرایند ارزیابی خطر توسط واحد مورد رسیدگی برای شرایط موجود مناسب باشد، حسابرس را در شناسایی خطرهای تحریف با اهمیت کمک میکند. حسابرس درباره خطرهای تجاری شناسایی شده…
پردازش اطلاعات، عضویت در گروه
در مقام مقایسه مىتوان گفت در حالى که در نظریههاى فرستنده محو ویژگیهاى روانشناختى و جامعهشناختى افراد مخاطب نادیده گرفته شده است، در نظریه استفاده و خشنودى که نظریهاى گیرنده محور محسوب مىشود ریشههاى اجتماعى و روانشناختى است که موجب نیازها و انتظارهاى مختلف از رسانهها مىشود و در نتیجه باعث الگوهاى مختلف متغیر مستقل و تبیین کننده مخاطب است و فرستنده نادیده گرفته شده است و یا عملکرد وى به کلى تابعى از ویژگیهاى روانشناختى و جامعهشناختى مخاطب و و نیازهاى گوناگون وى دانسته شده است(دهقان، ۱۳۷۸: ۱۱).در بعضى از نظریههاى ارتباطى کوشش شده است که عناصر فرستنده (ارتباطگر یا سازمان ارتباطى) و مخاطب با هم و با توجه به محیط اجتماعى که این دو عنصر در آن قرار گرفتهاند مورد بررسى و تعامل و عناصر در محیط اجتماعى مورد تأکید قرار…
تصمیم گیری چندمعیاره، پردازش اطلاعات
مدل سازی ساختار تفسیری ۲-۱۲- ارزیابی و بررسی مدل های MADMتصمیم گیری های چندشاخصه رهیافت هایی هستند که با رتبه بندی و گزینش یک یا چند تامین کننده از میان مجموعه ای از تامین کنندگان سروکار دارند. تصمیم گیری های چندشاخصه چهارچوب موثری را برای مقایسه تامین کنندگان بر اساس ارزیابی معیارهای متفاوت به دست می دهند و بررسی و طبقه بندی مناسبی را از رهیافت های تصمیم گیری چندمعیاره برای پشتیبانی از گزینش تامین کنندگان در اختیار گذاشته اند(عالم تبریزو باقرزاده آذر، ۱۳۸۸).دو دسته عمده از روش های مختلف در پردازش اطلاعات موجود از یک مسئلهMADM در ادبیات موضوع مطرح شده است: یک دسته از روش ها منشعب از مدلی مشهور به مدل غیرجبرانی[۶۳] بوده و دسته دیگر منشعب از مدل دیگری معروف به مدل جبرانی[۶۴] می باشد.الف- مدل غیرجبرانی شامل روش…
فشارهای رقابتی، پردازش اطلاعات
هیچ سازمان پیچیدهای به هماهنگی پایدار میان اطلاعات، اختیار و تصمیم گیری برای تمام واحدهای کاری در همه زمان دست نخواهد یافت. لذا سازمانهایی که همواره هماهنگ نیستند از نتایج بدست آمده رنج میبرند. به طور مثال تصمیمات یا طرحها باید بازنویسی شوند، زیرا مسئول اجرا در این فرآیند شامل نمیشود، روحیه پایین و دگرگونی زیاد وجود دارد، زیرا افراد احساس میکنند روی کارشان یا نتایج هیچ کنترلی وجود ندارد و یا مقدار اندکی کنترل میشوند (همان منبع:۵۸). فرآیند منظم سازمانهایی که همکاری را به عنوان یک فرآیند منظم میپذیرند هزینه، ریسکها و مزایای بالقوه را تشخیص میدهند. این سازمانها به این فرآیند همانند سایر فرآیندهای قابل دسترسی کوشش برای تعیین فرآیندها و ابزارهایی که بهرهوری بالایی دارند و تخمین تکرار فرآیند در جای مناسب را حتمی میسازد، نزدیک می شوند. چنین سازمانهایی…
تکنولوژی اطلاعات، پردازش اطلاعات
شکل ۲-۷): تکامل کارکردهای سازمانی تکنولوژی اطلاعات (دفت، ۱۳۸۸) ۲-۳۱- سیر تطور تکنولوژی اطلاعات سیر تطور تکنولوژی اطلاعات را به سه دوره تقسیم کردهاند. دوره پردازش اطلاعات در سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰ کامپیوترهای بزرگ جایگزین گروه بیشماری از کارکنان دفتری در پردازش مطالبات بیمه، ثبت محاسبات و دیگر بخشها شدند. به منظور تسخیر صرفهجویی در مقیاس بر حسب چرخه ماشین، ذخیره کردن، برنامهریزی کارکنان، توسعه کاربردی و عملیات پردازش دادهها و برنامهریزی نوعا به صورت متمرکز انجام میگرفت. سیستمهای اطلاعات مدیریت دادههایی را که مورد استفاده قرار میگرفت بصورت گزارشی که به مدیران در امر نظارت واحدهای کار کمک میکند تبدیل میکردند. آنها ضرورتا همه اطلاعاتی را که مدیران میخواستند یا تمایل داشتند را تولید نکردند. سیستمهای حمایت از تصمیم به مدیران انعطافپذیری بیشتری دادند تا به اطلاعاتی که برای کنترل…
پردازش اطلاعات، احساس مسئولیت
فصل دوم ادبیات و پیشینه تحقیق ۲-۱- مقدمه امروزه روانشناسان علاوه بر توجهی که به تفاوت افراد از لحاظ هوش علمی دارند، هوش عاطفی را نیز به عنوان یک تفاوت عمده بین شخصیتهای مختلف قلمداد میکنند. بهطوری که افراد مختلف ممکن است از لحاظ میزان بهره هوشی عاطفی متفاوت از یکدیگر باشند و این تفاوت به شیوههای گوناگون در زندگی آنها نمود پیدا کند (هومن، ۱۳۸۴). کارکردها و عملکردهای افراد به دلیل داشتن درجه هوش عاطفی متفاوت بوده و کل زندگی آنها را تحتالشعاع خود قرار میدهد طی دو دهه اخیر، مبحث هوش عاطفی که به عنوان هوش هیجانی نیز ترجمه شده، یکی از مهمترین مباحث علوم اجتماعی و علوم انسانی، از جمله حوزه مدیریتی و سازمانی، مورد توجه قرار گرفته است و همواره کاربردها و تواناییهای آن، در…
پردازش اطلاعات، آموزش و پرورش
در سالهاى اخیر، برخى روانشناسان در پى ایجاد روشهایى هستند که بتوان تفاوتهاى فردى در پردازش اطلاعات را با آنها اندازه گرفت و چنین روشهایى را جایگزین روشهاى روانسنجى کرد (بینه و سیمون، ۱۹۰۵). ۲-۴-۱- هوش از دیدگاه رشد پیاژه هوش را نوعى انطباق فرد با جهان خارج تلقى مىکند. در واقع، او بر این باور است که انسان براى ادامه حیات خود باید وسایل انطباق خویش با محیط را فراهم آورد. از این دیدگاه هوش عبارت است از نمونهاى ویژه از انطباق زیستى، یا توانایىِ ایجاد کنش متقابل و کارا با محیط.پیاژه رشد شناخت را عبور گامبهگام از بازتابهاى نوزاد تا توانایىِ بزرگسالى از حیث استدلال منطقى و انتزاعى مىداند. بر این اساس، سازوکار (مکانیسم) حالات رشد شناخت براى هر فرد اختصاص به خود او دارد، زیرا محیط هر فرد وضعیت خاصى…
ارزیابی کیفیت خدمات، مدل پردازش اطلاعات
شکل (۲-۳) مدل استفان زیلکمنبع: زیلک، ۲۰۰۸ ،۷۵۵ قابل درک بودن قیمت و قابل پردازش بودن قیمت با سهولت خرید و هزینههای غیرنقدی در فرآیند خرید مرتبط هستند. تحقیقات پیشین این ایده که سهولت خرید و هزینههای غیر نقدی در فرآیند خرید، قصد خرید را تحت تاثیر قرار میدهد را تقویت میکنند دقت در ارزیابی قیمت باید روی قصد خرید تاثیر داشته باشد. زیرا که عدم قطعیت به احساس ریسک در خرید منتهی میشود. مشتریان میتوانند این ریسک را با خرید از فروشگاههایی که قیمت آنها قطعی و دقیق است کاهش دهند. در هر حال علاوه بر اثرات مستقیم، اثرات غیر مستقیم بسیاری نیز در فرآیند تشکیل دادن تصویر ذهنی قیمت دخالت دارند. از این رو آنالیز روابط بین این پنج بعد مهم به نظر میرسد. در ابتدا، قابل درک بودن قیمت باید…
جرایم خشونت آمیز، پردازش شناختی
بند دوم ) تفاوت سطح ترس از جرم میان زنان و مردان جرم شناسان هنوز نتوانسته اند رویکرد جامعی را در خصوص چرایی تفاوت سطح ترس از جرم در میان زنان و مردان ارائه دهند. نبود درک درستی از آسیب پذیری زنان و عدم دسترسی به رقم سیاه جرایم، مشکل بزرگی در مسیر شناخت و علت یابی تفاوت ترس در بین زنان و مردان میباشد.رایج ترین دیدگاه در تبیین تفاوت ترس از جرم زنان و مردان این است که زنان کمتر از مردان بزه دیده نمیشوند، بلکه نتایج پیمایشهای بسیاری بیان گر این امر بسیار مهم است که زنان به طور مساوی و یا بیش تر از مردان بزه دیده میشوند. از آن جا که میزان واقعی بزه دیدگی زنان به درستی گزارش نمیشود، این گونه به نظر می رسد که زنان…
پروژه سیستم پردازشگر تصویر با قابلیت تعقیب هدف متحرک
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده فنی و مهندسی پایان نامه کارشناسی: مهندسی برق – الکترونیک عنوان پروژه : سیستم پردازشگر تصویر با قابلیت تعقیب هدف متحرک چکیده :در دهه ۱۹۸۰ استفاده از تکنولوژی تصاویر دیجیتال تحولات عظیمی را در عرصه جهانی بوجود آورد . استفاده از این تکنولوژی که در مراحل اولیه منحصر به شرکت های محدودی بود ، در دهه های اخیر رشد و گسترش شدیدی را موجب شده بطوری که در این زمان کمتر کسی از تصاویر دیجیتالی و ادوات و دستگاههای آن استفاده نمی کند . در عصر حاضر با ظهور فناوری های پیچیده در زمینه قطعات الکترونیک نظیر میکروپروسسورها و پردازنده های کامپیوتری و میکروکنترلرها کار و تحقیق پیرامون این مسئله فراگیر تر شده است .در این پایان نامه با استفاده از مفاهیم اولیه پردازش تصویر و…
پروژه سیستم پردازشگر تصویر با قابلیت تعقیب هدف متحرک
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده فنی و مهندسی پایان نامه کارشناسی: مهندسی برق – الکترونیک عنوان پروژه : سیستم پردازشگر تصویر با قابلیت تعقیب هدف متحرک چکیده :در دهه ۱۹۸۰ استفاده از تکنولوژی تصاویر دیجیتال تحولات عظیمی را در عرصه جهانی بوجود آورد . استفاده از این تکنولوژی که در مراحل اولیه منحصر به شرکت های محدودی بود ، در دهه های اخیر رشد و گسترش شدیدی را موجب شده بطوری که در این زمان کمتر کسی از تصاویر دیجیتالی و ادوات و دستگاههای آن استفاده نمی کند . در عصر حاضر با ظهور فناوری های پیچیده در زمینه قطعات الکترونیک نظیر میکروپروسسورها و پردازنده های کامپیوتری و میکروکنترلرها کار و تحقیق پیرامون این مسئله فراگیر تر شده است .در این پایان نامه با استفاده از مفاهیم اولیه پردازش تصویر و…
پایان نامه سنجش تاثیرجذب دانش بر نوآوری واحدهای سازمان صدا و سیمای مرکز گیلان
– ۱- ۲- مفهوم ظرفیت جذب دانشظرفیت جذب در اصل به عنوان توانایی برای شناخت، ترکیب و به کارگیری دانش بیرونی تعریف شده است Jim Andersen, 2012)). دانش بیرونی یک منبع بسیار مهم برای یادگیری تکنیک های جدید، حل مشکلات، ایجاد شایستگی های فردی و بنا نهادن موقعیت های نو برای سازمان ها استWang, 2011)). مفهوم ظرفیت جذب دانش در واقع، یادگیری سازمان از محیط است؛ نوعی یادگیری که به جای تاکید بر دانش آفرینی از طریق تجربه درون سازمانی، به یادگیری از منابع دانش موجود در محیط توجه می کند. اگر رویکردهای یادگیری سازمانی را به دو دسته فردی و گروهی تقسیم کنیم، می توان گفت که دیدگاه کوهن و لوینتال درباره یادگیری سازمانی و جذب دانش از محیط، دیدگاهی مبتنی بر پردازش اطلاعات با محوریت فردی است (Deffillippi & Ornstein, 2003)….
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 03:31:00 ق.ظ ]
|