پایان نامه با موضوع پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت […]

پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت […]

متن کامل پایان نامه : عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی ­ها – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان

عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی­ها روغن­ها بر اثر عوامل مختلفی اکسیده می­شوند. ترکیبات حاصل ازاکسیداسیون بر طعم روغن­هااثر می­گذارند و چنانچه اکسیداسیون در سطح پیشرفته­ای صورت گرفته باشد آن­ها را غیر قابل مصرف می­کنند. به طور کلی بد طعمی[۱] روغن­ها زمانی ظاهر می­شود که مقدار قابل توجهی پراکسید در روغن تشکیل می­گردد. تعداد و محل […]

عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی ­ها – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان

عوامل مؤثر در اکسیداسیون چربی­ها روغن­ها بر اثر عوامل مختلفی اکسیده می­شوند. ترکیبات حاصل ازاکسیداسیون بر طعم روغن­هااثر می­گذارند و چنانچه اکسیداسیون در سطح پیشرفته­ای صورت گرفته باشد آن­ها را غیر قابل مصرف می­کنند. به طور کلی بد طعمی[۱] روغن­ها زمانی ظاهر می­شود که مقدار قابل توجهی پراکسید در روغن تشکیل می­گردد. تعداد و محل […]

پایان نامه بهینه سازی عملکرد بیوفیلتر جذب کننده سولفید هیدروژن از گاز دفنگاه

پایان ­نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران و محیط زیست عنوان پایان­نامه: بهینه سازی عملکرد بیوفیلتر جذب کننده سولفید هیدروژن از گاز دفنگاه استاد راهنما: دکتر منجمی آذر ۱۳۹۱ چکیده بهینه سازی عملکرد بیوفیلتر جذب سولفید هیدروژن از گاز دفنگاه به کوششمهدی محسن زاده مشکل اساسی دراستفاده از بیوگاز دفنگاه وجود آلاینده هایی مثل سولفید هیدروژن است. […]

پایان نامه بهینه سازی عملکرد بیوفیلتر جذب کننده سولفید هیدروژن از گاز دفنگاه

پایان ­نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران و محیط زیست عنوان پایان­نامه: بهینه سازی عملکرد بیوفیلتر جذب کننده سولفید هیدروژن از گاز دفنگاه استاد راهنما: دکتر منجمی آذر ۱۳۹۱ چکیده بهینه سازی عملکرد بیوفیلتر جذب سولفید هیدروژن از گاز دفنگاه به کوششمهدی محسن زاده مشکل اساسی دراستفاده از بیوگاز دفنگاه وجود آلاینده هایی مثل سولفید هیدروژن است. […]

پایان نامه بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی استاد راهنما: دکتر زهرا امام جمعه استاد مشاور: دکتر مرضیهبلندی چکیدهدر این پژوهش اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو- […]

پایان نامه بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو و خلا) بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی استاد راهنما: دکتر زهرا امام جمعه استاد مشاور: دکتر مرضیهبلندی چکیدهدر این پژوهش اثر روش خشک کردن ترکیبی(مایکروویو- […]

پایان نامه اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی عنوان : اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی استاد راهنما: دکتر رضا اسماعیل زاده کناری استاد مشاور: دکتر مرضیه بلندی […]

پایان نامه اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی عنوان : اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی استاد راهنما: دکتر رضا اسماعیل زاده کناری استاد مشاور: دکتر مرضیه بلندی […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد مشاور: دکتر مرضیه ب لندی چکیده با پیدایش امپدانس […]

پایان نامه مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد­ دامغان پایان­نامه جهت ­دریافت ­درجه کارشناسی­ ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس‌ مایونز با استفاده از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضل‌آرا استاد

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...